aslım seni unutmadım sen benim kalbimdesin dicem bu sefer diğer illier biz nerdeyiz dıyecekler. ahgajfgafaaaa.
unutttum kız var mı? dövcen mi döv döv...
ahhhhaaaha sana elim kalkarmı kızz gökçemmm aaaaa aşk olsun vallaha ))))))
aslım seni unutmadım sen benim kalbimdesin dicem bu sefer diğer illier biz nerdeyiz dıyecekler. ahgajfgafaaaa.
unutttum kız var mı? dövcen mi döv döv...
ayy Azommmm kıyamam çoookkkkkkk geçmiş olsun minnoşa... sende aglama annesi yaa sana da kıyamam..
bunu okudum rahatladım biraz Azom... insanın nasıl içi gidiyor onların hastalıklarına.. bununla gelmiş geçmiş olsun....
nazoooogeçmiş olsun, Rabbim bin beterinden korusun...herkes ev iş çoluk çocuk derdinden giremiyor sanıyordum ben de Azo gibi... çok şükür ki, kalıcı bir durum olmamış. kıyamam yaaa :ask:
Azo Kuzeye daha iyiymiş. maşallah. muz Tuna'yı kabız yapmıyor. hem de hergün istisnasız yiyor. bir komşum da bana muz kabız yapmıyor, yalan onlar demişti dalga mı geçti, öyle bir gerçek var mı, Tuna'nın bünyesine mi etki göstermiyor bilemedim :ne:
ben su vermeye başladığımdan beri musluk suyu kullanmıyorum. kendimiz de kullanmıyoruz zaten. başlarda kaynattım satın aldığımız suyu. sonra dedim bırak çocuk az az alışsın. kaynatmadım. ama şebek suyuna karıştıysa korunmak neredeyse imkansız demişti doktor. yediği meyveyi yıkıyorsunuz, emziğini yıkıyorsunuz,vs vs...demişti. bilmiyorum. çok önlem alınabilecek bir durum gibi gelmiyor bana
ben grip oldum, boğaz enfeksiyonu da var. 3 gündür artarak devam ettiği için bugün antibiyotiğe başladım Tuna yine dişlerle uğraşıyor. dün gece hasta hasta 2de uyandım. yatağa girdiğimde sabah ezanı okunuyordu çok uykusuz ve bitkinim anlayacağınız
hepinize muahhh
günaydınnnlar efendim sizlere...
benim unutmuşsun gökçeciğim olssun ben hatırlattım şincik
azom kremi petra'dan satın alıyorum 2.kutuya geçtim geçen hafta vazalin gibi koyu kıvamlı bişey zaten diyorum ya uzun soluklu dayanıyor dün mesela düştü başına sürdüm hemencik ne morardı nede şişti işte böyle mucizevi bişey o
neyse bildiğiniz pzrtesi yoğunluğu var çok duramiyceğim hepinizi tek tek öperimmmmmmmmm kızlarr:ask:
Slm kizlar ne var ne yok umarim iyisinizdir
Bizlerde yuvarlanip gidioruz eymen bu ara tuhaf huylar.edindi.en arka azilar cikio heralde ic yanaklarini isirip kanatio alt dudagini ole hirsini alamazsa kollarini isirio o duruma gelince memesini veriorum onu disliyoo....
Bu durumu yasayan varmi guseller???
Bir baska konu mannak arkadasimizin kiziyla ilgili az once konustuk ela sarenin ustune cay demligi dokulmus kuzum 2.derece yanik demisler koltuk altlari kollari yanmis :aglayan: allah acil sifalar versin diyorum rabbim.hepimizin evlatlarini korusun
Doktor gelecekte iz kalmaz demis ama 1hafta gecmis aradan yanik yerleri kabuk baglamis su anda icim sizladi o anlattikca rabbim sabir versin yavruyada annesinede cok zor hastaneye gidene kadar mahvolmuslar aglamaktan simdi daha iyi dio insallah iz filan kalmaz cok dikkat etmek lazim cokk gozumuzden ayirmasak bile olacagi varsa oluo rabbim korusun kuzulariallah'îmmmmmmm... yanık mı? nasıl ya? kurban olurum. nasılmış iyi miymiş şimdi?
sağ omzuna çaydanlık dökülen biri olarak sadece Allah yardımcısı olsun diyorum bebenin de annenin de.
cilt dokusunda deformasyon falan varmıymış? bebek iyi mi? offfffff çok kötü oldum
Amin Pikem çok çok sağol
Sağol canım . Bizimkine de yaramadı muz ishal az ama devam ediyor
Dişleri de bitmedi vallahi biz de çekiyoruz çok.
Petra ne ki Aslım
Offff çok üzüldüm buna ya ne durumdaymış peki
saol azom...ateşi 2 gün önceden çıkmaya başlamıştı ama 38,5 lardaydı..sabah kalktığında bi tuhaftı o gün bi anda nasıl o hale geldi anlamadım bile...paşamada cok geçmiş olsun...daha iyiymiş cok şükür...Sağol Gökçemm. Patates yemedi ama muz yedi
Sağol pikem, şükür şimdi daha iyi. Dün kendine geldi kuzum, bıcır bıcır dolanmaya başladı
Sağol Aslımm, ben de hazır su almaya başladım artık. Onu da kaynatmak lazım mı?
Sağol canım benim, daha iyi oldu çok şükür
O Haşin Tunamı da yerim yerrrrr
Nazommm ne diyorsun ya şok oldum, Allah beterinden korusun. Durup dururken ateşten mi bayıldı, offf Allah'ım neler yaşadın kimbilir, çok büyük geçmiş olsun, benim de hastalık hiç aklıma gelmedi, yoğunluktan giremiyorsundur diye düşündüm hep
aslımmm cok saol gadasını aldığım...cok şükür iyiyiz...bende sizi öperim cok...nazomm canımm çok geçmiş olsun aslında bu bile hafif kalır ya neyse.rabbim korumuş valla elamızı çok şükür yaa ama senin yaşadığın şoku tahmin bile edemiyorum diyorum yaa ne diyeceğimi bilemiyorum çok şükür hasar kalmamış rabbim korusun meleklerimizi be toprağım gördüğün en üzücü şey bu olsun inşallah..çok öpüyorum iremi,elamı ve senii
nerden alabiliriz canım o kremi? petra demişsin o ne? nerde? cahilliğime ver balım...azom ne bileyim ben asyaya su vermeye başladığımdan beri hazır su kullanıyorum onuda ne olur ne olmaz diye kaynatıp az bişey öyle içiriyorum piypirikli bir anne tipiyim işte ne bileyim doğrumu yanlışmı bilmiyoum..kuzey oğlan nasıl oldu azom iyimi şimdi..
dün anneme sordum ben asya ishal olduğunda pirinç lapası yağsız ve tuzlu,patates haşlaması yedirdim 2-3 gün dedi valla onun yalancısıyım birde asya ishal olduğu dönemde pişik çok olmuştu o dönemde çay ağacı diye mucizevi bir bitkisel krem aldım çok memnun kaldım kızlar sizede tavsiye ediyorum şiddetle akşam sür pişiğe yatmadan önce sabah eser kalmıyor.sadece pişiğede değil üstelik kafayı gözü bir yeremi çarptı z bişey sürüyoruz ne momarıyor nede şişiyor şiddetle öneriyorum size)))))))
canım benimm....saolasın...gelcez o tarafada inşallah sizin olduğunuz zamana denk gelir..benim bey işlerinin tarihlerini bi ayarlasa netleşecek herseyde bende o yakuşuklu noyanımı mıncırmak ısırmak istiyorum ya...ayy Azommmm kıyamam çoookkkkkkk geçmiş olsun minnoşa... sende aglama annesi yaa sana da kıyamam..
simuşummmmmmmmmm canummmmmmm...
eheheh ama anası sende sabah 4 te niye uyuyosun ki maşallahya zilliler yaaaaaaaaa
krem önerisi içinde saol tatlım
yerim Tunayı ben yerimmmmm anası çok tatlı maşallah...
Nazommm can arkadaşım benim... tekrardan geçmiş ollsun... hastalık uzak olsun minnoşlardan... kıyamam Ela balıma...
şimdi nasıl minnoşum, bi görüpde sıkıştırsam azcuk Elamı ya.......... ama ablayıda çok merak ediyorum ben.... hayranıyım onun..
bunu okudum rahatladım biraz Azom... insanın nasıl içi gidiyor onların hastalıklarına.. bununla gelmiş geçmiş olsun....
canım saol...sanada cok geçmiş olsun..tunamı öperim cok ben...şirin oğlum..hem çalış hem hastalık hem çocuk zor be...allah yardımcın olsun canım benim...nazoooogeçmiş olsun, Rabbim bin beterinden korusun...herkes ev iş çoluk çocuk derdinden giremiyor sanıyordum ben de Azo gibi... çok şükür ki, kalıcı bir durum olmamış. kıyamam yaaa :ask:
Azo Kuzeye daha iyiymiş. maşallah. muz Tuna'yı kabız yapmıyor. hem de hergün istisnasız yiyor. bir komşum da bana muz kabız yapmıyor, yalan onlar demişti dalga mı geçti, öyle bir gerçek var mı, Tuna'nın bünyesine mi etki göstermiyor bilemedim :ne:
ben su vermeye başladığımdan beri musluk suyu kullanmıyorum. kendimiz de kullanmıyoruz zaten. başlarda kaynattım satın aldığımız suyu. sonra dedim bırak çocuk az az alışsın. kaynatmadım. ama şebek suyuna karıştıysa korunmak neredeyse imkansız demişti doktor. yediği meyveyi yıkıyorsunuz, emziğini yıkıyorsunuz,vs vs...demişti. bilmiyorum. çok önlem alınabilecek bir durum gibi gelmiyor bana
ben grip oldum, boğaz enfeksiyonu da var. 3 gündür artarak devam ettiği için bugün antibiyotiğe başladım Tuna yine dişlerle uğraşıyor. dün gece hasta hasta 2de uyandım. yatağa girdiğimde sabah ezanı okunuyordu çok uykusuz ve bitkinim anlayacağınız
hepinize muahhh
GÜNAYDIN GÜZEL TOPİĞİMİN DÜNYA GÜZELİ ANALARI..
neler olmuş ya
nazommm. kuzum... Rabbim beterinden saklasın diyecem ateş havale en korktuğum şeydir bebeklerde. çok şükür bişey olmadı ya dua et. verilmiş sadakan varmış.. birden mi yükseldi ateşi, çünkü 40,5a yükselene kadar anlamaman imkansız. kuzum kız kıyamam. bende diyorum ki, bu zilli nerelerde. msn de yasaklandı ya kesin diyorum bu zilli beni skype de görmüyor. o yüzden de konuşamıyoruz epeydir. meğer neler yaşamışsın. ama suç bende; madem merak ediyosun o kadar ara di mi? ara bi sor naptın nerelerdesin dye. hiç telefon alışkanlığım yok benim. bu huyumdan da nefret edıyorum. ( çok geçmiş olsun yavrum.. Allah bir daha yaşatmasın.
ve diğer zilliler. azom, pikem, simoşum, lidılım, leom, babuşum, laylam, leylam, demet, kim vardı daha başka kız.
buraya isim yazmak da öldürecek beni. ay birini unutursam çok ayıp olur diye diye manyaga bağlıyorum bildiğin. adını unuttuğum varsa onu da seviyorum ahahha. [/QUOTE
gökçemmm benimde aklımdasın ama bi türlü fırsat yaratamadım zaten bu msn de gitti ne pok oldu onuda anlamadım...teknoloji özürlüyüm ben....adenellam nasıl? sen nasılsın?
ya bu arada cok üzüldüm ela sareye yavrum kıyamam...hemen iyileşsin...cok küçükler bişeycik kalmaz inşallah...yavrum ya.....
burdayım yavru burdayım. öperim seni.. çok özledim kızzzz...
aslım öperimmm....
özlem psikoljısını anlatmış da. o'na üzüldük. kendisi gelir burda da anlatır zaten. içini dökmeye ihtiyacı var kuzumun belli. ulan bı tanenız de burda degılsınız ki. hepımız kilometrelerce uzaktayız bırbırımızden. ah yanımda olaydı yalnız bırakır mıydım yavruyu?
nete yazdım bir sürü görsel çıktı kızlar çay ağacı ile ilgili sizi yanıltmamak adına resmini yüklüyorum ahanda bu )
benim kafa tümden gitti bu krem faydalıydı almam lazım demiştim ama ne için iyiydi aslı? unuttum cidden :ne:
düşünce sürüyodun morarmıyodu ama daha başka bişey içindi bide sanki????