2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla olası. biz zaten Aden doğduğundan beri kavga ediyoruz. çok kıyımsız ya. Aden ağlıyor diyelim hemen ne için ağlıyorsa önüne konuluyor. ve o benim hayır dediğim şey oluyor genelde.

dün hesap makinasıyla duvarı çiziyor mesela, babası bakıyor. sonra ordan tv ünitesinin oraya geçiyor bam bam vuruyor. sonra eline terlik alıp koşuşturuyor ve onur da hiç müdahale yok.

kızım erkekler çok garip varlıklar. valla bak.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
valla olası. biz zaten Aden doğduğundan beri kavga ediyoruz. çok kıyımsız ya. Aden ağlıyor diyelim hemen ne için ağlıyorsa önüne konuluyor. ve o benim hayır dediğim şey oluyor genelde.

dün hesap makinasıyla duvarı çiziyor mesela, babası bakıyor. sonra ordan tv ünitesinin oraya geçiyor bam bam vuruyor. sonra eline terlik alıp koşuşturuyor ve onur da hiç müdahale yok.

kızım erkekler çok garip varlıklar. valla bak.

sonra babadan iyisi yok tabi ki gözlerinde..bizdede ben çekmeceleri bantladım ki asya açmasın diye babası aman karıştırsın diye o bantları söküyor her akşam bu kavga var evde..evet erkekleri anlamak sanırım güç napalım varlıklarını böyle kabullenecez demekki yada bu savaşa ömrümüzce devam edicez

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
simuşum sanırım eşinle ilgili bi sorunun war silinmiş o yüzden pek okuyamadım inş herşey bir an önce düzelir...sıkma canını tatlımm..

bu arada gökçe gündüz giremioum ama akşam yazdıklarını okuyunca acayip gülüoum haa iyiki warsın kızz:ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hepinize iyi geceler tatli ruyalar is yeri cok yogundu hic bakamadim ama sohbet iyiymis valla bebislerimiz ve babisler... benimki babasiyla beni yanyana gormeye tahammul edemio ahhhh diyip pataklio beni resmen cekil bababamin yanindan nasalik kadin :D ayyy catlak yavrular bunlar julian aplaya basliom ben utu yaptim eymen 10.10uyudu az evvel bir ciglikla uyandi az salladim basininoksadim yatirdim bildigin gozyasiyla agladi ...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin guseller bugun evdeyim annemle babam ankaraya gitmisler sabaha karsi kardesim ufak bi ameliyat olcakmis.eymen tek olmaz tabi yavrusla beraberiz nasil.mutlu dibimden ayrilmio

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller..işlere başlamadan bi bakim kızlara dedim..ela 2 gecedir canıma okuyor yine..ne kadar zor cıkartıyor bu cocuk dişlerini anlamadım gitti...henüz 5 ve 6 geliyor daha bizim..sanırım en az dişi olan ela :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız leo 3. günüm de bitti juli ablada. hala bi yerım ağrmıyor. dün sızladı biraz kollarım bacaklarım o kadar.

bu arada o kadın ne kadar çok konuşuyo ya. offffff. boyna bik bik bik. çirkinde bişi. evlat olsa sevilmez yeminle. bi de kare bi vücudu var. arkadaki sarı kızın kıvrımlarının hastasıyım ben. öteki melez de biraz iri kıyım. vurdu mu yaba gibi elleriyle inletir gibime geldi.

ama o sarı kafa öyle mi. hep gülüyor, hep bi nazık nazık haraketler.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok kız dünya ahiret bacım olsun da çok şeker. hep gülüyor ceylan gibi sekiyor falan. ama julyan tam bi höyt höyt. lezzoymuş zaten. sarı kıza asıl o yazılıyor.

rabbim hepimizi incecik kılsın. ayrıca şu medyanın, hayatın, çevremizin bizim bilinçaltına yerleştirdiği incecik olun olacaksınız dayatmasına çok gıcığım.

aynı şey her ürün için de geçerli. atıyorum Aden'e prima harici bez alamıyorum ben. neden çünkü en iyisi o. öyle bi işlemişler ki mesajı, sanki başka bi marka bez alsam çocuguma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.

bunlar hep subliminal mesaj..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız leo 3. günüm de bitti juli ablada. hala bi yerım ağrmıyor. dün sızladı biraz kollarım bacaklarım o kadar.

bu arada o kadın ne kadar çok konuşuyo ya. offffff. boyna bik bik bik. çirkinde bişi. evlat olsa sevilmez yeminle. bi de kare bi vücudu var. arkadaki sarı kızın kıvrımlarının hastasıyım ben. öteki melez de biraz iri kıyım. vurdu mu yaba gibi elleriyle inletir gibime geldi.

ama o sarı kafa öyle mi. hep gülüyor, hep bi nazık nazık haraketler.
Bacim kondisyonun saglam o saman ne diyim masallah devam bende level3 de 4.gunum bitti reglyim bide dun fena etti beni bide ustune patates diyeti yapiom acilasi haldeyim pilim bitik :(
Julian apla harbi cirkin ve tuhaf vucudu omuzlari kaslanmis bacaklarnormal bel dumduz arkadaki melez desen erkekten bozma kadin gibi :)
Amma harbi sarisin olan gusel azcik zayif amma olsun harbi be kariyami yazion

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aman sizinki işmi be yaaa şunca güzel nimetler varken yemiyonuz sonra birde üstüne spor pehhhhh yiyin canlar yiyin can boğazdan gelir

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;

Bi bakayım size dedim..nasılsınız? ben acayip yorgunum geceleri emme durumu varya acayip bişey ya..

Gökçem sende başladın spora. Zaten zayıf hoş hatunsun takma o kadar. Benimde hamilelik öncesi kiloma dönmeme 4 kilom var..

Bu arada inşallah haftasonu kayseride Aslımla görüşeceğiz. Fotografları paylaşırız..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın güzeller..işlere başlamadan bi bakim kızlara dedim..ela 2 gecedir canıma okuyor yine..ne kadar zor cıkartıyor bu cocuk dişlerini anlamadım gitti...henüz 5 ve 6 geliyor daha bizim..sanırım en az dişi olan ela :)

Seliminde 6 dişi var. Dişlerini yavaş çıkarıyor. Acaba diyorum güneş almıyorlar ondanmı..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yok kız dünya ahiret bacım olsun da çok şeker. hep gülüyor ceylan gibi sekiyor falan. ama julyan tam bi höyt höyt. lezzoymuş zaten. sarı kıza asıl o yazılıyor.

rabbim hepimizi incecik kılsın. ayrıca şu medyanın, hayatın, çevremizin bizim bilinçaltına yerleştirdiği incecik olun olacaksınız dayatmasına çok gıcığım.

aynı şey her ürün için de geçerli. atıyorum Aden'e prima harici bez alamıyorum ben. neden çünkü en iyisi o. öyle bi işlemişler ki mesajı, sanki başka bi marka bez alsam çocuguma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.

bunlar hep subliminal mesaj..

Önceden kadın zayıf olmalı daha çok işelniyordu beynimize. Şimdi Allahtan insanlar biraz daha kilolu.
Prima için dedğin doğru vallahi. Ama helal olsun iyi marka yapmış.Bende prima dışında bez kullanmadım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bacim kondisyonun saglam o saman ne diyim masallah devam bende level3 de 4.gunum bitti reglyim bide dun fena etti beni bide ustune patates diyeti yapiom acilasi haldeyim pilim bitik :(
Julian apla harbi cirkin ve tuhaf vucudu omuzlari kaslanmis bacaklarnormal bel dumduz arkadaki melez desen erkekten bozma kadin gibi :)
Amma harbi sarisin olan gusel azcik zayif amma olsun harbi be kariyami yazion

Lidoşum inanma öyle patates diyetine felan. Bak git bi diyetisyene ayda 3 kilo vererek kurtulursun kilolarından. Hedefinde kaç kilo vermek var?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ay bir selam verip çıkayım dedimde ayyyy gökcem yaaaaaaaaaaaaaççç Allah seni hep mutlu etsin kıs... valla.... hastanım senin yevvvvrümmmmmmmm... yerlere yattım 2 dakkada... hala gülüyorum bak ahahahahah :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar