2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilli azo, habelerını aldım km uzaktan. dedıler ki azom fıstık gıbın olmuş. daş gibin olmuş. aboww bı baktım da kızzzzzzzzzzzz seni zilli. sen nasıl inceldın o kadar namıssız...

bu sitede senle ben en çok kilo alan hatunuz biliyosun. ben şuan kaç kiloyum bilmıyorum ama 56 varımdır çünkü en son 56 çıkmıştım tartıda. hayatımın şokuydu. işe başladığımda 54e inmiştim. 1 kilom kalmıştı eskıye domeye :( dönemeden aldım kilo.

lakin şöyle bi gerçek var ki, nedense insanlar beni görünce "sen çok zayıfsın be dıyolar. kiloma inanmıyolar. sanırım kas oranım yağ oranımdan fazla. o yuzden de oldugumdan zayıf gorunuyorum. bunu bana spor hocası da soylemişti. "kas oranın agır gelıyor o yuzden de kilonu gostermezsın hiç bı zaman" dıye... bu da çok önemli ya:( şu sıralar yağlarım kaslarıma böyle sıkı sıkı sarılmış kaslarımı adeta kaplamış sevgi yumağı oluşturmuş halde ama farkındayım. bi oturuyorum göbeğim trıplex. kıçım lömbür lömbür, pıt pıt yağ. ama en fecı bolgem belimin az aşagsı. kot gıyınce fırlayan yanlarım. çok iğrenç

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
demetmania hayırlı olsun yeni işin :)

leader, çok geçmiş olsun, neyseki bişey olmamış kimseye...

gökçe bacımm naber zilli?

hatun kısmı toptan selamlar.... ama son selamımda havada kalmış :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlarr.. öncelikle hepinizin ve bebelerimizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorummm..
girmeyeli baya uzun oldu maalesef..inşallah herkes iidir.işe başladım başlayalı çok yoğun tempoda gidiyoruzz..haaa ben size bahsedemedimm ..ben öğretmen oldumm..karşınızda koskoca fen öğretmeni duruyoo :D ama geçici bi dönem sonuna kadar...sabah kızı anneannesine koy,okula gir akşam gel eve geç yemek faslı sonra kızı uyut derkenn gece oluoo hiç bakamıoumm... hepinizi öperim tabiki en çok bebelerinizi:huhuu:

Canım hayırlı olsun :) Çalışınca zor oluyor gerçekten çok haklısın.

Gunaydin babyler nasilsiniz???
Haftasonu esimin memleketteydik babasi ameliyat oldu gittik geldim ama ufak bi kaza atlatti esim cok sukur ucuz yirttik saglikta bisi yok.ama verilmis sadakamiz varmis... yolda giderken lastik yarilmis ve doner kavsaktan donerken kaldirima girmis arac araba orda serviste biz donduk...o gun yola cikacaktik ya 120-160km hizla giderken olsa idi parcamiz kalmazdi rabbim.korudu...

Geçmiş olsun Tubim, bununla gelmiş gitmiş olsun inşallah.

kız zilli azo, habelerını aldım km uzaktan. dedıler ki azom fıstık gıbın olmuş. daş gibin olmuş. aboww bı baktım da kızzzzzzzzzzzz seni zilli. sen nasıl inceldın o kadar namıssız...

bu sitede senle ben en çok kilo alan hatunuz biliyosun. ben şuan kaç kiloyum bilmıyorum ama 56 varımdır çünkü en son 56 çıkmıştım tartıda. hayatımın şokuydu. işe başladığımda 54e inmiştim. 1 kilom kalmıştı eskıye domeye :( dönemeden aldım kilo.

lakin şöyle bi gerçek var ki, nedense insanlar beni görünce "sen çok zayıfsın be dıyolar. kiloma inanmıyolar. sanırım kas oranım yağ oranımdan fazla. o yuzden de oldugumdan zayıf gorunuyorum. bunu bana spor hocası da soylemişti. "kas oranın agır gelıyor o yuzden de kilonu gostermezsın hiç bı zaman" dıye... bu da çok önemli ya:( şu sıralar yağlarım kaslarıma böyle sıkı sıkı sarılmış kaslarımı adeta kaplamış sevgi yumağı oluşturmuş halde ama farkındayım. bi oturuyorum göbeğim trıplex. kıçım lömbür lömbür, pıt pıt yağ. ama en fecı bolgem belimin az aşagsı. kot gıyınce fırlayan yanlarım. çok iğrenç

Yok kız epey fark yok boğazımı tutamamamdan ötürü :D Bak şimdi bile nescafe yapıyom, içine negro banıpta yicem :D
Valla seni gördüğüm kadarıyla ince duruyon, ama dediğin gibi o kottan taşan yanlar beni de gıcık ediyor, yaz da geldi gizleyemicez, kışın saklıyordum ben onları ne güzel :(

Pikemmmmm naber nasıl gidiyor, ne zaman taşınıyorsunuz?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikemmmmm naber nasıl gidiyor, ne zaman taşınıyorsunuz?

nasıl gitsin balım, iç güveysinden hallice yuvarlanıyoruz.. eheheh :) :D
hamd olsun!

taşınma kısmıda, işte evde süs objeleri, ve nevresim havlu ıvır zıvırın yanında, bi tek Noyanın ve bizim eşyalar gidecek (kıyafet, oyuncak, bilkisayar falan) onun dısında ki hertürlü eşyayı burada bırakıyorus, satacagımızı satıcaz, geri kalanları ona buna vericez... böyle işye canım... her gidişimizde biraz bişeyler taşıyoruz yavaştan :)

ne uzun anlattım ama :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Sagol demetcim sukur maddi hasarla atlatildi allah korudu

Sagol azommm sukur gecti ama korktum siz nasilsiniz kivircigim nasil?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:findikim::findikim::findikim:

çok yoğunum bu aralar çohhh. napıyosunuz akayım ballı bademler. yine tek başıma konuşuyorum ama olsun.

azom bu arada bana yanlardan fışkırmış yağ deme. iğrenç ıyy. ayrıca evet kışın ne guzel saklanıyor onlar ama yazın :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Napiyonuz beaaa ben yogunum tatliskolar bunarada 77den 67ye indim kaldi 7kg 36 bedene girmeme az.kaldi 38bol.gelio yehuuu
Bebelerinizde sizlerde.iyisinizdir insallah ben cok halsiz cok.isteksizim.hayata beynim hasta sanirim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar hepinizi tek tek öperimmm öncee muahhhhh :)
sonracıma tubişim geçmiş olsun rabbim beterinden korumuş şükür..demetciğim hayırlı olsun yeni işinnn
azooo baya baya gitmiş valla kg lar maşallah diyim
pikeeemm öperim:)
son sayfada gördüklerimi yazdım:)gökçeee sanada günaydınnn..nazooo nerdesin kızzz sen ??

sonra geleyim kendime..cumartesi işten istifa ettim 3 gün evdeydim ve çarşamba günü tekrar başka bir işe başladım haydii bakalım hayırlısı bakalım en azından bu girdiğim yer proje bazlı çalışıyor umarım mesleğim adınada daha faydalı olurr..öptüm hepiciğinizi görüşürükkkkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sonracıma tubişim geçmiş olsun rabbim beterinden korumuş şükür..demetciğim hayırlı olsun yeni işinnn
son sayfada gördüklerimi yazdım:)gökçeee sanada günaydınnn..nazooo nerdesin kızzz sen ??

sonra geleyim kendime..cumartesi işten istifa ettim 3 gün evdeydim ve çarşamba günü tekrar başka bir işe başladım haydii bakalım hayırlısı bakalım en azından bu girdiğim yer proje bazlı çalışıyor umarım mesleğim adınada daha faydalı olurr..öptüm hepiciğinizi görüşürükkkkk

Hayirlisin olsun aslicim cok sevindim senin adina allah gonlune gore versinn o cimcimeyide op yerimeee muhahj

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağol canım.tşk ederim umarım hayırlı olur adıma :)
ya buarada gene kimse uğramaz oldu buralara :uzgun::uzgun::uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin kizlarr herkes kabuguna cekikdi yine yogunuz sanirim bu aralar yinee iyisiniz umarim osledim sizi ara ara bakiom kimseyi goremeyince cikiom kizlarr :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hayırlısı olsun canım hakkında. Aynı şekilde Demetiminde.

selamlar. kimse yok..

olsun. yine de selamlar.

Aleyküm selaaammmm cigerim :D

Gunaydin kizlarr herkes kabuguna cekikdi yine yogunuz sanirim bu aralar yinee iyisiniz umarim osledim sizi ara ara bakiom kimseyi goremeyince cikiom kizlarr :acep:

Kız ben de ziyaretçi olarak okuyorum, kimse yazmayınca online olmuyorum.
Kuzey'in saçlarını kestirdik Tuğba teyzesi :D
He bu arada ne zamandır bıyıklarım amcalar gibi olduydu, dün ayağımda Kuzey'i sallarken bir yandan bıyıklarımı aldım, bu kadar becerikli olduğumu da bilmezdim :D
Çok özledim hepinizi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayırlısı olsun canım hakkında. Aynı şekilde Demetiminde.

Aleyküm selaaammmm cigerim :D

Kız ben de ziyaretçi olarak okuyorum, kimse yazmayınca online olmuyorum.
Kuzey'in saçlarını kestirdik Tuğba teyzesi :D
He bu arada ne zamandır bıyıklarım amcalar gibi olduydu, dün ayağımda Kuzey'i sallarken bir yandan bıyıklarımı aldım, bu kadar becerikli olduğumu da bilmezdim :D
Çok özledim hepinizi
Bende herkesi cok osledim yaaa yerim.ben onuu yaz geldi yaa ferahlasin kuzular eymeninde sacini babasi kesti bu 4sac trasi bu sefer epey kisa 3numara oldu ama cok rahat ettik saclari dalgali baya uzayinca bi bicimsiz.duruo yataktan kalkmis gibi karman corman sevmiom o halini bide sacindan cok terlio bizimki iyi oldu gule gule kullansinlar...

Seninde biyiklarinn hayirli olsun guselim kizz whatsappina ne oldu bacim varsin ama yoksun oralarda

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selam canlarrrr...

valla sanıyorum ki herkes dönem dönem giriyor sayfaya kimseyi göremeyince yazmadan çıkıyor(bende dahil)...keşke hamilelik dönemi gibi olsa şen şakrak ama olmuyor işte herkesin kendine göre haklı nedenleri var elbettt..ya çocuklarımız büyüdüğünde olacak yada 2.gebeliklerde oda denk gelirse :) olsun beeyaaa kalplerimiz bir diye düşünüyorum ben yapacak bişey yok yani...öptüm hepinizi ve bebelerinizi:ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar