2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslim geldim ya yogunum ama ustune su sayfada cikan face linki beni cildirticak her seferinde disari cikario tekrar sifre gir tekrar bilmem nee yetkililer sordum dediklerinide yaptim duzelmedi ondan oturu cok sik giremez oldum beni cok oyalio cunku cnm

Eymeni kocami anami gonderdim hergun goruntulu konusuyoz ama icim.kopuo aksamlari kendime is turetir oldum yatana kadar bisiler yapiom ...gardrop indir bilmem nee falan filan iste oglum orda geceleri beji ariomus halasi gayet iyi bakio kuzuma sagolsun esimde yaninda ya sorun yok simdilik kaldi 1hafta

Bu pazartesi kg 70.1kizlar kaldi tam 10kg hadi bakalim siki diyete girdim onumuzdeki pazartesi gorcem kendimi

ayy canım yaa rabbim kolaylık versin valla özlem zor ama geçer gider hemencik inşallah...kız fotoluyormusun hala inceldiğini bizede at yada profilinde paylaş bizde görelim maşallah senin sabrına haa hayran kaldım galibe bi ben kalıcam burda koca göbekli:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar tatlislar nasilsiniz ????
Oglumsuz bir hayat fena vurdu beni o kadar alismisimki saat basi kalkmaya evde olsun olmasin sabaha kadar devamli uyaniorum ....
Kuzumu cok osledim aksam oldumu 7gibi basliyomus odalari dolanip beni aramaya bulamayincada agliyomus yavrum :aglayan:
Safak 6 gunde 3kere goruntulu konusuyorum ama yetmiyo dokunamayinca olmuyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gunaydinlar tatlislar nasilsiniz ????
Oglumsuz bir hayat fena vurdu beni o kadar alismisimki saat basi kalkmaya evde olsun olmasin sabaha kadar devamli uyaniorum ....
Kuzumu cok osledim aksam oldumu 7gibi basliyomus odalari dolanip beni aramaya bulamayincada agliyomus yavrum :aglayan:
Safak 6 gunde 3kere goruntulu konusuyorum ama yetmiyo dokunamayinca olmuyo

Ayyy canım benim ya içim acıdı okuyunca :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bide beni dusun bitanem.zorr evladim bana fazla geliomus atmis gibi hissediyorum cigerim.koptu aglamaktan...

anammm tubiş kendi kendine melankoli yapma kızzz üzüyosun kendini böyle düşünerek zaten durum zor dahada zorlaştırıyorsun üstelik ne atması hiç öyle bir annemisin sen...bak biticek gidicek zaman bakmışsın kuzucuğun gelmiş ama böyle düşünme yoksa daha zor geçer günler

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bugün kocam Antalya'ya gideli tam 8 gün oldu off ne zormuş yokluğu işte çalış yorul sonra markete uğra alışveriş yap aidat,doğalgaz,elektrik,su hepsi onun yokluğuna denk gelmiş hepsini düşün eve git hem analık hem babalık yap asyaya amannn yoook anam yok varlığında dağınık vs diye şikayet ettiğim kocamı geri istiyommm bennn valla rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bugün kocam Antalya'ya gideli tam 8 gün oldu off ne zormuş yokluğu işte çalış yorul sonra markete uğra alışveriş yap aidat,doğalgaz,elektrik,su hepsi onun yokluğuna denk gelmiş hepsini düşün eve git hem analık hem babalık yap asyaya amannn yoook anam yok varlığında dağınık vs diye şikayet ettiğim kocamı geri istiyommm bennn valla rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

Amin cnm amin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler günaydın...

tubi ya benim de rejıme gırmem lazım. ama kıçımı kaldıramıyorum bu aralar. hava mı çarptı ne. öfffffff

bu arada kız kıyamam yaaa... gelsin eymen senin yanına hemen. ya da sen git. ayrılmsın hiç bı ana yavrusundan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnnn..
yaa 1 haftadır inanılmaz derecede karnımda şişlik var sanki 6 aylık gebeyim yani okadar kocaman göbekle geziyom yaaa dün bir teyze kaç aylık kızım diye bile sordu bende 13 aylık evde dedim mors oldu:(:(offf yaa acaba geçicimi yoksa bu bende kalıcımı bilemedimmm gökçe gibi şiir yazacam artık kendime yahuuu acınacak haldeyimm:(:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar, nasılsınız?
eşinden yavrusundan uzak olanları Allah tez zamanda kavuştursun inşallah....

Canım terleme sorunu Selimdede var. Selimde uzun boylu ve kilosu iyi bir çoçuk. Yemek yeme olayı öyle çok aşırı değildir. Normal yiyor ben yapısal diye düşünüyorum bide anne sütü yarıyor olabilir. Tuna nın yemesi nasıl canım..

Çok samimi bir arkadaşım var, kıızn 2 yaşında ve kilolu bir çoçuk. Bunun sebebi arkadaşımdır. 1 muz, 1 portakal ve 1 kiviyi çoçuğa aynı anda yediriyor. Ben samimiyetimize güvenerek uyarıyorum. Bak çoçuklarda şeker hastalığı çok artmış diye. Cevabı ama seviyor istiyor oluyor. Ama frenlemek lazım. Mesela Selim zeytini çok seviyor. Abartmıyorum yedirsem Sabah 10 tane yer. Ama ben iizn vermiyorum. Zeytin tabağını kaldırıyorum sofradan. Zeytin yararlı ama ne bileyim ne kadar tuzunu alsamda tuz oranı fazla. Bende bazen acaba ben yanlışmı yapıyorum diyorum. Sizde bana fikir verin..

tanselcim, maşallah selime, zeytini nasıl yiyor, küçük küçük parçalıyor musun?
ben bi kez denemiştim yemedi, bi daha da denemedim açıkçası aklıma da gelmedi, kendim doğru dürüst yemediğimden herhalde.

yok tatlım komşum öyle densizlik etmez. bakıcısı laf edip duruyor. benim de kafama takıldı işte. terlemesi dert değil, sağlıksız mı kilo alıyor Tuna ona takıldım işte :(

Tanselcim Tuna sabah kahvaltısını yer. erken uyandıysa önce bir 150 ml kadar inek sütü içer. sonra öğlen ben geleceğime yakın meyve yiyor. emiyor. ben gittikten bir saat kadar sonra çorba yiyor. sonra ben gelince emiyor. akşam bizimle yemek, artık kendimize ne yaptıysak. bazen yanında yoğurt bazen meyve suyu içiyor... ben evdeyken beni oldukça sık emiyor. gece de bazen yatmadan önce 9-10 arası bazen de uykusundan uyanıp 12-1 arası yaklaşık 200 ml inek sütü içiyor. bu yani günlük ortalama yedikleri. bugüne kadar gittiğim hiç bir çocuk doktoru yahut aile hekimi kilosuna fazla olduğu anlamına gelecek birşey söylemediler. ya persentilin üst dilimlerinde yaşından sonra da bir üst persentilde kilosu. amaan takıldım kadının söylediklerine işte. sanki başka derdim yokmuş gibi :(

tuna ya da maşallah, ama tuna ya göre kuzey bişey yemiyor diyebilirim. şu aralar hele hiç yemiyor,azı dişi çıkardı bi tane, sanırım diğeri de yolda...

sabah kahvaltı yapıyor, 2-3 saat sonra yoğurt yiyor, uyuyup uyanınca çorba, aralarda ya süt ya bisküvi, sonra yine akşam çorba. yatmadan önce de süt içiyor.ama süt genelde bir kez içiyor yatmadan önce. meyve hiç yemiyor, azıcık muz kemiriyor o kadar. bol bol su içiyor. elma armut falan artık yemiyor. kavanoz meyve püresini de görmeye tahammülü yok.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sessizlik hakim buraya:(
hepinize hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin etmiş olduğu duları kabul eylesin inşallahhh

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
3 gündür kendi kendime günaydın diyorum geleneği bozmayım bari gene kendime günaydın deyim:eller::eller:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslım iyiyim güzelim çok yogunum bu aralar evde çok yoruluyorum işte desen kdvler ve kurumlar vergisinin son haftası merak etmeyesin diye girip haber vermek istemedim.oğluş daha gelmedi yarın akşam 12 gibi anca evde olur bu gece son sukur yarın gece yanımda koynumda :huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar
Leader çok sevindim kız valla, oh bitmiş ayrılık şükür bi bu gece kalmış.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yine kimse uğramaz oldu buralara.

kız zilliler bi el atın bi buluşalım şuracıkta. simoş seni gördüm aşağıda pikaçuu... nasılsın ıyısın ınşallah. duru kız nasıllar?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar