2012 Şubat Anneleri

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Merhaba Arkadaşlar...
Sizlerden bir konuda rica da bulunmaya geldim..
Sitede bir arkadaşımzıın bebeği oldu ve bebeği için giyilmiş,küçük gelen kıyafetlere ihtiyacı olduğunu yazan..Bir konu açtı kendisi.
Bebek için - Hanimefendi.com - Kadın sitesi buradan bakabilirsiniz.

Sizde arkadaşımıza bu konuda yardımcı olacağınız düşüncesi ile linki buraya eklemek istedim ki...
Bu mübarek Cuma niyetine,bebeğinizin sadakası niyetine,başına gelebilecek kaza ve beladan korunması niyetine arkadaşımıza bir nebze yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
Umarım bu konuda arkadaşımızı yalnız bırakmayacaksınızdır..
Hepinizden Allah razı olsun..
Sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşallah.
Hayırlı Günler.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
noluyo ya? leo'ma ne oldu? 9 günde geçecek olan ne?

herkese merhaba bu arada... ayrıca kıyamam ben o ebeğe. cinsiyeti nedir acaba? neler gönderebiliriz?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar erkek bebek sahibiymiş şahmaranın verdiği linke baktım...erkek bebek anaları şayet küçük gelen bebiş kıyafetleriniz varsa birine vermemişseniz yardımcı olalım derim...bende kendi payıma düşeni yapacam inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
noluyo ya? leo'ma ne oldu? 9 günde geçecek olan ne?

herkese merhaba bu arada... ayrıca kıyamam ben o ebeğe. cinsiyeti nedir acaba? neler gönderebiliriz?
keki kabamayan hatun ses sus bakim bilme herşeyi:lululu::lululu:tubiş kocası anası ve oğlunu izmire gönderiyor o sebeple eymene hasret kalacak baby ondan sebep üzgün maalesef:(
günaydınlar....

pikoşum ordasın gördüm seni :)) nasılsın balım..

leom çarçabuk geçsin inşallah o 9 gün :(

nazooo nazoo nazoooo naber fıstık kızların fıstık anasıııı:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyy niye? napacak anasız o bebek ordalarda? vay başıma gelenler. göndermese olmuyo mu? ben hayatta gonderemem ya. zati aden emıyor durmaz.

ya ben adenın küçülenlerını benim eltinin çocuğuna verıyorum. daha yeni bi dünya şey verdim. keşke saklasaydım be :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
keki kabamayan hatun ses sus bakim bilme herşeyi:lululu::lululu:tubiş kocası anası ve oğlunu izmire gönderiyor o sebeple eymene hasret kalacak baby ondan sebep üzgün maalesef:(

nazooo nazoo nazoooo naber fıstık kızların fıstık anasıııı:)

iyidir aslım senden naber..açlıkla mücadele ediyorum :p sorma yani gadasını aldığım açım aç...:lululu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kekide kabarmıyomuş yazık kız bu gökçeye...ayyy bi kek yaparım dillere destan:cilgindans:bi kabarır bi kabarır daha benim kabaran kekime uygun kek kalıbı yapılmadı ahahahahah :)))) koy kızım içine 2 tane kabartma tozunu bak neler oluyo...:nk::nk::ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlar sagol nazocum insallah gecer pqzar sabahi 7.50 ucagi ile gidecekler izmire allahim sabrini versin :uzgun:

Gokcem mecbur kalmasam o kadar uzaga gonderirmiydim sence? 10gunlugune hangi kres bulabilirim ki kaldiki daha cok aklim kalir cunlu durmaz... simdi babasi yaninda en azindan gunde max 3saat uzak kalir en fazla o da kuzenleriyle oynar aramaz kimseyi eminim ama beni arar mi aksamlari bilmiorum allah yardimcim olsun kimseyide bebeginden ayirmasin insallah

Sahmarancim oglanin kiyafetlerini kuzenine gonderdik ama elimizden geleni yapmaya calisiriz tabi tesekkurler

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam kizlar sagol nazocum insallah gecer pqzar sabahi 7.50 ucagi ile gidecekler izmire allahim sabrini versin :uzgun:

Gokcem mecbur kalmasam o kadar uzaga gonderirmiydim sence? 10gunlugune hangi kres bulabilirim ki kaldiki daha cok aklim kalir cunlu durmaz... simdi babasi yaninda en azindan gunde max 3saat uzak kalir en fazla o da kuzenleriyle oynar aramaz kimseyi eminim ama beni arar mi aksamlari bilmiorum allah yardimcim olsun kimseyide bebeginden ayirmasin insallah

Sahmarancim oglanin kiyafetlerini kuzenine gonderdik ama elimizden geleni yapmaya calisiriz tabi tesekkurler

canım Allahım başka ayrılıklar vermesin zor ama inşallah kolay geçer. Zaten işte yoğunsun. Akşamalrıda kendine ev temizliği çıkar. Onlar gelene kadar evinde mis gibim olur..Arkadaşlarınla akşam sinemaya git. Ben arkadaşlarımla kız kıza takılmayı özledim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Haklisin tanselil yazlik kislik degisimi yapcam.kendimi ise veririm artik bos gecirmessem.zamanimi bu kadar icim acimaz belki oglumun yastigiyla uyucam gece kokusuyla

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnnn..biliyorum bugün günlerden cumartesi pek kimse olmaz ama genede günaydın arkadaşlarımmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sagol cnm benim.insallah su gibi akar ve gecer ...
Gunaydin aslim yine cumartesi bacim yine iki tahlihsiz biz calisioz anam cok para.lazim bize :D
Hey gidin asyam napio kiz zilli zarifem ?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagol cnm benim.insallah su gibi akar ve gecer ...
Gunaydin aslim yine cumartesi bacim yine iki tahlihsiz biz calisioz anam cok para.lazim bize :D
Hey gidin asyam napio kiz zilli zarifem ?

evet balyalıyorum kız paraları deste deste üst üste koydum ev yapcam:):)aman napsın valla gene uyku yoktu dün gece anneannesi ve beni uyutmadı demin aradım uyuyormuş zilli:)sen naptın canım biraz daha düzeldinmi?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
aslı tuna da uyutmuyor beni kaç gecedir. okulda yerdemiyim göktemiyim bilemedim. bir de aksi gibi kaç gündür yeni konu anlattım hep. popom sandalye görmedi, bir de üstüne regl... oynatmaya az kaldı:bitter:
hava şahane ama biz evdeyiz çünkü paşamız gecenin acısını çıkartıyor. mışıl mışıl uyuyor. üstelik holde son ses çalışan çamaşır makinasını bile duymuyor :lululu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada azo incelme olmuyorsa başlamıyım ben hiç. 4 gün yaptım adet oldum bi bıraktım bırakış o bırakış. şimdi de sen ben incelmedim ya demişsin hepten hevesim kaçtı. zaten tüm günün yorgunluğu üstüne bir de atlama zıplamak pfff

Kız yok bak o kadar da değil, simitlerim azcıcık gitti, foto ekliyimde yarın ona göre karar verin. Öncesi - sonrası diye. He ben nette gördüğüm resimlerdeki gibi bir fark bekliyordum ondan galiba. Gerçi daha 10 günüm var.3.levele başlıcam.

Selam kizlarr hepinizi operim

Azo kiz insan baslamadan ince tartiya cikar tartilir ve tum bedeninin bir olcusunu alir fotolarini cekrr baslar ve haftalik duzenli yapar bu isi nerden bilcen yoksa inceldin mi incelmedin mi bide hayatim yaparken birebir yapmak gerekio hareketleri ki dogru sekilde vucut erisin sahsen ben tam her hareketin hakkini veremedigimden cok incelmedim ama vereydim iyiydi... kim bulir daha ne kadar incelirdim....
Ama pes etmek yok motive et ben hergun gorsellerdeki shred yapanlara bakip motibe ediorum kendimi...sende yaparsin bacim isin en zor kismino zaten direnebilmek aksam oldumu insanda hal derman kalmio

Kız resim çektim başlamadan. Bi de bu akşam çekeyi de yarın ekleyeyim size. Ama Kuzey 2 gecedir uyumuyor abartısız sabah 4:30'a kadar ayakta, sinirlerim yıprandı, uykusuzum, 2 gündür aksattım sporu :(

Bu arada hafta sonu esimin izmirde sinavlari var oraya gidecek annemde ne zamandir kardesini ve dedenleri dolasamadim diyodu oraya gitmeye karar verdi eymenede halasi bakacak esim sinavdayken sinra beraber olacaklar hep nasil yolcu edicem eymensiz 9gun nasil dayanicam hic bilmiorum sabahtan beri cocuguku koklaya koklaya ope aglaya bi hal oldum :( keske baska carem olsaydi...:uzgun:

Canım Allah kolaylık versin vallaha çok zor hele geceleri :(
O 9 gün 90 gün gibi gelir sana.

Merhaba Arkadaşlar...
Sizlerden bir konuda rica da bulunmaya geldim..
Sitede bir arkadaşımzıın bebeği oldu ve bebeği için giyilmiş,küçük gelen kıyafetlere ihtiyacı olduğunu yazan..Bir konu açtı kendisi.
Bebek için - Hanimefendi.com - Kadın sitesi buradan bakabilirsiniz.

Sizde arkadaşımıza bu konuda yardımcı olacağınız düşüncesi ile linki buraya eklemek istedim ki...
Bu mübarek Cuma niyetine,bebeğinizin sadakası niyetine,başına gelebilecek kaza ve beladan korunması niyetine arkadaşımıza bir nebze yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
Umarım bu konuda arkadaşımızı yalnız bırakmayacaksınızdır..
Hepinizden Allah razı olsun..
Sağlıcakla büyütün bebişlerinizi inşallah.
Hayırlı Günler.

Merhaba canım, ben mahallede ihtiyacı olan birine verdim torba torba, İnşallah bundan sonraki küçülenleri ona nasip olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar