2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
O sızı bende de oldu yürürken dün, dedim acaba yalancı kasılma bu mu :D Biz bilmiyozda yalancı kasılma nasıl oluyor..Ne etcez hiç bilmiyom :D

Aboooo 20 mi :D İyi ki sormuşun kızzz :D Hayırdır kötü rüya mı gördün niye uçukladın?

bilmiyorum ama derinden içimden sanki ılık ılık bişiler aktı gibi azo sen bilmiyosan ben hiç bilmiyorum şu son haftalar düzgünce bi geçeydii daha 28 in içine yeni gircem 12 hafta var doğuma :acep:
uçuklamam için rüyaya gerek yok ki azo canım bişeye sıkılsın grip olayım hemen bir tane mercimek tanesi kadar şişik çıkar sağ alt dudakta yada sol alt dudakta
20tane silikon önümüzdeki 5 yıl kullanırdım:hihi:

günaydın simurcummm teşekkür ederim cnm hamilelikte herşey gelebiliyor insanın başına bunu anladım. iyi bakalım maskeyle gezinmekten ayrı bir şeyyy :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çünküsü yan kapı çalındı ben o sessizlikte benim kapım çalınıyor sandım kalktım baktım karşı kapı. sonra da uyuyamadım işte. kalktım..

bi de rüyamda yavrumu gördüm yaa:)

çekik gözlü sarışın bişeydi. aldığım hiç bi tulumu giydiremiyordum yavruma hepsi dizden geriliyordu. tombiş bişeydi tosunum. bi ara kalktı yattığı yerden yere düşüp kafasıı çarptı. bana koşup boynuma bi sarılması var Allah>'ım o nasıl bi his yaa... süper süper....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çünküsü yan kapı çalındı ben o sessizlikte benim kapım çalınıyor sandım kalktım baktım karşı kapı. sonra da uyuyamadım işte. kalktım..

çekik gözlü sarışın bişeydi. aldığım hiç bi tulumu giydiremiyordum yavruma hepsi dizden geriliyordu. tombiş bişeydi tosunum. bi ara kalktı yattığı yerden yere düşüp kafasıı çarptı. bana koşup boynuma bi sarılması var Allah>'ım o nasıl bi his yaa... süper süper....

Anam yerimmmmmm :) Çekik gözlü demek, benimkidir kız o :deli:
Allah hayırlara çıkartsın.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hatırlıyorum o beşiği çok tatlı, ama uzun süre kullanamaz sanırım..Mothcarede kademeli ayarlanabilen beşikler vardı canım..Onlardan düşünmez misin?

Aminnnn, sızı ağrıdan başka dert vermesin Allah, inşallah hepsi geçicek :(
Sağol canım benim, teşekkür ederim

Azoşum, 6 aya kadar kullanabilir dedi orda çalışanlar. Zaten ben de 6 ay kadar bizimle yatsın, sonra odasına geçireyim diye düşünüyorum. Tabi kıyabilecek miyim bilmiyorum da, şimdilik "ideal anne" modunda takılıyorum :D Oda takımındaki yatağı hem zemin kısmı hem de korkuluk kısımları indirilip kaldırılabiliyor. O yüzden tekrar bu detaylara sahip birşey almamın anlamı yok. Bir de o 6 aya kadar olan beşik sallanabiliyor ya, ondan da tırsıyorum aslında... Sallanmaya alışır da kendi yerinde sallanmadan uyumazsa ya diye... Amaaaan ne zor işlermiş yahu bunlar :ayk:

bilmiyorum ama derinden içimden sanki ılık ılık bişiler aktı gibi azo sen bilmiyosan ben hiç bilmiyorum şu son haftalar düzgünce bi geçeydii daha 28 in içine yeni gircem 12 hafta var doğuma :acep:
uçuklamam için rüyaya gerek yok ki azo canım bişeye sıkılsın grip olayım hemen bir tane mercimek tanesi kadar şişik çıkar sağ alt dudakta yada sol alt dudakta
20tane silikon önümüzdeki 5 yıl kullanırdım:hihi:

günaydın simurcummm teşekkür ederim cnm hamilelikte herşey gelebiliyor insanın başına bunu anladım. iyi bakalım maskeyle gezinmekten ayrı bir şeyyy :D

Ay Leadırım o uçuk bende de çıktı. İşte bünye zayıflayınca çıkıyormuş. Sakın ilaç falan kullanma tamam mı uçuk için. Yani krem...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın taklumm rabbim hayırlara çıkarsın rüyanıı azo gibi japon mu öıkartcan sende :lilav:

Anam yerimmmmmm :) Çekik gözlü demek, benimkidir kız o :deli:
Allah hayırlara çıkartsın.

bencede kendi bebeği diye seninkiyle mi karıştırıyo acaba

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hhhhhh bizim de üst komşu 8:30 da uyandırdı bizi, apartmanın ışığı sürekli yanıyor diye :hihi: (Eşim yönetici de, ama nası yönetici görmeniz lazım: apartmanı afedersiniz .ok götürüyo ahahahhahaha) İyi ki de uyandırdı. Ben öyle sen gibi güzel rüyalar görmüyodum, kocamı bi kadınla bi otelin 252 numaralı dairesinde bastım. Ay KABUS YAAAA! Zati artık normal bi rüya göremiyorumki ben... :kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoşum, 6 aya kadar kullanabilir dedi orda çalışanlar. Zaten ben de 6 ay kadar bizimle yatsın, sonra odasına geçireyim diye düşünüyorum. Tabi kıyabilecek miyim bilmiyorum da, şimdilik "ideal anne" modunda takılıyorum :D Oda takımındaki yatağı hem zemin kısmı hem de korkuluk kısımları indirilip kaldırılabiliyor. O yüzden tekrar bu detaylara sahip birşey almamın anlamı yok. Bir de o 6 aya kadar olan beşik sallanabiliyor ya, ondan da tırsıyorum aslında... Sallanmaya alışır da kendi yerinde sallanmadan uyumazsa ya diye... Amaaaan ne zor işlermiş yahu bunlar :ayk:
...

Heee şimdi anladım kuzum sen ilk 6 ay yanında yatırmak için beşik arıyorsun aynı ben gibi :D
Ben de sallanmaya alışmasından korkuyorum ama işte benim asıl beşik sallanmadığından yanıma sallanını almam lazım, uyumazsa etmezse mecbur sallıcaz artık..Ama dediğin gibi kendi yerine geçirince zorlanabiliriz :D Alışmasın istiyorsan sallanan beşiği sallamamaya gayret etmelisin :D Allah yardımcımız olsun.
Ben kraftın ikinci el portbebeli beşiğini buldum onu aldım yanıma koymak için..Diğer hiçbirşey sığmıyor çünki odama.

mKRA-76487_1.jpg

Bunda 2 ay yatırsam yeter.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın taklumm rabbim hayırlara çıkarsın rüyanıı azo gibi japon mu öıkartcan sende :lilav:

bencede kendi bebeği diye seninkiyle mi karıştırıyo acaba

hehehhehehe hayırlara gıtsın leoşum. japon gbi değildi anası gibi çekikti gözleri. böyle yuvarlak değil de üste doğru badem badem...

Hhhhhh bizim de üst komşu 8:30 da uyandırdı bizi, apartmanın ışığı sürekli yanıyor diye :hihi: (Eşim yönetici de, ama nası yönetici görmeniz lazım: apartmanı afedersiniz .ok götürüyo ahahahhahaha) İyi ki de uyandırdı. Ben öyle sen gibi güzel rüyalar görmüyodum, kocamı bi kadınla bi otelin 252 numaralı dairesinde bastım. Ay KABUS YAAAA! Zati artık normal bi rüya göremiyorumki ben... :kahkaha:

ahuahuahuahauhaua yarıldım ya. tovbe bismillah. hayırlara gıtsın sen o 252'yı not et bı yere :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo o beişiğin sarısı bende var. onda değil 2 ay 6 ay bıle yatabilir çocuk. çok ufak bişi değil. 4 ayı kesin var.

ve acayıp kullanışlı tavsıye ederım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehehhehe benim gibiydi valla. bi de rüyamda sürekli herkes bana; ay ne kadar zayıflamışsın ya sanki hiç doğurmamış gibi dıyodu. artık nasıl kompleks yaptımsa bu kiloları kendime :)

Geçtin mi rüyanda Zuhal'i he? :D:D

Oyyy aynı benim rüyalarıma benziyor .D
252nin sırrı ne acaba, 25 şubatta mı doğurcan aklıma ilk o geldi :D Sıyırdım galiba ne alaka demi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo o beişiğin sarısı bende var. onda değil 2 ay 6 ay bıle yatabilir çocuk. çok ufak bişi değil. 4 ayı kesin var.

ve acayıp kullanışlı tavsıye ederım.

Hadi ya e iyiymiş o zaman...Yalnız ben 6 ay yatıramam malum açlık var kocemle işlerimiz olur felan çocuğun yanında şey edemem :D 2. aydan sonra naş alışsın odasına :deli::deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hadi ya e iyiymiş o zaman...Yalnız ben 6 ay yatıramam malum açlık var kocemle işlerimiz olur felan çocuğun yanında şey edemem :D 2. aydan sonra naş alışsın odasına :deli::deli:

acaba yavrunu görünce aklına gelecek mi o iş... 2.aydan sonra ayıramazsın bebişim gökçe dedi dersin. en az 2 sene verıyorum en az...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
acaba yavrunu görünce aklına gelecek mi o iş... 2.aydan sonra ayıramazsın bebişim gökçe dedi dersin. en az 2 sene verıyorum en az...

Oha aramızda yatsın utanmaz :D
O iş aklıma gelmez mi ule yoksa kız çocuğunu nasıl bulacam, bi de kızım olsun istiyom :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ben kilolarımı verene kadar şeyettirmeyi düşünmüyorum azoş valla diyete girdim ben:dertli::dertli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff dünya işim var ya. çıkayım ben biraz kanepemde uzanayım tv keyfi yapayım. sonra da kalkıp işlere dalarım. öpuyorum sizi kızlar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Ay Leadırım o uçuk bende de çıktı. İşte bünye zayıflayınca çıkıyormuş. Sakın ilaç falan kullanma tamam mı uçuk için. Yani krem...
ben sırf bu yüzden sallanan beşik almadım düşünmüyorumda aslında ama bebeklerin %80lik kısmı sallanmadan büyümüyo yani işte bebek ağlarsa devamlı mecbur sallıycan işte o saman beşiğinde sallanmayanını alınca yine bize eziyet olcak

kız benim uçuklar meşhurdur ayda min 2 kez çıkar krem felanda sürmem genelde kendi kendine 3 günde geçer...

ehehhehe benim gibiydi valla. bi de rüyamda sürekli herkes bana; ay ne kadar zayıflamışsın ya sanki hiç doğurmamış gibi dıyodu. artık nasıl kompleks yaptımsa bu kiloları kendime :)

komplekse bağlamış hatun şişmanlığı ya beli hala incecik konuştuğu lafa bak gökçe öldürürüm seni suss yandan bakınca damacana gibi duruyorum zaten kızdırma benii zayıflarsın adeni fırtlatınca :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar