ha bir de, hepinizin tek tek tel numarasını aldım, aslıdan geçenlerde. 1546 kere aldım telefonlarınızı ama benım oğlum aden 1546 kere sıldı o numaraları. telefonum tost makınasından hallıce. mesajlar ekranda gozukmuyor, mesaj bolumun gırdıgımde goruyorum gelen mesajları falan. o derece bi tel.
korkudan hiç birinizi daha doğrusu bizim gibi (oyle bız sız olduk artık eheheh) düşünmeyeni arayamıyorum. azoyu arayacam arayamadım. nazoyu arayacam arayamadım. tanseli arayacam arayamadım. safı korkudan ne tepki verecegınızı bılmedıgımden. ha bunların ne düşündüğünü de bilmıyorum.
ama sen ve pike öyle bi çizgi çizdinız ki burda gecen, aha dedım ben bunları ararsam benı yer bunlar. çünkü ben onlara kezban dedım. ahah
ha. ben dedım ya ben??? diğer mahallede benden sonra en fazla sesı çıkan babuş'a... sürekli msn uzerınden konuştugum çok kırılgansın ve naıfsın herseyı bu kadar kafana takma dıye dıye dilimde tuy bıtıren pıkeye???
işin komiği üstune alınan sız oldunuz! neden kardeşim? sıyası düşüncelerım arkadaşlıklarımı belırlemez dıyorsun ama bana oyle gelmedı ınan. şu durum bıle bu konuda oyle belırledıgını gosterıyor az çok.
ha bu arada, sen yine feyse doneceksın falan.
orda özellikle yaşlarını belırttıgım, 15-23 yaş (sanırım 23 yazdım. tam hatırlamıyorum) arasındaki çocuklara sureklı bişeyler yazarken o yazıların hepsını sen ustune alınmışsın belli. yoksa bu kırılganlığın bu kinin başka bi açıklaması olamaz. kaldı ki, benım lıstemde bi tek siz eklı degılsınız. işim gucum yok da, dur benım gıbı düşünmeyen topıktekı hatunlara ayar vereyım, bı laf edeyım de delırsınler, alınsınlar, küssünler tadında bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. yazdığım hiç bir şeyi burdakı herhangı bı ınsanı baz alarak yazmadım. ama kalkıp bana, "apoyla atanın posterını yanyana koyduğun, altına da dunun terorıstlerı bugunun aktıvıstlerı yazdın"demişsin. çünkü sen eylemcılere aktıvıst dıyormuşsun... o yuzden bunu da uzerıne alınmışsın falan. aferım. da ben nerden bıleyım? gun boyu babuş eylemcılere ne dıyor dıye kastırıp her yazdıgını okumuyorum be arkadaşım.
kaldı ki, orda daha gecen bu adamlara teorıst dıyordunuz ne oldu, maksat aynı olunca şimdi aktıvıst mı oldular? dıye o posterı açanlara saydırdım ben. anlatabılıyor muyum?
öff neyse valla yazılar orda... ilk gunku tepkılerım, sonrakıler, örnekler duruyor. bu olaylar olmadan öncekı uslubum tavrım da. hayatta neyı cıddıye aldım ki, bu benım açımdan komık gorunen şeylerı cıddıye alayım. kime inanacagını bilmeyenler bakarlar. çünkü öyle. sen suçluyosun ben cevap verıyorum.
sürekli bi hedef gosterme çaban var.
öyle bı algı yarattın ki, ben sıze sayıp doktum. kardeşimle bırbırınızı yedınız (ki hala ne alaka onu da cozemedım) ben kardeşimi tuttum. ohhhh aferım mert dıye pohpohladım. sen çok magdur oldun... uzuldun. ben hiç bişi yapmadım. geldım her yazdıgımı sana yazdım.
bı de oyle cumlelerı çekip almışsın ki, dışardan okuyan "aaa bu adengokçe ne terbıyesız kız der. haklılar... ağzı bozuk, terbıyesız, düşüncesınden olmayana saygısı olmayan ınsan gıbı algılamaları çok doğal
ha umrum degıl o ayrı.
burda durup ben onu yapmadım, ben bunu demedım falan demek bıle komık gelıyor bana artık. 30 yaşında ınsanlarız, şu saatten sonra da hala alındım ben dıye dıretıırsen yapacak bişi yok kardeşim. kusura bakma.