son dakika iş çıkış saatim bugün itibariyle 19:30 olmuştur...
sabır sabır sabırrrrr bolca sabır
Selam.guseller ayni dediginiz gibiyim bende gozlerim acilmiyo ...
Asli ne dion sen bacim ya allah sabir versin kiz saka gibi bahar sakasi ki 1nisan ki nedir bu yaa
Selam.guseller ayni dediginiz gibiyim bende gozlerim acilmiyo ...
Asli ne dion sen bacim ya allah sabir versin kiz saka gibi bahar sakasi ki 1nisan ki nedir bu yaa
valla bildiğin şaka yani şaka gibi gerçek aman neyse işte bee tuğbişim hala şoktayımSelam.guseller ayni dediginiz gibiyim bende gozlerim acilmiyo ...
off Aslım ya bu özel sektör varya acayip acımasız. Annen geldimi? Sabah işe kaçta geliyorsun.
lidoşum pazar günü aslı ile görüştük. bebişleri kaynaştırdık. Ya aslımda gördü bendeki bu göbek ve doğum kiloları gitmiyor off off.. Öyle ağır sporda yapamam..
günaydın kızlar. çok uykum var beee..
Selam fıstıklar.
Kız leader ben çok zor yapıyom sporu valla o halsiz halimle işkence gibi geliyor. cuma 3.levele geçecem, pek çok incelmedim sanki :uzgun:
Bu arada hafta sonu esimin izmirde sinavlari var oraya gidecek annemde ne zamandir kardesini ve dedenleri dolasamadim diyodu oraya gitmeye karar verdi eymenede halasi bakacak esim sinavdayken sinra beraber olacaklar hep nasil yolcu edicem eymensiz 9gun nasil dayanicam hic bilmiorum sabahtan beri cocuguku koklaya koklaya ope aglaya bi hal oldum keske baska carem olsaydi...:uzgun:
ayy çok zor canım ya eş ayrılığına alıştım ben ama kız olsa zor olurdu elbet kıyamam sana bakacak başka kimse yok demi canım?
Bende kocamdan ayriliga alistim ilk zamanlar salya sumuk aglardim ama zamanla alisiliomus...
Ama oglumdan ayrilmak bilemior dusuncesi bile beni gozyasina bogmaya yetio ...
Babannesi gelecekti fakat tasinacakmis falan fistik yalan oldu anneminde caresi yok onunda evladi kiyamam ki gitme demeye koca kistir gitmedi ...
canım izin alsan olmazmı?
Bende kocamdan ayriliga alistim ilk zamanlar salya sumuk aglardim ama zamanla alisiliomus...
Ama oglumdan ayrilmak bilemior dusuncesi bile beni gozyasina bogmaya yetio ...
Babannesi gelecekti fakat tasinacakmis falan fistik yalan oldu anneminde caresi yok onunda evladi kiyamam ki gitme demeye koca kistir gitmedi ...
yapacak bişey kalmamış be kuzum mecbur dayanacaksın sanırım bu ayrılığa rabbim başka ayrılık vermesin canım benim evet zor sabahtan akşama kadar zamanda özleniyor evlat dediğin sen 9 gün diyorsun ama en azından geçici bir ayrılık rabbim sağlıkla böyle ayrılıklar versin böyle düşünüp içini ferah tut canımmm
Gunaydinlar kizlar....
Dogru soyluyosun aslinda ama asli yinede onu kokusunu almadan evde sesini duymadan o eve firip cikmayi dusunmek isyemiom 9gun gecmiycek sanirim bana bide evde tek olmak kotu ayyy ne ise dusunmiycem yoksa dahada icleniom