Merhaba Kızlar;
Kayseriden dün geldim bugün işe başaldım. Müthiş yorgunum..
Kayseride Aslıma uğradık. Ya çok güzel bir gündü. Eşide kendide okadar samimi ve içtenki.. Hiç yabancılık çekmedim ya. Fotografları ekleyeceğim inşallah ilk fırsatta. Allahım Asyamı görün nasıl tatlı. Selim huysuzdu biraz ama yinede iyi anlaştılar Birbirlerini öpmeye felan çalışmalar çok tatlılardı..
gerçektende çok güzeldi canım inşallah kısmet olursa diğer geldiğinizde daha uzun vakit geçiririz inşallahbende biraz anlattım kızlara selimi seni evet sanki daha önceden beri tanıyor gibiydik çok samimi bir ortam vardı eşimde bende çok sevdik sizi hele selimi valla mimikleri ağzının duruşu geliyor sürekli alımaöp yeerime mıncır iyimi
Sagol canımcım. Biraz huysuzdu selim ama yinede güzel anlaştılar. Asyamda bizi öpücük atarak ugurladıya mest olduk vallahi. Tekrar teşekkür ederim canım..
dışarda tam ilkbahar havası var ve ben küçük bir pencereden doğanın uyanışını izxliyorumyaaa mapushane damındaymışım gibi hissediyorum kendimi bir prangalarım ve kelepçelerim eksik.....kahrolsun iş:bitter::bitter:
burası kapalı tam uyku havası yorganı kafana çekip uyumak güzel olurdu
özgürlüğe doğru koşşş Aslımmmm:nazo:bırak kendini doğaya
günaydın canlarım
hepinize kucak dolusu sevgiler
yaa ben son 15 gündür kendimi yorgun bitmiş v.s hissediyorum
neden böyleyim bilmiyorum sabahları yataktan kalkamıyorum sürekli uyku halindeyim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bahardanmı acaba bilemedim eşim dün vitamin hapı falan almış