2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
övecen tabi bacım benimkide okadar mahiretli olaydıda bende öveydim cümle alem önünde.harika menemen yapar dedim ama baksana sönük kaldı benimki seninkinin yaptığı yanında:):)demi azo seninkinde yokmu bir olay:kahkaha:
ayyy :eek:ys: sağolsunlar azonunkide marifetliycem baksana yemekte yapıyomuş camda siliyomuşş
ayyy nasılda iyi demiş kocan valla diline sağlık:):):)

yirim sağolsun hiç gücendirmez beni bölede hemen savunur üzmez

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim 7 (19:00)canım

Oy daha varmış :( ben 5.30dan sonra her an çıkabilirim, ama 6da da çıkabilirim :D
Akşam iffeti izlerkene kapı süsümü bitiririm bir yandan da..
Sonra iffet biter, herüfü alıp bi film izlerim dvdde.Sonra zaten ne ara yatma vakti geliyor anlamıyom ya..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy ben cıkayım kızlarr.. bi yemek yapıpp hazırola geceyim. saatte bi dgişiklikk olmassa cıkıp kayınvalideme gidicem gec olmadan.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy ben cıkayım kızlarr.. bi yemek yapıpp hazırola geceyim. saatte bi dgişiklikk olmassa cıkıp kayınvalideme gidicem gec olmadan.

Tamam canım kolay gelsin sana..
Dönüşte halley almayı unutma halleyli pasta yap :D
Öptüm iyi bak kendine, pazartesi görüşmek üzere

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oy daha varmış :( ben 5.30dan sonra her an çıkabilirim, ama 6da da çıkabilirim :D
Akşam iffeti izlerkene kapı süsümü bitiririm bir yandan da..
Sonra iffet biter, herüfü alıp bi film izlerim dvdde.Sonra zaten ne ara yatma vakti geliyor anlamıyom ya..

yaa benim geçç malesef
ohh plana bak ne kadan güsel yapınca çek koy onuda ok
bu gece aşağı komşumdayız bebeğinin doğumgünüsü var artık eve gelince yaparız bişiler yada yarınnn dvdde romantik bişi islein bari azoo sonrasınıda biliyon bana anlattığın taktiği uygularsınnn çok işe yarıyo ooo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benimkisi çok güzel salata yapar, eşkiya kebabı yapar, minnak minnak doğrar meyvaları meyva tabağı hazırlar sağolsun :D Benim ütülediğim pantolonu beğenmez kendi ütüler kendi kumaşlarını 2 saatte över kendini jilet gibi ütüledim diye :deli: Ben de derim "evet benden iyisin, bundan sonra hep sen ütüle" ::D
Aman beni hep nazlasın da birşey yapmasa da olur, özledim nan niye bahsediyonuz ki şimdi :D

valla eve gidecem dövecem adamı merdaneyle:böö::böö:sen neden hiç bir şeyden anlamıyon anan neden öğretmedi evlenmeden diycem tüm mahalleye rezil rüsva etcem ahanda yazdım buraya:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa benim geçç malesef
ohh plana bak ne kadan güsel yapınca çek koy onuda ok
bu gece aşağı komşumdayız bebeğinin doğumgünüsü var artık eve gelince yaparız bişiler yada yarınnn dvdde romantik bişi islein bari azoo sonrasınıda biliyon bana anlattığın taktiği uygularsınnn çok işe yarıyo ooo

Hahhahaha :D:D Ya uygulucam valla özledim :(
Film romantik komedi "kiminle evlendim" diye bi film.

valla eve gidecem dövecem adamı merdaneyle:böö::böö:sen neden hiç bir şeyden anlamıyon anan neden öğretmedi evlenmeden diycem tüm mahalleye rezil rüsva etcem ahanda yazdım buraya:):)

Hayır nan sakın, ümüğünden sıkar gibi öpejennnn :D
Benimkisi yalnız yaşamış ordan biliyor, annesi babası ayrıydı.
Kızma adamına kır dizini otur :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yoookkk fena gaza geldim dövcem bu hızla:)o değilde şimdi aradı akşam yemeğine gelemiyormuş zaten tatlı yok ozaman sana dedim yokk gıcık oldum ben bugün adama gördüğüm yerde dövesim var:zonk:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız adamın ne günahıı var bizimkiler fazla istisna yapmıyosa yapmıyo napcen kız gerçektende içinde olcak adamın benim yoktu öğrenmedim ama eşim hep meraklıymış yemeklere tvde yemek programı görsün değişik bişise yazar hep :D içinden geliyo adamın napalımm yani :kahkaha: diyorum zaten ben erkek sen kadın olmalıymışın bu konuda:D bende nerde bakkal orda pazar :D
5.30 normalde emme ben 5 te fıycam arka kapıdan:deli::deli::deli:
nereye gidiyon daha erken yahuu

bende ösledim valla :eek:ys:salıydı en son bu gece yada yarın bişiler yaparım artıkın ;)
benimki karşılıycak beni bugün evde ama yine ben sıkarım ümüğünden öperim sonrada şap şup ohhhh misss kokulu tocam benimm :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yoookkk fena gaza geldim dövcem bu hızla:)o değilde şimdi aradı akşam yemeğine gelemiyormuş zaten tatlı yok ozaman sana dedim yokk gıcık oldum ben bugün adama gördüğüm yerde dövesim var:zonk:

Öyle deme dur seni hemen havaya sokayım :D Seni en mutlu ettiği günü anlat bize bakim...
Öyle açık olmasın ama ha :deli: Nesine aşık oldun neyini sevdin anlat ki hatırla kızzzz :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Öyle deme dur seni hemen havaya sokayım :D Seni en mutlu ettiği günü anlat bize bakim...
Öyle açık olmasın ama ha :deli: Nesine aşık oldun neyini sevdin anlat ki hatırla kızzzz :D

bizim aşkımız hiç romantik başlamadı azo valla bana ilk başlarda çok sıkıntı çektirdi yüz vermedi bağa pis şeyyy yok en başada dönmeyelim buda aşkımı alevlendirmedi aksine dahada dövesim geldi:deli::deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nereye gşdşyon daha erken yahuu

arka kapıdan kaçcam kızzz valla alabildiğine koşcammm:):)arkama bile bakmayacam bi 5 olsunda:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bizim aşkımız hiç romantik başlamadı azo valla bana ilk başlarda çok sıkıntı çektirdi yüz vermedi bağa pis şeyyy yok en başada dönmeyelim buda aşkımı alevlendirmedi aksine dahada dövesim geldi:deli::deli:
asyayı nasıl yaptınız aşka geldiniz demekki sevmişin adamı içten ki yavrucum olmuşş :D
arka kapıdan kaçcam kızzz valla alabildiğine koşcammm:):)arkama bile bakmayacam bi 5 olsunda:kahkaha:

gitme yaaa ama gitme herifinede eziyet etme biizm yüzümüzden bea yasık adama zulm etceksen anasına et :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
asyayı nasıl yaptınız aşka geldiniz demekki sevmişin adamı içten ki yavrucum olmuşş :D

gitme yaaa ama gitme herifinede eziyet etme biizm yüzümüzden bea yasık adama zulm etceksen anasına et :)

kızz onu yaptık hemide güzel güzel yaptık:)eskidendi oilk zamanlarımızdı yoksam bizimde aşk dolu bir yuvamız var şükür kızzzz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar