"""günaydınlar efendim ve güle güle...
bi kaç şey yazayım da öyle bırakayım şurayı dedim. son olaylardan dolayı kendisi gibi düşünmediğim için, beni ve bi kaç kişiyi daha listesinden silenler olmuş son olayların amacının "herkesin özgürlüğü, herkesin özgür düşüncesine saygı" olduğunu da belirtmeden geçmeyeceğim sanırım zihniyette bi tıkanıklık var, yoksa "herkes için (!) sokaklara döküldük biz, hepimizin özgür düşüncesi, saygı duyması, hakarete ugramaması için " denilen eylemlerin akabinde senin gibi düşünmeyeni listeden silmek, çocuklar gibi isim vermeden ama bizzat kişinin anlayacağı cümlelerle kendince ayar vermek, kezbanlar gibi suskunluğum asaletimden tarzında beylik cümleler kurmakkkakakahha neyse uzatmanın anlamı yok.. gülmekten yazamayacagım. hala gülüyorum. ........... ........."
kırmızı olan yerleri işaretledim. beni ve bi kaç kişİyi listesinden silen arkadaş artık adını zikretmememizi söyleyen arkadaştır. "çocuklar gibi isim vermeden ama bizzat kişinin anlayacagı bla bla .... da lafını da, babuşun "çeneni değil zihnını aç" dıye yayınladıgı yazı ve kardeşimle özür hakkında yazışırken özür hakkında kullandığı ifadeler sonrası, benim bu yazılanları üstüme alınmam neticesinde babuşa yazdığımı belirttim zaten.
bizi silen o arkadaş 1.
ve üstüme alındığım konularda bana yazdığını sandığım babuş 2.
yanı ordaki çoğul konuşma o yüzden.
peşine, burda konuştuk, daha doğrusu ben konuştum. meseleyi anlattım. o konuları cidden üstüme alındığımı, doğru mudur arkadaşım bana mı bunlar diye sorduğumu, aldığım cevap sonrası da "denk geldiği" cevabından sonra hiç oralı olmadığımı belirttim.
"Onları bana söylemiş olamazsın. Çünkü aramızda bu konuyla ilgili bir diyalog geçmedi. Ama geçen arkadaşların alınabilecekleri kadar açık uçlu şeyler yazmışsın " demişsin. evet geçmedi, o yüzden sana yazmadım. ne senınle ne pıkeyle, ne o arkadaşla, ne nazomla hiç kimseyle bi dıyalog gecmedı ki aramızda dıyalogun gectığı sadece babuştu benim. geçmediği halde o yuzden de anlayamıyorum neden sılındıgımızı işte dedim. komık geldi bana dedim. kırıldım inanamadım hangi akla mantığa sıgıyor dıye sıtem ettim. olay budur yani. nazom: kullanılma derken... hangi açıdan kullanılmış hissettin o'nu pek anlayamadım.
gökçem kendimi kullanılmış hissettim dedim...bu dünyada b tek kendi sorunları olduğunu sanan,hatta bunları dile getirip tüm iyi niyetiyle dualarımızı isteyen bir arkadaşımız olmuştu..çok üzüldüm günlerce kahrettim kendimi...ama o kendi sorunlarını o kadar cabuk unutup devlet meselelerine öyle uçtan daldı ki daha ben onun için dualar ederken o eleştirmeye başladı..hani sonra sende dedin ya o özel bana kızın diye...bende diyorum ki benimde dünya kadar sıkıntım var..ama bu sıkıntımla alakalı olmayan insanları sırf bu sıkıntım yüzünden ne diye kırayım dilime hakim olmayıp....işte bu yüzden kullanıldım ben....duygularım kullanıldı....