2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
vallahi Gökçe, ben de artık birkaç arkadaşım hariç, samimiyete yahut bundan sonra olabilecek gülücüklerin üzülmelerin sevinmelerin samimiyetine zerre inanmıyorum. bundan sonra ben de yokum! bizi arkadaş listesinden silen kişi de Gülşah'tır. Vallahi umrumun birinde değil. Sadece çok şaşırdım. Bu kadar mı hazımsızdın Gülşah? diyebiliyorum sadece. neyse, ben de yokum artık dediğim gibi. görüşme niyeti olan, düşünceye saygısı olan her arkadaşımla feys üzerinden görüşmeye devam ederim. yok benim işim olmaz diyene de gideceği yolda güle güle derim. olur biter.

hııı arada da beni online görürseniz şaşırmayın, geçmişim var burada. kızımla ilgili yazdıklarımı derleyip topluyorum. işim bitince online da olmayacağım.

kalın selametle.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar Merhaba;
Gökçemin ve simuş yazdıklarını okuyunca inan şok oldum. Bu ülkede önemli şeyler oluyor ve herkesin bir fikri bir inancı var. Gülşah gerçekten size sildimi ya bi yanlışlık falan olmasın..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim gibi düşünmeyip de listemden silmediğim arkadaşlarım ve hatta akrabalarım da var, dolayısıyla "hazımsız" değilim. ama kendisi gibi düşünmediğim için ağır şekilde suçlamalara maruz kalmamak adına listemden sildiklerimin olduğu doğrudur. herkesin özgürlüğü için deyip duranlar, bizzat şahsıma olmasa da ağır hakaretler ve aşağılamalar yapınca bu paylaşımları görmemek için listemden sildim. paylaşımlarının görünmemesi şeklinde de ayarlayabilirdim ama ben de kendi paylaşımlarımla kimseyi sinirlendirmek istemedim diyelim.
ayrıca bizi listesinden silen kişi şudur diye açık adımı vermeyi de bir çeşit çocukluk sayıyorum, üstelik kızımın adı aramalarda en üstte çıkıyor lütfen tam adını topikte kullanmayalım diyen kişi tarafından.
burada çok paylaşımlarımız olduğu doğrudur, ama işin doğrusu başka da bir bağımızın olmadığıdır.

burada bundan sonra ben de yazmayacağım tabii ki, herkese mutluluklar diliyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kendisi gibi düşünmediğim için ağır şekilde suçlamalara maruz kalmak mı? ağır hakaret ve aşağılamalar mı??? :) :) benim yazdığım herşey ortada! 1 Allahın kulu da kalkıp sen bana hakaret ettin, beni aşağıladın diyemez! eğer böyle birşeyi yaptı isem, sana açık adresimi bilgilerimi vereyim, buyur mahkemeler orada!

bir de bu ülkedeki gülşah adındaki tek kişi sen misin? ya da sana bu platformda ilk kez ben mi gülşah dedim??? neresinden tutacağını bilmeyince insan işte böyle saçmalayabiliyor demek ki... :)

iyi günler dilerim hanfendi!

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kendini boşuna sinirlendirme, ben böyle düşünüyorum, sen de öyle, buradan tartışıp durmamızın bir anlamı yok.

eğer sen dediğin gibi geçmişe saygılıysan adımı kullanmazsın, kullandıklarını da silersin, bu forumda ben kimseye, ismi nickinde yazmıyorsa ismiyle hitap etmedim, aynı şekilde davranılmayı da bekliyorum tabii ki.

bu arada, beni listesinden silmek isteyen herkes silebilir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aman be isin civigi cikti valla memleket sorunlari bizleri bubduruma getirmis olmasi icler acisi girmeyin anacim terkedin buralari kimi ne icin protesto ediyosunuz anlamiyorum face si olmayanlar ne etcek cokta tin tabii hadi eyvallah leader sayin tugba kacar benden bu kadar... saygi cercevesinin bozuldugu dusunce ozgurlugunun olmadigi yerde ben hic yokum .....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bu arada bu yazılanları 10 dakika önce okudum, birşey yazmak yada söylemek şuan için istemiyorum.. sonra da yazacak duruma geçermiyim bilmiyorum..

sadece birçok şeye üzüldügümü söylemek istiyorum.. bambaşka bir paylaşımdı burası bambaşka... yazık oldu...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yazılanları okudum. Herhalde "çocuklar gibi isim vermeden ama bizzat kişinin anlayacağı cümlelerle kendince ayar veren" ben oluyorum :) Aynen bu cümlede isim vermeden, bizzat benim anlayacağım tarzda ayar verildiği gibi :)
Saygı bekleyen, saygı duyacak. Hakaret duymak istemeyen, hakaret etmeyecek. Üsluptan muzdarip olanlar, bir dönüp üslubunu kontrol edecek. Suskunluğum asaletimden diyen kezban da ben oluyorsam eğer, ben susuyorsam karşıdaki de susacak,buraya bu tarz alaylı cümleler yazılmayacak.
Bir düşünülecek ben sana “kezban” desem acaba ne olurdu diye. Sanırım bunu diyen arkadaş beni ziyadesiyle paralardı :)
Bana hakaret edemezsin, düşünceme saygı duymak zorundasın derken, biriyle “kezban” denerek alay edilmesi hakkaten düşündürücü olmuş...

Ben böyle bitiriyorum. Büyük beylik laflar etmiyorum. Dünya küçük bir şekilde görüşülür. Beni bilen biliyor. Bilmeyen, beni boşluklarını doldurmak için kullanana, "çok seviyorum, canımdan ötesin" deyip benimle sadece canı sıkıldığında eğlenene zaten sözüm yok.
Benimle anlaşmazlık içine düştüğünü, beni incittiğini farkeden beni aradı. Bir şekilde bana ulaşıldı. Ben beni yanlış anladığını hissettiğime kendimi ifade etmeye çalıştım. Bizzat şahsa asla saldırıda bulunmadım. Fikir paylaşmak, ben de görüşümü iletmek istedim sadece. Ama bol bol konuşma hakkını kendinde görenler beni dinlemeye tamammül edemediler sanırım.
Görüyorum ki, bir "hep ben konuşacağım sen dinleyeceksin, hep ben doğruyum, ben söylerim olur." zihniyetine çarpıyorum.
Ben “seni arayacağım” dediğimi aradım, ararım, görüşürüm. Yapmayanlar düşünsün.
Benim arkadaşlık çizgilerimi siyasi görüşlerim çizmedi, çizmeyecek. Çizenlere de selametle diyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya kızlar ne diyeyim bilemedim. Buradaki paylaşımlarımız çok güzeldi. Biliyorsunuz 2.bebişe hamileyim. İnanın okadar çok arıyorumki sizle olan muhabbeti ve güzellikleri.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayyy daha önceki muhabbetler ısıgında '' kezban '' benim sanmıştım, ama sen miymişsin o? bak genede emin olamıyorum ama... bende olabülürüm gibi geliyo.... ben olayım gurban, ben olayım.....:D

az yumuşasın ortam bence ... çiçekler veriyorum bak...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
dün okudum. pike gibi ben de ne yazsam bilemedim. okudum okudum kapattım.
olan olmuş
herkes gibi benim de bir görüşüm var elbette.
ama ben kendime saklamayı tercih ettim. sanal ortamda ifade güçlüğüm olduğunu daha önce bu konuda yaşadığım bir olay neticesiyle kalbim çokça kırılarak öğrendim ve bir daha tamam dedim. sessiz kalmayı yeğledim. hiç de pişman değilim.
ben yine paylaşımda bulunurum. isteyenle de görüşürüm. kimseyle şahsi bir problemim yok. ama açıkçası Simuş, Gökçe, Lilacs ve arkasından Leader neden burda paylaşımda bulunmak istemediğinizi gerçekten anlamadım. Bu durumda kendimi ve buradaki birçok arkadaşımın bu zamana kadar yapılmış paylaşımlarını değersiz bulduğunuz kanısına mı varmam gerekir bilemedim...Saygılar...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Peki gokce sana acikca, net bir sekilde " kodumun protestoculari, eyleminize sokayim" yazdiginda, kardesin "bunlarin onunda bir tavuk cigeri var" dediginde bunlara ben aliniyorum dedigimde neden mudahil olmadin? Ben aliniyorum dedim kardesin israrla "evet yineliyorum bunlar tavuk cigerlidir" dedi, o zaman neden ozelden mesaj atmadin? Kendimi ifadeye calistigim insanlardan biri de sendin iletilerinin altina yazmaya calistiklarim neydi saniyorsun?
Beni itham ettigin seyleri sen yapmadin mi?
Aktivistleri savundum, ki onlara genelde protestocu veya capulcu deniyor ama ben o gunler aktivist diyordum, yarim saat sonra bir apo ve pkk bayragi acmis 3-5 kisinin fotosunu koydun ve dunun teroristleri bugunun aktivistleri yazdin.
Hem iletilerini bana yazdin diyorsun, hem bana darildigini soyluyorsun, hem de suclamalari sana yoneltmedim diyorsun.
Oysa ayar verdigimi de acikca ifade ediyorsun bir yandan, e artik konusmayacagim deyip paylasimi da kesmisim susmusum, buna da bir dokundurup geciyosun.
O zaman kime yonelttin acikca soyle. Madem bu raddeye gelmis is.
He eger bana diyorsan iletilerde bana dokundurdun. Sen de bana dokundurdun diyorum ben de.
Hep bir kisi hakli olamiyor maalesef.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada ben birşey daha belirtmek istiyorum. Gökçenin paylaştığım şeyler hk. söyledikleri için. Birebir yazacağım.

1. Open your mind, before your mouth.

Bu bir resimli paylaşımdı. Benim sözüm değildi, listemdeki birinin paylaşımını, pek çok kişinin sırf karşıdaki alt etmek üzere konuştuğu alevli günlerde, ortama çok uyduğu için paylaşıldı.Paylaş butonuna basarak. Bizzat yazılmadı.

2. Sen özür dile kabul etmezse karşındakinin eşşekliğidir! Yapma ya! Yapma ya! Sen özür dilenecek edepsizliği yaparken birşey yok, özürün kabul edilmeyince karşındakinin eşşekliği! Arkadaş kibriniz ne kadar yüksek sizin!

İleti bu. Sayfama isteyen gelir bakar, orda duruyor.
Dolayısıyla "ohh eşeklik yap yap yap sonra özür dile özür dilemesini soyle nasıl bi kibir varya sizdeeee?" yazmıyor. Bir okursanız, kimseye eşşek demiyorum, diyorsam da eşşek olarak nitelenen özne benim burda. Kimseye "özür dilemesini söyledin" de demiyorum.
Eee benden sen veya kardeşin, yada sayfanda konuşanlar kimlerse özür de dilemediğine göre sana ne demiş oluyorum ben burda?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dün okudum. pike gibi ben de ne yazsam bilemedim. okudum okudum kapattım.
olan olmuş
herkes gibi benim de bir görüşüm var elbette.
ama ben kendime saklamayı tercih ettim. sanal ortamda ifade güçlüğüm olduğunu daha önce bu konuda yaşadığım bir olay neticesiyle kalbim çokça kırılarak öğrendim ve bir daha tamam dedim. sessiz kalmayı yeğledim. hiç de pişman değilim.
ben yine paylaşımda bulunurum. isteyenle de görüşürüm. kimseyle şahsi bir problemim yok. ama açıkçası Simuş, Gökçe, Lilacs ve arkasından Leader neden burda paylaşımda bulunmak istemediğinizi gerçekten anlamadım. Bu durumda kendimi ve buradaki birçok arkadaşımın bu zamana kadar yapılmış paylaşımlarını değersiz bulduğunuz kanısına mı varmam gerekir bilemedim...Saygılar...

Katılmamak elde değil..
Hiç yorum yapmayacağım kesin ve net benim ağzımdan yorum yapmışsın sanki

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dün yazmadım hiç içimden gelmedi burda bu ortamda konuşulacak seyler değil benim için bunlar..hepimizin siyasi görüşleri farklı olabilir ne güzel şey bu aslında... Kısa vadede sıkıntı ama ileriye yönelik güzel seylerin olacağını işaret etti benim için... Herkes kendine uymayan bi kısımdan tuttu destekledi...hersey normal buraya kadar lakin öyle paylaşımlar olduki feys kısmında küfürler,hakaretler,bi kaç makaleden alınıp kendi fikriymiş gibi gösterilen yazılar :)) hani kimisi gözümüzü acmak istedi (her iki farklı görüşe sahip arkadaslarım) olayı öyle boyutlara getirdilerki takipten yoruldum haber kaynağımdan kaldırarak kendimce bi care buldum....asıl önemli olan üslupta bence..edepsizliği herkes yapabilir,herkes rencide edebilir yoksa bu bir lütuf değildir...benden fazla biliyor olabilirsiniz anlamak için sizide dinlerim lakîn bi tek doğru benim en doğruyu ben bilirim sen kimsin de bunun kaynağını araştırmadan paylaşırsın noktasına gelirse olay terbiyesîzleşip,cirkeflesebilirim bende....düz dümdüz bi hayatım var benim yalanım dolanım yok kendimi kimseye ispat edeyeyim derdim yok...

Ha en son komik olanda ne gökçecim biliyomusun yani bence 2 yıldır kimse hakkında düşüncelerimde yanılmamısım bi an ürktüm kendimden bu da fazlasıyla eğlendirdi beni...cocuklar gibi aha ben senden daha cok biliyom lafıda koydum noktasına gelmesiydi...

Siyasi görüş ayrılığımızdan ötürü burdan ayrılmak bu da işin üzücü kısmı :( burası gırgır yaptığımız dertleştiğimiz hiç tanımadan birbirimizi dualarımızı eksik etmediğimiz mabedimizdi....

Neticede bunuda asarız gibime geliyor bana...ama yüzyüze bakacak hatrımız kalsın tek temennim bu....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Dün yazmadım hiç içimden gelmedi burda bu ortamda konuşulacak seyler değil benim için bunlar..hepimizin siyasi görüşleri farklı olabilir ne güzel şey bu aslında... Kısa vadede sıkıntı ama ileriye yönelik güzel seylerin olacağını işaret etti benim için... Herkes kendine uymayan bi kısımdan tuttu destekledi...hersey normal buraya kadar lakin öyle paylaşımlar olduki feys kısmında küfürler,hakaretler,bi kaç makaleden alınıp kendi fikriymiş gibi gösterilen yazılar :)) hani kimisi gözümüzü acmak istedi (her iki farklı görüşe sahip arkadaslarım) olayı öyle boyutlara getirdilerki takipten yoruldum haber kaynağımdan kaldırarak kendimce bi care buldum....asıl önemli olan üslupta bence..edepsizliği herkes yapabilir,herkes rencide edebilir yoksa bu bir lütuf değildir...benden fazla biliyor olabilirsiniz anlamak için sizide dinlerim lakîn bi tek doğru benim en doğruyu ben bilirim sen kimsin de bunun kaynağını araştırmadan paylaşırsın noktasına gelirse olay terbiyesîzleşip,cirkeflesebilirim bende....düz dümdüz bi hayatım var benim yalanım dolanım yok kendimi kimseye ispat edeyeyim derdim yok...

Ha en son komik olanda ne gökçecim biliyomusun yani bence 2 yıldır kimse hakkında düşüncelerimde yanılmamısım bi an ürktüm kendimden bu da fazlasıyla eğlendirdi beni...cocuklar gibi aha ben senden daha cok biliyom lafıda koydum noktasına gelmesiydi...

Siyasi görüş ayrılığımızdan ötürü burdan ayrılmak bu da işin üzücü kısmı :( burası gırgır yaptığımız dertleştiğimiz hiç tanımadan birbirimizi dualarımızı eksik etmediğimiz mabedimizdi....

Neticede bunuda asarız gibime geliyor bana...ama yüzyüze bakacak hatrımız kalsın tek temennim bu....

Nazom, kimsenin kalbi kırılmadan şu iş bitse, giden gitse kalan kalsa...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar