2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın hepinize kızlar gene mesaim gece 5te başladı..uykusuzum gene

tubişcim pastana bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık...afiyetle yemişsinizdir çoktan..
azom inşallah koca bey atsında fotoları paylaşacağım kursa gitti antalyaya 15 gün yok:(vakit bulur da atarsa bahtiyar edecek beni:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar bebyler sagolun varolub biriniz gelir bee bekledim bekledim gelmediniz onkadan cig.kofteyi bosuna.mi yaptim :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızzzzzzzzzzzzzzz ( yalan dünya zerrin sıtayla) çiğ köfte olduğunu bilsem dakka durur muyum? ölürüm çig köfteye ben. oyyy olsa da yesek anammm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Kayseriden dün geldim bugün işe başaldım. Müthiş yorgunum..
Kayseride Aslıma uğradık. Ya çok güzel bir gündü. Eşide kendide okadar samimi ve içtenki.. Hiç yabancılık çekmedim ya. Fotografları ekleyeceğim inşallah ilk fırsatta. Allahım Asyamı görün nasıl tatlı. Selim huysuzdu biraz ama yinede iyi anlaştılar:) Birbirlerini öpmeye felan çalışmalar çok tatlılardı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Merhaba Kızlar;

Kayseriden dün geldim bugün işe başaldım. Müthiş yorgunum..
Kayseride Aslıma uğradık. Ya çok güzel bir gündü. Eşide kendide okadar samimi ve içtenki.. Hiç yabancılık çekmedim ya. Fotografları ekleyeceğim inşallah ilk fırsatta. Allahım Asyamı görün nasıl tatlı. Selim huysuzdu biraz ama yinede iyi anlaştılar:) Birbirlerini öpmeye felan çalışmalar çok tatlılardı..

gerçektende çok güzeldi canım inşallah kısmet olursa diğer geldiğinizde daha uzun vakit geçiririz inşallah:)bende biraz anlattım kızlara selimi seni evet sanki daha önceden beri tanıyor gibiydik çok samimi bir ortam vardı eşimde bende çok sevdik sizi hele selimi valla mimikleri ağzının duruşu geliyor sürekli alıma:):)öp yeerime mıncır iyimi:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gerçektende çok güzeldi canım inşallah kısmet olursa diğer geldiğinizde daha uzun vakit geçiririz inşallah:)bende biraz anlattım kızlara selimi seni evet sanki daha önceden beri tanıyor gibiydik çok samimi bir ortam vardı eşimde bende çok sevdik sizi hele selimi valla mimikleri ağzının duruşu geliyor sürekli alıma:):)öp yeerime mıncır iyimi:)

Sagol canımcım. Biraz huysuzdu selim ama yinede güzel anlaştılar. Asyamda bizi öpücük atarak ugurladıya mest olduk vallahi. Tekrar teşekkür ederim canım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagol canımcım. Biraz huysuzdu selim ama yinede güzel anlaştılar. Asyamda bizi öpücük atarak ugurladıya mest olduk vallahi. Tekrar teşekkür ederim canım..

ahh o dişler yokmu o dişler canım yaaa hepsinde var o huysuzluk:(evet asya hanım sıcak kanlıdır hemen sarılır öper yakışıklı buldu oğlanıda tabi kendine bağlamak istedi:gulegule:cilvelidir benim bot.tim:)ne demek canım benim memnun olduysanız ne güzel

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dışarda tam ilkbahar havası var ve ben küçük bir pencereden doğanın uyanışını izxliyorum:(:(yaaa mapushane damındaymışım gibi hissediyorum kendimi bir prangalarım ve kelepçelerim eksik.....kahrolsun iş:bitter::bitter:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın canlarım
hepinize kucak dolusu sevgiler:)
yaa ben son 15 gündür kendimi yorgun bitmiş v.s hissediyorum
neden böyleyim bilmiyorum sabahları yataktan kalkamıyorum sürekli uyku halindeyim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bahardanmı acaba bilemedim eşim dün vitamin hapı falan almış:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
dışarda tam ilkbahar havası var ve ben küçük bir pencereden doğanın uyanışını izxliyorum:(:(yaaa mapushane damındaymışım gibi hissediyorum kendimi bir prangalarım ve kelepçelerim eksik.....kahrolsun iş:bitter::bitter:

burası kapalı tam uyku havası yorganı kafana çekip uyumak güzel olurdu:cokkomik:
özgürlüğe doğru koşşş Aslımmmm:nazo:bırak kendini doğaya

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

burası kapalı tam uyku havası yorganı kafana çekip uyumak güzel olurdu:cokkomik:
özgürlüğe doğru koşşş Aslımmmm:nazo:bırak kendini doğaya

kızzzz ahh kızz layloşum bi koşabilsem evin yolunu bulurdu ayaklarım inan amma velakin 3 tane kamera beni izliyor bi yere gidemem anlayacağın valla tutsağım tutsak kimse anlamıyor:lululu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın canlarım
hepinize kucak dolusu sevgiler:)
yaa ben son 15 gündür kendimi yorgun bitmiş v.s hissediyorum
neden böyleyim bilmiyorum sabahları yataktan kalkamıyorum sürekli uyku halindeyim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bahardanmı acaba bilemedim eşim dün vitamin hapı falan almış:)

bahar yorgunluğu canım tamda o tarif ettiğin hersene bende de olurdu fakat bu sene yaşamadım ne hikmetse hayret:)bünye alışana kadar sıkıntı veriyor maalesef

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler. çok yoğunum gıremedım bi pehhh. bahardan o yorgunluk. saatler falan da alındı ya vucut kaldıramadı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
son dakika iş çıkış saatim bugün itibariyle 19:30 olmuştur...

sabır sabır sabırrrrr bolca sabır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar