2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bende herkesi cok osledim yaaa yerim.ben onuu yaz geldi yaa ferahlasin kuzular eymeninde sacini babasi kesti bu 4sac trasi bu sefer epey kisa 3numara oldu ama cok rahat ettik saclari dalgali baya uzayinca bi bicimsiz.duruo yataktan kalkmis gibi karman corman sevmiom o halini bide sacindan cok terlio bizimki iyi oldu gule gule kullansinlar...

Seninde biyiklarinn hayirli olsun guselim kizz whatsappina ne oldu bacim varsin ama yoksun oralarda

Kız benim whatsap uygulama hatası veriyor, anlamadım ne iş ikide bir hata uyarısı alıyorum.

anneler gününüz kutlu olsun annişleeeeer
giremiyoruz kusurumuza bakmayın...
dört diş birden kabardı, çok mızmızız ve aynı zamanda okul işleri de yoğun. yıl sonu geliyor diye...
ama iyiyiz genel itibariyle çok şükür... hepinizi öperim

Güzel anneler,

:huhuu::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Anneler Gününüz Kutlu Olsun!!!!

Kızlarrr sizin de tüm topic arkadaşlarımın da anneler gününü kutluyorum.. Bu 2. anneler günümüz, Allah daha nice 2'ler 20'ler görmeyi nasip etsin inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar tekrar ve yeniden anneler gününüz kutlu olsun rabbim iyiy ki vermiş yavrularımızı yaaaa çok şükür bu zevki yaşattı..çok öperim sizi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar. Umarım hepiniz ve tüm minnoşlarımız iyidir.
Ben biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, sorunlarımız halen çözülmedi. Psikologa gidiyoruz, bu da evliliği yürütmek için, en azından benim, son çare olarak gördüğüm yol. Allahtan hayırlısını diliyorum...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, sorunlarımız halen çözülmedi. Psikologa gidiyoruz, bu da evliliği yürütmek için, en azından benim, son çare olarak gördüğüm yol. Allahtan hayırlısını diliyorum...

özlemciğim umarım aşılacak sorundur ve en kısa zamanda çözüme kavuşur...ama duru etkilenmesin her ne olursa olsun inan çok küçükler ama herşeyi anlayacak bir beyne sahipler...rabbim yardımcın olsun canımm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oncelikle hepiciginizin anneler gununu kutlarim guseller...
Daha sonra simus okuyunca uzuldum insallah sorunununz cozulur guselim 3asagi 5yulari cogumuz sorunlar yasiyoruz bende senden asagi degilim bu durum cok yipratiyo beni hic konusasum gulesim yok bizde psikologta yok olsada o saglam insancagizinda psikolojisi dagilir kesin cok zorlaniyorum bu donemde ailem yanimda onlara belli etmemeye calismak esime laf anlatamamak cogu zaman sessiz bi kosede aglamak beni olduruyo icime kapanik biri olup ciktim oglumdan baska hicbisi bana tebessum ettiremez oldu ...
Insanlar bebekleri olunca dahada mutlu olurlar ama bizde neden tersine gitti hersey anlam veremiyorum incir kabugunu doldurmiycak seyler icin tartismak ve bu konularin hic olmadik yerlere gitmesi beni bitirio inanin hayattan sogumus durumdayim canlar simdiye kadar paylasmadim 2aydir felan cok cok zor donemdeyim umarim sonu hayir olur mucadele etmek tuketio beni dermansiz kaldim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tubacığım inan ki varya okudum ve çok üzüldüm adına..valla herkes bişeyler yaşıyor kendi çatısının altında önemli olan çözebilmek ve bence biraz kendine zaman ayırabilmek..aslında biraz uzak kalabilsen herşeyden kafanı bi toparlayabilsen daha rahat düşünürsün..önce özlemi okudum şimdide sen yazmışsın bacım rabbim yardımcınız olsun ne deyim geçecektir allahın izniyle

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tubacığım inan ki varya okudum ve çok üzüldüm adına..valla herkes bişeyler yaşıyor kendi çatısının altında önemli olan çözebilmek ve bence biraz kendine zaman ayırabilmek..aslında biraz uzak kalabilsen herşeyden kafanı bi toparlayabilsen daha rahat düşünürsün..önce özlemi okudum şimdide sen yazmışsın bacım rabbim yardımcınız olsun ne deyim geçecektir allahın izniyle
Sagol canim insallah degistirmek icin mucadele ediyoruz cnm 2gun iyi 1gun kotu olmasindan yoruldum canim allah yardim etsin guc kuvvet nasip etsin bizlere ve biz gibi olan arkadaslarima :aglayan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sagol canim insallah degistirmek icin mucadele ediyoruz cnm 2gun iyi 1gun kotu olmasindan yoruldum canim allah yardim etsin guc kuvvet nasip etsin bizlere ve biz gibi olan arkadaslarima :aglayan:

geçici bir dönemdir canım muhakkak..valla iş,ev,çocuk üçlemi arasında mücadele etmek yıpratıcı oluyor birde eşlerin anlayışsız olması üstüne tuzu biberi oluyor malesef..al karşına konuş kocanı beni yıpratıyorsun de uzun uzun konuş hatta evde değil dışarı çıkın derim yanlız olun..üzülme sen canım sevgi herşeyin üstünden gelmeyi sağlıyor yeterki sen kendini yıpratma

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba arkadaşlar, bir bakayım kızlar nasıl diye dedim ve simuş ve leonun yazdıklarını okuyunca üzüldüm...

simuşum ve leocum çok samimi dileklerimle temenni ediyorum ki inşallah bu sıkıcı üzücü dönemleri geçirirsiniz, bir daha da yaşamazsınız....

insanız herşey bizler için cidden ama bir yuva kolay kurulmuyor ve devam etmesi için ne gerekiyorsa elinden gelinin fazlasını ve dahi onun mislini yapmaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum ki psikologa gitmek cidden çok iyi bir fikir... zaman zaman bende çok ihtiyaç duymuşumdur....

leocum ama naçizane fikrim olayların çözümü asla içine atmakta yatmıyor bunu herşeyi çokca içine atan bir insan olarak yazıyorum....
insan aslında ne unutuyor ve bence ne de affediyor... sadece üzerini örtüyor... böylece içine, yüregine çok agır bir yük bindiriyor ki bir insanın kendine yapabilecegi en büyük haksızlıkların başında geliyor....

var olan problemde; klasik bakış açıları bir kaosa, bir çözümsüzlüge götürüyorsa, belki çözüm yolu, bambaşka bir açıdan, yepyeni bir ufuktan bakmaktan geçiyordur belkide? bilmiyorum ki işte sadece sizler ve tüm arkadaşlarım ve kendim içinde herşeyin hayırlısını diliyorum..

Aslı sevgiler, selamlar...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba arkadaşlar, bir bakayım kızlar nasıl diye dedim ve simuş ve leonun yazdıklarını okuyunca üzüldüm...

simuşum ve leocum çok samimi dileklerimle temenni ediyorum ki inşallah bu sıkıcı üzücü dönemleri geçirirsiniz, bir daha da yaşamazsınız....

insanız herşey bizler için cidden ama bir yuva kolay kurulmuyor ve devam etmesi için ne gerekiyorsa elinden gelinin fazlasını ve dahi onun mislini yapmaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum ki psikologa gitmek cidden çok iyi bir fikir... zaman zaman bende çok ihtiyaç duymuşumdur....

leocum ama naçizane fikrim olayların çözümü asla içine atmakta yatmıyor bunu herşeyi çokca içine atan bir insan olarak yazıyorum....
insan aslında ne unutuyor ve bence ne de affediyor... sadece üzerini örtüyor... böylece içine, yüregine çok agır bir yük bindiriyor ki bir insanın kendine yapabilecegi en büyük haksızlıkların başında geliyor....

var olan problemde; klasik bakış açıları bir kaosa, bir çözümsüzlüge götürüyorsa, belki çözüm yolu, bambaşka bir açıdan, yepyeni bir ufuktan bakmaktan geçiyordur belkide? bilmiyorum ki işte sadece sizler ve tüm arkadaşlarım ve kendim içinde herşeyin hayırlısını diliyorum..

Aslı sevgiler, selamlar...
Soylediklerini dikkate alicam canim ama bu dediklerin karsilikli olmadigindan duzeltilmio zaten guselim allah ysr ve yardimcimiz olsun
Psikolog konusuda gercekten iyi fikir ama insallah gerek kaadan duzelirr yoksa ciddi bi beuin sarsintisi yasayacagim
günaydınnnn kendimciğim bugün nasılsın ? offffffffffffff gene yanlızımmmmmmmm geneeee:uzgun::uzgun:
Gunaydin aslimm yanliz degilsin bebegim burdayim ara ara hep bakiorum yazmasinizda burda oldugunuzu bilmek gusel

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:böö::böö::böö:

kız yazmıcam yazmıcam dıyorum ama yıne dayanamıyorum yazıyorum şuraya. nasılsınız zilliler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar.
Güzel mesajlarını, dileklerini esirgemeyen Pikoşuma, Lidoşuma ve Aslıma canı gönülden çok teşekkür ederim. Şimdilik bizim cephede herşey süt liman. Umarım fırtına öncesi sessizlik yaşamıyoruzdur diye temenni ediyorum... Lidırcım senin için de çok üzüldüm. İnsanın evinde huzuru yoksa, dünyada hiçbirşey onu mutlu edemiyor maalesef. Ne uykularında ne uyanıkken kendinde değil gibi, mal gibi bi yaşamı oluyor. Benim çok uzun zamandır böyle. Halen de bu ruh halindeyim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Afedersin kıçımı kaldırmak içimden gelmiyor ama artık kimseye karşı olmasa bile yavrularımıza karşı sorumluluklarımız var. Mecbur güç bulucaz kendimizde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bi de şeyi soracaktım. bebeleriniz konuşmaya başladı mı? aden hala kendine özgü dığıl gıgılca bişeyler konuşuyor. ama hiç susmadan. bıdı bıdı bidi bidi...

çok nadir anne diyor artık. herşeyin ne lduğunu bılıyor am ı ıhhh ıkı kelamı zor alıyoruz haspamın agzından... normal mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar