2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Simuss diycek tek.kelime yok benim de buna benzer.konum var ama kafaya bile takmiom onu takilan altinlarin hepsini bozdurdum babamin bana genc kizken aldigi arabayida.satip.ustune koyip.bir araba aldiydik o arabayi satti sonra onun parasini bi akrabasina verdi ustunden bir sene gecti para.yok 20bine yakin para ve ben babakin kapisinda oturuorum su evden cikmak icin can atarken binpesinat olurdu en azindan ama para.yok.... alamio geri onuda gectim brnim canimi en cok.sikan sey dinn konusu baski degil.ama evde devli sole bole.die konusukca ofkeleniyorum benle bunlari konusma dedikce konusuo yok abisinin cubbesini vs
.. yahuuu bana anlatma ben tasbip etmiom ki olcok iyi bisimis gibi durup durup isitip isitip onume koyuyosun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
LEOM valla yazdıklarından bişi anlamıyorum ya. :( kusura bakma ama gerçekten yoruluyorum okurken kız...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş çok zor bi dönem atlattığın . bizde dıyoruz bu kıza ne oldu. niye triplerde de gelmiyor buralara. meğer kuzum neler yaşıyomuşsun :( hakkını helal et geçen; simoş da kızdı gitti yoktan yere, trip atıyo hepimize gelmiyor dedim.

ne diyim nasıl teselli vereyim bilemedim. ama inan bunu sen yaşamıyosun :) erkeklerin genelinin kafası hazır para yeme derdinde olduğu için. benim de ne düğün param, ne de yavrumun altınları kaldı. hepsi kocamın ne zaman yaptığnı bilmediğim borçlara gitti. maddiyata s.çayım, öenmli olan sağlık diyorum napayım. ama üzülme yani bu yaşadıkların emin ol kıyısından köşesinden hepimizin yaşadığı şeyler.

ha sıkıntının maddiyat olması biraz hafifletici bi unsur bence. ama o paranın nereye gittiğini gösterdiği sürece.

peki sormuyor musun. nerde bu paralar. ne yaptın diye?

bi de sakın duru'nun yanında bağırmaın birbirinize. inan nasıl anlıyolar nasıl farkedıyolar şaşar kalırsın. ben azıcık sesimi yükselitiyim evde, aden koşa koşa geliyor bi bana bakıyor bi babasına. ben gibi o da bana söyleniyor dolu dolu gözlerle... çok etkilenıyorlar, yapma.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yok yavrum ne tribi. inan ağzım yüzüm kaymış durumda. hepiniiz çok seviyorum. durduğum yere gitmem, kopmam sizden. işte şu hallerimi görün bilin istemedim. ama taşıyamıyorum artık. kimseye anlatmadım. şuan bir tek siz biliyorsunuz. kızın yanında bağırma konusunda da haklısın ne diyeyim. ama ev 80 metrekare. kutu gibi. herşey her yerden duyuluyo. dışarda kavga edemediğimizden... ben de çok üzülüyorum ama ne yapayım...

.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
nereye gittiğini bilsem umrumun birinde olmayacak. ben böyle hayata dair hırsları olan biri değilim. hani başımı sokacak bi evim olsun, karnım doysun, sağlığım yerinde olsun dünyanın en mutlu insanı benim derim. ama ortada bildiğim bi borç harç yokken ne oldu? yaa bi getirse al bak herşey burda dese, inan sonrası umrumda olmyacak. ama onu bile yapamıyor... neyse bacılar... işte durum budur.

kız uyandı. çay içiyodum çay istedi, yalancıktan çay verdim biberonuna. bitince tepeme çıkar :) ben şimdiden mesajları sileyim de ani çıkış falan yaparım ne olur ne olmaz :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anliorum simus bu sikintiyi birlikte cekerken senden sakkanikan seylerin olmasi cok can sikici.. guven kirici...guven olmadigi yerde huzurda olmuo

Gokce telin klavyesi :( yuzunden

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
neyse az daha kalsın da belki başka gelen de olur okur. sizden gizli saklım yok. okuyan okusun da sonra sileyim...

bu arada kızın sesi çıkmıyodu bakiim napıyo dedim. mutfağın yeri mermer ya biberondaki çayları döküp eliyle sıvama işlemi yapıyo. az sonra bütün üstü başı ıslanmış olarak gelir çıkaaaaaaaaaarrrrrrrt diye bağırır :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ah simoşum ya. valla çok b.ktan bi durum ne diceğimi bilemedim valla. hayır dese aha bak buraya harcadım tamam diceksin ama :)

ama dediğim gibi erkeklerin genel hali o kasma fazla kafa da yorma anlayamazsın erkek kafasını çünkü. gerçi anlaşılacak bi durum da yok ya hoş. düz dümdüz bi kafa yapsının nesini anlamaya çalışacaksın ki. benimki de laf. :)

belki yatırım yapıyodur kız. belki bi gün çıkarıp vuracak masaya.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yalnız farkettim de çıkarıp maaya vuracak derken paraları yani. yanlış anlaşılmasın. burdan bakınca biraz komk bi cümle olmuş.

bi de sen boşver kocanı duru'mu anlat napıyo ne edıyo. yerim onun o sıvayan ellerini ben. bizimki de bulaşık makinesinin kapağında su görmesin hemen sıvamaya o suyla şap şap sıçratma oynuyo. yaz bi gelse de şu bebelr bi kendilerini bulsa ya. onlara da acıyorum evde hapis kaldılar ya :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
BU arada aslı feystek ekleyecek sizi. feys hesabını açmış. akşam adreslerinizi verecem. tamam mıdır?

siz ekleyen hatun aslı yani

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
simuş yazdıklarını okudum canım..evet gercekten üzücü,can sıkıcı insanın güvenini sarsabilcek şeyler..ama sunu düşün...bu adam evinde,işinde gücünde olan bi tip ise o paraları baska yerde harcamıs olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.bazı erkekler buna benim eşimde dahil sevemzler ya böyle sorgulanmayı ne nerde gibisinden belki seninle inatlaşıyor oda..senin üzüldüğünü hissediyorsa bunun için damarına basmak istiyordur.ben 12 senelik evliyim eşimin aylık gelirini bilmem.daha önceleri sorduğumda ac mısın acıktamısın derdi.çok kırardı bu beni ama sonra sorgulamamyı kendi akıl sağlığım için öğrendim.düğünde takılan tüm takılarım halen kayınvalidemin kasasında babamın ve benim ailemin taktığı hersey dahil.babasıda öldükten sonra hayatta vermem dedi kaynanam onları.bizde cok didiştik bunlar için.ama olan sadece benim zararıma oldu.yani sunu söylemek istiyorum.aslında su yasadığın olayların benzerlerini bi çoğumuz yasadık,yasıyoruz..zihniyet farklı sanırım bu erkeklerde..lütfen kendini bunlar için üzme.eğer gittilerse bile lanet olsun de..ama kendini üzme.senden bi tane daha yok.durunun senin gibi bi annesi olmaz başka...bundan sonrada calısmaya basladığında al ilk önlemini..sakın yanlıs anlama tatlım akıl vermek değil ama nacizane fikrim sorgulama.bişey mi lazım oldu gerektiği zaman görmek bilmek istediğini söyle ama su ara sorgulama sen inat ettikçe o da inat edecek belli ki..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:) alemsin Gökçe yaaa, durduğum yerde güldürdün beni. :)

duru ne yapsın teyzesi tırmanma koşma hoplama antrenmanları son gaz devam. konuşma çalışmaları da aynen devam çok şükür. iyice ballı oldu ama çok yoruyor beni. inatlaşıyor çok. bir de diğer çocuklarla bir araya geldiğinde çocuklardan biri ağlasın, bağırsın, yüksek sesle konuşsun ağlamaya başlıyor. ama öyle böyle ağlamak değil. kusturana kadar ağlıyo. hiç böyle bi huyu yoktu çocuğumun. 1 ay önce bi arkadaşa gittik, 3 ay büyük kızı var. kız o kadar çok bağırdı ki o gün duruya ve hiçbir oyuncağını vermedi, durunun oynamak için aldığı her oyuncağı elinden aldı. o gün bugündür diğer çocuklar bağırsa ağlamaya başlıyo. doğum gününde duru hariç 6 tane daha çocuk vardı, hiç böyle bişe olmamıştı. hatta diğer çocuklar bas bas bağırıp ağlamasına rağmen. doktorunu aradım, diğer çocuk oyuncağını almıştır ondan yapıyordur. konuşun dedi ama. konuşmak imkansız o durumdayken...

sizde ne var ne yok?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:) alemsin Gökçe yaaa, durduğum yerde güldürdün beni. :)

duru ne yapsın teyzesi tırmanma koşma hoplama antrenmanları son gaz devam. konuşma çalışmaları da aynen devam çok şükür. iyice ballı oldu ama çok yoruyor beni. inatlaşıyor çok. bir de diğer çocuklarla bir araya geldiğinde çocuklardan biri ağlasın, bağırsın, yüksek sesle konuşsun ağlamaya başlıyor. ama öyle böyle ağlamak değil. kusturana kadar ağlıyo. hiç böyle bi huyu yoktu çocuğumun. 1 ay önce bi arkadaşa gittik, 3 ay büyük kızı var. kız o kadar çok bağırdı ki o gün duruya ve hiçbir oyuncağını vermedi, durunun oynamak için aldığı her oyuncağı elinden aldı. o gün bugündür diğer çocuklar bağırsa ağlamaya başlıyo. doğum gününde duru hariç 6 tane daha çocuk vardı, hiç böyle bişe olmamıştı. hatta diğer çocuklar bas bas bağırıp ağlamasına rağmen. doktorunu aradım, diğer çocuk oyuncağını almıştır ondan yapıyordur. konuşun dedi ama. konuşmak imkansız o durumdayken...

sizde ne var ne yok?
hehe yerim ben ağlayan durumu...kibar kızım benim...gecen laylam geldi bize..bizim elada aynı seyi yaptı kayraya gıcıklık olsun diye resmen ağladı ela ağladıkça kayra cok içlendi kuzum.hayır azıcık ela büyük olsa bilinçli yapıyor diyecektim.ağladı cocugu ağlattı sustu.genlerinde var bu ela cadının öndegideni...kendisine kızıldığında numaradan ağlıyor sonra susuyor zilli...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yok nazom, artık şu dakikadan sonra eşime karşı ben eski ben olamam... oooooffff oooooooooof.... neyse yaaa ben bu konuyu kapatıp mesajlarımı da siliyorum.... Allahım aklıma mukayyet olsun. aklıma beden ruh sağlığıma... amin... hepimizin...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom'a feci uber süper bi şekilde katılıyorum... akıl vermek gibi olmasın ne demek. vereceksin tabi. yeri gelevek akıl vereceksin yeri gelecekk alacaksın. hepinizin aklı da söyledikleri de yaptıkları da çok önemli benim için. hepinizin iyi kötü eleştirisi de verdiği akıl da anlattığı yaşantı da dönem dönem yön veriyor hayatıma.

kuzum benim :( ağlama huyu çok kötü bi huy ya. Aden de her şeyi ağlayarak hallettiriyor. her şeyi ama. süt içecek diyelim ihiii ihiii mık mık o biberon azına girene kadar. ama nasıl şımarık bi tonlamayla. bi de istediği olmasın kendini atıyo bizimki. ahahahahah intihar edıyor haspam kendince. o sıra sabır sabır diliyorum kendimi tutamayıp ağzının ortasına vurasım geliyor.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım yaa...offf sıkma canını demekten başka bişey gelmiyor elimden.allah akıl fikir versin seni üzünlere.sanada sabır...düşünme boşver..geri gelmeyen tek şey sağlık...hiç sıkma canını..canım benim..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız simoş yavru o nasıl bi maaş ya senelik 50 milyar para ediyor.

vay babanın gömüğüne ya. kızım zenginsin sen ehehhehee.. koca yemekte haklı.

ulan benim maaşı senelik toplasan 20 mılyar ancak eder belki: ) ehehehhe belkı de onur o yuzden tenezzül etmıyo.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Vay anasini beaa bizler yasayan oluyuz :))) allah calisana daha cok versin gokcem adam gibi okuyaydik blkim.bole olmazdi durumumuz...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar