selam canlar,
hızlıca yazıyım hemen...
simuşum umarım psikolog işe yarar ve tüm sorunlarınız yok olur gider... Rabbim hepimizin yuvasını mutluluğunu daim etsin...
Azom geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Tuna çok erken geçirdi o enfeksiyon illetini. ishal zor minnoşlar için ama sen güçlü ol. Ağlama. En kısa zamanda iyileşir inşallah kıvırcık kuzum...:ask:
pikemgökçemaslım Tuna'ya dil bağı teşhisi daha doğumda kondu. Aslında söylemiştim. 6 aylıkken küçük bir operasyon gerekebilir demişti doktor. Sonraki çocuk doktorumuz sorun yaratacak boyutta olmadığını söyledi. Ama benim içim rahat etmedi. Bir de KBB'a gösterdim. O da sorun teşkil etmez dedi. Ama konuşmadığını hatırladıkça aklıma hep dil bağı geliyor :ne:
pike Tuna çok yaramaz. Çok seviyor arkadaşları ama biraz şiddetli seviyor
Dilaramız maşallah çıtıpıtı. Tuna'ya karşılık vermiyor hiç. Onu öyle bir seviyorki.Kolunu cimcikliyor. Saçını okşarken pat diye çekiyor yada vuruyor. Kızamıyorum da... Ama gerçekten sevgi gösterileri bunlar. Bana gelip sırtımı kütkütleyerek sarılıyor. Nefesim kesiliyor bazen
Kolumu öperken birden ısırıveriyor... İnşallah bu anlayışı değişir. Noyanımla da burdaki tüm minnoşlarla da çok iyi anlaşacaklarına eminim...