çok uykum var. feci uykum var. Aden yine ortamızda yatmaya başladı. bi ağlamalar bi tavırlar öffff... nasıl ayıracam bu çocuğu yanımızdan ya..
:dusun::dusun:
çok uykum var. feci uykum var. Aden yine ortamızda yatmaya başladı. bi ağlamalar bi tavırlar öffff... nasıl ayıracam bu çocuğu yanımızdan ya..
:dusun::dusun:
yavru öyle bi ağlıyor ki sanırsın bi tarafı koptu. o derece. böğüre böğüre. babası zaten kıyımsız. ağlatma gökçe al bari diyor. sabır çekiyorum. 5 dakika sonra yine aynı böğürtüler. yine gökçe ağlatma al yatsın bu gece de dıyor. yine sabır diliyorum. en son kafayı yıyorum ve adenle onur kazanıyor. ortamıza gelince de sinsi sinsi gülüp anında uyumuyor mu delir ))
emzikten ayırdığım dönem asya yanımızda yatmaya başlamıştı hemde benim yüzümden ağlamasın ve çabuk uyusun diye almıştım yanıma ama çok zor ayırdım tekrar gökçe 1 hafta resmen işkence çektim..bunu huy edinmişti çünkü azcık zırlasın (numaradan)biliyorduki annesi onu babasıyla arasına yatıracak ki ben umrunda değilim sıpanın bana kıçını hııhhh diye dönüp babasına sarılıp uyuyordu resmen kocamla arama girmişti sarı cadıama inat ettim her ağladığında pış pışladım kendi yatağında hatta yanında bile sızmışım okadar yani bıraktı sonuçta ama dediğim gibi çok sancılı bir dönemdi canım umarım adencikte alışır yoksa özel hayat mayat memat bişeycik kalmıyor:eller:
Vallahi aslım hiç özel hayat kalmadı diyebilirm. Allahtan evliliğin 5 yılını çok özel geçirmişiz. Selim benle eşimi ev arkadaşı yaptı vallahi
yavru öyle bi ağlıyor ki sanırsın bi tarafı koptu. o derece. böğüre böğüre. babası zaten kıyımsız. ağlatma gökçe al bari diyor. sabır çekiyorum. 5 dakika sonra yine aynı böğürtüler. yine gökçe ağlatma al yatsın bu gece de dıyor. yine sabır diliyorum. en son kafayı yıyorum ve adenle onur kazanıyor. ortamıza gelince de sinsi sinsi gülüp anında uyumuyor mu delir ))