simurganka01
Daimi Üye
Bilmiyorum Gökçe... düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden...
hehe yerim ben ağlayan durumu...kibar kızım benim...gecen laylam geldi bize..bizim elada aynı seyi yaptı kayraya gıcıklık olsun diye resmen ağladı ela ağladıkça kayra cok içlendi kuzum.hayır azıcık ela büyük olsa bilinçli yapıyor diyecektim.ağladı cocugu ağlattı sustu.genlerinde var bu ela cadının öndegideni...kendisine kızıldığında numaradan ağlıyor sonra susuyor zilli...alemsin Gökçe yaaa, durduğum yerde güldürdün beni.
duru ne yapsın teyzesi tırmanma koşma hoplama antrenmanları son gaz devam. konuşma çalışmaları da aynen devam çok şükür. iyice ballı oldu ama çok yoruyor beni. inatlaşıyor çok. bir de diğer çocuklarla bir araya geldiğinde çocuklardan biri ağlasın, bağırsın, yüksek sesle konuşsun ağlamaya başlıyor. ama öyle böyle ağlamak değil. kusturana kadar ağlıyo. hiç böyle bi huyu yoktu çocuğumun. 1 ay önce bi arkadaşa gittik, 3 ay büyük kızı var. kız o kadar çok bağırdı ki o gün duruya ve hiçbir oyuncağını vermedi, durunun oynamak için aldığı her oyuncağı elinden aldı. o gün bugündür diğer çocuklar bağırsa ağlamaya başlıyo. doğum gününde duru hariç 6 tane daha çocuk vardı, hiç böyle bişe olmamıştı. hatta diğer çocuklar bas bas bağırıp ağlamasına rağmen. doktorunu aradım, diğer çocuk oyuncağını almıştır ondan yapıyordur. konuşun dedi ama. konuşmak imkansız o durumdayken...
sizde ne var ne yok?