azoşşşşşş ben dedim halleyli pasta diye bak haa 1 dilim ye zaten onun bir dilimi 10 dilim pasta kalorisinde demedi deme:cikolata::cikolata::cikolata:
bak şimdii gökçe bacının günahını boşa aldık desene seni gidi senii
azoşşşşşş ben dedim halleyli pasta diye bak haa 1 dilim ye zaten onun bir dilimi 10 dilim pasta kalorisinde demedi deme:cikolata::cikolata::cikolata:
bak şimdii gökçe bacının günahını boşa aldık desene seni gidi senii
hee yaaaa bacım boşa almışsınızo değilde cidden güzel bi pasta canım çekti:deli:
günaydın canım
günaydınnn cnm
günaydın kızlar
geldim ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, bugün mobilyalarımız gelecek, gelmeden önce odayı boşaltacağız biraz, herkese bol sohbetler, görüşürüz
günaydın kızlar
geldim ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, bugün mobilyalarımız gelecek, gelmeden önce odayı boşaltacağız biraz, herkese bol sohbetler, görüşürüz
nedense çikolatalı tatlıları canım hiç çekmiyo hamileliğimin başında çikolatadan böğğ geldi eşim almışş rondo(halleye benziyo bi koli) hala bitmedi gördükçe içim kalkıyo nefret ettim anlıycağın ki halley benim en sevdiğim şeydir
Nasılsınız kızlar....
günaydın kızlar
Nasılsınız kızlar....
iyiyiz demek adet olmuş cnm bugün müthiş bir kırıklık var vucudumda yine grip olcam sanırım artı yine kımıldayamacak kadar bir bel ağrım var...
kalhvaltı yapana kadar iyiydim takiii koyun kokulu o peyniri ağzıma atana kadar ıyyyyyykkkkkkkkk ne yersen yiyim üzerine gitmedi kokusu tadı ağzımdan offffff:zonk:sen nasılsın canım?
Daha öyle sıkıntılarım yokBir tek tavuk yiyemiyorum bide bol salçalı yemekelerden
Cumartesi çalışan bir hamiş nasılsa ben de öleyim canım
anaaa kızzz çikolatayı hangi can çekmez acaba???????valla hayatımda duyduğum ilk kişisin diyebilirim tuğbammbana yolla koliyi azoşla dalalım içine bak bakalım 10 dk rondo falan kalıyormu ortalıkta:kahkaha:
abovvv süper olmuş eline sağlık
Allah güleee güle dağıtmayı masip etsin canım
günaydın kızlar azcık geçmişe baktım ama çok ilerlemişsiniz bıraktım sonra geriazoşum şekerler harika olmuş onu gördüm bak:deli::deli:
tuğbam günaydın senide aşağıda gördümşimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum hemencik gelcemmmmmmm
azom silikon tabancası soğuk tabanca mi yoksa fişli mi
Günaydın bayanlar
:lilav:
Amam bayıldım yaaa süperlerÇoook güzeller yahuuu...
Valla dürtülerimi kıpırdatıyorsunuz
günaydın kızlar
anaaa kızzz çikolatayı hangi can çekmez acaba???????valla hayatımda duyduğum ilk kişisin diyebilirim tuğbammbana yolla koliyi azoşla dalalım içine bak bakalım 10 dk rondo falan kalıyormu ortalıkta:kahkaha:
benim 17.haftama kadar kimse hamileliğimi anlamıyordu cnm sonra başlıyon şişmeye akşam pijamalarla evde dolaşıyorum göbüş alltan çıkmış eşim sinsice dibime yaklaşmış sevmek için dönmemle korkmam bir oldu ayyy noluo yaa dedi ne güsel fırtlamış ordan benim oğlum bi seveydim dedi sevde yanii şimdi aynada bir baktım ki ne göreyim göbeğin yarısı alttan çıkmışya benim karnımda şişlik bile yok kimse hamile olduğumu anlamaz ama sürekli oturduğumdan dolayı bel ağrılarım oluyor şimdiden.
Sizin yükünüz daha fazla o yüzden sanırım bel ağrısı...
Hiç 4 aylık gibi değilim bir foto eklerim bugün
kız sevilmez mi ama hamile kaldığımdan beri böle midem bulanıyo görünce ekşimsi tuzlu şeyleri cnm istiyo hepp tatlılardanda sütlü tatlı canım çekiyo ravaklı şerbetli tatlılar ı ıhhh yiyemiyorum deli gibi peynir yiyesim var şu anda tam yağlı sert tuzlu bir peynir ufff yanınada 1dubla bardak çayyyy