2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyy kuzum geçmiş olsun. geçer yavrum be o kadar ağlama. Allah daha beterinden sakınsın. daya haşlanmış patatesi... gerçi yemez şimdi o. halsiz biçare yatar öyle. :(

dayanamıyorum lan ben bu bebelere. gözlerim doldu offf

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
amin...

Herşeyin hayırlısı olsun canım... güç gidiyor bazen ama gittiginde de bırakmak olmuyor dedigin gibi, bi yerlerden bişeyler bulup tekrar doldurmak lazım...

minnoşu öperim canım, seni de öperim tabii ki :)

işe yarasın canım... cümlemiz iyi olalım inşallah...

Canım arkadaşım... Ben de sizleri çok ama çok öpüyorum... Bu arada ben o konuşan Noyanımı yerim :huhuu:

Günaydın. Çok mutsuz ve de üzgünüm. 2 Gün önce annem ve ben kusma ve ishal şikayetimizden dolayı hastaneye gitmiştik, zehirlendik sanmıştık ama salgın varmış sanırım. Dün de Kuzey'in kusması ve ishali başladı, yavrum o kadar halsiz ki :(
İşten eve gidince bir garip oldum, bıcır bıcır dolaşan oğlum sadece yatıyor..Doktor sakin olmamı ishalin 2 günde geçmeyeceğini söyledi. Hiçbirşey yemiyor sadece su içiyor, ateşi bir çıkıyor bir iniyor, ağlamaktan gözlerim şişti. Salgın olduğu doğruysa dikkatli olun kızlar.

Simuşum inşallah düzelir, Gökçe'nin dediklerine katılıyorum ben de.

Azom çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda hemencecik iyi olur toparlar. Çok üzüldüm yaaa... Ama sen de ağlama güzel anne, sen iyi ol ki Kuzeyime de iyi bak o da hemencik iyileşsin.... Bu arada tuzu da ihmal etme, suyunun içine bir çimdik tuz da at, tuz kaybı da olur şimdi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın. Çok mutsuz ve de üzgünüm. 2 Gün önce annem ve ben kusma ve ishal şikayetimizden dolayı hastaneye gitmiştik, zehirlendik sanmıştık ama salgın varmış sanırım. Dün de Kuzey'in kusması ve ishali başladı, yavrum o kadar halsiz ki :(
İşten eve gidince bir garip oldum, bıcır bıcır dolaşan oğlum sadece yatıyor..Doktor sakin olmamı ishalin 2 günde geçmeyeceğini söyledi. Hiçbirşey yemiyor sadece su içiyor, ateşi bir çıkıyor bir iniyor, ağlamaktan gözlerim şişti. Salgın olduğu doğruysa dikkatli olun kızlar.

Simuşum inşallah düzelir, Gökçe'nin dediklerine katılıyorum ben de.

kıyamam yaa yavrum geçmiş olsun azom salgın varmış evet bende duydum sanırım sularda varmış gerçi ben hala hazır suyu kaynatıp içiriyorum ama alıyorlar bir yerlerden işte ne kadar korursak koruyalım :(( annelik işte dayanamıyor yüreği..bol bol su içsin canım vücudu su kaybettiği için su gerekli ilk evvela ishali düzelince yemek yemeğe tekrar başladığında kuvvetini toplar gene sen üzülme canım benim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gece 03:50 civarıydı yanımda yatan bebemin bana attığı bir yumruk ile uyandım sonra anne kakkkk diye çığlıklar saçımı başımı yolmalar yalandan ağlamalar silsilesinin ardından aslı yataktan 4ü gece kalktı ve o kalkış o kalkışı aslının ,ahh aslı ahhhhh ne olacak senin bu halin..gece seni uyandıran asya ne yapıyor şimdi diye merak edenlere asya kıçını başını açmış şekilde horlaya horlaya uyuyor 9dan beriii.....:ne::ne:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam canlar,
hızlıca yazıyım hemen...
simuşum umarım psikolog işe yarar ve tüm sorunlarınız yok olur gider... Rabbim hepimizin yuvasını mutluluğunu daim etsin...
Azom geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Tuna çok erken geçirdi o enfeksiyon illetini. ishal zor minnoşlar için ama sen güçlü ol. Ağlama. En kısa zamanda iyileşir inşallah kıvırcık kuzum...:ask:

pikemgökçemaslım Tuna'ya dil bağı teşhisi daha doğumda kondu. Aslında söylemiştim. 6 aylıkken küçük bir operasyon gerekebilir demişti doktor. Sonraki çocuk doktorumuz sorun yaratacak boyutta olmadığını söyledi. Ama benim içim rahat etmedi. Bir de KBB'a gösterdim. O da sorun teşkil etmez dedi. Ama konuşmadığını hatırladıkça aklıma hep dil bağı geliyor :ne:
pike Tuna çok yaramaz. Çok seviyor arkadaşları ama biraz şiddetli seviyor :D Dilaramız maşallah çıtıpıtı. Tuna'ya karşılık vermiyor hiç. Onu öyle bir seviyorki.Kolunu cimcikliyor. Saçını okşarken pat diye çekiyor yada vuruyor. Kızamıyorum da... Ama gerçekten sevgi gösterileri bunlar. Bana gelip sırtımı kütkütleyerek sarılıyor. Nefesim kesiliyor bazen :D Kolumu öperken birden ısırıveriyor... İnşallah bu anlayışı değişir. Noyanımla da burdaki tüm minnoşlarla da çok iyi anlaşacaklarına eminim...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam canlar...uzuun zaman oldu giremeyeli..:(
azomgeçmiş olsun canım...kıyamam kuzuma tez zamanda iyileşsin inşallah...
simuşum,tuğbişimkeyfiniz yerine gelsin hemence...

ela yaklaşık 3 hafta önce cok ağır hastalandı havale geçirdi..ateşimiz 40,5 du..hastaneye nasıl gittik kaldırımları nasıl yol yaptık hatırlamıyorum..hayatımın en kötü 1 mayısıydı...hiç unutmucam..kanımızda cok fazla enfeksiyon cıktı...şükür hasarsız atlattık...ama artık eskisi gibi değilim ben.en ufacık sıcaklık hissettiğimde ateşi çıkıp bişey olacak diye aklım oynuyor...halının üstünde kendinden geçip morarıp bayıldığı o anı hiç unutmucam...allahıma binlerce şükür su an cok iyiyiz..sadece diş sıkıntılarımız mızırdaklığımız var...ve cok yaramazız...bi dk boş kalmaya gelmiyor.ya koltuk tepesinde ya sandalye...irem koca kız oldu..bu sene mezun oluyor...sınavları,yeni okul araştırmaları balosu derken beni yordu bu sene...

sizleri,sohbet etmeyi cok özledim..ama 2 çocuk hakikaten cok çocukmuş...aksam nasıl oluyor anlamıyorum bazen..

hepinizi,minnoşları kocaman kocaman öperim...eskisi gibi muhabbetimizin bol olduğu günler gelsin inşallah....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oyy kuzum geçmiş olsun. geçer yavrum be o kadar ağlama. Allah daha beterinden sakınsın. daya haşlanmış patatesi... gerçi yemez şimdi o. halsiz biçare yatar öyle. :(

dayanamıyorum lan ben bu bebelere. gözlerim doldu offf

Sağol Gökçemm. Patates yemedi ama muz yedi :)

Azom çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda hemencecik iyi olur toparlar. Çok üzüldüm yaaa... Ama sen de ağlama güzel anne, sen iyi ol ki Kuzeyime de iyi bak o da hemencik iyileşsin.... Bu arada tuzu da ihmal etme, suyunun içine bir çimdik tuz da at, tuz kaybı da olur şimdi...

Sağol pikem, şükür şimdi daha iyi. Dün kendine geldi kuzum, bıcır bıcır dolanmaya başladı :)

kıyamam yaa yavrum geçmiş olsun azom salgın varmış evet bende duydum sanırım sularda varmış gerçi ben hala hazır suyu kaynatıp içiriyorum ama alıyorlar bir yerlerden işte ne kadar korursak koruyalım :(( annelik işte dayanamıyor yüreği..bol bol su içsin canım vücudu su kaybettiği için su gerekli ilk evvela ishali düzelince yemek yemeğe tekrar başladığında kuvvetini toplar gene sen üzülme canım benim

Sağol Aslımm, ben de hazır su almaya başladım artık. Onu da kaynatmak lazım mı?

selam canlar,
hızlıca yazıyım hemen...

Azom geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Tuna çok erken geçirdi o enfeksiyon illetini. ishal zor minnoşlar için ama sen güçlü ol. Ağlama. En kısa zamanda iyileşir inşallah kıvırcık kuzum...:ask:

pike Tuna çok yaramaz. Çok seviyor arkadaşları ama biraz şiddetli seviyor :D Dilaramız maşallah çıtıpıtı. Tuna'ya karşılık vermiyor hiç. Onu öyle bir seviyorki.Kolunu cimcikliyor. Saçını okşarken pat diye çekiyor yada vuruyor. Kızamıyorum da... Ama gerçekten sevgi gösterileri bunlar. Bana gelip sırtımı kütkütleyerek sarılıyor. Nefesim kesiliyor bazen :D Kolumu öperken birden ısırıveriyor... İnşallah bu anlayışı değişir. Noyanımla da burdaki tüm minnoşlarla da çok iyi anlaşacaklarına eminim...

Sağol canım benim, daha iyi oldu çok şükür :)
O Haşin Tunamı da yerim yerrrrr :D

ela yaklaşık 3 hafta önce cok ağır hastalandı havale geçirdi..ateşimiz 40,5 du..hastaneye nasıl gittik kaldırımları nasıl yol yaptık hatırlamıyorum..hayatımın en kötü 1 mayısıydı...hiç unutmucam..kanımızda cok fazla enfeksiyon cıktı...şükür hasarsız atlattık...ama artık eskisi gibi değilim ben.en ufacık sıcaklık hissettiğimde ateşi çıkıp bişey olacak diye aklım oynuyor...halının üstünde kendinden geçip morarıp bayıldığı o anı hiç unutmucam...allahıma binlerce şükür su an cok iyiyiz..sadece diş sıkıntılarımız mızırdaklığımız var...ve cok yaramazız...bi dk boş kalmaya gelmiyor.ya koltuk tepesinde ya sandalye...irem koca kız oldu..bu sene mezun oluyor...sınavları,yeni okul araştırmaları balosu derken beni yordu bu sene...

sizleri,sohbet etmeyi cok özledim..ama 2 çocuk hakikaten cok çocukmuş...aksam nasıl oluyor anlamıyorum bazen..

hepinizi,minnoşları kocaman kocaman öperim...eskisi gibi muhabbetimizin bol olduğu günler gelsin inşallah....

Nazommm ne diyorsun ya şok oldum, Allah beterinden korusun. Durup dururken ateşten mi bayıldı, offf Allah'ım neler yaşadın kimbilir, çok büyük geçmiş olsun, benim de hastalık hiç aklıma gelmedi, yoğunluktan giremiyorsundur diye düşündüm hep :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

nazomm canımm çok geçmiş olsun aslında bu bile hafif kalır ya neyse.rabbim korumuş valla elamızı çok şükür yaa ama senin yaşadığın şoku tahmin bile edemiyorum diyorum yaa ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür hasar kalmamış rabbim korusun meleklerimizi be toprağım gördüğün en üzücü şey bu olsun inşallah..çok öpüyorum iremi,elamı ve senii

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azom ne bileyim ben asyaya su vermeye başladığımdan beri hazır su kullanıyorum onuda ne olur ne olmaz diye kaynatıp az bişey öyle içiriyorum piypirikli bir anne tipiyim işte ne bileyim doğrumu yanlışmı bilmiyoum..kuzey oğlan nasıl oldu azom iyimi şimdi..
dün anneme sordum ben asya ishal olduğunda pirinç lapası yağsız ve tuzlu,patates haşlaması yedirdim 2-3 gün dedi valla onun yalancısıyım birde asya ishal olduğu dönemde pişik çok olmuştu o dönemde çay ağacı diye mucizevi bir bitkisel krem aldım çok memnun kaldım kızlar sizede tavsiye ediyorum şiddetle akşam sür pişiğe yatmadan önce sabah eser kalmıyor.sadece pişiğede değil üstelik kafayı gözü bir yeremi çarptı z bişey sürüyoruz ne momarıyor nede şişiyor şiddetle öneriyorum size:))))))))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haaa birde azom ishalken süt ve süt ürünleri vermeyin diye bir şey okumuştum netten araştırma yaparken ishali tetiklermiş aman deyim vermeyin sakın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom ne bileyim ben asyaya su vermeye başladığımdan beri hazır su kullanıyorum onuda ne olur ne olmaz diye kaynatıp az bişey öyle içiriyorum piypirikli bir anne tipiyim işte ne bileyim doğrumu yanlışmı bilmiyoum..kuzey oğlan nasıl oldu azom iyimi şimdi..
dün anneme sordum ben asya ishal olduğunda pirinç lapası yağsız ve tuzlu,patates haşlaması yedirdim 2-3 gün dedi valla onun yalancısıyım birde asya ishal olduğu dönemde pişik çok olmuştu o dönemde çay ağacı diye mucizevi bir bitkisel krem aldım çok memnun kaldım kızlar sizede tavsiye ediyorum şiddetle akşam sür pişiğe yatmadan önce sabah eser kalmıyor.sadece pişiğede değil üstelik kafayı gözü bir yeremi çarptı z bişey sürüyoruz ne momarıyor nede şişiyor şiddetle öneriyorum size:))))))))

Sağol Aslım çok şükür iyi şimdi dün 2 kere yaptı maşallah. Bugün daha dinamikti. Annem de pirinç lapası yedirmiş sağolsun.
O bitkisel krem eczanede var mı acaba?

haaa birde azom ishalken süt ve süt ürünleri vermeyin diye bir şey okumuştum netten araştırma yaparken ishali tetiklermiş aman deyim vermeyin sakın

Doktor milupanın ishal için olan mamasını önerdi laktoz çok az dedi, ondan içti bizimkisi. Başka türlü kaşık maması felan hiç yanaşmadı.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ayy Azommmm kıyamam çoookkkkkkk geçmiş olsun minnoşa... sende aglama annesi yaa sana da kıyamam..

Canım arkadaşım... Ben de sizleri çok ama çok öpüyorum... Bu arada ben o konuşan Noyanımı yerim :huhuu:

simuşummmmmmmmmm canummmmmmm... :huhuu:
gece 03:50 civarıydı yanımda yatan bebemin bana attığı bir yumruk ile uyandım sonra anne kakkkk diye çığlıklar saçımı başımı yolmalar yalandan ağlamalar silsilesinin ardından aslı yataktan 4ü gece kalktı ve o kalkış o kalkışı aslının ,ahh aslı ahhhhh ne olacak senin bu halin..gece seni uyandıran asya ne yapıyor şimdi diye merak edenlere asya kıçını başını açmış şekilde horlaya horlaya uyuyor 9dan beriii.....:ne::ne:

eheheh ama anası sende sabah 4 te niye uyuyosun ki :D maşallahya zilliler yaaaaaaaaa :huhuu:

krem önerisi içinde saol tatlım
selam canlar,
hızlıca yazıyım hemen...
simuşum umarım psikolog işe yarar ve tüm sorunlarınız yok olur gider... Rabbim hepimizin yuvasını mutluluğunu daim etsin...

pikemgökçemaslım Tuna'ya dil bağı teşhisi daha doğumda kondu. Aslında söylemiştim. 6 aylıkken küçük bir operasyon gerekebilir demişti doktor. Sonraki çocuk doktorumuz sorun yaratacak boyutta olmadığını söyledi. Ama benim içim rahat etmedi. Bir de KBB'a gösterdim. O da sorun teşkil etmez dedi. Ama konuşmadığını hatırladıkça aklıma hep dil bağı geliyor :ne:

yerim Tunayı ben yerimmmmm anası çok tatlı maşallah...:huhuu:

Nazommm can arkadaşım benim... tekrardan geçmiş ollsun... hastalık uzak olsun minnoşlardan... kıyamam Ela balıma...

şimdi nasıl minnoşum, bi görüpde sıkıştırsam azcuk Elamı ya.......... ama ablayıda çok merak ediyorum ben.... hayranıyım onun..:huhuu::huhuu::huhuu:

Sağol Aslım çok şükür iyi şimdi dün 2 kere yaptı maşallah. Bugün daha dinamikti. Annem de pirinç lapası yedirmiş sağolsun.
O bitkisel krem eczanede var mı acaba?

Doktor milupanın ishal için olan mamasını önerdi laktoz çok az dedi, ondan içti bizimkisi. Başka türlü kaşık maması felan hiç yanaşmadı.

bunu okudum rahatladım biraz Azom... insanın nasıl içi gidiyor onların hastalıklarına.. bununla gelmiş geçmiş olsun....:huhuu::huhuu:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
nazoooogeçmiş olsun, Rabbim bin beterinden korusun...herkes ev iş çoluk çocuk derdinden giremiyor sanıyordum ben de Azo gibi... çok şükür ki, kalıcı bir durum olmamış. kıyamam yaaa :ask:

Azo Kuzeye daha iyiymiş. maşallah. muz Tuna'yı kabız yapmıyor. hem de hergün istisnasız yiyor. bir komşum da bana muz kabız yapmıyor, yalan onlar demişti :D dalga mı geçti, öyle bir gerçek var mı, Tuna'nın bünyesine mi etki göstermiyor bilemedim :ne:

ben su vermeye başladığımdan beri musluk suyu kullanmıyorum. kendimiz de kullanmıyoruz zaten. başlarda kaynattım satın aldığımız suyu. sonra dedim bırak çocuk az az alışsın. kaynatmadım. ama şebek suyuna karıştıysa korunmak neredeyse imkansız demişti doktor. yediği meyveyi yıkıyorsunuz, emziğini yıkıyorsunuz,vs vs...demişti. bilmiyorum. çok önlem alınabilecek bir durum gibi gelmiyor bana

ben grip oldum, boğaz enfeksiyonu da var. 3 gündür artarak devam ettiği için bugün antibiyotiğe başladım :( Tuna yine dişlerle uğraşıyor. dün gece hasta hasta 2de uyandım. yatağa girdiğimde sabah ezanı okunuyordu :( çok uykusuz ve bitkinim anlayacağınız
hepinize muahhh

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
GÜNAYDIN GÜZEL TOPİĞİMİN DÜNYA GÜZELİ ANALARI..

neler olmuş ya :(

nazommm. kuzum... Rabbim beterinden saklasın diyecem ateş havale en korktuğum şeydir bebeklerde. çok şükür bişey olmadı ya dua et. verilmiş sadakan varmış.. birden mi yükseldi ateşi, çünkü 40,5a yükselene kadar anlamaman imkansız. kuzum kız kıyamam. bende diyorum ki, bu zilli nerelerde. msn de yasaklandı ya kesin diyorum bu zilli beni skype de görmüyor. o yüzden de konuşamıyoruz epeydir. meğer neler yaşamışsın. ama suç bende; madem merak ediyosun o kadar ara di mi? ara bi sor naptın nerelerdesin dye. hiç telefon alışkanlığım yok benim. bu huyumdan da nefret edıyorum. :(( çok geçmiş olsun yavrum.. Allah bir daha yaşatmasın.

ve diğer zilliler. azom, pikem, simoşum, lidılım, leom, babuşum, laylam, leylam, demet, kim vardı daha başka kız.

buraya isim yazmak da öldürecek beni. ay birini unutursam çok ayıp olur diye diye manyaga bağlıyorum bildiğin. adını unuttuğum varsa onu da seviyorum ahahha. :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnlar efendim sizlere...

benim unutmuşsun gökçeciğim olssun ben hatırlattım şincik :)

azom kremi petra'dan satın alıyorum 2.kutuya geçtim geçen hafta vazalin gibi koyu kıvamlı bişey zaten diyorum ya uzun soluklu dayanıyor dün mesela düştü başına sürdüm hemencik ne morardı nede şişti işte böyle mucizevi bişey o:)

neyse bildiğiniz pzrtesi yoğunluğu var çok duramiyceğim hepinizi tek tek öperimmmmmmmmm kızlarr:ask:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aslım seni unutmadım sen benim kalbimdesin dicem bu sefer diğer illier biz nerdeyiz dıyecekler. ahgajfgafaaaa.

unutttum kız var mı? dövcen mi döv döv...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar