2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tatil valla aslı'm. cumartesi çalışılır mı ya? pazar ne yapacağını şaşırır insan. dinlenecek misin. ev mi temizleyeceksin. çocuğunla vakit mi geçireceksin. gezecek misin? evde oturup yayıla yayıla keyif mi yapacaksın?

oyy oyyyyyy...

yaaa işte ben pazar resmen acınacak hale geliyorum canım neyi nasıl yapacağımı şaşıyorum hiç birşeye vakit kalmadığı gibi halim desen hiç kalmıyor direk perte çıkıyorum akşam olmadan:(:(o yüzden gerçekten c.tesi tatili resmen nimet kızım sana valla yaaa iyi değerlendir haa yoksa bak gözümle yerim tatilini:):):)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya benim yaptığım hiç bi şey neden kabarmıyor? ben niye kabartamıyorum hiç bi şeyi?

kaç kere cup kek denedim ı ıhh bacım kabarmıyor ya. yapışıyor kağıt kalıplara. acaba kağıt kalıp kullandığım için mi? muffin kalıbı mı almılıyım acaba?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
keklerim kabarmıyor ama onları öyle görünce benim yüreğim kabarıyor :( içim şişiyor.. çok bedbahtım. her seferinde bu sefer kabaracak diyorum ı ıhh bacım. kabarıyo hoppp sönüyo sonra. garip. çok garip.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar
Tuna bir haftadır 6da kalktığı ve soluğu sehpa tepesinde alacak kadar enerjik olduğu için perişan bir haldeyim...
bu yaşımda yaşlandım bu tempo yüzünde :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin kizlarr...
Haftasonu ama isteyimm ve bu durumdann nefret ediyorum :(
Litlicim tunam aksam erken yatiosa ondan kalkiodur annesi gec yatirmaya calis yani 10-11 gibi uyanirsa belki gec kalkar .... cok enerjikler yahu hizlarina yetismek mumkun degil...benimkide koltuk tepesine cikio ust kismindan koltuga koltukyanda haliya atliyo resmen ve bunu o kadar hizli yapio ki gozlerim izlerken yoruluyo yeminle... bi de bu ara salincaga merak saldi evdeki salincaga cikmak icin bidir bidir konusuoo tirmanmaya calisio

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Gunaydin kizlarr...
Haftasonu ama isteyimm ve bu durumdann nefret ediyorum :(
Litlicim tunam aksam erken yatiosa ondan kalkiodur annesi gec yatirmaya calis yani 10-11 gibi uyanirsa belki gec kalkar .... cok enerjikler yahu hizlarina yetismek mumkun degil...benimkide koltuk tepesine cikio ust kismindan koltuga koltukyanda haliya atliyo resmen ve bunu o kadar hizli yapio ki gozlerim izlerken yoruluyo yeminle... bi de bu ara salincaga merak saldi evdeki salincaga cikmak icin bidir bidir konusuoo tirmanmaya calisio

merhabe lidoş
canım geç yatıramıyorum. uyumak için herşeyi yapıyor. memeye saldırıyor. bu sefer de ben tırlatıyorum. ama geçenlerde 11i geçiyordu uyuduğunda. yine erken kalktı. saat gibi. hiç şaşmıyor ya delircem. 12den önce ben yatamıyorum evin ve okulun işlerinden. sabah 6da kalk. bir sürü çocukla kafa patlat. dermanım kalmadı artık. beynim sulandı. geçenlerde öyle birşey olduki kendimden korktum. rehberlik dersinin sonları. arkada bir grup öğrenciyle sohbet ediyoruz. kapı açıldı. bir öğrencinin dışarı çıktığını gördüm. öndekilere "x nereye gidiyor öyle?" dedim. çocukların suratı değişti. "hocam az önce lavabo için izin aldı ya yanınıza gidip" dedi birisi. yanımdaki çocuklara döndüm. "hocam konuşurken daldınız herhalde. geldi gerçekten izin istedi" dediler. bir utandım, bir sinirlendim kendime. ama çok normal. ne beyin dinleniyor, ne vücut... Rabbim sonumu hayır etsin :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhabe lidoş
canım geç yatıramıyorum. uyumak için herşeyi yapıyor. memeye saldırıyor. bu sefer de ben tırlatıyorum. ama geçenlerde 11i geçiyordu uyuduğunda. yine erken kalktı. saat gibi. hiç şaşmıyor ya delircem. 12den önce ben yatamıyorum evin ve okulun işlerinden. sabah 6da kalk. bir sürü çocukla kafa patlat. dermanım kalmadı artık. beynim sulandı. geçenlerde öyle birşey olduki kendimden korktum. rehberlik dersinin sonları. arkada bir grup öğrenciyle sohbet ediyoruz. kapı açıldı. bir öğrencinin dışarı çıktığını gördüm. öndekilere "x nereye gidiyor öyle?" dedim. çocukların suratı değişti. "hocam az önce lavabo için izin aldı ya yanınıza gidip" dedi birisi. yanımdaki çocuklara döndüm. "hocam konuşurken daldınız herhalde. geldi gerçekten izin istedi" dediler. bir utandım, bir sinirlendim kendime. ama çok normal. ne beyin dinleniyor, ne vücut... Rabbim sonumu hayır etsin :uzgun:

Allah yardimcin olsun cnm isin enerji gerektiren binis malesef uykuyada dinlenmeyede cok ihtiyacin var ne diyim canim insallah diluzelir tuna gun icinde kac kez.uyuyo eymen 3gundur tek uykuya dustu gece bile rahatladim iki kez filan kalkio sabah 8.30-9gibi uyanio oglen 1-2 gibi uyuyo tam 3 saat hic saskio masallah aksamda 10-11arasi uyuyo beb cok.memnun kaldim bu isten kendide uyudunu uyandigini anliyo sukur

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın hatun milleti..kimsecikler yok bu sabah gene:(

neyse dün bilgeciğim eşi ve selim ile görüştük bize geldiler kızlar çok güzel 1 saat geçirdik biraz kısıtlıydı zaman ama inanın sanki önceden tanışıyormuşuz hep birbirimize gelip gidiyormuşuz hissi vardı hepimizde:):)sanırım hepinizle görüşsek aynı duyguyu alırız:):)selim çok şeker ıııı ıhhh ıhhhh herşeyi böye istiyor hele asya bir ara selimi sıkıştırdı köşede öpecekti kızlar ne güldük:)bilgeciğim desen boylu poslu endamlı anam yanında bücür kaldım ben:)velhasıl güzl bir gündü faceden paylaşacağım fotoları kocam bir atsında:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinnn aaaa.bu nasil.gusel bi haber gercektennoyle.olurdu ... burayada bu album.yapin beaa haface foto.koymusunuz ha buraya eklemiisiniz nolurr
Face dusmaninbelliyceksiniz beni ama :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydinnn aaaa.bu nasil.gusel bi haber gercektennoyle.olurdu ... burayada bu album.yapin beaa haface foto.koymusunuz ha buraya eklemiisiniz nolurr
Face dusmaninbelliyceksiniz beni ama :(

tamam canım benm burayada eklerim foto mutlaka:)ya koca antalyaya gidiyor şimdi yolda onun telle çekilmiştik o bana atsın eklerim buraya canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bugun kocişin dogum gunu akşam pasta yaptım çok tezat bişi daha çiğ köfte seviyo diye akşam bir tepe çiğ köfte yapcam etli buyrun gelin hatunlar... pastanın fotosunu ekliyom biraz kıytırık oldu ama...
lp6p0 (600 x 450).jpg

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam hatunlar. sık sık gelmeye çalışıcam dedim ama inanın bu aralar nedendir bilmem hiç ama hiiiiiiiç bişeye zaman bulamıyorum. kız uyanıkken zaten gelemiyorum, uyur uyumaz da ya ev topluyorum ya yemek yapmaya çalışıyorum. yorgunluktan mahfolmuş durumdayım. umarım herşeyler yolundadır. hepinizi ve minnoş meleklerinizi öperim. :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anaaaaa yeni bi buluşma daha gerçekleşmiiiiiiş. aaaaaaay dünyadan haberim yok :D

fotoları bekliyorum hatunlar.

kız gökçe bu arada geçen tv de sözleşmeliler kadroya alınacak diye duydum, aklıma direkt sen geldin. ne kadar sevindiğimi anlatamam hadi bakalım:)

bu arada pikoşum nerde yaaa? layla nerde?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hee bende duydum onu sımoş ınşallah bakalım. beklıyoruz. şurası özelleşmeden çıksa da barı bi işe yarasa.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam gızlarrrr :gulegule:

günaydın hatun milleti..kimsecikler yok bu sabah gene:(

neyse dün bilgeciğim eşi ve selim ile görüştük bize geldiler kızlar çok güzel 1 saat geçirdik biraz kısıtlıydı zaman ama inanın sanki önceden tanışıyormuşuz hep birbirimize gelip gidiyormuşuz hissi vardı hepimizde:):)sanırım hepinizle görüşsek aynı duyguyu alırız:):)selim çok şeker ıııı ıhhh ıhhhh herşeyi böye istiyor hele asya bir ara selimi sıkıştırdı köşede öpecekti kızlar ne güldük:)bilgeciğim desen boylu poslu endamlı anam yanında bücür kaldım ben:)velhasıl güzl bir gündü faceden paylaşacağım fotoları kocam bir atsında:):)

Ay ne güzel ya merakla bekliyorum resimleri.

bugun kocişin dogum gunu akşam pasta yaptım çok tezat bişi daha çiğ köfte seviyo diye akşam bir tepe çiğ köfte yapcam etli buyrun gelin hatunlar... pastanın fotosunu ekliyom biraz kıytırık oldu ama...
Ekli dosyayı görüntüle 15908

Ellerine sağlık Tubim çok güzel görünüyor :lululu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikoş istanbul'da .cuma ünü mesaj atmış bana. ama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. o yüzden giremıyor olabilir siteye. layla'mı bilmiyorum ama.

dua edın kız bana. şurası özelleşip yol vermeden bizlere, şu sözleşmeliler bi insan statüsü kazansınlar da azıcık rahat edelim. en azından bu maaşıma da razıyım. yeter ki atılma korkumuz olmasın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada evet leo pasta çok guzel. 28.ınde de onur'un. kalpli basta yapacam bende kocama. kırmızı kalpli bastaaaaaaaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar