2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:) yaaa Gökçeee, seviyorum seniii... yok yavrum, benim maaş harici bir ek gelirim daha var onunla birlikte öyle ediyor.

bazen bebeler cidden sınırlarımızı zorluyolar. benim de bazen nevrim çok dönüyo, aynı anlattığın gibi oluyorum... çok bunaltırsa yatağına koyup balkona çıkıyorum nefes alıp sakinleşip geliyorum. ne yapayım...

aaaay eloşuma baaaak... zilli, ağlatmış kayamı.. ay ben kayraya da hiç kıyamam kuzum yaaa... çok özledim inanki...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar, duru durmuyor tepeme çıkıp bağırıyor. size yazabilmek için banyo tartısını önüne koydum oyalansın diye. ama şimdi ondan da sıkıldı galiba... biraz oynayayım da gene gelirim :) herşey için çok ama çok sağolun... çok daha iyi hissediyorum şimdi...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom yapacak bişi yok. koca sevdasına düşüp (sanki bired pitti) üniversiteyi daha ilk senede bırakırsan, peşine de bari açıköğretime gideyim deyip, yine koca tarafından (ki o zaman kocam da değil) ben daha açıköğretim bitiren hiç görmedim boşver yeeaaa okuyup napıcan derse, sende babanın o zamanki maddi duruma güvenip he yaaa valla ben zenginim zaten gibi bi kafa yapsına sahip oursan böyle ayda 1500 tlye kafa patlatırsın.

onu dıyorum Allahtan lisede makine ressamlığı okudum da o işime yarıyo arada.

teyy teyyy nasıl bi kafa yapısı o ya. sen kimsin ki bi adam uğruna okul bırakıyosun bilmem ne. gençlik kötü şey kızlar.

ayrıca simoşum ben bazen çok kötü bağrıyorum ya :( çocuğun aklı gidiyor arada. ama dayanamıyorum. o kadar zorluyor beni. mır mır ih ihh sürekli ağlama şımarıklık. sürekli bi kucaga gelme isteği. :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
leom yapacak bişi yok. koca sevdasına düşüp (sanki bired pitti) üniversiteyi daha ilk senede bırakırsan, peşine de bari açıköğretime gideyim deyip, yine koca tarafından (ki o zaman kocam da değil) ben daha açıköğretim bitiren hiç görmedim boşver yeeaaa okuyup napıcan derse, sende babanın o zamanki maddi duruma güvenip he yaaa valla ben zenginim zaten gibi bi kafa yapsına sahip oursan böyle ayda 1500 tlye kafa patlatırsın.

onu dıyorum Allahtan lisede makine ressamlığı okudum da o işime yarıyo arada.

teyy teyyy nasıl bi kafa yapısı o ya. sen kimsin ki bi adam uğruna okul bırakıyosun bilmem ne. gençlik kötü şey kızlar.

ayrıca simoşum ben bazen çok kötü bağrıyorum ya :( çocuğun aklı gidiyor arada. ama dayanamıyorum. o kadar zorluyor beni. mır mır ih ihh sürekli ağlama şımarıklık. sürekli bi kucaga gelme isteği. :(

ahahahah benden bi tane daha :) okuldayken evlenirsin.sonra bide beben olur..eşin o kadar anlayışlıdır ki final zamanı cocugu keyfi uyandırıp atar kucağına ama sen azimle fakülteyi bitirirsin...ya sonra..ahaaaa kocanın ücretsiz çalışanı :bitter: bizim maaşımızda yok bebem biz ne edek..karın tokluğuna 2 bebe büyütüp ev hanımlığı yapıyoruz...oyy oyyyy ben basımı alıp nerelere gidem...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
canım kekler pastalar bilmem neler çekıyor ya...

ayrıca ben seneye 2. bebeyi düşünuyorum galiba.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla onu biliır o nu soylerım nazom. okumak bazılarında hakikaten cehaleti alıyor eşeklık bakı kalıyor.

benim bi eniştem var teyzemin eşi. altıüstü tekniker adam. ama bi görsen oyyy. her seyı o biliyor her seyı ama. onun dediği her sey doğru. işin komiği teyzem de buna ınanıyor.:) ahaghaa yani kocası ne derse doğru o. ehehe ne diyim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın Kızlar;

Vallahi dertler derya gibi. Bende çok yorgunum anlatamam. Hafta sonu bitip işe başladığım gün kendimi nasıl yorgun hissediyorum anlatamam.

Simuşum okudum canımcım ne diyeyim. Umarım herşey düzelsin. Maddi konularda ben çok saf bi tipimdir para hesabı bilmem. Ama bir gün çok samimi bir arkadaşımının yaşadaıklarını görünceye kadar. Arkadaşım avukatla evliydi kredi kartları maaş kartı felan onda. Neyse adamla bi anlaşmaza girdiler adam ne borçlar yapmış. Boşandılar ama arkadaşın maaşı halen hacizli. O günden beri maaş kartım bende durur. Ev harcamalarına katkıda bulunurum ama ne bileyim hayatta olmaz olamz diye bişey yok..

Gökçem ya ben Selime hiç kızmazdım ama bu aralar kızıyorum. Sonrada kendime kızıyorum. Çoçuğun diş sıkıntıları var bide üzerine ona dah ılımlı davranmam gerekirken bide kızıyorum.

Ya kızlar bide bu emzirme işi ne olacak. ben öldüm artık. Selim biberon istemiyor. sabaha kadar emiyor. Bıraktırmyada kıayamam. Ama psikolojimde alt üst durumada..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla onu biliır o nu soylerım nazom. okumak bazılarında hakikaten cehaleti alıyor eşeklık bakı kalıyor.

benim bi eniştem var teyzemin eşi. altıüstü tekniker adam. ama bi görsen oyyy. her seyı o biliyor her seyı ama. onun dediği her sey doğru. işin komiği teyzem de buna ınanıyor.:) ahaghaa yani kocası ne derse doğru o. ehehe ne diyim.

haklaısın gökçem. Çevremde okadar okuyupda adam olamamış tipler varki anlatamam. adam prof olmuş ama insanlık, iyilik hiç bir şey öğrenememiş..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
maaş kartını eşe vermek ne ya:)
o na ne? benim maaşım benim kararım. nereye kıme harcıcağımı eşime sorup yapacak halim yo. bi de avukatmış. teyy Allah'ım ya.

ben de bağırıyorum tansel yaa. hem de bazen o kadar bet çıkıyor ki sesim ben bile tiksiniyorum kendimden :( tutamıyorum kendimi. birden aniden geliyor. onra çok pişman oluyorum. hele korkunca, bana doğru gelip teselliyi yine bende arıyınca daha da beter olyorum. psikolojimin bozuk olduguna karar verdım bı ara. cevapo veremediği için Aden'den çıkarıyodum sanki hıncımı. gık dese bagrıyodum. offf çok zor günler bunlar. Rabbim sabır versin hepimize.

emzirme işine gelince. Aden geceleri bildiğin ağlama krızlerıne gırıyor meme ıstedıgı an agzına verılmedıkçe. dün gece bı yerı kopmuş gıbı ağlayarak uyandı. megersem emecekmış haspam. bı de ısırıyor. meme ucum berbat. bı de ben tek gögüsle emzırdım ya hep. biri büyük biri kuçuk resmen :) bırakacak gibi de gözükmüyor valla.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
maaş kartını eşe vermek ne ya:)
o na ne? benim maaşım benim kararım. nereye kıme harcıcağımı eşime sorup yapacak halim yo. bi de avukatmış. teyy Allah'ım ya.

ben de bağırıyorum tansel yaa. hem de bazen o kadar bet çıkıyor ki sesim ben bile tiksiniyorum kendimden :( tutamıyorum kendimi. birden aniden geliyor. onra çok pişman oluyorum. hele korkunca, bana doğru gelip teselliyi yine bende arıyınca daha da beter olyorum. psikolojimin bozuk olduguna karar verdım bı ara. cevapo veremediği için Aden'den çıkarıyodum sanki hıncımı. gık dese bagrıyodum. offf çok zor günler bunlar. Rabbim sabır versin hepimize.

emzirme işine gelince. Aden geceleri bildiğin ağlama krızlerıne gırıyor meme ıstedıgı an agzına verılmedıkçe. dün gece bı yerı kopmuş gıbı ağlayarak uyandı. megersem emecekmış haspam. bı de ısırıyor. meme ucum berbat. bı de ben tek gögüsle emzırdım ya hep. biri büyük biri kuçuk resmen :) bırakacak gibi de gözükmüyor valla.

Üniversitede başlamıştı aşkları nasıl güvenir severlerdi birbirlerini. Bide ev araba alınca kredileri ödüyor diye eşine vermişş rahat olsun diye. Ama işte sonuç çok ağır oldu..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne diyim ya.

ama dediğin gibi bu emzirme işine ben de takığım. çok canım yanıyor. uykum çok bölünüyor :( ve aden sapık gibi meme görünce kendinden geçiyor. o meme ağzına girene kadar nasıl bi şımarıklık nasıl bi huhh huhh diye sapıksal sseler çıkarıo anlatamam. ahhahahahaha annemle yerlere yatıyoruz o seslere.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hee leo aklımdayken sorayım sana. şimdi bu julyan ablaya başladım ya ben. 10 gün dün yaptığım level1'i mi yapacam ben? her gece aynı şeyler yani. zıpla, hayali ip atla, mekik çek, şınav çek bu mudur?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya valla ancak bu kadar olur sabahtan giremedim neler konuşmuşsunuz yakalayamadım:(pekte bişey anlamadım simuşum yavrum sıkma canını bazen yatağındaki adamı tanıyamıyor insan zoruna gitmesin umarım çözülmeyecek sorun değildir kıyamam sana.

haa bu arada gökçe demiş birde ben altını çizeyim face açtım kocamın gönlünü yaptım sonunda azoyu ekleyebildim isim ve soy isim hatırlayamadım akşam gökçe atacak isim ve soyisimlerinizi sizi ekleyecem beni bekleyin anacımmmmmmm:):):)

not:yemeğe gidiyorum çok acıktım.görüşürük

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zilliler yine kayboldunuz ortalıktan. valla almıcam sizi siteye. açmıcam kapıları. oturun dışarda. banane.. hıh.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hiç rejim falan yapmadan, yatarak ve dahi hiç hareket etmeden kilo vereceğimiz bi dünya olsa. sonracıgıma çevremde ütüsü için ayrı, temizlik bulaşık için ayrı hizmetçiler. evim bahçeli ve bitabi kış bahçeli olsa. Aden'in yanına bi tane daha Aden'in kız versiyonundan olsa. hatta bi tane de göbeğimde olsa. o da kızmış meğersem.

kocam bired pitten bozma, balibeyden yarma olsa. ayıptır söylemesi paraya para demesek. erken kalkamasam hiç. ehehhehe

bi de bitabi her kıyafetime uygun renk renk hunim olsa. kafama takıp dolaşsam.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hiç rejim falan yapmadan, yatarak ve dahi hiç hareket etmeden kilo vereceğimiz bi dünya olsa. sonracıgıma çevremde ütüsü için ayrı, temizlik bulaşık için ayrı hizmetçiler. evim bahçeli ve bitabi kış bahçeli olsa. Aden'in yanına bi tane daha Aden'in kız versiyonundan olsa. hatta bi tane de göbeğimde olsa. o da kızmış meğersem.

kocam bired pitten bozma, balibeyden yarma olsa. ayıptır söylemesi paraya para demesek. erken kalkamasam hiç. ehehhehe

bi de bitabi her kıyafetime uygun renk renk hunim olsa. kafama takıp dolaşsam.

töbe yarabbim sen beni böyle güldür emi rengarenk huniymiş sen şeffaf huni al kız yada dur dur ben alıyım göndereyim sana her kıyafetine uyar:lululu::lululu:deli zekiye yaaaaa

bu arada ben faceden resimden çıkartabildiğim arkadaşlarımı ekledim ekleyemediğim varsa lütfen siz beni ekleyin...beni ekleyen herkes lütfen 3 tl ekleme bedeli yatırsın iban no vercem:):)gökçeye huni yardımı için gönlünüzden ne koparsa:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar