2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canımmm canımmmm..oyy çok geçmiş olsun..hay allah hava değişimi mi yapıyor size böyle.kıyamam..sana mesaj atmaya çalışıyordum bende faceden :) bilgisayar yedi kafayı donup kalıyor...

gecen hafta o kadar yoğundumki iremin yıllık işleri yazıların toparlanması canım cıktı.bu hafta sınavları sonra alışverişi ee bi taraftan ela.valla kocaman hunilerle geziyorum...öperim senii kuzumu cokkk..

kolay gelsin balım... güzel koşturmacalar, yerim senin iroşu bennnn... Ela balımı da tatlı diye yerim...

gel kız bi kahve koyup da iki lafın belini kıralım, burda hava çok güzel, deniz havasıda iyi gelir bak ...:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
saol Azommmmm öperim mucksssssss..minnoşda her fotosunda ayrı bi yakışıklı oluyo anası yanlız dikkatini çekerim ehehe .. o lüle lüle saçların ayrı hastasıyım maşallah...
bi lüle de babuşun mimmoş... maşallah.... çok seviyom ben lüle saçları :)))

Laylam nirde yaa??? bacımmmmmmmm yevrümmmmmmmm oglanlar mı bırakmıyo?
keza babuşda pek girmemiş.. onunda işleri bırakmıyo demek....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
saol Azommmmm öperim mucksssssss..minnoşda her fotosunda ayrı bi yakışıklı oluyo anası yanlız dikkatini çekerim ehehe .. o lüle lüle saçların ayrı hastasıyım maşallah...
bi lüle de babuşun mimmoş... maşallah.... çok seviyom ben lüle saçları :)))

Laylam nirde yaa??? bacımmmmmmmm yevrümmmmmmmm oglanlar mı bırakmıyo?
keza babuşda pek girmemiş.. onunda işleri bırakmıyo demek....

Sağol teyzesiiii, keşke bizim buralara yolun düşse sen Kuzey'i ben Noyan'ı yesemmm :ask:
Valla pek giren yok işte, ben de çok giremiyorum iyi denk geldik :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol teyzesiiii, keşke bizim buralara yolun düşse sen Kuzey'i ben Noyan'ı yesemmm :ask:
Valla pek giren yok işte, ben de çok giremiyorum iyi denk geldik :D

hayat Azom belli mi olur? sizinde buraya yolunuz düşse ya :))
gerçi biz dönüyoruz artık.. bu yaz son hayırlısıyla.... sonra istanbula bekleris artıkın......

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nazomun bilkisyar gitti kaliba :)))
simuşunda öyle .. ee bi ara da benim ki gümleyip duruyodu ahahah ne komikti ama 40 saatte 2 kelime anca yazabiliyodum...

simuş bu arada biz eşime sony vaio aldık....
toshiba bişey kardeşimde vardı çok ısınıyodu, toshibanın o en üst modelleride pek gelmiyomuş, ısmarlayıp bekliyomuşssun .. ama bu sony vaiolar canavar gibiymiş tavsiye ederük canum....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öperim canlar, hazır uyurken bi yemege bakayım.......

gökce nerdesin kız????????? hep olurdun şimdi yoksun.......

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ahhh yapabilsem üzerimdeki rehaveti atıp :D
Ağlama bebemmm azcıcık ye, akşamları yeme bak 1 ayda farkı görürsün.

Ben de çok çok özledim valla Nazom yaaaa
Heee keşke diyette yapaydım ya, bi dolu pişmaniye yedim, bürodaki arkadaşım hamile, onun iştahı açıldıkça ben de yiyom ne etcem bilmiyom :D

Pikemmm çok geçmiş olsun kıyamam size ben :(
yeme yemeee yiyosan doğur bi tane daha hoşbeş güzeli :) kuzey paşam damadım tek dolanmasın madem :))))öperim azom sizi cokk
kolay gelsin balım... güzel koşturmacalar, yerim senin iroşu bennnn... Ela balımı da tatlı diye yerim...

gel kız bi kahve koyup da iki lafın belini kıralım, burda hava çok güzel, deniz havasıda iyi gelir bak ...:)

ayyyy ne kadar isterdim anlatamam pikem...denizin kenarında otursak mis gibi minnoşlar kumdan kale yapsa,kumu yese :) sonra birbirlerini kovalasa,öpse hayali bilem güzel...

tam tahmin ettiğiniz gibi kızlar bilgisayar 3 dk bi kapanıyo dellendim iyice..

zilli gökçeye selam ederim.aslımı öperim...leomda kavuşmuştur oğluşuna onlarıda öperim...hatta tün hatunları öperim..bebişleri mıncırırım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sagol pikoss kavustum oglusa havaalinda kucagima gelmedi an yikildim bana tavit yapti iki gundur bugun iyiyiz ama beni neden biraktin der gibiydi:aglama:
Azoooo gayet gusel toplamisin hayatim ben cok begendim ben dukan diyeti yapiyom bak 8.5kg verdim 7haftada daha bu kadarda verilcek var ama bedenimisuper hissediyorumm durusum degisti:lilav:
Kadın, kadın sitesi, kadın forumu, kadınlara özel site

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagol pikoss kavustum oglusa havaalinda kucagima gelmedi an yikildim bana tavit yapti iki gundur bugun iyiyiz ama beni neden biraktin der gibiydi:aglama:
Azoooo gayet gusel toplamisin hayatim ben cok begendim ben dukan diyeti yapiyom bak 8.5kg verdim 7haftada daha bu kadarda verilcek var ama bedenimisuper hissediyorumm durusum degisti nefes alisim.herseyim herkesin bakisi :lilav:

[/https://www.hanimefendi.com/members/8172-leader-albums-633-30-day-shred-ile-sikilisma-ve-diyetle-verdigim-kglar.htm

ayyy canım yaa şükür bitmiş ayrılık çok sevindim tubişimmmm...tavır yapması çok normal benim eşimde 14 gün yoktu antalyada kurs belgesi almaya gitmişti döndüğünde 2 gün asya yüzüne bile bakmadı güya kendilerince tavır alıyorlar geçer canım üzülme..

bu arada dukan diyetini tavsiye etmiyorum hem duyduklarımdan hemde bir akrabam yapmıştı o diyeti 5 ayda 25 kg verdi vermesine ama bıraktığı anda kısa süre içinde 23 kg geri aldı sen bence spora devam et öyle ağır diyetlerden sırf güzel olacam diye yapma derim canım benim nacizhane fikrim tuğbişimmm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu altta çıkan link neyin nesi adminnn yaaa ne iğrenç bir reklamdır bu nasıl izin veriliyor bu sitede bu tür bir reklama lütfen izin vermeyin

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnnn burda olmayan ama işin başına çoktan geçmiş arkadaşlarımm
günaydınnnnn bebeleri uyanıpta sabahın köründen beri peşinden koşturan arkadaşlarım hepinize günaydın her ne kadar siz yoksanızda şu an olsun beee hepinize kocaman GÜNAYDIN......

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarr.. öncelikle hepinizin ve bebelerimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorummm..
girmeyeli baya uzun oldu maalesef..inşallah herkes iidir.işe başladım başlayalı çok yoğun tempoda gidiyoruzz..haaa ben size bahsedemedimm ..ben öğretmen oldumm..karşınızda koskoca fen öğretmeni duruyoo :D ama geçici bi dönem sonuna kadar...sabah kızı anneannesine koy,okula gir akşam gel eve geç yemek faslı sonra kızı uyut derkenn gece oluoo hiç bakamıoumm... hepinizi öperim tabiki en çok bebelerinizi:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin babyler nasilsiniz???
Haftasonu esimin memleketteydik babasi ameliyat oldu gittik geldim ama ufak bi kaza atlatti esim cok sukur ucuz yirttik saglikta bisi yok.ama verilmis sadakamiz varmis... yolda giderken lastik yarilmis ve doner kavsaktan donerken kaldirima girmis arac araba orda serviste biz donduk...o gun yola cikacaktik ya 120-160km hizla giderken olsa idi parcamiz kalmazdi rabbim.korudu...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar