2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
slm kızlar. bilgisayarım tamamen kafayı yedi. sizlere sanal klavyeden yazıyorum oooof çok zor oluyor. bu msjı yazmaya başladığımda saat 10.27 idi, şimdi son tık a basmadan önce ise 10.31 oldu. varın siz düşünün :) umarım herkesler iyidir. bi geçmişe bakayım. mucks.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom nasıl kız? incelme? sıkılaşma? fitleşme? kocaya, aboww karıya bak dedirtme, aynada yuh çok güzel oldum ben be deme, zenci poposu, şakira beli, gökçe bedeni (afdafgafgag bak buraya kendim de çok güldüm) vb. vs. ler lar var mı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
lidoşum kavuştunuz mu yavrunla eşinle. okurken bile bi tuhaf oldum rabbim başka ayrılık vermesin amin.

gökçe aynı sorun bizde de var. 2 ay kadar önce bi arkadaşa gitmiştik 3 ay büyük kızı var. o da böyle tuhaf sesler çıkarıp bağırıyor. bir de biraz paylaşımsız bi çocuk. duru o gün çok korktu kızın tavrından sesinden, kusana kadar ağladı. şimdiyse diğer çocuklar yanına yanaştığı anda bas bas bağırarak ağlamaya başladı. kesinlikle tahammül edemiyor diğer çocukların kendisine yanaşmadına. nasıl aşıcaz bilmiyorum... çok canım sıkılıyor bu duruma.

bu arada juli kim siz neler yapıyonuz level 1 2 3 ney? bana da söyleyin ben de göbeğimi eritmek istiyom :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom rabbim ayrımasın bı daha. dün serviste eve giderken seni ve durumu düşündüm de. ı ıhhh zor bacım çok zor. iş yerindeyken son saatlerde gögüslerim acıyor, burnumun direği sızlıyor özlemden. kapıda kavuştuğumuz an, sarılıp öpüşme koklaşma faslımıza bi gün üstten bakabilme şansım olsa idi, kesin hüngür hüngür ağlardım... çünkü ne zaman o esnada anneme baksam gözleri dolu dolu bize bakıyor kadın.

simoşum; juli abla bi abla işte. sipor felan yapıyo. insanları fıtleştırıyor. yagları erıtıyor. 30 gün hiç ara vermeden yapıyosun. her level 10 gün suruyor. 10 gün sonra 2.levele geçiyorsun ve her aşama daha da zorlaşıyor. leom yaptı, ıncecık oldu. azom yapıyo ama nasıl oldugunu goremedım ben. fotolarımı koyacam demişti koydu mu koymadı mı bılmıorum. koysa da baksak.

bı ara ben başladım 4 gün yaptım sonra vurdum kendimi yine eti cangaya. hala başlıcam bakalım kısmet.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada, inan ne yapacagım hakkında hiç bi fikrim yok. çocugun zaten şimdilik bi tane kuzeni var ondan da nefret edıyor resmen. ama bildiğin korkuyor ya. o surat ıfadesı, bana doğru koşması hatta uçması, bana sarılması ve hiç durmadan ağlaması.... off ne yapacaz?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Simuşşş özledim

Gökçemmmmm kız ben de 3. levelin 2. günü bıraktım, çok zor anam 3. Habire zıplatıyor kadın ya mecali kalmıyor, ben de artık 2 günde 1 mekik çekiyorum ne edem.
Fotoyu çektim hazırladım da işte flasha atacam inşallah :D Kız ama yağlarımı görünce ayıplamayın beni heee alay etmeyin benlen, ezmeyin beniii :cilgindans::cilgindans:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızım şu sitede sen ve ben kadar kilo alan mı oldu? bunalımdaydık hatırlasana. ben 23 kilo aldım kızım. yirmiüç.

o yağlar da kalsın bi zahmet. balonu şişirip bırakınca balon bile sünüyor yahu. yaşımız da 30 bacım. o kadar olacak. ha olmaması daha iyi,. bunun için de azıcık sıkmak lazım o başka. kısmet başlıcam bende inşallah bu sene içinde.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslım iyiyim güzelim çok yogunum bu aralar evde çok yoruluyorum işte desen kdvler ve kurumlar vergisinin son haftası merak etmeyesin diye girip haber vermek istemedim.oğluş daha gelmedi yarın akşam 12 gibi anca evde olur bu gece son sukur yarın gece yanımda koynumda :huhuu:

ayy canım kavuşmuşsundur sonunda inşallah yavruna rabbim bir daha vermesin inşallah böyle ayrılıklar iyicene kokusu çek doldur ciğerlerineeee kıyamam size

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa gene toplanmışsınız buraya yakalayamadım hiç biriniziii offfff ya çağrı atın bana bari beaa kaçırıyom :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın kızlarrrr, işte 1.5 etli yağlı azo :D Jullian ablanın etkisi var mı sizce? Bu arada 20 gün yaptım, son 3. leveli yapamadım :(
Soldaki resimler başlamadan önce, sağdaki resimler 20 gün sonra

https://www.hanimefendi.com/members/8161-azelya55-albums-jullian-ablamin-ettikleri-picture5589-dsc-0915.html

kızzz azo fark var bence bırakma derim valla yağlıyım yağlıyım diyorsunuz ya hayret yaniii bende gözümde hayal ediyorum sizi etli butlu beni görseniz napcanız acaba:(:(asıl benim diyete ihtiyacım var ve hala ben yiyorum:dusun::dusun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızzz azo fark var bence bırakma derim valla yağlıyım yağlıyım diyorsunuz ya hayret yaniii bende gözümde hayal ediyorum sizi etli butlu beni görseniz napcanız acaba:(:(asıl benim diyete ihtiyacım var ve hala ben yiyorum:dusun::dusun:

Var mı kız gerçekten.. Benim gözüme çok görünmedi yaw, azcıcık belki.
Ama ben diyet yapmadım he sadece spor yaptım.
Kız sende boy vardır ben 1.53'üm bildiğin tıfıl yani :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Var mı kız gerçekten.. Benim gözüme çok görünmedi yaw, azcıcık belki.
Ama ben diyet yapmadım he sadece spor yaptım.
Kız sende boy vardır ben 1.53'üm bildiğin tıfıl yani :D

okadar çok büyük fark sayılmaz ama var bencede bir sıkılaşma görülüyor azom 3.levelide yap derim

aman devede de boy var boy var olmasına iyi kötüde en'de var yani var oğlu var yok anam yok bende gircem diyete.hamileliğimde toplamda 12 kg aldım hatta 11.750gr ama doğumdan sonra en önce ben dönmem lazımken forma ohooooo 1 yılı çoktan geçti dahada üstüne kg ekledim ayyy sinirim bozuldu ağlıycam sanırım:bitter::bitter:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın kızlarrrr, işte 1.5 etli yağlı azo :D Jullian ablanın etkisi var mı sizce? Bu arada 20 gün yaptım, son 3. leveli yapamadım :(
Soldaki resimler başlamadan önce, sağdaki resimler 20 gün sonra

https://www.hanimefendi.com/members/8161-azelya55-albums-jullian-ablamin-ettikleri-picture5589-dsc-0915.html

azomm azomm cok özledim..balım var bal gibi fark olmaz mı hemde diyet yapmamışsın..süper..kıçımı kaldırsam da ben de 3-5 mekik çeksem bari.tek diyetle olmuyor bu iş...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nazom altta adını gördüm bacım selam eder, hasretle sarılırım yevrümmmmm.. nasılsın?
biz gene kuralı bozmadık ve her istanbul dönüşü oldugu gibi gene hasta olduk gelecegimiz gün.... şimdi ana -ogul hasta hasta sümüklü yuvarlanıp duruyoruz.......

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
helloooooooooooo açılınnnnn, savrulun yettimmmmmmm...:))

Nazom altta adını gördüm bacım selam eder, hasretle sarılırım yevrümmmmm.. nasılsın?
biz gene kuralı bozmadık ve her istanbul dönüşü oldugu gibi gene hasta olduk gelecegimiz gün.... şimdi ana -ogul hasta hasta sümüklü yuvarlanıp duruyoruz.......

canımmm canımmmm..oyy çok geçmiş olsun..hay allah hava değişimi mi yapıyor size böyle.kıyamam..sana mesaj atmaya çalışıyordum bende faceden :) bilgisayar yedi kafayı donup kalıyor...

gecen hafta o kadar yoğundumki iremin yıllık işleri yazıların toparlanması canım cıktı.bu hafta sınavları sonra alışverişi ee bi taraftan ela.valla kocaman hunilerle geziyorum...öperim senii kuzumu cokkk..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar kızlar, hepiciginizi toptan öper, selamlar söylerim.. neler yaptınız zilliler? ama çok sayfa da ilerlememiş, bi çırpıda okudum...

leom hayırlı olsun minnoşuna kavuşmuş.. ohhhh mis gibi :))

göbük demişsiniz can evimden vurmuşsunuz.. ay bende de bi göbük var, aynen aslının demesi gibi içerde bi yavru unutmuşuz gibi pıyyyyyyyyyy.....

ama gaz o gazzzzzzzzz eheheheh :))))

Azo kız fark etmiş canummmmmmm.. devam et bemce....

azcukda ben spor yapsam ya ne de güzel olurdu.. ama gel gör ki bel fıtıgım coştu, dohtur ameliyat der diye korkumdan gidemiyorum çok fenalardayım... ama istanbulda biraz rahat ettim.. azcuk tembellik yaptım agrısı azaldı, şimdi gene başlar :( başlamasın ama...

kız Gökçe öperim .... simuşumda gelmiş gitmiş......
simuşcum noyanda orda bi arkadaşın kızıyla oynarken güzel güzel.. kız 20 dakkanın sonunda bi şaplak attı oglumun suratına çöpelenkkkkkk diye... ondan sonra daha mesafeli olmaya başladı kendi akranlarına, gidiyo ama çok yanaşmıyo.. kendinden büyükleri daha seviyo ama... hep onların peşinde.. ehehe :))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
okadar çok büyük fark sayılmaz ama var bencede bir sıkılaşma görülüyor azom 3.levelide yap derim

aman devede de boy var boy var olmasına iyi kötüde en'de var yani var oğlu var yok anam yok bende gircem diyete.hamileliğimde toplamda 12 kg aldım hatta 11.750gr ama doğumdan sonra en önce ben dönmem lazımken forma ohooooo 1 yılı çoktan geçti dahada üstüne kg ekledim ayyy sinirim bozuldu ağlıycam sanırım:bitter::bitter:

Ahhh yapabilsem üzerimdeki rehaveti atıp :D
Ağlama bebemmm azcıcık ye, akşamları yeme bak 1 ayda farkı görürsün.

azomm azomm cok özledim..balım var bal gibi fark olmaz mı hemde diyet yapmamışsın..süper..kıçımı kaldırsam da ben de 3-5 mekik çeksem bari.tek diyetle olmuyor bu iş...

Ben de çok çok özledim valla Nazom yaaaa
Heee keşke diyette yapaydım ya, bi dolu pişmaniye yedim, bürodaki arkadaşım hamile, onun iştahı açıldıkça ben de yiyom ne etcem bilmiyom :D

Pikemmm çok geçmiş olsun kıyamam size ben :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar