2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
alla alla ne oldu yahu? hepiniz mi terkeylediniz buraları? fayse de yazdım ordan da mail gelmemiş hiç kimseden. yazamıyorum ama okuyorum kız zilliler. noluyo kızım konuşmuyonuz mu benlen acaba? :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
alla alla ne oldu yahu? hepiniz mi terkeylediniz buraları? fayse de yazdım ordan da mail gelmemiş hiç kimseden. yazamıyorum ama okuyorum kız zilliler. noluyo kızım konuşmuyonuz mu benlen acaba? :)

:))))))))) off sabah beri vakit bulamadım gökçe yaa giremedim buraya facedede gördüm mesajını fakat yazamadım evet bugün sessizlik hakim sanırım herkeste..sen naptın bebişim :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

anaaaaaaaaaa kıs senle konuşmıcaz da kimle konuşucagız acabası?

biz gene yolcuyus ben hazırlıklara daldım, bide dedim ya kafa yok şu sıralar şaka degil, bildigin hafıza gitti... su kaynattı beyin, hararet yaptı.. bi vakit bulsam üzerine düşünücem ama ona bile boşluk yok....

gene gidince, arada bakmaya çalışırım ....

ayy ne ugraştırıcı oldu bu iş (taşınma işi).. yani tam ev taşıma olsa gene ona razıyım.. bizimki bildigin kafayı yedirmece....

bak gece 11:30 olmuş ben anca bi aralık yakaladım kendime... onda da kimse olmuyo bu saatlerde....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar hepinize.

neyle uğraşıyorum bir bilseniz ben demişimki kuzenimin çocuğu için başkalarına onun kızını sevmeyin benim kızımı daha çok sevin tövbe yarabbim daha neler duyacağım göreceğim acaba böyle bir zihniyet sahibi gibi gösterilmek ne tuaf hemde bu söylentiyi çıkartan benim akrabam amann yaaaa amannnn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahaha aslıcım ne yazık ki bu tarz insanlar her yerde var. benim de, sırf kıskançlığına benim oğlumun fotograflarını görmezden gelip başkasının çocuklarına ayyyyy çok tatlı yerım falan yazan kuzenlerim var.

ha dıyeceksın ki, amma da küçük hesaplar peşinendesin. değil işte çok yadırgıyorum ben bu işleri. aden yendi doğdugunda taaaa antalyalardan zonguldak'a kadar gelip adeni görmeden gitmiş akrabalarım var benim. halalarımın ikisi de aden'i henüz görmedi. çok garip di mi?

bazen bu kadar insanın arası seninle serinse sen de bi problem var kızım diyorum kendime. ama ı ıhhh ben istedikleri tarzda düşünmuyorum, konuşmuyorum diye bunlar :))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem ne zaman taşınıyosun sen? allah yardımcın olsun.. 4 senelik evliliğimde 4. evim. şya meşya kalmadı zaten. hala yanarım yanarım 2+1 eve sığmak için verdiğim beyaz koltuklarıma yanarım. bak ne oldu 2 ay sonra taşınmak zorunda kaldım şimdiki evım 3+1 ben oturma odasına aldığım köşe takımında oturuyorum. :))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ahahaha aslıcım ne yazık ki bu tarz insanlar her yerde var. benim de, sırf kıskançlığına benim oğlumun fotograflarını görmezden gelip başkasının çocuklarına ayyyyy çok tatlı yerım falan yazan kuzenlerim var.

ha dıyeceksın ki, amma da küçük hesaplar peşinendesin. değil işte çok yadırgıyorum ben bu işleri. aden yendi doğdugunda taaaa antalyalardan zonguldak'a kadar gelip adeni görmeden gitmiş akrabalarım var benim. halalarımın ikisi de aden'i henüz görmedi. çok garip di mi?

bazen bu kadar insanın arası seninle serinse sen de bi problem var kızım diyorum kendime. ama ı ıhhh ben istedikleri tarzda düşünmuyorum, konuşmuyorum diye bunlar :))

varya dediğin gibi kendinde hata arıyor insan bir zaman sonra cuma günü o lafı işitttiğimde ohaa yani dedim ancak bu kadar saçmalar bir insan hayır bir iftira atıyorsanda adam gibi at demi yaa bir başı bir sonu tutacak bir dalı olsun bu yalanın bak gene sinirlendim :) seni çok iyi anlıyorum yaaa senin başına gelen şeylerin bazılarını bizzat bende yaşadım çünkü haset olmak ne fena bir duygu yaaa ne geçiyor acaba bu insanların ellerine merak içindeyim..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar. yine uğramamışsınız.

başım çatlıyor. gerginim. şu ülkeden tası tarağı toplayıp derhal kaçmak istıyorum. geri kalanlar yesin birbirini...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
milletin ideolojık kavramlar yüzünden birbirinden nefret etmediği topraklara. yediğim küfrün haddi hesabı yok şu son bi kaç gündür.

nefret edıyorum şu halkın şu gaza gelip bi anda köprüleri yıkma kibrinden. gel kız gel... bebeleri al gel. sessiz sedasız hacı düşün. deniz kum güneş. herke smutlu.. sen incecik ben deve gibin. ehejgafyhaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
milletin ideolojık kavramlar yüzünden birbirinden nefret etmediği topraklara. yediğim küfrün haddi hesabı yok şu son bi kaç gündür.

nefret edıyorum şu halkın şu gaza gelip bi anda köprüleri yıkma kibrinden. gel kız gel... bebeleri al gel. sessiz sedasız hacı düşün. deniz kum güneş. herke smutlu.. sen incecik ben deve gibin. ehejgafyhaa

benide alın leynnn bensiz olmaz :)bende güneş şemsiyenizi neyin tutarım ne bileyim şezlongunuzu falan düzeltirim :) :) :) olmamı ya laa :)))))))))
valla sustum sustum bugün patladım bende oyun içinde oyun oynanıyor ülkemiz ve sahip çıktıklarımızın üstüne allahtan hayırlısı valla

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tanselim bisiler duydum cok mutlu oldum burda kimse paylasmamis rabbim hayirli ugurlu etsin hayirli evlatlar nasip etsin saglikli sihhatli insallah ayy cok mukemmel bi haber bu selim pasaya bi kardes bu fikrinden hic bahsetmemistin cok mutlu oldum operim seni :ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselim bisiler duydum cok mutlu oldum burda kimse paylasmamis rabbim hayirli ugurlu etsin hayirli evlatlar nasip etsin saglikli sihhatli insallah ayy cok mukemmel bi haber bu selim pasaya bi kardes bu fikrinden hic bahsetmemistin cok mutlu oldum operim seni :ask:

canım lidoşum teşekkür ederim. Allahım sağlıkla kavuştursun bebeğime. 2 çoçuk zor olcak ama inşalalh üstesinden gelirim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın. hayırlı sabahlar güzel cumalar.

rabbim ülkem insanlarını korusun herkese ayrı ayrı sabır ****net ihsan eylesin.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın. hayırlı sabahlar güzel cumalar.

rabbim ülkem insanlarını korusun herkese ayrı ayrı sabır ****net ihsan eylesin.

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.
ya yöntem bu olmamalıydı bu kadar zarar maddi manevi verilmemeliydi davanın arkasında durma demiyoruz kimseye ama kime yaradı şimdi bu söylesinler çıkıpta biri bana..en başından beri belli kimler tarafından gaz verilip ülkemin insanlarının üzerine oynanan oyunlar ama görebilen kısım malesef az sanırım yada at gözlükleriyle bakıyorlar mevzuya..tamam diren kardeşim diren bişey dediğimiz yok ama zarar verme tüyü bitmemiş masum insanlara herkesi bir belleme...amann neyse yaaa gene kimse anlamayacak nasılsa çabamı..sustum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ASLIM YA :))

şu sıralar susmak en ıyısı. ben de dün günlerdir yaşanılan aşağlama, hakaretlerden sonra uzun bi yazı döşedikten sonra susma kararı aldım. çünkü ne dersem diyim ne anlatmaya çalışırsam çalışayım ben onların anladığı kadarim. :))

ben dıyorum lacıvert, onlar dıyor hayır morcivert. o yüzden tıp...

naber bebeyimmm?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar