selammm kızlaarrr.. tavsiyeleriniz için tesekkürler kızlar. sadece tas aksesuar kullandım. baska bişi uyduramadım elbiseye.
dün aksam kızcemi halasına bırakıp arkadasın dügününe gittik. bir sürü incecik incecik kız doluydu. hiç bu kadar incesini bir arada görmemiştim nicedir

arena da dügün yapıldıgını da bilmiyodum ögrenmiş oldum. kızcem saat 8 de uyumuss. görümcem cok ısrar etti kalsın die ama ergec alıcam die inat ettim. dügünden sonra uzuuuuuunn bi aradan sonra ilk kez gece dısarı cıktık arkadaslarla. ama hep aynı sey. ben alkol kullanmadıgımdan bi süre sonra müzigi eglencyi unutup insanları incelemeye baslıyorum. dün gece de hanım hanımların dısında öyle kızlar gördüm ki sanki ben 50 kızım 30 yasında vah vahh ya benim kızım da böyle olursa die içlendim durdum

sonra gece 4 te aldım kızcemi eve giderken. görümcem ruhhastası bu gelin demiştir

eve geldik sabah 11 e kadar koyun koyuna uyuduk melegimle. daha da uzun bi zaman gece gezmesi olmaz bana.
yavas yavas defneye sallanmayı unutturmak istiyorum. o sebeple bugün yatakta az oynadık. sonra onu yatagına yatırdım. bende yana yattım. sarkı söylememden hoslanıyo die sanırım 20 dk ninni sarkı karısık söylendim durdum. sonra emzk atma seansı bi 10 dk sürdü. sonra yastıgın kösesini eline tutusturdum yumusak köselerden hoslanıyolarmıs die. kendi kendine yavas yavas uyudu. tam 1 saatimi aldı ama uyudu yani. benim artık kolumda sallıcak takatim kalmadı cünkü. gittikce agırlasıyo. insallah kısa zamanda alısır..
bu arada yüzü örtülünce etrafı görüp dikkati dagılmadıgı için uyuyormus bebekler.
tüm bunların dısında haala siskoyum

yarın da spiral taktırmaya gidicem. henüz regl olmadım. bakalım nasıl olucak. bana sans dileyin. korkmaktayımmm:korkak::iyyyy: