2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ASLIM YA :))

şu sıralar susmak en ıyısı. ben de dün günlerdir yaşanılan aşağlama, hakaretlerden sonra uzun bi yazı döşedikten sonra susma kararı aldım. çünkü ne dersem diyim ne anlatmaya çalışırsam çalışayım ben onların anladığı kadarim. :))

ben dıyorum lacıvert, onlar dıyor hayır morcivert. o yüzden tıp...

naber bebeyimmm?

ben faceyi çok fazla kullanmadım görüşlerimi belirtmek için.bizzat yüzyüze fikirlerimi paylaştıklarımda beni anlamak istemediler..ya sağ sol değil burdaki olay farkına varan yok ammavelakin.adam haklı demiyorum ben yaptıkları söyledikleri ortada çok fazla yanlışı da var(bana göre elbet)ama OYUNA geliniyor gözgöre göre canlar gidiyor saptıda saptı mevzu oooooo ne şekillere girdi.ama ağır hakaretler var ağır küfürler var madem biz çağdaş gençliğiz neden adam gibi ifade edemiyoruzda fikirlerimizi kaba kuvvete hatta küfüre kadar getiriyoruz olayı üstelik hadlerinide aşarak.kimse aynı düşüncede olmak zorunda değil ahhh bi farkedebilseler bunu..amannnn neyse sustum :):)

iyiyim bebeğim yaaa çok şükür valla beee aynı...sen napıyon :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım lidoşum teşekkür ederim. Allahım sağlıkla kavuştursun bebeğime. 2 çoçuk zor olcak ama inşalalh üstesinden gelirim.

Allahin izniyle basarirsin guselim hadi bakalim acilisi sen yaprin kimler takip edecek seni cok mutlu oldum inan ki masallah diyim kendine dikkat et

Kizlar hepiniz yerden goge haklisiniz bacilarim turkiyeyi karistirmak isteyenler azda olsa basardi sonumuz hayrola bu kadar kor nasil olunur anlamiyorum ... Cahilligin gozu kor olsun koru korune abuk sabuk seylerin pesinde kosanlara hayretle bakiorum umarim daha cok karismaz ortalik sonumuz hayir olsun.gezi parki olayliktan cikti olay demokratik olaya dondu ... bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar yivrular nasilsinizz yaz geldi beaa aman kum deniz filan bana yalan oldu bu sene kocacimin gerzek.patronu ramazan ayinda izne cikartio sirketcek herkesi 19temmuz -12agustos arasinda bende esim izne o tarihte.cikio die mecburum bu yazz yalan oldul niyetli niyetli sahilde malak gibi bikini giyipte yatilmaz :aglayan:
O degil eymen bile.madur bu sebepten esim ilgielnirim.denize sokarim dio ama o sicakta.adamin basina gunes gececek allahim yaa hic dusunce.olmazmi izne cikin ama iruc tutanlar o gunesin kavurucu zamaninda kos kos oturun demek istiolar yanii sinirlerim altust

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydinlar yivrular nasilsinizz yaz geldi beaa aman kum deniz filan bana yalan oldu bu sene kocacimin gerzek.patronu ramazan ayinda izne cikartio sirketcek herkesi 19temmuz -12agustos arasinda bende esim izne o tarihte.cikio die mecburum bu yazz yalan oldul niyetli niyetli sahilde malak gibi bikini giyipte yatilmaz :aglayan:
O degil eymen bile.madur bu sebepten esim ilgielnirim.denize sokarim dio ama o sicakta.adamin basina gunes gececek allahim yaa hic dusunce.olmazmi izne cikin ama iruc tutanlar o gunesin kavurucu zamaninda kos kos oturun demek istiolar yanii sinirlerim altust

kızz tubiş günaydın sanada...enammm senin kg ne durumda iyice fitt beden oldunmı kızz fotoda koymamışsın geçen baktım da son durum ne ?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar pzrtesi akşamı bağda asyam düştü çok büyük bir yükseklik de değildi 20-30 cm kadar bişeydi fakat üst ön dişleri alt dudağını parçaladı dikiş atıldı alt dudağa komple,yarın plastik cerraha götüreceğiz dua edin bana hepiniz olurmu ?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar pzrtesi akşamı bağda asyam düştü çok büyük bir yükseklik de değildi 20-30 cm kadar bişeydi fakat üst ön dişleri alt dudağını parçaladı dikiş atıldı alt dudağa komple,yarın plastik cerraha götüreceğiz dua edin bana hepiniz olurmu ?

Ayyyy gecmis olsun aslim yaa nasil oldu kiyamam kuzuya insallah iz kalmaz gulum dudakta cok ters bi yerde yani yemek yiycek konuscak bu cocuk zorlaniyodur allahim sen bebeklerimizi koru her saniye basindada beklesen olacagi varsa oluyo rabbim beterinden korusun insallah cok cok gecmis olsun aslicim:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyyy gecmis olsun aslim yaa nasil oldu kiyamam kuzuya insallah iz kalmaz gulum dudakta cok ters bi yerde yani yemek yiycek konuscak bu cocuk zorlaniyodur allahim sen bebeklerimizi koru her saniye basindada beklesen olacagi varsa oluyo rabbim beterinden korusun insallah cok cok gecmis olsun aslicim:(

valla canım bizde anlamadık ne olduysa 5-10 sn içinde oldu basiret bağlanır diye bir söz varya kal geldi banada babasınada bakakaldık sadece çok yüksekte değildi ama işte ters düştü sanırım.bir görseydin tuğbam narkozla attılar dikişi narkozdan ayılışı vardı can dayanmaz:( umarım iz kalmaz bizde onun peşindeyiz artık işte dedik iyi bir plastik cerraha göütürelim artık o ne derse belki estetik yaparlar bilemiyoruz.rabbim korusun bütün meleklerimizi inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kurban olurum :(

çok geçmiş olsun kuzuma aslım. sana da. ne dıyecegımı bilemedim. akşam arraım seni şimdi iş yerındeyım. bu ara düşmek kafa göz şişirmek moda sanırım. dun de aden tam uykuya geçiş sırasında bırden kalkıp doğruldu bı sıpladı kafayı duvara gömdü. alın goz şiş. gecen gun elni yaktı tencereye tutup. allahtan çok küçük bişeydı ama yetti bana.

rabbım bebeklerımızı korusun.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzeller bi uğrayıp hal hatır edeyim dedim ama ela su an sırtımda zıplıoyor...

aslımmm cok üzüldüm canım benim geçmiş olsun..allahım beterinden korusun..yavrum kıyamam ben ona ya...iz kalmaz canım benim inşallah etleri tazecik iyileşir annesi....cok kocaman öperim minik bottimi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kurban olurum :(

çok geçmiş olsun kuzuma aslım. sana da. ne dıyecegımı bilemedim. akşam arraım seni şimdi iş yerındeyım. bu ara düşmek kafa göz şişirmek moda sanırım. dun de aden tam uykuya geçiş sırasında bırden kalkıp doğruldu bı sıpladı kafayı duvara gömdü. alın goz şiş. gecen gun elni yaktı tencereye tutup. allahtan çok küçük bişeydı ama yetti bana.

rabbım bebeklerımızı korusun.
amin canım.çok sağol ben hala şoktayım sorma yerdemiyim yaşıyormuyum bilemiyorum :( ya akacak kan başta durmaz derler doğruymuş.dediğin gibi rabbim daha beterlerinden korusun hepsini bütün yavrularımızı..şu çay ağacı dediğim bitanem ondan sürsen inan bana yanıktı izdi şişlikti hiç birşey bırakmıyor her eve lazım inan.asyanın düştüğü ilk gece sürdük yatırdık çenesinde morarma vardı sabah okadar az kalmışki bir kez daha inanamadık mucize bişey o.adenimede geçmiş olsun çok öp yerime kokla annesi
selam güzeller bi uğrayıp hal hatır edeyim dedim ama ela su an sırtımda zıplıoyor...

aslımmm cok üzüldüm canım benim geçmiş olsun..allahım beterinden korusun..yavrum kıyamam ben ona ya...iz kalmaz canım benim inşallah etleri tazecik iyileşir annesi....cok kocaman öperim minik bottimi...

sağol nazom benim oldu işte valla anlamadık göz açtırdı sıpa bize.herkes dediğin gibi küçük daha iz kalmaz diyor ama derin yarası bende kapansa bile izi kalırsa diye korkum rabbim korusun da işte bakalım cuma günü cerraha gösrecez tekrar ne diyecek o.elamıda öpüyorum çok iremide unutmadım:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın canlar...
dua edin bize bugün saat 11de götürüyoruz doktora hayırlı dualarınızı esirgemeyin bizden..
öpüyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aslı, kimseyi arayamıyorum çünkü telimde numaralar yine yok yine yok :( bu aden napıyor telime bilmiyorum. ben eklıyorum nuramalar yok oluyor. bı ara numaranı yolla bana kuzum. dualarım seninle.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
şöyle bir bakayım dedim bakmaz olaydım :(
Aslıcım çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. Yazdıklarını okudukça içim ezildi. İnşallah olumlu sözler duymuşsunuzdur cerrahtan. Ben de Nazo gibi büyük ihtimal iz kalmayacağı görüşündeyim ama siz yine de gerekeni yapın kuzum. En azından içiniz rahat olur. Geçmiş olsun Asya prensesime :ask: O lülü saçlarına, sırıtık suratına nazar değmiştir çirkinin. maşallah

Aden'e de geçmişler olsun Gökçecim. Düşe kalka büyüyorlar derken ne doğru söylemişler. Tuna da koltuk tepelerinden aşağı uçuyor. gülmüyoruz, hatta ciddi bir surat ifadesi takınıyoruz ama düştüğü yerden toparlanıp kıkırdayarak tekrar çıkıyor. bildiğin koltuk üstünden yürüyerek yere iniyor. pat güm güüüüm

bizde herşey aynı. bakıcımız ayrıldı yalnız :( başka bir iş bulduğuna kızamadım bile çünkü o kadar geçerli nedenleri varki... hergün şükrediyordum onun halini gördükçe. ama benim elim kolum olmuş kadıncağız. bugün ikimiz de hüngür hüngür ağladık. çok zor geldi. sanki daha bir yalnız hissettim bu memlekette. Rabbim yolunu açık etsin, güzel insanlarla karşılaştırsın diye dualar ediyorum hep... Tuna'yı çok seviyor, hakkıyla da baktı 5 buçuk ay. İnşallah onun gibisini bulabilirim yine :gitme:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum...çok sağolun yanımızda olup dualarınızı eksik etmediğiniz için..

asya'nın şu andaki genel durumu çok şükür iyi işte genç hücre olunca hemen iyileşiveriyormuş :) meğer.ama bizim yaşadığımız korku bize yetti arttı bile rabbim tüm evlatlarımızı korusun esirgesin inşallah...bizde gelişme bu kadar teyzeleri tekrar çok sağolun...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selam kızlar,
şöyle bir bakayım dedim bakmaz olaydım :(
Aslıcım çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. Yazdıklarını okudukça içim ezildi. İnşallah olumlu sözler duymuşsunuzdur cerrahtan. Ben de Nazo gibi büyük ihtimal iz kalmayacağı görüşündeyim ama siz yine de gerekeni yapın kuzum. En azından içiniz rahat olur. Geçmiş olsun Asya prensesime :ask: O lülü saçlarına, sırıtık suratına nazar değmiştir çirkinin. maşallah

Aden'e de geçmişler olsun Gökçecim. Düşe kalka büyüyorlar derken ne doğru söylemişler. Tuna da koltuk tepelerinden aşağı uçuyor. gülmüyoruz, hatta ciddi bir surat ifadesi takınıyoruz ama düştüğü yerden toparlanıp kıkırdayarak tekrar çıkıyor. bildiğin koltuk üstünden yürüyerek yere iniyor. pat güm güüüüm

bizde herşey aynı. bakıcımız ayrıldı yalnız :( başka bir iş bulduğuna kızamadım bile çünkü o kadar geçerli nedenleri varki... hergün şükrediyordum onun halini gördükçe. ama benim elim kolum olmuş kadıncağız. bugün ikimiz de hüngür hüngür ağladık. çok zor geldi. sanki daha bir yalnız hissettim bu memlekette. Rabbim yolunu açık etsin, güzel insanlarla karşılaştırsın diye dualar ediyorum hep... Tuna'yı çok seviyor, hakkıyla da baktı 5 buçuk ay. İnşallah onun gibisini bulabilirim yine :gitme:

sağol lidoşummm geldi geçti inşallah çok şükür..valla göz açtırıyorlar adama benimki en az 10 adamın içinde düştü nasıl olduysa çok hareketliler maşallah!!evet yaa lülüşlerini görsen teyzesi birde bu aralar saçlar uzadı iyice kuzuya döndü...

kıyamam size yaa tunamda alışmıştır bakıcısına üzüldüm ayrıldığına inşallah çook çook daha iyi biri gelir yerine aratmaz gideni inşallahhh bacımmm..çok öptüm tosun oğluşumuda senide

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Cok sukur aslicim iyi seyler okumak mutlu edio beni kuzuma cok dikkat et allah korusun cumlemizin bebeklerini verilmis sadaniz varmis yinede sukurr gusel kizim benim bazar deydirdin konusuyo edio cocuk die die dovecem senii suss:kizginasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar