2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
abooo işletme olarak eimzaya geçiyomuşuz da aniden eğitime çağırdılar. öfff bişi de anlamadım zaten. uyukladım durdum.

pike yazmışsın ama yetişemedim yavru :( ayrıca niye güldün be. bişi demedim ki ben :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel kilodan değil derdim. kendini salan popomdan. oturunca katlanan göbeğimden. bacaklarımdaki selülitlerden. yoksa eksı kıloma döndüm sayılır. 1-2 kilom fazlam var.

bi de ben hamile kalmadan km.lerce koşan bi insan olarak bu haraketsizlik iyice yaşlandırdı beni. sırtım belim çok ağrıyor. biraz da iyi geliyor agrılarıma spor. o yuzden şekerim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidoşum inanma öyle patates diyetine felan. Bak git bi diyetisyene ayda 3 kilo vererek kurtulursun kilolarından. Hedefinde kaç kilo vermek var?
Canim benim kg vermemde sikinti yok bak albumlerime gir su anda 71 kg 76dan dustum 1ayda ama ben bir anda kg vermek istedigim icin basladim huna yani o tartida her hafta 1kg azalmasina tahamulum yok 6li rakamlari gorsem normal diyetime devam etcem yagsiz sekersiz unsuz tuzsuz yiyip kg verdim hep...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız leo 3. günüm de bitti juli ablada. hala bi yerım ağrmıyor. dün sızladı biraz kollarım bacaklarım o kadar.

bu arada o kadın ne kadar çok konuşuyo ya. offffff. boyna bik bik bik. çirkinde bişi. evlat olsa sevilmez yeminle. bi de kare bi vücudu var. arkadaki sarı kızın kıvrımlarının hastasıyım ben. öteki melez de biraz iri kıyım. vurdu mu yaba gibi elleriyle inletir gibime geldi.

ama o sarı kafa öyle mi. hep gülüyor, hep bi nazık nazık haraketler.

Kız lez miymiş hakkatten jullian aplamızzz :acep:
Melez için süper yorum yapmışsın, ne zaman görsem (ki her gece görüyom :D) saydırıyorum ahahaha :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gelemedim bugün kızlar pek yoğundum neyse ben çıkar yarın görüşürüz umarım:huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar..

evet azom lezmiş juli abla. zati dikkat et arkadaki sarışın kıza asılıyor bariz. kaslarına dokunuyor falan oooooo bitufıllll falan dıyo ama ben onun altında yatan gerçeğin ne anlama geldiğini hemencecik sezdim. bak melez olana asılmıyor çünkü kendisi melez abladan 35 santim kısa. melez bi vurdu mu inletir valla. çenesi de çıkık çıkık kocaman falan zati.

ayrıca dün aden çok huysuzdu bensiz uyumadı yapamadım ya :( adet oldum bi de onun da siniri stresi vardı üstümde..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın gerçi bana ne akşam ned gece oldu nöbetteydim aasyanı başında çığlık atıp durdu tüm gece birde kocamda yoktu gece 2 de banyo yaptırdım belki rehavet çöker rahat uyur diye ıı ıhhh o bile sökmedi yaaa bu ne zamana kadar böyle olacak acaba???zira benim pil bitmek üzere:uzgun::uzgun::uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin kizlar
Dun benimde adetimin 2gunuydu yogundum ve inanilmaz bel.agrim vardi yapmadim dahada zorlamiyim.die ama bufun aksam devam ;) su patates diyeti simdilik kg vrrdirmedi bana mantigi ne acaba nisasta sonucta yarindan itibaren sabah ve oglen myveye donuo acaba orda.mi tamamlayici bisi var bakalim ??? Sonuc ne olcak ender saraci bulurum 5kg veremessem

Asli cnm eymen tam 1hafta cektirdiydi bana ama sukur simdi iyi yani gecede 3kez.kalkmaya raziyim 15 dkta filan uyaniodu yataga gidip kafami koymamla kalkmam bir oluodu...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin kizlar
Dun benimde adetimin 2gunuydu yogundum ve inanilmaz bel.agrim vardi yapmadim dahada zorlamiyim.die ama bufun aksam devam ;) su patates diyeti simdilik kg vrrdirmedi bana mantigi ne acaba nisasta sonucta yarindan itibaren sabah ve oglen myveye donuo acaba orda.mi tamamlayici bisi var bakalim ??? Sonuc ne olcak ender saraci bulurum 5kg veremessem

Asli cnm eymen tam 1hafta cektirdiydi bana ama sukur simdi iyi yani gecede 3kez.kalkmaya raziyim 15 dkta filan uyaniodu yataga gidip kafami koymamla kalkmam bir oluodu...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
geçmiş olsun aslım ya :(

bu ara bebelr yedi kafayı herhalde. aden de sürekli ağlamaklı huysuz gece uykusunda. mıy mıy mız mız bi şekiller bi afralar tafralar

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
geçmiş olsun aslım ya :(

bu ara bebelr yedi kafayı herhalde. aden de sürekli ağlamaklı huysuz gece uykusunda. mıy mıy mız mız bi şekiller bi afralar tafralar

sağol canım..valla gözlerimi açamıyorum uykudan offf ne zormuş yahuu.asya hatunu aradım demin uyuyormuş sıpa beni uyutmadı kendi mis gibi uyku çekiyor:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydin kizlar

ben uzun zamandır öyleyim canım ve geçici bir dönem olduğunuda sanmıyorum huy edindi bence asya gece uyumamayı 6.ayından sonra kudurdu kuduruk:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla canim anne bi cocugun ayagina ne kadar sik giderse cocuk o kadar huy edinirmis kalkmayi her mik dediginde kalkmiycan onu anladim telsizle duyuyorun gece eymeni kipirdasa sesi geliodu 3gecedir telsizi kapadim her sesini duymuom anca aglarsa iste oda acikinca aglio duymuom ohhh bee rahatladim azda olsaa uyku ne tatliymis

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar efem
Gunun sonunda isin bitmiycegini bilerek hic bitmiycek bir gunden merhaba cumartesi calismami olurmus yahuu bir gun tatilmi olurmus pazar gunu hic gelsin istemiyorum...cunku 10kat daha fazla yoruluyorum ...:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yetkililer size sesleniyorum allah askina su her msjdan sonra cikan face linkini kaldirin ya tel girenleri dusujun azcik o carpiyi tikliycam diye kor olcam ...
Ne sitemli bir gun oldu isyanlardayim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Mucukkk kızlarrr :gulegule:
sanada muck efem:)
günaydın zilliler.

herkese güzel bi cuma gününden merhabalar efem...
sana güzel bir cuma günü tabiki gökçe sultan hatta prenses:tskler:yarın tatil tabi sana heee böyle mutlu olursun elbette:):)
Gunaydinlar efem
Gunun sonunda isin bitmiycegini bilerek hic bitmiycek bir gunden merhaba cumartesi calismami olurmus yahuu bir gun tatilmi olurmus pazar gunu hic gelsin istemiyorum...cunku 10kat daha fazla yoruluyorum ...:acep:

katılıyorum sana şekerim bizim kaderimiz böyleymiş napalım oturup kabullenelim yapcak bişey yok demekki:(:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tatil valla aslı'm. cumartesi çalışılır mı ya? pazar ne yapacağını şaşırır insan. dinlenecek misin. ev mi temizleyeceksin. çocuğunla vakit mi geçireceksin. gezecek misin? evde oturup yayıla yayıla keyif mi yapacaksın?

oyy oyyyyyy...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar