2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heee şimdi anladım kuzum sen ilk 6 ay yanında yatırmak için beşik arıyorsun aynı ben gibi :D
Ben de sallanmaya alışmasından korkuyorum ama işte benim asıl beşik sallanmadığından yanıma sallanını almam lazım, uyumazsa etmezse mecbur sallıcaz artık..Ama dediğin gibi kendi yerine geçirince zorlanabiliriz :D Alışmasın istiyorsan sallanan beşiği sallamamaya gayret etmelisin :D Allah yardımcımız olsun.
Ben kraftın ikinci el portbebeli beşiğini buldum onu aldım yanıma koymak için..Diğer hiçbirşey sığmıyor çünki odama.

mKRA-76487_1.jpg

Bunda 2 ay yatırsam yeter.

Bu da güzelmiş yahu... Güle güle yatsın inşallah minik Kuzeycik :) Hem sallanmaya alışmasından hem de yaz tatili için yeni bir yatak almaya mecbur kalmaktan tırsıyom. Neyse du bakalım bugün nasılsa çıkıp bakıcam. O an aklıma ne yatarsa onu yapayım bari... :)

ahuahuahuahauhaua yarıldım ya. tovbe bismillah. hayırlara gıtsın sen o 252'yı not et bı yere :)

Ettim ettim, baksana nası hatırlıyom :kahkaha:

Oyyy aynı benim rüyalarıma benziyor .D
252nin sırrı ne acaba, 25 şubatta mı doğurcan aklıma ilk o geldi :D Sıyırdım galiba ne alaka demi :D

Yavrum ben adamla bişe yaşamıyorum ki. En son bebişi yaptık daha halen ordayız :cokkomik: O da ben de tırsıyoz bebeğe bişe yapıcaz diye. (İlk başlarda biraz kanama benzeri şeyler oldu ya ondan psikolojik olarak etkilendik ikimizde. Çünkü bizim çok zor tuttu bebek. Nerdeyse 1 sene uğraştık. Malum yaşlar 30 üstü olunca :1: Ha bu arada 25 Şubatta 43 haftalık mı 44 haftalık mı ne oluyo kıııız :cokkomik: Doktorumuz tarihi verdi bakalım: 02/02/2012 inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
8 kilo doğumla gidiyor zaten, her emzirmede de 7 kalori yakıyormuşuz ona göre :D Veririz kız veririz hele emerlerse dal gibi oluruz korkmayın.

iyi bak hemen veremezsem gelir bulurum seniii:)yaaaa valla utanmasam gidip hallay alıp iş yerinde yapacam inan bana okadar canım çekti

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yavrum ben adamla bişe yaşamıyorum ki. En son bebişi yaptık daha halen ordayız :cokkomik: O da ben de tırsıyoz bebeğe bişe yapıcaz diye. (İlk başlarda biraz kanama benzeri şeyler oldu ya ondan psikolojik olarak etkilendik ikimizde. Çünkü bizim çok zor tuttu bebek. Nerdeyse 1 sene uğraştık. Malum yaşlar 30 üstü olunca :1: Ha bu arada 25 Şubatta 43 haftalık mı 44 haftalık mı ne oluyo kıııız :cokkomik: Doktorumuz tarihi verdi bakalım: 02/02/2012 inşallah

Bizde bıraktık kapanışı yaptık :D İnsan korkuyor haliyle, ilk bebeğini düşünüyorsun.
Tarih çok güzel yalnız 02/02/2012 :)

İşte 15 haftalık Tobe karşınızda:) Kızlarrr:lilav::lilav::lilav:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

ttonnnn.jpg

Oyyyyy maşallah 41 kere, 3 hafta sonra karnın da iyice belli olur :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
offff dünya işim var ya. çıkayım ben biraz kanepemde uzanayım tv keyfi yapayım. sonra da kalkıp işlere dalarım. öpuyorum sizi kızlar.

Gülü gülü Gükçecan :huhuu:

ben sırf bu yüzden sallanan beşik almadım düşünmüyorumda aslında ama bebeklerin %80lik kısmı sallanmadan büyümüyo yani işte bebek ağlarsa devamlı mecbur sallıycan işte o saman beşiğinde sallanmayanını alınca yine bize eziyet olcak

kız benim uçuklar meşhurdur ayda min 2 kez çıkar krem felanda sürmem genelde kendi kendine 3 günde geçer...

Evet dpğru diyon. Tüm arkadaşlarım bebeğin uyumak için muhakkak bir rituele ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Mesela: kitap okumak, sallamak, şarkı söylemek vs vs...

İşte 15 haftalık Tobe karşınızda:) Kızlarrr:lilav::lilav::lilav:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

ttonnnn.jpg

Wuuu ne de güzel yapmış bi de fotolarıııııı Allahım ben iyice teknoloji özürlüyüm yahu :D Maşallah Tobe, ne güzel daha karnın nerdeyse hiç çıkmamış. Benimki daha 1. ayda çıkmıştı. Kimseden saklayamamıştım hamileliğimi. Göya 4 ay bitene kadar demem kimseye diye planlar yapıyodum :cokkomik:

iyi bak hemen veremezsem gelir bulurum seniii:)yaaaa valla utanmasam gidip hallay alıp iş yerinde yapacam inan bana okadar canım çekti

Yaaav halley malley deyip durmayın 2 gündür heee. Bozdurcaksınız bana diyeti. Çıkcam şimdi evden gidip 10 lu halley alcam hee :cikolata: :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yaaav halley malley deyip durmayın 2 gündür heee. Bozdurcaksınız bana diyeti. Çıkcam şimdi evden gidip 10 lu halley alcam hee :cikolata: :cokkomik:

Halleyi sade yeme halleyli pasta yap :D Bi kereden birşey olmaz :D Zaten doğumdan sonra çok kaçıramıcaz, çıkarın hamileliğin tadını..
Ben gidim de hoşbeş alayım..
Ay bak hoşbeşli pasta mı yapsam :D :cikolata::deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yaaav halley malley deyip durmayın 2 gündür heee. Bozdurcaksınız bana diyeti. Çıkcam şimdi evden gidip 10 lu halley alcam hee :cikolata: :cokkomik:[/QUOTE]

HEEE SENDE ALSANA 10LUSUNDAN ALCAN AMA BİRDE 2 PAKET KREM ŞANTİ VE FINDIK:)PASTA YAPCEZ ONUNLA AKŞAM SENDE KATIL HAYDİİİ ARAMIZAAA:):)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Halleyi sade yeme halleyli pasta yap :D Bi kereden birşey olmaz :D Zaten doğumdan sonra çok kaçıramıcaz, çıkarın hamileliğin tadını..
Ben gidim de hoşbeş alayım..
Ay bak hoşbeşli pasta mı yapsam :D :cikolata::deli:

Ahhahahahahhaa 32 senelik hayatımda daha 1 kere pasta yaptım, onu da hazır kekle yaptım :cokkomik: Ben direk halley alıp yesem benim için daha hayırlı olur :D

Ben çıkıyorum yavrular. Malum hafta sonu. Ankaralılar ihtiyaçları olsun olmasın doluşur az sonra alışveriş merkezlerine. Erkenden çıkayım da kalabalık olmadan halledeyim şu beşik işini bir de hastaneye götüreceğim VALİZ (dikkat edin çanta demiyorum, zira normalde hiç kokoş değilimdir, bu hamilelik beni çok kokoş yaptı, her geceliğime uygun çorap/terlik vs aldım da anca sığarım :1: ) işini. Hepinizi öperim, Allah'a emanetsiniz... :huhuu: :huhuu:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ayyyy hakkaten hiç çıkmamış göbişin haaaa kendimi azman gibi hissettim senin olmayan göbişi görünce:):)maşallah diyelim maşallah

Sanırım iç karnım geniş

Bende şiş olsun diye özeniyordum ama rabbim hayırlısını bilir canım:)
Sağol eksik olma...Teşekkür ederim.

Oyyyyy maşallah 41 kere, 3 hafta sonra karnın da iyice belli olur :)

İnşallah ben de azcık çıksın istiyorum insan her zamna hamile olmuyor tadını çıkarayım biraz:)

Wuuu ne de güzel yapmış bi de fotolarıııııı Allahım ben iyice teknoloji özürlüyüm yahu :D Maşallah Tobe, ne güzel daha karnın nerdeyse hiç çıkmamış. Benimki daha 1. ayda çıkmıştı. Kimseden saklayamamıştım hamileliğimi. Göya 4 ay bitene kadar demem kimseye diye planlar yapıyodum :cokkomik:

Ben de plan yapmıyorum ama canım nerdeyse inanmayacak millet bana:elis:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ahhahahahahhaa 32 senelik hayatımda daha 1 kere pasta yaptım, onu da hazır kekle yaptım :cokkomik: Ben direk halley alıp yesem benim için daha hayırlı olur :D

Ben çıkıyorum yavrular. Malum hafta sonu. Ankaralılar ihtiyaçları olsun olmasın doluşur az sonra alışveriş merkezlerine. Erkenden çıkayım da kalabalık olmadan halledeyim şu beşik işini bir de hastaneye götüreceğim VALİZ (dikkat edin çanta demiyorum, zira normalde hiç kokoş değilimdir, bu hamilelik beni çok kokoş yaptı, her geceliğime uygun çorap/terlik vs aldım da anca sığarım :1: ) işini. Hepinizi öperim, Allah'a emanetsiniz... :huhuu: :huhuu:

:deli::deli::deli:
Valiz he :D Anca alıyor zaten ya, ben bebişe ayrı bana ayrı çanta hazırladım..Sen iyi yapmışsın ayrı ayrı yapcana valiz iyi fikir..
Hadi dikkat et kendine keyifli alışverişler, bizim yerimize de gez canım, bi kazandibi yiyiver özsütte :D Ayyy aklım tatlıdan başka birşeye basmıyor bugün...Öpüldün ;)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sanırım iç karnım geniş

benimde iç karnım genişti hamile kalmadan evvel göbeğimi şişirir hamile taklidi yapabilirdim yani okadar deyim sana:)ama benimde geç büyüdü karnım nerdeyse 20 haftanın başlarında birden büyüdü yumuşak olan karnım sertleşti taş gibi oldu ve 1 haftanın içindede büyüdü:):)seninde öyle olur canım az kaldı inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sanırım iç karnım geniş

benimde iç karnım genişti hamile kalmadan evvel göbeğimi şişirir hamile taklidi yapabilirdim yani okadar deyim sana:)ama benimde geç büyüdü karnım nerdeyse 20 haftanın başlarında birden büyüdü yumuşak olan karnım sertleşti taş gibi oldu ve 1 haftanın içindede büyüdü:):)seninde öyle olur canım az kaldı inşallah

Benim de bir anda büyüdü sanki ne ara büyüdü anlamadım :D

ossun izlemiyom ama izlerim sırf seninle ortak bir paydada buluşalım diye bacım aaa ayıp ediyon ama nasılsa başlarını biliyom:):)

Oyyyy yirimmmm :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar