2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslım sabahtan beri telefonumun şarjı yok, ondan kapalı İşte olduğum için de şarj edemedim.
Vallaha farketmemişim, kasıtlı olduğunu sanmıyorum ama ya hepsi bizim bebeğimiz, herşeylerine tanık olduk, böyle ayrımcılık yapılcanı sanmıyorum, ihtimal vermek istemiyorum :(

bende sanmıyorum ihtimal vermek istemiyorum ama dikkatimi çekiyor be kuzummm kimse salak değilki..aynı sen gibi düşünüyorum bende ne koyu bir sağ nede sol görüşlüyüm ben sadece insan hak ve özgürlüklerinden yanayım.ama ortada da bir gerçek var azom bunların hangi dış devletlerin hangi siyasi kurum ve kuruluşların tekelinden çıktığı belli bunlarıda bile bile görmemek körlük gibi geliyor bana sadece bu..ama dedim yaa işin içine evlatlar girince işte yuhhh yaaaa ohaaa bee diyorum neyse be azom işte olay budur

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gözünden kaçtı sanırım tuğçeciğim fakat son 1haftada eklenen bebelerimizin fotolarına bir bak siz biz olduk ya hani(ne saçmalıksa)hangi görüşe yakınsa arkadaşlar onların bebelerinin fotolarını beğenip yorum yapıyorlar haa bu çok mu önemli hayır asla değil beğenmiş kızımın fotosunu beğenmemiş ne fark eder ama SİNEK KÜÇÜK MİĞDE BULANDIRIR!!diye bir söz var bunla ince nüanslar.benim annesiyle aynı görüşü paylaşmam önemli değil benim için ben o olgunlukta bir kadınım hiç birinizin sabisiyle sorunum olamaz dolayısıyla gene paylaşın resmini ilk ben beğenirim.işte bu canım.telde açıklamak istemiştim aradım annen çıktı şahsi numaranı verdi aradım kapalıydı
merak ettim sen hiç benim oglanın fotosunu begendin mi? bu söz kime yazıldı bilmiyorumda, aklıma geldi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayal kirikligi cok berbat bisi dunden beri soklardayim heleki aklimin ucundan gecmeyecek seyleride gorunce isice uzuldum gercekten kimseye oldugundan daha fazla deger vermiycez demekki burdan bu cikio hallet guselimm isim yazmak istemiyorum bende yerleri ayri olanlar var hayir gonul buyukluk kucukluk bilirim sevdigim insanida olumune severim sonradan maskesi dusenide ebedi silerim...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gökce sana daha uzun cevap yazıcam ama suan eşimle dışarı çıkmak zorundayız... yarım yamalak okudum herşeyi... yanlış birşey anlayıp yazmak istemem...öperim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Amann bea size diom su face kulliyen zarar ortalik karistirmaktan baska bisi degil kim kimi begenmis.kim kimi durtmus kim kimin karisina bisi yazmis kim kimin kocasinin eski sevgilisine yazmiss amannnn omru billah bulasmam dedigim tek yerdir tum kavgalar tartismalar ve bosanmalarin sebebidir o sosyal paylasim siteleri nitekimde sekil 1 ortada karistirdi bizleri .... daha bisi aciklamaya gerek.yok uzak durmak en makulu huzurun kacmio yanisi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende sanmıyorum ihtimal vermek istemiyorum ama dikkatimi çekiyor be kuzummm kimse salak değilki..aynı sen gibi düşünüyorum bende ne koyu bir sağ nede sol görüşlüyüm ben sadece insan hak ve özgürlüklerinden yanayım.ama ortada da bir gerçek var azom bunların hangi dış devletlerin hangi siyasi kurum ve kuruluşların tekelinden çıktığı belli bunlarıda bile bile görmemek körlük gibi geliyor bana sadece bu..ama dedim yaa işin içine evlatlar girince işte yuhhh yaaaa ohaaa bee diyorum neyse be azom işte olay budur

Aslı o olaya girme bence, ben de körüm o zaman senin deyiminle. Kör diyince olayın boyutu değişiyor.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bakın bir kez daha söylüyorum şahsa giren cümleler kullanmayalım arkadaşlar lütfen lütfen yaa kimsenin haddine değil psikolijik durum tespiti ve siyasi görüşe olan tavrı yaa sanane be arkadaş kim neye inanıyorsa savunsun her türlü özgürlük var bu ülkede belki doğru belki yanlış sana göre savunsun bırak yaaahuu ama SAYGI duy ona.görmezden gel üstüne çizgi çek ama bişekilde mazur gör(ben kendi adıma böyle yaptığıma inanıyorum en azından)bu kadarmı zor yahuu karşıt fikre tahammül..offff ki offff

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslı o olaya girme bence, ben de körüm o zaman senin deyiminle. Kör diyince olayın boyutu değişiyor.

kör demekle değişmiyor azom ben sadece perde olmasın gözde kulakta diyorum demek istediğim şey budur maksat aşmam ben aşmadımda kırdıysam kusura bakma ama orda ki mecaz başka be gülümmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Amann bea size diom su face kulliyen zarar ortalik karistirmaktan baska bisi degil kim kimi begenmis.kim kimi durtmus kim kimin karisina bisi yazmis kim kimin kocasinin eski sevgilisine yazmiss amannnn omru billah bulasmam dedigim tek yerdir tum kavgalar tartismalar ve bosanmalarin sebebidir o sosyal paylasim siteleri nitekimde sekil 1 ortada karistirdi bizleri .... daha bisi aciklamaya gerek.yok uzak durmak en makulu huzurun kacmio yanisi

doğru tespit. feys kadar ınsanın kendını yanlış ıfade etttığı, kavgaların tartışmaların gırla oldugu, tek noktanın bıle ınanılmaz anlam kaymalarına neden olduğu bı mecra daha yok.. iğrenç vıcık bi platform olabılıyor bazen.

de şu hedıye işine canım sıkıldı. bana mı dedın kız? ben açıkladım bebıkoma ama durumu. helalık bıle ıstedım :( üzüldüm bak.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kör demekle değişmiyor azom ben sadece perde olmasın gözde kulakta diyorum demek istediğim şey budur maksat aşmam ben aşmadımda kırdıysam kusura bakma ama orda ki mecaz başka be gülümmmm

Ya hani o sana göre perde, bana göre de sen de perde vardır anlatabiliyor muyum? Herkesin inandığı kendince doğrudur, değiştiremezsin bunu.
Anlatmak istediğimde bu. Karşıt görüşlüyse arkadaşın hiç yorum yapmayacaksın(kaybetmek istemiyorsan tabi). Ben öyle yapıyorum, katılmadığım yorumları değer verdiklerim yapınca içten içe kızsam da sessiz kalıyorum.
He katıldığım yorumlara zaten "çok doğru" yazarak görüşümü belirtiyorum o ayrı mesele.
Ayrıca kırılmadım canım :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sımoşu arayacam, canım sıkıldı yine.. :( şarjım bıtmek uzere. ötüp duruyo :( bi de eşinden çekinıyorum. evdeyse falan dıoye. ne bu telefondan çektıgım ya. doğum gunum 11 agustos bana telefon alın kız zilliler.

bu arada ben burayı terketmıştım 4 gun once. ahahahaha tutmayın kızım benı, azıcık cool takılayım. sozumun arkasında durayım. öfff pike de yazmış sana cevap yazacam dıye. merakımdan gıremeden de duramam ben şimdi. az uzak kalıp karızma olaydım ıyı olurdu be :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:savasciasli:Cevap yok alinmak isteyen alinir dusunmek isteyen dusunur rabbim akil fikri bosa vermemiz bizlere...
Elveda........

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he iyi, kimsenin bebesini ayırt etmediğime göre sorun yok o halde. meseleye hedıyeden gırınce, dedım bana dıyor sanırım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu arada deyinmeden geçemeyeceğim gökçe bu konuda aslında haklı özlem zor günler geçirdi halada geçiriyor eminim(sadece paylaşmıyor)son durumlardan dolayı..ne denli sıkıntı yaşadı biliyoruz hepimiz yeri geldi evimizi açtık yüreğimizi açtık derdine derman olmaya çalıştık.bu süreç onu fazlasıyla yıprattı bence zaten lafını esirgemeyen çekmeyen bir yapısı vardı belkide dahada sivri hale geldi..keşke bu kadar kırılmasaydık yaaa keşkeee

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Al işte ben de bunu sevmiyorum, simuş yazmış gitmiş, profilini de kapamış, ne kolay söyle git, ben burdan yazdım ona cevap bile yazmamış, insan 2 kişiye kızıp herkesi nasıl siler ben de bunu anlamıyorum, çok kızdım sana simuş inşallah okursun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar