2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi akşamlar kızlar,

simuş ben de biraz baktım ama tam birşey anlamadım. canını maddiyat sıkmış sanırım. doğru anladıysam tabi. boşver kuzum. işin detayını bilmiyorum ama en başı sağlık... gerisi çözülür zaten...
bizim evde tüm idare benim elimdedir :( benim de sıkıntım bu. malum öğretmen maaşı. krediydi, harcamalardı derken para bitiveriyor. ben de herşeye yettirmeye çalışıyorum. eşim idaresini bilmez pek. hoş ben de bilmem :ne: hep etimizi butumuzu aşan işler yaparız bu yüzden. sağlık olsun diyorum. buna şükür. Rabbim bizim kadar olmayana da versin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Iyi aksamlar kizlar. Kendimi daha iyi hissettikce daha sik gelmeye basladim. Gecmisi okudum biraz.
Psikiyatriste de baslamayi dusunuyorum.
Aslinda size yazdiklarim disinda esimle de sorunlar var ve ben eskisi gibi mucadele etmek istemiyorum. Vazgecme asamasindayim...
Simusum okudum ama pek anlayamadim. Maddi konular sebebiyle guvensizlik oldu sanirim esine karsi. Umarim tez vakitte duzelir. Icin ferahlar.
Hepimizin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar günaydın
Burayı böyle görmek çok güzel.
Simuşun yazdıklarını kaçırdım. Herkes içinde bir sorun yaşıyor aileden belli. Umarım en kısa sürede atlatırsınız kızlar.
Gökçeeeee jullian bacıma mı başladın kızzzz?
İlk level bebe işi geliyor şimdi bana. Zira 2. levelin dün 2.günüydü, canım çıktı, su ter içinde kaldım bacaklarım dayak yemiş gibi. Kolay gelsin bebemm madem başladın sakın bırakma.
Gittim japon pazarından 2 dambıl aldım 7TL.'ya. Ben hareketleri yaparken Kuzey dambılı almak için çabalıyor, alamayınca ağlıyor, o ağlayınca ben babasına çemkiriyom :D
Uyuduktan sonraya bırakırsam hiç halim kalmıyor kız.
Bu arada single parçana bayıldım, klibinde beni de oynat, iyi et sallarım :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar. hakikaten he ana bi bakıyorum lilam yazmış. bi bakıyorum babuş. ana lıdıl.. keza azo derken suratımda gülümsemeyle okudum kız sizi. daha sık gelın kızlar özletmeyin kendinizi.

aslım ahahahahhaha ıbanını yıyeyım kız. bana huni almak için ıban da alırmış. yerım yerr...

azom. başladım level1/2. günümdü dün. ve evet çok basit. zorlanmıyorum. bugun bıraz boyun agrım var yalnız. tam en sondaki soğuma hareketlerını yaparken aden uyandı sagolsun terlı terlı kucagımda uyudu sıpam. banyoya gıremedım üstumde soğudu ter. ama level 2 ve 2 zorlar gıbıme gelıyor. bu arada nasıl toparlanman var mı? boşuna yapmıyım.??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın şeker bacılar...hunisini yediğim benim:)

blucum simuşada söyledim inan bana bu dönemler geçici rabbimin izniyle sabır azalıyor bazen birde üzerine eş sorunu gelince iyice çekilmez oluyor biliyorum sabır canım başka bişey elimden gelmiyor..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çok uykum var. feci uykum var. Aden yine ortamızda yatmaya başladı. bi ağlamalar bi tavırlar öffff... nasıl ayıracam bu çocuğu yanımızdan ya..

:dusun::dusun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok uykum var. feci uykum var. Aden yine ortamızda yatmaya başladı. bi ağlamalar bi tavırlar öffff... nasıl ayıracam bu çocuğu yanımızdan ya..

emzikten ayırdığım dönem asya yanımızda yatmaya başlamıştı hemde benim yüzümden ağlamasın ve çabuk uyusun diye almıştım yanıma ama çok zor ayırdım tekrar gökçe 1 hafta resmen işkence çektim..bunu huy edinmişti çünkü azcık zırlasın (numaradan)biliyorduki annesi onu babasıyla arasına yatıracak ki ben umrunda değilim sıpanın bana kıçını hııhhh diye dönüp babasına sarılıp uyuyordu resmen kocamla arama girmişti sarı cadı:):)ama inat ettim her ağladığında pış pışladım kendi yatağında hatta yanında bile sızmışım okadar yani bıraktı sonuçta ama dediğim gibi çok sancılı bir dönemdi canım umarım adencikte alışır yoksa özel hayat mayat memat bişeycik kalmıyor:eller:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yavru öyle bi ağlıyor ki sanırsın bi tarafı koptu. o derece. böğüre böğüre. babası zaten kıyımsız. ağlatma gökçe al bari diyor. sabır çekiyorum. 5 dakika sonra yine aynı böğürtüler. yine gökçe ağlatma al yatsın bu gece de dıyor. yine sabır diliyorum. en son kafayı yıyorum ve adenle onur kazanıyor. ortamıza gelince de sinsi sinsi gülüp anında uyumuyor mu delir :)))

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

offff gökçem sorma . Ben Selim yüzünden eşimi yataktan attım:) Adam ay yerde ya yan odada. selim öyle ortamıza yatarmı. Adam çapraz yatıyor resmen bne bile yatağın köşesindeyim. Varya ben buna paşa diye diye böyle yaptım:) Neyse arkadaşlar diyorki amzirme bitince işler düzelir. Vallahi ben ayanımdayken çok sık kalkıyorum hele yatağına yatsa ne yaparım bilmiyorumki..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ne kadar süre daha emzirmek gerek bilmiyorum. Bazen bıraktırsam diyorum ama hiç kıyamıyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yavru öyle bi ağlıyor ki sanırsın bi tarafı koptu. o derece. böğüre böğüre. babası zaten kıyımsız. ağlatma gökçe al bari diyor. sabır çekiyorum. 5 dakika sonra yine aynı böğürtüler. yine gökçe ağlatma al yatsın bu gece de dıyor. yine sabır diliyorum. en son kafayı yıyorum ve adenle onur kazanıyor. ortamıza gelince de sinsi sinsi gülüp anında uyumuyor mu delir :)))

benim eşimde hayatta oğlunun ağlamasına dayanmaz. Nasıl istiyorsa öyle olsun diyor. Bak o biiz üzmüyor bizde üzmeyelim fealn deyip duruyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
emzikten ayırdığım dönem asya yanımızda yatmaya başlamıştı hemde benim yüzümden ağlamasın ve çabuk uyusun diye almıştım yanıma ama çok zor ayırdım tekrar gökçe 1 hafta resmen işkence çektim..bunu huy edinmişti çünkü azcık zırlasın (numaradan)biliyorduki annesi onu babasıyla arasına yatıracak ki ben umrunda değilim sıpanın bana kıçını hııhhh diye dönüp babasına sarılıp uyuyordu resmen kocamla arama girmişti sarı cadı:):)ama inat ettim her ağladığında pış pışladım kendi yatağında hatta yanında bile sızmışım okadar yani bıraktı sonuçta ama dediğim gibi çok sancılı bir dönemdi canım umarım adencikte alışır yoksa özel hayat mayat memat bişeycik kalmıyor:eller:

Vallahi aslım hiç özel hayat kalmadı diyebilirm. Allahtan evliliğin 5 yılını çok özel geçirmişiz. Selim benle eşimi ev arkadaşı yaptı vallahi:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

okadar zekiler ki tahmin ettiğimizden bile çok.bu durumu bildikleri için böğürüyorlar işte gökçem biliyorlarki ağladıklarında istedikleri yerine gelecek aslında varya işte bi kıyabilsek bunu kullanamazlar ama ana kıyarsa baba kıyamıyor yada tam tersi offfff çok zormuş yahuuu valla bana 2. ne zaman diye soruyorlar düşünmüyorum ben sanırım 2.yi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel o ev arkadaşı modundan biz daha yeni yeni çıkmaya başladık. Aden de çok deli yatıyor. kah poposu benim ağzımda, kah bacakları babasının üstünde bilmem ne. 4 gün ayrı yattı bizden o kadar rahattım ki. düşün aylardır ilk kez eşi bana sarılabıldı yatakta. ohhh dedik bunu bile özlemişiz. ha uyudum mu hayır. sürekli kalk üstünü ört aman üşüdü, aman gıkladı, aman ağladı derken sabahı ettim yine. ama şu 3 gündür ı ıhhh etinden et kopmuş gibi ağlıyor. kucagıma aldığım an susup uyuyor. e bi de sabah 6.30 da kalktığım için en erken de 12lerde 1lerde yattığım için aman uyusun da ben de azıcık uykumu alayım diye düşünüp alıyorum yanıma napayım. ha hoş onur da "ağlatma gökçe" diye beni yiyor o da var. bi de inan şu emme işini bırakacak gibi değil bizimki. hayatının en buyuk eglencesı emmek. beni süt bank olarak görüyor zaten. boyna memelerıme saldırıyor üstümü başımı çekiştirıyor olmadık yerlerde. bı yandan da bırakmasın ıstıyorum. çünkü çok guzel bı duygu o ya :))

aslım benim kadar acımasız bi kadın olmasın. Aden kıçını yırtarak ağlar dönüp bakmam bile. ama o babası yok mu. inan ikisinin birbirinden hiç farkı yok. nasıl numaradan aglamalar yaa bi görsen.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslında anne tavrını koyduğunda baba karışmaması gerekiyor yoksa bir zaman sonra böyle iplemiyorlar işte..yani bende bu böyle babası hayır cümlesini belki 1yada 2 defa kullanmıştır asyaya o sebeple babadan alası yok elbette gözünde aman ne olack ellesin kırsın döksünle bitmiyor işte iş yüz veriyorlar ve böyle olduğundada senin komutlar puuffff uçup gidiveriyor..sorunu buldum be kocalarda onlarımı yataktan atsak ne:):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar