alla alla ne oldu yahu? hepiniz mi terkeylediniz buraları? fayse de yazdım ordan da mail gelmemiş hiç kimseden. yazamıyorum ama okuyorum kız zilliler. noluyo kızım konuşmuyonuz mu benlen acaba?
alla alla ne oldu yahu? hepiniz mi terkeylediniz buraları? fayse de yazdım ordan da mail gelmemiş hiç kimseden. yazamıyorum ama okuyorum kız zilliler. noluyo kızım konuşmuyonuz mu benlen acaba?
aha aslıcım ne yazık ki bu tarz insanlar her yerde var. benim de, sırf kıskançlığına benim oğlumun fotograflarını görmezden gelip başkasının çocuklarına ayyyyy çok tatlı yerım falan yazan kuzenlerim var.
ha dıyeceksın ki, amma da küçük hesaplar peşinendesin. değil işte çok yadırgıyorum ben bu işleri. aden yendi doğdugunda taaaa antalyalardan zonguldak'a kadar gelip adeni görmeden gitmiş akrabalarım var benim. halalarımın ikisi de aden'i henüz görmedi. çok garip di mi?
bazen bu kadar insanın arası seninle serinse sen de bi problem var kızım diyorum kendime. ama ı ıhhh ben istedikleri tarzda düşünmuyorum, konuşmuyorum diye bunlar )
selam kızlar. yine uğramamışsınız.
başım çatlıyor. gerginim. şu ülkeden tası tarağı toplayıp derhal kaçmak istıyorum. geri kalanlar yesin birbirini...
milletin ideolojık kavramlar yüzünden birbirinden nefret etmediği topraklara. yediğim küfrün haddi hesabı yok şu son bi kaç gündür.
nefret edıyorum şu halkın şu gaza gelip bi anda köprüleri yıkma kibrinden. gel kız gel... bebeleri al gel. sessiz sedasız hacı düşün. deniz kum güneş. herke smutlu.. sen incecik ben deve gibin. ehejgafyhaa
Tanselim bisiler duydum cok mutlu oldum burda kimse paylasmamis rabbim hayirli ugurlu etsin hayirli evlatlar nasip etsin saglikli sihhatli insallah ayy cok mukemmel bi haber bu selim pasaya bi kardes bu fikrinden hic bahsetmemistin cok mutlu oldum operim seni :ask:
günaydın. hayırlı sabahlar güzel cumalar.
rabbim ülkem insanlarını korusun herkese ayrı ayrı sabır ****net ihsan eylesin.