2012 Şubat Anneleri

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
benim 17.haftama kadar kimse hamileliğimi anlamıyordu cnm sonra başlıyon şişmeye akşam pijamalarla evde dolaşıyorum göbüş alltan çıkmış eşim sinsice dibime yaklaşmış sevmek için dönmemle korkmam bir oldu ayyy noluo yaa dedi ne güsel fırtlamış ordan benim oğlum bi seveydim dedi sevde yanii şimdi aynada bir baktım ki ne göreyim göbeğin yarısı alttan çıkmış :D
ekle fotonu cnm ekle

Benimkid hep olmayan göbüşümü öper duru sürekli:)
Ekliycem canım:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet yavruimmmmmmmm(dün akşamki hayattaki pis adam gibi değel haa:)))çok beğendim şekerlerini cidden elciğezlerine sağlık..
yaaaa sen yaparsan bu akşam bende yaparım ama azoş valla tutma benide o muhteşem pastayı tek başına yiyebileceğinimi sandın:)haaa azcık içine fındık eklemeyi unutma haaa daha güzel oliyiiiiiiiiii:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu arada günaydın kızlar :D
Malum haftasonu çalışan grubundan biri olarak yine işe geldim oğulcağızımla..
Benim hani kaç gündür karnımın sağ tarafı acıyordu ya, inatla sağıma yattım gece oğlum belki rahatsız olur da yer değiştirir diye..
Neyse uyudum öyle..Gece tekmekelerine uyandım sıçrayarak, ama öyle böyle değil baya sert vuruyor maşallah hoşuma da gitti :D Dedim noldu bu niye coştu..Ama bu kez tekmeleri sağımda değil solumda hissettim..Sanırım planım başarılı oldu ve oğlum ayaklarını sola aldı :D Neyse bekledim tekmeleme bitsin de uyuyayım diye..
Beklerken uyumuşum...Sonra bir mide yanması ve ekşimesi ile yine bölündü uykum, nerdeyse kusacaktım o derece.
Halbuki yatarken rennie de içmiştim..Yine kalktım içtim..Bi baktım o ara çişim gelmiş :D "aaaa dedim sen de sabaha kadar bekle uğraşamam şimdi" Böylece çişi ile konuşan ilk insan olarak tarihe geçtim :D
Neyse farkettim ki karnımın acısı şu an yok, inşallah ilerleyen saatlerde yine başlamaz..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader ismin tuğba mı?
evet cnm tuğbaaa senin??
Sağol bebeemmm amin hepimize inşallah...

Günaydın canummmm..Beğenmene sevindim tişekkür ederim

Fişli fıstığım sıcak elim yandı iki kez :D

Günaydın canım hoşgeldin :)

Çok teşekkürler canım beğenmene sevindim, Allah sana da göstersin bu günleri çabucak :D

Uyyyyy uşağum sen misin o kalpsiz :D Bu akşam yapacam İffet'i izlerken de yicüm :cikolata: 1 dilim beni keser mi kız :D

Günaydın canım, ne güzel ya bugün tatlı bir telaşın olacak..Artık yerleşince benim gibi girip girip bakarsın :D

Oyyyyy vallahi doğru :cikolata: Ben 2 cam kase sarelleyi bitirdim kaşıklaya kaşıklaya :D

günaydınn azooo şikerlerinin aynından bi sitede lohusa tacı gördüm kız çok güsel :D fişli olmasına sevindim o saman çok işe yarıyo silikon boyutları ne kadar kısa silikon mu uzun silikon mu bunlar ona göre sipariş etcemde bacımmm nutellayı bende yiyorum ama sadece nutella onun dışında yokk anam gönderiyim şu rondoyu size 8-9 paket var daha misafire kakalamaya çalışıyorum bitsin die ama misafirde el yapımı şeyleri yiyo hazırlar kalıyo puff

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet yavruimmmmmmmm(dün akşamki hayattaki pis adam gibi değel haa:)))çok beğendim şekerlerini cidden elciğezlerine sağlık..
yaaaa sen yaparsan bu akşam bende yaparım ama azoş valla tutma benide o muhteşem pastayı tek başına yiyebileceğinimi sandın:)haaa azcık içine fındık eklemeyi unutma haaa daha güzel oliyiiiiiiiiii:):):)

Oyy yap kız yapacam yeminlen :D Haklısın fındıkta ekleyeyim...
Hatta resim de çekeyim anı olsun tatlı canavarı olaraktan :D

evet cnm tuğbaaa senin??

günaydınn azooo şikerlerinin aynından bi sitede lohusa tacı gördüm kız çok güsel :D fişli olmasına sevindim o saman çok işe yarıyo silikon boyutları ne kadar kısa silikon mu uzun silikon mu bunlar ona göre sipariş etcemde bacımmm nutellayı bende yiyorum ama sadece nutella onun dışında yokk anam gönderiyim şu rondoyu size 8-9 paket var daha misafire kakalamaya çalışıyorum bitsin die ama misafirde el yapımı şeyleri yiyo hazırlar kalıyo puff

Ay o tacı ben de gördüm hatta bi şekerin bebesinden taç yapsam mı diye düşündüm :D
Silikon boyutları ince ve uzun.1 silikon ile tüm şekerlerimi bitirdim 50 adet, hem fiyonlarını hem de magnetlerini yapıştırdım..Bi de evde 2 kırık biblo vardı onları yapıştırdım :D
Ama sen yine 5li paket yedek silikondan al, lazım olur birşeylere..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim hani kaç gündür karnımın sağ tarafı acıyordu ya, inatla sağıma yattım gece oğlum belki rahatsız olur da yer değiştirir diye..
Neyse uyudum öyle..Gece tekmekelerine uyandım sıçrayarak, ama öyle böyle değil baya sert vuruyor maşallah hoşuma da gitti :D Dedim noldu bu niye coştu..Ama bu kez tekmeleri sağımda değil solumda hissettim..Sanırım planım başarılı oldu ve oğlum ayaklarını sola aldı :D Neyse bekledim tekmeleme bitsin de uyuyayım diye..
Beklerken uyumuşum...Sonra bir mide yanması ve ekşimesi ile yine bölündü uykum, nerdeyse kusacaktım o derece.
Halbuki yatarken rennie de içmiştim..Yine kalktım içtim..Bi baktım o ara çişim gelmiş :D "aaaa dedim sen de sabaha kadar bekle uğraşamam şimdi" Böylece çişi ile konuşan ilk insan olarak tarihe geçtim :D
Neyse farkettim ki karnımın acısı şu an yok, inşallah ilerleyen saatlerde yine başlamaz..

günaydın azo sendemi çalışıyon biizm gibi cumartesi nasıl bir kabustur bu yaaa :böö:
muhteşemsin zeki bacımm döndürdün kuzeyi sonunda hee aferin sana benimde dün gece soll kasığımda ince ince bir sızı oldu adet sancısı gibi ama nedir bilemedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyy yap kız yapacam yeminlen :D Haklısın fındıkta ekleyeyim...
Hatta resim de çekeyim anı olsun tatlı canavarı olaraktan :D

Ay o tacı ben de gördüm hatta bi şekerin bebesinden taç yapsam mı diye düşündüm :D
Silikon boyutları ince ve uzun.1 silikon ile tüm şekerlerimi bitirdim 50 adet, hem fiyonlarını hem de magnetlerini yapıştırdım..Bi de evde 2 kırık biblo vardı onları yapıştırdım :D
Ama sen yine 5li paket yedek silikondan al, lazım olur birşeylere..

yap bence güsel olurrr takım olur hemide yaa ciddi misin ben 20 adet silikon sipariş etcektim az daha gerek yok o saman desene eyiymişşş :deli: yine ucukladım kız ben o dudaklar aşağı iyice saldı kendini:böö:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aferin kızzz zeki bir planla kuzey oğlanı çevirdin demek valla bravo:)umarım tekrar batma başlamaz:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azo sendemi çalışıyon biizm gibi cumartesi nasıl bir kabustur bu yaaa :böö:
muhteşemsin zeki bacımm döndürdün kuzeyi sonunda hee aferin sana benimde dün gece soll kasığımda ince ince bir sızı oldu adet sancısı gibi ama nedir bilemedim...

O sızı bende de oldu yürürken dün, dedim acaba yalancı kasılma bu mu :D Biz bilmiyozda yalancı kasılma nasıl oluyor..Ne etcez hiç bilmiyom :D

yap bence güsel olurrr takım olur hemide yaa ciddi misin ben 20 adet silikon sipariş etcektim az daha gerek yok o saman desene eyiymişşş :deli: yine ucukladım kız ben o dudaklar aşağı iyice saldı kendini:böö:

Aboooo 20 mi :D İyi ki sormuşun kızzz :D Hayırdır kötü rüya mı gördün niye uçukladın?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aferin kızzz zeki bir planla kuzey oğlanı çevirdin demek valla bravo:)umarım tekrar batma başlamaz:acep:

Duymasın ama kandırdım galiba :D kkiikikii
İnşallah olmaz vallahi temizlik hastası biri olaraktan o acı yüzünden temizlik yapamamak beni gergin yapmıştı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kızlar :)

geldim ama kahvaltı yapmaya gidiyorum, bugün mobilyalarımız gelecek, gelmeden önce odayı boşaltacağız biraz, herkese bol sohbetler, görüşürüz :)

Kolay gelsin Lilacan :)

Nasılsınız kızlar....

İyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakalım? :)

iyiyiz demek adet olmuş cnm bugün müthiş bir kırıklık var vucudumda yine grip olcam sanırım artı yine kımıldayamacak kadar bir bel ağrım var...

Geçmiş olsun Leader'ım... Hamilelik vücudumuzun daha hassas olmasına neden oluyor... Ben de bugün alışverişe gideceğim, maske aldım kendime. Eğer Ankara sokaklarında ağzında maskesiyle dolaşan bir dobişko görürseniz o benim :cokkomik:

:1: Maşallah oğluşuna Azoşum. Çişle konuşmakta süper fikir :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kolay gelsin Lilacan :)

İyiyiz hamdolsun sen nasılsın bakalım? :)

Geçmiş olsun Leader'ım... Hamilelik vücudumuzun daha hassas olmasına neden oluyor... Ben de bugün alışverişe gideceğim, maske aldım kendime. Eğer Ankara sokaklarında ağzında maskesiyle dolaşan bir dobişko görürseniz o benim :cokkomik:

:1: Maşallah oğluşuna Azoşum. Çişle konuşmakta süper fikir :cokkomik:

Sağol tatlım :D
Hoşgeldin, naber nasıl gidiyor? Bir sıkıntın var mı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada hepinize GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN :huhuu: Biz bugün kızım ve eşimle birlikte beşik bakmaya gideceğiz. Aslında aklımda var bi tane. Belki görmüşsünüzdür; mothercare'de sallanan ağaç rengi bi beşik... Ama kaç gündür aklımı sürekli kurcalayan bi husus var: Yaz tatili geldiğinde Allah kısmet ederse miniklerimiz yaklaşık 6 aylık olacak. Tatile gidince onları nerde yatıracağız? Acaba beşik yerine ufak ebatta park yatak mı alsam? Bana bi akıl verin yavrular...? :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sağol tatlım :D
Hoşgeldin, naber nasıl gidiyor? Bir sıkıntın var mı?

Hoşbulduk Azoşum... Bende sıkıntı gırla ama halime şükür diyorum :) Şeker bi taraftan, ameliyat yerimdeki sızı bi taraftan. Allah beterinden saklasın inşallah. Dün yoktun... Ama akşam şekerlerini gördüm, bayıldım bayıldııııım. Hamarat hatun seniiii. Tütütütü MAŞALLAH :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın hatun kısmısı..

azoooooo şekerlerine bayıldım yaaaa.

günaydın hayırdır uyuyamadınmı gökçe sultan..oysa siz biz gibimisiniz ki c.tesi sabah erkenden kalkıpta teşrif ettiniz:zonk::zonk:neden acaba neden sıcak yatağınızı terk ettiniz acaba:cikolata::cikolata:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu arada hepinize GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN :huhuu: Biz bugün kızım ve eşimle birlikte beşik bakmaya gideceğiz. Aslında aklımda var bi tane. Belki görmüşsünüzdür; mothercare'de sallanan ağaç rengi bi beşik... Ama kaç gündür aklımı sürekli kurcalayan bi husus var: Yaz tatili geldiğinde Allah kısmet ederse miniklerimiz yaklaşık 6 aylık olacak. Tatile gidince onları nerde yatıracağız? Acaba beşik yerine ufak ebatta park yatak mı alsam? Bana bi akıl verin yavrular...? :acep:

Hatırlıyorum o beşiği çok tatlı, ama uzun süre kullanamaz sanırım..Mothcarede kademeli ayarlanabilen beşikler vardı canım..Onlardan düşünmez misin?

günaydın hatun kısmısı..

azoooooo şekerlerine bayıldım yaaaa.

Günaydın Gökçem hoşgeldin, sağolasın sen de yap çok basit :D

Hoşbulduk Azoşum... Bende sıkıntı gırla ama halime şükür diyorum :) Şeker bi taraftan, ameliyat yerimdeki sızı bi taraftan. Allah beterinden saklasın inşallah. Dün yoktun... Ama akşam şekerlerini gördüm, bayıldım bayıldııııım. Hamarat hatun seniiii. Tütütütü MAŞALLAH :D

Aminnnn, sızı ağrıdan başka dert vermesin Allah, inşallah hepsi geçicek :(
Sağol canım benim, teşekkür ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar