2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam.guseller ayni dediginiz gibiyim bende gozlerim acilmiyo ...
Asli ne dion sen bacim ya allah sabir versin kiz saka gibi bahar sakasi ki 1nisan ki nedir bu yaa :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Asli ne dion sen bacim ya allah sabir versin kiz saka gibi bahar sakasi ki 1nisan ki nedir bu yaa :(

lidoşum pazar günü aslı ile görüştük. bebişleri kaynaştırdık. Ya aslımda gördü bendeki bu göbek ve doğum kiloları gitmiyor off off.. Öyle ağır sporda yapamam..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
valla bildiğin şaka yani şaka gibi gerçek aman neyse işte bee tuğbişim hala şoktayım
off Aslım ya bu özel sektör varya acayip acımasız. Annen geldimi? Sabah işe kaçta geliyorsun.

aynen öyle canım yaaa maalesef şartlar ağır hele bir anne için:(
annem geldi pazartesi şükür aldı benim yükümün yarısından fazlasını yoksa inan ki dayanılacak gibi değildi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
lidoşum pazar günü aslı ile görüştük. bebişleri kaynaştırdık. Ya aslımda gördü bendeki bu göbek ve doğum kiloları gitmiyor off off.. Öyle ağır sporda yapamam..

ayyy bilge valla sen öyle dersen ben öleyim ozaman beaaa 1.80 boya azcık göbek çokmu ki

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam fıstıklar.
Kız leader ben çok zor yapıyom sporu valla o halsiz halimle işkence gibi geliyor. cuma 3.levele geçecem, pek çok incelmedim sanki :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada azo incelme olmuyorsa başlamıyım ben hiç. 4 gün yaptım adet oldum bi bıraktım bırakış o bırakış. şimdi de sen ben incelmedim ya demişsin hepten hevesim kaçtı. zaten tüm günün yorgunluğu üstüne bir de atlama zıplamak pfff

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın kızlar. çok uykum var beee..

off off gökçem aynen nasıl uykusuzum. Ya Selim emme işini sapıttı vallahi. Sürekli emmek istiyor. Dişlerinden dolayı gögüs uçlarım yara oldu ya. Ne yapayım bilmiyorum. Emmeye hevesi çok fazla bıraktırmayada kıyamıyorum..Allah izin verirse 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum bakalım nasıl olcak..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam fıstıklar.
Kız leader ben çok zor yapıyom sporu valla o halsiz halimle işkence gibi geliyor. cuma 3.levele geçecem, pek çok incelmedim sanki :uzgun:

Selam kizlarr hepinizi operim

Azo kiz insan baslamadan ince tartiya cikar tartilir ve tum bedeninin bir olcusunu alir fotolarini cekrr baslar ve haftalik duzenli yapar bu isi nerden bilcen yoksa inceldin mi incelmedin mi bide hayatim yaparken birebir yapmak gerekio hareketleri ki dogru sekilde vucut erisin sahsen ben tam her hareketin hakkini veremedigimden cok incelmedim ama vereydim iyiydi... kim bulir daha ne kadar incelirdim....
Ama pes etmek yok motive et ben hergun gorsellerdeki shred yapanlara bakip motibe ediorum kendimi...sende yaparsin bacim isin en zor kismino zaten direnebilmek aksam oldumu insanda hal derman kalmio

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bu arada hafta sonu esimin izmirde sinavlari var oraya gidecek annemde ne zamandir kardesini ve dedenleri dolasamadim diyodu oraya gitmeye karar verdi eymenede halasi bakacak esim sinavdayken sinra beraber olacaklar hep nasil yolcu edicem eymensiz 9gun nasil dayanicam hic bilmiorum sabahtan beri cocuguku koklaya koklaya ope aglaya bi hal oldum :( keske baska carem olsaydi...:uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bu arada hafta sonu esimin izmirde sinavlari var oraya gidecek annemde ne zamandir kardesini ve dedenleri dolasamadim diyodu oraya gitmeye karar verdi eymenede halasi bakacak esim sinavdayken sinra beraber olacaklar hep nasil yolcu edicem eymensiz 9gun nasil dayanicam hic bilmiorum sabahtan beri cocuguku koklaya koklaya ope aglaya bi hal oldum :( keske baska carem olsaydi...:uzgun:

ayy çok zor canım ya eş ayrılığına alıştım ben ama kız olsa zor olurdu elbet kıyamam sana bakacak başka kimse yok demi canım?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy çok zor canım ya eş ayrılığına alıştım ben ama kız olsa zor olurdu elbet kıyamam sana bakacak başka kimse yok demi canım?

Bende kocamdan ayriliga alistim ilk zamanlar salya sumuk aglardim ama zamanla alisiliomus...
Ama oglumdan ayrilmak bilemior dusuncesi bile beni gozyasina bogmaya yetio ...
Babannesi gelecekti fakat tasinacakmis falan fistik yalan oldu anneminde caresi yok onunda evladi kiyamam ki gitme demeye koca kistir gitmedi ...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bende kocamdan ayriliga alistim ilk zamanlar salya sumuk aglardim ama zamanla alisiliomus...
Babannesi gelecekti fakat tasinacakmis falan fistik yalan oldu anneminde caresi yok onunda evladi kiyamam ki gitme demeye koca kistir gitmedi ...

canım izin alsan olmazmı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım izin alsan olmazmı?

Tanselcim cnm oyle yogun bir donemdeyiz kinkurumlar vergisi var bu ay 24 unde biliosun babamin yanindayim ama bana dedigi tek sey kizim annen cok ters zamanda gitmek zorunda izin vermem mumkun degil firmalarin coguyla ben muhattabim aranicak 5000yakin firma var belki fazla... baska zaman olsa idi tamam ama beni anla birinden cezaya kalsam 1500tl cezasi var bir beyannamenin 30askin firma var artik sennhesap et tanselim keske bi carem olsaydi ya krese birakcam hos o zaman 10gun icin hangi kres alir ..? Bakici olayina sicak bakmiorum cevremde kimse yok yardim edebilecek... :( ogluma hasret kalmaktan baska bi carem yok :aglayan: kocam yaninda olmasa o iste yas olurdu cunku eymen tek durmazdi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yapacak bişey kalmamış be kuzum mecbur dayanacaksın sanırım bu ayrılığa rabbim başka ayrılık vermesin canım benim evet zor sabahtan akşama kadar zamanda özleniyor evlat dediğin sen 9 gün diyorsun ama en azından geçici bir ayrılık rabbim sağlıkla böyle ayrılıklar versin böyle düşünüp içini ferah tut canımmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yapacak bişey kalmamış be kuzum mecbur dayanacaksın sanırım bu ayrılığa rabbim başka ayrılık vermesin canım benim evet zor sabahtan akşama kadar zamanda özleniyor evlat dediğin sen 9 gün diyorsun ama en azından geçici bir ayrılık rabbim sağlıkla böyle ayrılıklar versin böyle düşünüp içini ferah tut canımmm

Gunaydinlar kizlar....
Dogru soyluyosun aslinda ama asli yinede onu kokusunu almadan evde sesini duymadan o eve firip cikmayi dusunmek isyemiom 9gun gecmiycek sanirim bana bide evde tek olmak kotu ayyy ne ise dusunmiycem yoksa dahada icleniom

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydinlar kizlar....
Dogru soyluyosun aslinda ama asli yinede onu kokusunu almadan evde sesini duymadan o eve firip cikmayi dusunmek isyemiom 9gun gecmiycek sanirim bana bide evde tek olmak kotu ayyy ne ise dusunmiycem yoksa dahada icleniom

bencede düşünme canım çok şükür canı sağ halası bakacakmış bak başkasına emanet hiç edemezsin sadece özlem olur oda geçici canım benim içlenme inşallah biter gider

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar