2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar neye alıntı yapacağımı şaşırdım...

Öncelikle sizlerin 2.bebişlere biran once hamile olmanızı diliyorum:), keşkeöyleolsaydı şimdi başka güzellikler paylaşırdık.

Öncelikle gökçem beni aramakdan neden çekidin? Ben bu son olaylarda bilirsiniz facede hiç görüş belli etmedim. Beni tanıyan benim düşüncemi çok net bilir. Senin ve özellikle simuşun facedeki paylaşımları benim düşüncelerimin en ucu. Ben böyle paylaşımları inanın okumam. Bu paylaşımlarınızda benim sizinle kurduğum bu muhabbeti asla değiştirmez.

Simuşum böyle yakıp yıkıp geçti gitti anlamadım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
çekındım. azoya'da dedıgım gibi, öyle bı kanı oluştu ki burda sızler bızler. hanı ben atıyorum pıkeyı arasam suratıma kapatacakmış gıbı. senin de dediğin gibi, bana uymayan paylaşımları bı yere kadar okurum sonra okumam. bu da benım arkadaş anlayışımı değiştırmez. ki pıkenın yazdıgı hiç bı şeyı ne okumuşmdur ne de uzerıme alınmışımdır. ama çok ılgınç pıke benım yazdıklarımı alınmış. ama sorsam o da babuş gıbı sıyası düşüncen benı ırgalamz dıyecek. ama bana benım sıyası goruşum yuzunden gonul koyanlar da belli :))

neyse.

neyse ben feysde çok bişey paylaşmadım. genelde kişisel yazılar yazdım o kadar. bı camı içki olayı vardı, onda da babuş doğrusunu yayınladı. bır de apo ve ata posterlerını açanlar oldu. başka hatırlamıyorum. olabılır ama. dediğim gıbı çoğu kişisel düşüncelerım.

düşüncenin benim düşüncemle aynı olmamasına bişey dıyemem. bu seni bende başka bı tansel yapmaz. ben tansel'den ne alabılırım dıye düşündurtur hatta. oyle bı hayat yok zaten. :)) koskoca aklı başında kadınsın banane :) ama burada aynı değil dıye çok darılan alınanlar olmuş o başka. neyse tansel bu arada, feysden de yazamadım yıne aynı sebepler yuzunden, burdan kutlıyayım. senın bebenın atan kalbını yerım. yerım derken anladıns en :)) Allah'ım tamamına erdırsın inşallah.

Ayyy gökçem sorma pıt pıt atıyordu.. Benim için başka bir süreç başladı. Allahım sağlıkla kavuştursun bebişime..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hey gidi hey, pıt pıt atan kalp he. kuzu sarması. hızlı çıktın bacım... bende yapsam mı dıye düşünuyorum ama şu özelleşme surecı delırttı bızı. ne olacagımız bellı değil. o yuzden maddı açıdan pek guvenemıyorum kendıme açıkcası. aslında manevı yonden de hala guvenım yok. aden hala emıyor, hala huysuz, hala ortamızda yatıyor. öffff koca adam oldu mememı açıp emıyo ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hey gidi hey, pıt pıt atan kalp he. kuzu sarması. hızlı çıktın bacım... bende yapsam mı dıye düşünuyorum ama şu özelleşme surecı delırttı bızı. ne olacagımız bellı değil. o yuzden maddı açıdan pek guvenemıyorum kendıme açıkcası. aslında manevı yonden de hala guvenım yok. aden hala emıyor, hala huysuz, hala ortamızda yatıyor. öffff koca adam oldu mememı açıp emıyo ya..

Sorma bende Selime memeyi bıraktırmaya çalışıyorum. Çokzor geçiyor. Vallahi süpriz oldu, hatta geçici bir depresyon yaşadım. Tekrar bebekli dönem güzel ama zor geliyor.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

gene seninki dolu ememyi emiyo benim 6.ayında mememe sırt çeviren kızım boş mememi insan içinde açmaya çalışıp herbir zerresini ısırıyor :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selim de mi hala emiyor? ene ben bi tek bizim adam emiyor sanıyodum topıkten. nasıl ayıracaz bilmıyorum. çünkü aden meme sapığı.. işten gelınce delirıyo, bı aglaması var onun, nazlı nıyazlı bı aglama, ehe heee ehheee dıye dıye memelerıme saldırıyor. gecen hafta memem yara oldu, ısırıyor arada kuzu. emdıkçe yeni doğurduğum gögüslerimin yara oldugu günere döndüm resmen. dedım ben şu bebek işini bıraz daha düşüneyım.

kız olur mu, ne bunalıma gırıyosun? keşke o cesaretı bende gosterebılsem. tek çocuk olmaz. en az 3 diyor bizim reyis :) ahahhahaha.

kardeş candır her bişeydir. en guzelini yaptın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gene seninki dolu ememyi emiyo benim 6.ayında mememe sırt çeviren kızım boş mememi insan içinde açmaya çalışıp herbir zerresini ısırıyor :)

hahaha ahahah yerim. haklı o'nun memesi sonuçta. emer de ısırırır da. bı değişik oldu bunlar anacım. annemin demesi folık asitını çok koydunuz sız bunun. gecen bızımki, bezlerken kalktı halının ortasında pipisini tuttu halıya işedi, onur'la şoka gırdık. düşün koşup bez tutamadım çocuga. halıya işedi yaaaa... gözümün içine baka baka, kahkaha ata ata. bu arada halıları yenı temizlemeye vermiştim. ehehehhe

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selim de mi hala emiyor? ene ben bi tek bizim adam emiyor sanıyodum topıkten. nasıl ayıracaz bilmıyorum. çünkü aden meme sapığı.. işten gelınce delirıyo, bı aglaması var onun, nazlı nıyazlı bı aglama, ehe heee ehheee dıye dıye memelerıme saldırıyor. gecen hafta memem yara oldu, ısırıyor arada kuzu. emdıkçe yeni doğurduğum gögüslerimin yara oldugu günere döndüm resmen. dedım ben şu bebek işini bıraz daha düşüneyım.

kız olur mu, ne bunalıma gırıyosun? keşke o cesaretı bende gosterebılsem. tek çocuk olmaz. en az 3 diyor bizim reyis :) ahahhahaha.

kardeş candır her bişeydir. en guzelini yaptın.

Selim bizim için çok süpriz bir bebekti. Tedavilerdensonra kendiliğinden gelince ben hep 1 çoçuğumolur bidaha hamile kalmam diye düşünüyordum tabiki korunmayınca olayın sonucu budur:) Bide selim tekçoçuğum olur diye herşeyi onunla çok üst noktada yaşamışım. İnan hiçbir hevesim kalmamış. tam araları 2 yaş olcak. Bakalımne yapacağız. Eşimle diyoruzki 2. bebede bu kadar kasmayalım kendimizi..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahaha ahahah yerim. haklı o'nun memesi sonuçta. emer de ısırırır da. bı değişik oldu bunlar anacım. annemin demesi folık asitını çok koydunuz sız bunun. gecen bızımki, bezlerken kalktı halının ortasında pipisini tuttu halıya işedi, onur'la şoka gırdık. düşün koşup bez tutamadım çocuga. halıya işedi yaaaa... gözümün içine baka baka, kahkaha ata ata. bu arada halıları yenı temizlemeye vermiştim. ehehehhe

erkek hep erkek anam pipisi varya tutup işiyo işte :))))))) valla çocuk yapma fikri eşime direkt sıcak geliyor hatta geçen eğilimde bile bulunmaya çalıştı söylemedi ayıp tartıştık üzerine asyayıda öyle yapmıştı sağolsun :) ama tanselciğim valla yaş farkı olmaması güzel bişey valla accık cesaretim olsa bende yapacam

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel onur'un bi kuzeni var. kadının yaşı 36 ya da 37. çok çocuk istedi bir türlü olmadı. sürekli hamile kaldı düşürdü bi takım şeyler yaşadı falan. sonra tüp bebek denediler. tuttu. 3 ay sonra bebeği tekrar kaybettiler. artık ümidini kesmişti. çünkü doktorlar doğal yöntemlerden bebek doğuramazsın dedıler kadına. tekrar tüp bebek denesek mi falan diye düşünürken kadın doğal yontemlerle hamıle kaldı. ehehehehhe şimdi 6,5 aylık hamile. kızı olacak. keza sma hastalığından bebeği vefan eden kuzenim de hamile. o da 6,5 aylık. çok sağlıklı bi bebek... tüm testlerinin sonucu temiz çıktı.

Allah bu zamanda böyle olmasını istemiş diyeceksin bıraz. eeee cinsiyet belli depğil daha di mi? ay bi de kızın olsa süper olur be.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pipisi olan dünyaya hakimim sanıyo anacım. tutuyo işiyor , tutuyor neyse..

kız bu erkeklere güven olmaz, sen önlemini al. eehehehehhe . :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tansel onur'un bi kuzeni var. kadının yaşı 36 ya da 37. çok çocuk istedi bir türlü olmadı. sürekli hamile kaldı düşürdü bi takım şeyler yaşadı falan. sonra tüp bebek denediler. tuttu. 3 ay sonra bebeği tekrar kaybettiler. artık ümidini kesmişti. çünkü doktorlar doğal yöntemlerden bebek doğuramazsın dedıler kadına. tekrar tüp bebek denesek mi falan diye düşünürken kadın doğal yontemlerle hamıle kaldı. ehehehehhe şimdi 6,5 aylık hamile. kızı olacak. keza sma hastalığından bebeği vefan eden kuzenim de hamile. o da 6,5 aylık. çok sağlıklı bi bebek... tüm testlerinin sonucu temiz çıktı.

Allah bu zamanda böyle olmasını istemiş diyeceksin bıraz. eeee cinsiyet belli depğil daha di mi? ay bi de kızın olsa süper olur be.

Öyle Gökçecim,Allahımın bana 2. hediyesi. Biraz ani öğrenince şok oldum. Gökçe içime erkek doğuyor. İsmini bile düşündük ÖZGÜR SEMİH

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
erkek hep erkek anam pipisi varya tutup işiyo işte :))))))) valla çocuk yapma fikri eşime direkt sıcak geliyor hatta geçen eğilimde bile bulunmaya çalıştı söylemedi ayıp tartıştık üzerine asyayıda öyle yapmıştı sağolsun :) ama tanselciğim valla yaş farkı olmaması güzel bişey valla accık cesaretim olsa bende yapacam[/QUOTE

Canımcım eşlere gore ne var, herşey annede bitiyor..Onlar ister tabii..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ismi gibi yaşasın. ben selim ismine bayılıyorum. ama özgür semih de güzelmiş be. erkek mi dıyosun? :) hayırlısı olsun da ne olursa olsun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a rica ederim tansel, bizde 2. çocuk fıkrıne alışmayan onur. çok yıprandı adam ne yapsın. geceler boyu uyksuz kaldı, o doğum, o lohusalık sendromunu falan hep yalnız atlattı adamcaaz o da haklı. haspam gecen bı bagırdım, sanane be sen mı bakıyosun dıye. şoka gırdı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
a rica ederim tansel, bizde 2. çocuk fıkrıne alışmayan onur. çok yıprandı adam ne yapsın. geceler boyu uyksuz kaldı, o doğum, o lohusalık sendromunu falan hep yalnız atlattı adamcaaz o da haklı. haspam gecen bı bagırdım, sanane be sen mı bakıyosun dıye. şoka gırdı.

Onura bak sen:) Ne çekmiş be.. Hamilelik, emzirme,bebek bakımı hepsi bize ait. Bi parkta biraz peşinde koşuyorlaya yoruluyorlar:) Neyse sen istiyorsan bi yolunu bulursun:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he ya. daha bı kere bez değiştırmiş degıl, kalkmış bana ben 2. yi düşünmuyorum dıyor. delı mı ne. sanki onun düşüncesıyle. hatta sanki düşünce yoluyla bebek yapılıyor!

iki ılgılenıyor, dediğin gibi parkta az koş, ıkı top oyna, kum çakıl at o kadar. sorsan çok yorgun ama. ahahhahahaa bak yıne sinirlendım bugun evlılık yıldonumumuz gıdıp çocuk yapacam haaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ha bir de, hepinizin tek tek tel numarasını aldım, aslıdan geçenlerde. 1546 kere aldım telefonlarınızı ama benım oğlum aden 1546 kere sıldı o numaraları. telefonum tost makınasından hallıce. mesajlar ekranda gozukmuyor, mesaj bolumun gırdıgımde goruyorum gelen mesajları falan. o derece bi tel.

korkudan hiç birinizi daha doğrusu bizim gibi (oyle bız sız olduk artık eheheh) düşünmeyeni arayamıyorum. azoyu arayacam arayamadım. nazoyu arayacam arayamadım. tanseli arayacam arayamadım. safı korkudan ne tepki verecegınızı bılmedıgımden. ha bunların ne düşündüğünü de bilmıyorum.

ama sen ve pike öyle bi çizgi çizdinız ki burda gecen, aha dedım ben bunları ararsam benı yer bunlar. çünkü ben onlara kezban dedım. ahahhahahahaha. ben dedım ya ben??? diğer mahallede benden sonra en fazla sesı çıkan babuş'a... sürekli msn uzerınden konuştugum çok kırılgansın ve naıfsın herseyı bu kadar kafana takma dıye dıye dilimde tuy bıtıren pıkeye???

işin komiği üstune alınan sız oldunuz! neden kardeşim? sıyası düşüncelerım arkadaşlıklarımı belırlemez dıyorsun ama bana oyle gelmedı ınan. şu durum bıle bu konuda oyle belırledıgını gosterıyor az çok.

ha bu arada, sen yine feyse doneceksın falan. :)

orda özellikle yaşlarını belırttıgım, 15-23 yaş (sanırım 23 yazdım. tam hatırlamıyorum) arasındaki çocuklara sureklı bişeyler yazarken o yazıların hepsını sen ustune alınmışsın belli. yoksa bu kırılganlığın bu kinin başka bi açıklaması olamaz. kaldı ki, benım lıstemde bi tek siz eklı degılsınız. işim gucum yok da, dur benım gıbı düşünmeyen topıktekı hatunlara ayar vereyım, bı laf edeyım de delırsınler, alınsınlar, küssünler tadında bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. yazdığım hiç bir şeyi burdakı herhangı bı ınsanı baz alarak yazmadım. ama kalkıp bana, "apoyla atanın posterını yanyana koyduğun, altına da dunun terorıstlerı bugunun aktıvıstlerı yazdın"demişsin. çünkü sen eylemcılere aktıvıst dıyormuşsun... o yuzden bunu da uzerıne alınmışsın falan. aferım. da ben nerden bıleyım? gun boyu babuş eylemcılere ne dıyor dıye kastırıp her yazdıgını okumuyorum be arkadaşım.

kaldı ki, orda daha gecen bu adamlara teorıst dıyordunuz ne oldu, maksat aynı olunca şimdi aktıvıst mı oldular? dıye o posterı açanlara saydırdım ben. anlatabılıyor muyum? :)

öff neyse valla yazılar orda... ilk gunku tepkılerım, sonrakıler, örnekler duruyor. bu olaylar olmadan öncekı uslubum tavrım da. hayatta neyı cıddıye aldım ki, bu benım açımdan komık gorunen şeylerı cıddıye alayım. kime inanacagını bilmeyenler bakarlar. çünkü öyle. sen suçluyosun ben cevap verıyorum. :) sürekli bi hedef gosterme çaban var.

öyle bı algı yarattın ki, ben sıze sayıp doktum. kardeşimle bırbırınızı yedınız (ki hala ne alaka onu da cozemedım) ben kardeşimi tuttum. ohhhh aferım mert dıye pohpohladım. sen çok magdur oldun... uzuldun. ben hiç bişi yapmadım. geldım her yazdıgımı sana yazdım.

bı de oyle cumlelerı çekip almışsın ki, dışardan okuyan "aaa bu adengokçe ne terbıyesız kız der. haklılar... ağzı bozuk, terbıyesız, düşüncesınden olmayana saygısı olmayan ınsan gıbı algılamaları çok doğal :) ha umrum degıl o ayrı.

burda durup ben onu yapmadım, ben bunu demedım falan demek bıle komık gelıyor bana artık. 30 yaşında ınsanlarız, şu saatten sonra da hala alındım ben dıye dıretıırsen yapacak bişi yok kardeşim. kusura bakma.

Gökçe, öyle mi? İnsanların senin saygısız, terbiyesiz olduğunu düşünmeleri için bir algı mı yaratmaya çalışıyorum ben? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun?
Peki, özür dilerim tüm kabahat bende.
Ben daha fazla kendimi anlatmaya çalışmayacağım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar