2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kız en güzel yer kaynanadan uzak yer boşversene :D
Neyse iptal olmuş Allahtan :evet:

İntihar kız intihar :D:D

Canım benim ya geçmiş olsun.Antibiyotik işe yarar hemen toparlarsın inşallah...Bi ara benim de dikiş yerim sızlıyodu ama sadece gece yataktan kalkarken gündüz olmuyodu.
Geçmişti ki hafif hafif yine başladı...
Minnoşa da maşallah tosuncuk oldu desene

Ben hamileyken, eşim çok çok yoğun çalışıyor geldiğinde de pestil gibi oluyor diye hiç dayanamazdım.O zamanlar bizim kombi de verimsizdi iyi ısıtmıyordu ev serin olurdu.O işten gelir, ben de işten gelirim, o battaniyenin altında yarı mahmur tv seyreder dinlenir,şekerleme yapar ben o karnımla çorbasından,ana yemeğine, pilavına,makarnasına,salatasına,tatlısına kadar mükellef sofra hazırlar bi de hadi tv keyfi bozulmasın diye tv karşısına sofra kurardım.Çoğu zaman sofrayı da ben toplardım.Yardım etmez değil eder Allah razı olsun,lafım yok ama çoğunlukla yardım istemezdim.Gece 3te 9 aylık karnımla kalkıp su getirmişliğim vardır kendisine hadi sabah 5:30da kalkıyo,uykusu bölünmesin diye.Ben bu kadar vicdanlıyken, doğum sonrası bir tartışmamızda kendisine bu fedakarlıklarımı hatırlattığımda ne dedi biliyor musun? "Yapmasaydın.Gücün vardı ki yaptın."
Vay anasını dedim, Allah razı olsun yerine gücün vardı ki yaptın ha.
Gerçi sonradan öyle düşündüğü için değil, tartışma esnasında sinirlendirmek,canımı acıtmak için dediğini söyledi.Eminim de öyledir, ama ne olursa olsun, öyleyse bile ağzının fermuarı olacak arkadaş.Kocam değil 2 gözümden biri ol umrumda olmazsın ondan sonra sen.Üstüme düşenden fazlasını yapmam.Evet görevim neyse yaparım,sevgim de azalmaz ama asla ekstra fedakarlık etmem.
Eşimin bu sözü benim hayat felsefemi değiştirdi.
Kendinden ödün vermeyeceksin arkadaş, iyilik olsun diye yaptıkların sonra görevin oluyo.
Şimdi canım isterse yemek yapıyorum, istemezse yapmıyorum.Gücüm yoktu.Çocuk durmadı.Durduysa da durmadı.
Temizlik de yapmıyorum.Canım istemezse bir iğneyi alıp şurdan şuraya koymuyorum.Yemek mi yok, dışarıdan söyle, git ananda ye.Ev mi pis, kendin temizle, kadını çağır, ananı çağır.
Ben canımı koruyorum bundan böyle.Öyleleri daha kıymetli valla.

Babusum Tatile k.validemle gitseydim fatmayla cok ilgilenirdi ben de rahat ederdim..esimin izni agustosta ..ben catlatim sukintidan o vakte kadar..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

tatlım popoda catlak olabiliyormuş bazen, noyan da var demişti bepanten krem vermişti doktor sürünce 2 günde geçti ama kan görmemiştim ben. doktoru arayıp danışabiliyomusun?

Şansın bol olsun canıminşallah evine yakın seni yormayacak iyi maaşlı bi iş bulursun :huhuu:

başladı mı sıcaklar hatun :)

basladı valla canım ya,bizim eve 10 dk yuruyus mesafesinde bi supermarket var hira yı koyudm arabasına oraya gittik geldik ama bittim baya sıcak bugun aboww

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar BEBE D'OR bi surup cıkarmıs gordunuzmu gaz giderici ?
ben Hira'ya serumfizyolojik alıyorum burnu icin de eczanenin verdigi dergide gordum yeni yazıyodu :tskler:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Babusum Tatile k.validemle gitseydim fatmayla cok ilgilenirdi ben de rahat ederdim..esimin izni agustosta ..ben catlatim sukintidan o vakte kadar..[

Ben yinede tatile kayınvaldemle gitmek istemem hel bir de eşimde olmayacak.. Ya benim hayat anlayışıma uymuyor. Bu arada 6 yıllık evliyim kayınvaldemle hiç kötü bir diyalogum olmamıştır ama yine de istemem..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kız en güzel yer kaynanadan uzak yer boşversene :D
Neyse iptal olmuş Allahtan :evet:

İntihar kız intihar :D:D

Canım benim ya geçmiş olsun.Antibiyotik işe yarar hemen toparlarsın inşallah...Bi ara benim de dikiş yerim sızlıyodu ama sadece gece yataktan kalkarken gündüz olmuyodu.
Geçmişti ki hafif hafif yine başladı...
Minnoşa da maşallah tosuncuk oldu desene

Ben hamileyken, eşim çok çok yoğun çalışıyor geldiğinde de pestil gibi oluyor diye hiç dayanamazdım.O zamanlar bizim kombi de verimsizdi iyi ısıtmıyordu ev serin olurdu.O işten gelir, ben de işten gelirim, o battaniyenin altında yarı mahmur tv seyreder dinlenir,şekerleme yapar ben o karnımla çorbasından,ana yemeğine, pilavına,makarnasına,salatasına,tatlısına kadar mükellef sofra hazırlar bi de hadi tv keyfi bozulmasın diye tv karşısına sofra kurardım.Çoğu zaman sofrayı da ben toplardım.Yardım etmez değil eder Allah razı olsun,lafım yok ama çoğunlukla yardım istemezdim.Gece 3te 9 aylık karnımla kalkıp su getirmişliğim vardır kendisine hadi sabah 5:30da kalkıyo,uykusu bölünmesin diye.Ben bu kadar vicdanlıyken, doğum sonrası bir tartışmamızda kendisine bu fedakarlıklarımı hatırlattığımda ne dedi biliyor musun? "Yapmasaydın.Gücün vardı ki yaptın."
Vay anasını dedim, Allah razı olsun yerine gücün vardı ki yaptın ha.
Gerçi sonradan öyle düşündüğü için değil, tartışma esnasında sinirlendirmek,canımı acıtmak için dediğini söyledi.Eminim de öyledir, ama ne olursa olsun, öyleyse bile ağzının fermuarı olacak arkadaş.Kocam değil 2 gözümden biri ol umrumda olmazsın ondan sonra sen.Üstüme düşenden fazlasını yapmam.Evet görevim neyse yaparım,sevgim de azalmaz ama asla ekstra fedakarlık etmem.
Eşimin bu sözü benim hayat felsefemi değiştirdi.
Kendinden ödün vermeyeceksin arkadaş, iyilik olsun diye yaptıkların sonra görevin oluyo.
Şimdi canım isterse yemek yapıyorum, istemezse yapmıyorum.Gücüm yoktu.Çocuk durmadı.Durduysa da durmadı.
Temizlik de yapmıyorum.Canım istemezse bir iğneyi alıp şurdan şuraya koymuyorum.Yemek mi yok, dışarıdan söyle, git ananda ye.Ev mi pis, kendin temizle, kadını çağır, ananı çağır.
Ben canımı koruyorum bundan böyle.Öyleleri daha kıymetli valla.

Öyle canım bende evin her sorumlulugunu üstlenirim, evimde yemeğim hiç eksik olmaz ayrıca sabah eşimin işyerine pasta börek felan yapardım. Sonra bunlar senin yeteneğin olmuyor görevinmiş gibi oluyor. Şimdi eve kadın geliyor her işimi yapıyor bundan sonra böyle.. hiç bişey benden ve selimden değerli değil.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Babusum Tatile k.validemle gitseydim fatmayla cok ilgilenirdi ben de rahat ederdim..esimin izni agustosta ..ben catlatim sukintidan o vakte kadar..[

Ben yinede tatile kayınvaldemle gitmek istemem hel bir de eşimde olmayacak.. Ya benim hayat anlayışıma uymuyor. Bu arada 6 yıllık evliyim kayınvaldemle hiç kötü bir diyalogum olmamıştır ama yine de istemem..

Bana da başta tuhaf geldi Tanselim ama cocuktan dolayi cok bunaldim esimin sadece pazar izin gunu..yillik iznini beklesem agustos deli olurum..Gerci zaten isi cikti kadinin konusmak bos..gunu birlik yada ctesi pazar gidicem ins esimle..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
afiyet olsun canımcım bol bol ye.. Hirama süt olsun..

Poaça denilince aklıma hamileliğin son döneminde HAYATIM ile poaça mevzusu yüzünden tartışmıştık:) Şimdi düşününce ne komik ya...

tsk ederim canım sagol hepimizin bebeklerine Allah bol bol süt nasip etsin inşallah..

hadi ya tartıstınızmı ? ben hatırlamıyom :) dedigin gibi dusununce komik oluyo anlamsız geliyo demi gecti gitti iste vay bee ...
dicekmiydik bizde,''hamileyken..'' diye..:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
BABUŞUM Ada'nın kakasında kan görmüşsün, geçen Selimdede aynı şey oldu. İp gibi kan gördüm, doktorumuzu aradım. Günde kaç kere kaka yapıyor dedi, 2 defa dedim. Bir daha olursa gaytaya baktıralım dedi. Bir daha olmadı. Selim kaka olayını emerken yapıyor biraz ıkınıyor belki ondan olmuştur. Aslında sadece anne sütü alınca kabızlık pek olmaz diyorlar..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tsk ederim canım sagol hepimizin bebeklerine Allah bol bol süt nasip etsin inşallah..

hadi ya tartıstınızmı ? ben hatırlamıyom :) dedigin gibi dusununce komik oluyo anlamsız geliyo demi gecti gitti iste vay bee ...
dicekmiydik bizde,''hamileyken..'' diye..:utan:

:) İnan mevzuyu şimdi bende hatırlamıyorum ama konu poaçaydı.
Demi hamileyken diyoruz..
Bu arada bebikom karpuz anne sütünü çok artırıyor ben onu farkettim..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:) İnan mevzuyu şimdi bende hatırlamıyorum ama konu poaçaydı.
Demi hamileyken diyoruz..
Bu arada bebikom karpuz anne sütünü çok artırıyor ben onu farkettim..

karpuz heee...tamam hemen deneyeyim ddaha yemedim ben karpuz acılısını yapmamıstık ama yapalım bakalım :D tsk

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
TANSEL'cim
ya gec cevap vermisim kusura bakma yemek yapayım dedim de esim gelmeden uydurdum bisiler sende o sırada yazmıssın tüh :( keske ekleyebilsen de gorsek oglusunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar