2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar :)

geldim ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, bugün mobilyalarımız gelecek, gelmeden önce odayı boşaltacağız biraz, herkese bol sohbetler, görüşürüz :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hee yaaaa bacım boşa almışsınız:)o değilde cidden güzel bi pasta canım çekti:deli:

nedense çikolatalı tatlıları canım hiç çekmiyo hamileliğimin başında çikolatadan böğğ geldi eşim almışş rondo(halleye benziyo bi koli) hala bitmedi gördükçe içim kalkıyo nefret ettim anlıycağın ki halley benim en sevdiğim şeydir

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

geldim ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, bugün mobilyalarımız gelecek, gelmeden önce odayı boşaltacağız biraz, herkese bol sohbetler, görüşürüz :)

günaydın canım...hadi bakalım yerleştirin güzelce eşyalarını kuzunun:)güle güle yatsın inşallah içinde zamanı geldiğinde

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nedense çikolatalı tatlıları canım hiç çekmiyo hamileliğimin başında çikolatadan böğğ geldi eşim almışş rondo(halleye benziyo bi koli) hala bitmedi gördükçe içim kalkıyo nefret ettim anlıycağın ki halley benim en sevdiğim şeydir

anaaa kızzz çikolatayı hangi can çekmez acaba???????valla hayatımda duyduğum ilk kişisin diyebilirim tuğbamm:)bana yolla koliyi azoşla dalalım içine bak bakalım 10 dk rondo falan kalıyormu ortalıkta:kahkaha:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766

Günaydın canım:)

Ne keyifli döşenir şimdi o oda :)
Kolay gelsin size...
Şimdiden güle güle kullanın inş.
Yerleştirdikten sonra bir foto koyarsın:):1:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
iyiyiz demek adet olmuş cnm bugün müthiş bir kırıklık var vucudumda yine grip olcam sanırım artı yine kımıldayamacak kadar bir bel ağrım var...

ya benim karnımda şişlik bile yok kimse hamile olduğumu anlamaz ama sürekli oturduğumdan dolayı bel ağrılarım oluyor şimdiden.

Sizin yükünüz daha fazla o yüzden sanırım bel ağrısı...

Hiç 4 aylık gibi değilim bir foto eklerim bugün:)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
kalhvaltı yapana kadar iyiydim takiii koyun kokulu o peyniri ağzıma atana kadar ıyyyyyykkkkkkkkk ne yersen yiyim üzerine gitmedi kokusu tadı ağzımdan offffff:zonk:sen nasılsın canım?

Daha öyle sıkıntılarım yok:) Bir tek tavuk yiyemiyorum bide bol salçalı yemekelerden:)

Cumartesi çalışan bir hamiş nasılsa ben de öleyim canım:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Daha öyle sıkıntılarım yok:) Bir tek tavuk yiyemiyorum bide bol salçalı yemekelerden:)

Cumartesi çalışan bir hamiş nasılsa ben de öleyim canım:)

yok benimde bitti aşermem şükür artık kalmadı ama oldum olası sevmem ben zaten o tatları ağır gelir ki gebelikten dolayı daha çok etkilendim sanırsam..evet yükle fotonu bakalım senin göbüşede:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anaaa kızzz çikolatayı hangi can çekmez acaba???????valla hayatımda duyduğum ilk kişisin diyebilirim tuğbamm:)bana yolla koliyi azoşla dalalım içine bak bakalım 10 dk rondo falan kalıyormu ortalıkta:kahkaha:

kız sevilmez mi ama hamile kaldığımdan beri böle midem bulanıyo görünce ekşimsi tuzlu şeyleri cnm istiyo hepp tatlılardanda sütlü tatlı canım çekiyo ravaklı şerbetli tatlılar ı ıhhh yiyemiyorum deli gibi peynir yiyesim var şu anda tam yağlı sert tuzlu bir peynir ufff yanınada 1dubla bardak çayyyy

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
abovvv süper olmuş eline sağlık
Allah güleee güle dağıtmayı masip etsin canım

Sağol bebeemmm amin hepimize inşallah...

günaydın kızlar azcık geçmişe baktım ama çok ilerlemişsiniz bıraktım sonra geri:)azoşum şekerler harika olmuş onu gördüm bak:deli::deli:
tuğbam günaydın senide aşağıda gördüm:)şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum hemencik gelcemmmmmmm

Günaydın canummmm..Beğenmene sevindim tişekkür ederim

azom silikon tabancası soğuk tabanca mi yoksa fişli mi

Fişli fıstığım sıcak elim yandı iki kez :D

Günaydın bayanlar:)
:lilav:

Günaydın canım hoşgeldin :)

attachment.php

Amam bayıldım yaaa süperler:)Çoook güzeller yahuuu...
Valla dürtülerimi kıpırdatıyorsunuz:)

Çok teşekkürler canım beğenmene sevindim, Allah sana da göstersin bu günleri çabucak :D

azoşşşşşş ben dedim halleyli pasta diye bak haa 1 dilim ye zaten onun bir dilimi 10 dilim pasta kalorisinde demedi deme:cikolata::cikolata::cikolata:

Uyyyyy uşağum sen misin o kalpsiz :D Bu akşam yapacam İffet'i izlerken de yicüm :cikolata: 1 dilim beni keser mi kız :D

Günaydın canım, ne güzel ya bugün tatlı bir telaşın olacak..Artık yerleşince benim gibi girip girip bakarsın :D

Oyyyyy vallahi doğru :cikolata: Ben 2 cam kase sarelleyi bitirdim kaşıklaya kaşıklaya :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya benim karnımda şişlik bile yok kimse hamile olduğumu anlamaz ama sürekli oturduğumdan dolayı bel ağrılarım oluyor şimdiden.

Sizin yükünüz daha fazla o yüzden sanırım bel ağrısı...

Hiç 4 aylık gibi değilim bir foto eklerim bugün:)
benim 17.haftama kadar kimse hamileliğimi anlamıyordu cnm sonra başlıyon şişmeye akşam pijamalarla evde dolaşıyorum göbüş alltan çıkmış eşim sinsice dibime yaklaşmış sevmek için dönmemle korkmam bir oldu ayyy noluo yaa dedi ne güsel fırtlamış ordan benim oğlum bi seveydim dedi sevde yanii şimdi aynada bir baktım ki ne göreyim göbeğin yarısı alttan çıkmış :D
ekle fotonu cnm ekle

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız sevilmez mi ama hamile kaldığımdan beri böle midem bulanıyo görünce ekşimsi tuzlu şeyleri cnm istiyo hepp tatlılardanda sütlü tatlı canım çekiyo ravaklı şerbetli tatlılar ı ıhhh yiyemiyorum deli gibi peynir yiyesim var şu anda tam yağlı sert tuzlu bir peynir ufff yanınada 1dubla bardak çayyyy

bak bir tez daha yalanlanmış oldu senle birlikte bacım ye ekşiyi doğur ayşeyi:)):sen aslanlar gibi eymen ağamızı doğurcandoğrudur yaaa herkes sevmez hakkaten ama sevilmezmi yaaa ben kafamı gömsem çikolata kovasına ayyy boğuluyorum kurtarın demem vallahaaaa:kahkaha::kahkaha:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Hoşbulduk canımmm..

Hemencecik görmek istiyorum ben ama daha karnım bile şiş değil:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar