Canim benim kg vermemde sikinti yok bak albumlerime gir su anda 71 kg 76dan dustum 1ayda ama ben bir anda kg vermek istedigim icin basladim huna yani o tartida her hafta 1kg azalmasina tahamulum yok 6li rakamlari gorsem normal diyetime devam etcem yagsiz sekersiz unsuz tuzsuz yiyip kg verdim hep...Lidoşum inanma öyle patates diyetine felan. Bak git bi diyetisyene ayda 3 kilo vererek kurtulursun kilolarından. Hedefinde kaç kilo vermek var?
kız leo 3. günüm de bitti juli ablada. hala bi yerım ağrmıyor. dün sızladı biraz kollarım bacaklarım o kadar.
bu arada o kadın ne kadar çok konuşuyo ya. offffff. boyna bik bik bik. çirkinde bişi. evlat olsa sevilmez yeminle. bi de kare bi vücudu var. arkadaki sarı kızın kıvrımlarının hastasıyım ben. öteki melez de biraz iri kıyım. vurdu mu yaba gibi elleriyle inletir gibime geldi.
ama o sarı kafa öyle mi. hep gülüyor, hep bi nazık nazık haraketler.
geçmiş olsun aslım ya
bu ara bebelr yedi kafayı herhalde. aden de sürekli ağlamaklı huysuz gece uykusunda. mıy mıy mız mız bi şekiller bi afralar tafralar
Gunaydin kizlar
Dun benimde adetimin 2gunuydu yogundum ve inanilmaz bel.agrim vardi yapmadim dahada zorlamiyim.die ama bufun aksam devam su patates diyeti simdilik kg vrrdirmedi bana mantigi ne acaba nisasta sonucta yarindan itibaren sabah ve oglen myveye donuo acaba orda.mi tamamlayici bisi var bakalim ??? Sonuc ne olcak ender saraci bulurum 5kg veremessem
Asli cnm eymen tam 1hafta cektirdiydi bana ama sukur simdi iyi yani gecede 3kez.kalkmaya raziyim 15 dkta filan uyaniodu yataga gidip kafami koymamla kalkmam bir oluodu...
sanada muck efemMucukkk kızlarrr :gulegule:
sana güzel bir cuma günü tabiki gökçe sultan hatta prensesyarın tatil tabi sana heee böyle mutlu olursun elbettegünaydın zilliler.
herkese güzel bi cuma gününden merhabalar efem...
Gunaydinlar efem
Gunun sonunda isin bitmiycegini bilerek hic bitmiycek bir gunden merhaba cumartesi calismami olurmus yahuu bir gun tatilmi olurmus pazar gunu hic gelsin istemiyorum...cunku 10kat daha fazla yoruluyorum ...:acep: