2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
KIZLAR.........

ben size bisey itiraf edicem artık yoksa catlicam,biliyosunuz ben aranıza sonradan katıldım bu yuzden cogunuzun ne isimlerini biliyorum ne yüzlerinizi gormuslugum var :(

bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıp,sozuyle affınıza sıgınarak artık isimlerinizi ogrenmek istiyrum da !
:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

Benimkini ogrenmisindir msn.den.:D
Facebook kullaniyosan ekle bizi :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Benimkini ogrenmisindir msn.den.:D
Facebook kullaniyosan ekle bizi :)

hee evet cnm haklısın ismini biliyom da daha gormek nasip olmadı :D

benim facebook'um yok kullanmıyom da ondan..zor geliyo bana ben burayla yetiniyom bide msn kullanırım o kadar..Hira varken bi baska seyi daha idare edemicek gibiyim hihihi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babusum,
bu kızlar gercekten babaya cok duskun oluyolar ya..derlerdi de inanmazdım ama aynen dedigin gibi Hira da beni butun gun mahvediyo aksam babası gelince bi gulucukler bi nazlanmalar agulamalar... ulen butun gun harcanan benim kaymagını babası yiyo aksamları walla ,beni yalancı cıkarıyo bu kız :D
baba-kız asık oluyolar bunlar birbirlerine walla
Benim kizim bana cok cilveleniyo aslinda benim kucagimda durmak istiyo babada aglarken bana gelince susuyo.hatta cok aglarken yuzumu gorecek hizaya kaldiriyorum bak ben burdatim sakin ol kizim yanindayim ben diyorum sakinlesiyo.enn cok gulucugu bana veriyo oyunlarini bana yapiyo ama mamada bana verdigi tepkiyi babaya vermemis.ama ben mutfaktaydim nasil yedirdi esim gormedim bu aksam test edicem :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Benim kizim bana cok cilveleniyo aslinda benim kucagimda durmak istiyo babada aglarken bana gelince susuyo.hatta cok aglarken yuzumu gorecek hizaya kaldiriyorum bak ben burdatim sakin ol kizim yanindayim ben diyorum sakinlesiyo.enn cok gulucugu bana veriyo oyunlarini bana yapiyo ama mamada bana verdigi tepkiyi babaya vermemis.ama ben mutfaktaydim nasil yedirdi esim gormedim bu aksam test edicem :)

hmmm..o zaman ya sebeklik yapıyo ya böö falan yapıyodur :D yada Ada'ya babasının yüzü o an icin daha degisik ilginc geliyodur kimbilir..
ben kucukken babamdan cok korkardım mesela bi bakısıyla tıpıs tıpıs gider yatardık yada sofradaysak hic konusmadan yemegimizi bitirirdik :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Selam canlar.umarim herkes iyidir ben savas halindeyim adayla su an ek besinde meyve suyundan meyve puresine gectik ve ada bana acayip tepkilii yada pureye bilemiyorum.pureler agzinda agliyor su an.ben de zorlamamakla pes etmemek fikri arasinda gidip geliyorum.ayni tepkiyi dun bana muhallebi yedirirken de verdi.ama kalan yarisini babasi yedirmis hic nazlanmadan yemis.hatta misafir vardi kiz diyoki sana yaptigi kaprisi babaya hic yapmadi hapur hupur yedi tum gun ozluyor babayi ondan herhalde:sok

canım Allah kolaylık versin
bakalım bi netcez ek gıdaya geçince sen tecrübeli olcan bizden :S artık paylaşırsın canım bizimle

Bu bebeklerdeki baba sevgisini anlamış değilim.. Birde kız çocukları babayı sever erkek çocukları anneyi derler ama benim oğlum beni hayal kırıklığına uğrattı..:( Dün sinirlerim bozuldu nerdeyse ağlamaya başlıcaktım..Babası laf veriyor bu resmen kahkaahaaa atıyor arka arakaya.. Ben veriyorum cık yok.. Öle boş boş bakıyor gülsem mi gülmesem mi diye düşünüyor bir gülümsüyornı o kadar.. Daha bana kahkaha attığını hiç görmedim ama babasına her zaman atıyor.. Bende kendi kendime sinirlendim.. Altını değiştiren ben, emmiyor diye kucakta hplata hoplata belim ağrıya ağrıya bunları yapan ben, gece uyanığında kalkan ben ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şeyi yapan ben ama paşamız bizi tınlamıyor.. Eşimde ben üzülmeyeyim diye beni palyaçoya benzetiyor ondan gülüyor diyor..Umarım değişir yoksa çok kıskanıyor ve üzülüyorum..

benimki de göya erkek ama ben de meme olmasa nolcak diyom
dün benimki de babasına bi gülücükler bi çırpınmalar bunu hamileykende yapıyodu babasına tüm gün hareket etmiyodu meraktan çatlıodum akşam babası elini koyup konuşunca hemen elinin altına geliyodu dün ben restimi çektim kendileri bilir çok kıskanıyom ben de :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bide ne dicem,
Hira da cok sık hırıltı oluyo boyle hani sanki biz bogazımı temizleriz de gecer ya oyle bisey..
doktor daha gecen gun muayene ederken uzun uzun dinledi gogsunu bisi olsa soylerdi heralde demi.. yani hırıltı cigerlerinde olsaydı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bide ne dicem,
Hira da cok sık hırıltı oluyo boyle hani sanki biz bogazımı temizleriz de gecer ya oyle bisey..
doktor daha gecen gun muayene ederken uzun uzun dinledi gogsunu bisi olsa soylerdi heralde demi.. yani hırıltı cigerlerinde olsaydı..

Adada da oluyo canim sormustum ben onu daha ilk baslarda normalmis.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu bebeklerdeki baba sevgisini anlamış değilim.. Birde kız çocukları babayı sever erkek çocukları anneyi derler ama benim oğlum beni hayal kırıklığına uğrattı..:( Dün sinirlerim bozuldu nerdeyse ağlamaya başlıcaktım..Babası laf veriyor bu resmen kahkaahaaa atıyor arka arakaya.. Ben veriyorum cık yok.. Öle boş boş bakıyor gülsem mi gülmesem mi diye düşünüyor bir gülümsüyornı o kadar.. Daha bana kahkaha attığını hiç görmedim ama babasına her zaman atıyor.. Bende kendi kendime sinirlendim.. Altını değiştiren ben, emmiyor diye kucakta hplata hoplata belim ağrıya ağrıya bunları yapan ben, gece uyanığında kalkan ben ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şeyi yapan ben ama paşamız bizi tınlamıyor.. Eşimde ben üzülmeyeyim diye beni palyaçoya benzetiyor ondan gülüyor diyor..Umarım değişir yoksa çok kıskanıyor ve üzülüyorum..
İlla dikkatlerini ceken biseyler var ki boyle yapiyolar canim.ama insan bozuluyo kotu hissediyo tabi.hele dun misafirlige gele. Kiz oyle deyonce iyice uyiz oldum ben.sana ne be sana ne diyesim geldi :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kac gunlerdir canim pogaca istiyodu useniyodum yapmaya.aslinda mayali hamurdan istemistim.ama zor geldi yapmak.dun markette dr oetkerin hazir pogaca hamuru karisimini gordum.bunu bari yapayim da nwfsim korlensin dedim.yaptim da bi yerim sismeden yedim bari :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bugün Selimin aşısı vardı, kuzum çok ağladı. Demir ilacı verdiler, umaraım tadını beğenir. inşallah ateşi felan çıkmaz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün komşumun oğlu mezun olduğu için diğer komşularımızla yemek düzenledik çokta güzel bir saat aldık. Dün akşam 4 saat dışardaydık, çok iyi geldi. Bi sorunda çıkarmadı Selim. Süt sağmıştım biberonla verdim, emzirme odası felanda aramadım. Dışarı çıkmayı özlemişim. Ama görüntümden hoşnut değilim kızlar ya. Diyettede çok başarılı olamıyorum emzirince acayip acıkıyorum. 1,5 ayda 3 kilo verdim. Akşamalrı yürüyüşe başladım inşallah daha hızlanır kilo vermem.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyy büyük sölemiyim ama oğlumu bırkap biyere gidemem sanırım
ben de olmadım regli ama spiral taktırmıcam geri çekime devan
2 gündür ağzım pas gibi
hani hamilelik belirtilerinde olur ya ağızda ****l tadı öleydi anneme söledim ayyyyyyyyyyy sakın hamile kalmaaaaaaaaaaaa diye bi çığırdı
ben de gayet sakin aaa niye öle diyosun şahin'e benzeyen bi kızım olsa güzel olmaz mı dedim
olurrr birine baktak da öteki kaldı dedi
o bakcak ya panik yaptı ve ben çocuğuma kendi bakamamaktan dolayı çok üzgünüm yine

ben tırstımm cnm cekimm yönteminden.. ya hamileysem die deli deli dolanınca bir zaman cekim yönteminden nadas yöntemine gectikk bu da pek ii olmadı :D
bende bırakmıyorum pek ama bu ikinci gece. gece hep uyudugundan sıkıntı olmuyo. onun emme saatine kadar ben evde oluyorum zaten. cocukla dügüne dernege gidemem cünkü. e bakan da halası olunca içim rahat ediyo.
hayatım nie öle diosun. neden bakamayasın cocuguna. bakk kocaman oldu sahin pasa demek bakabiliyosun yani. bebek bu huysuzluk yapar. her bebek bir degil ki. belki kızın cok sessiz sakin uykucu bi bebiş olur:ask: dayımın oglu o kadar sesssiz bi uslu bi bebekti ki gülerken ses cıkarmasa var mı yok mu bilemezdik. ama kızı o kadar cazgırdı kiii ay bu cocuk hiç susmucak galiba diodu annesi. sonra büyüdüler ikiside uslu simdi. bu senin anneliginin iyi,ligini yada kötülügünü göstermez cnm. cok emek veriyosun kendine haksızlık etme:ask::ask:

Dün komşumun oğlu mezun olduğu için diğer komşularımızla yemek düzenledik çokta güzel bir saat aldık. Dün akşam 4 saat dışardaydık, çok iyi geldi. Bi sorunda çıkarmadı Selim. Süt sağmıştım biberonla verdim, emzirme odası felanda aramadım. Dışarı çıkmayı özlemişim. Ama görüntümden hoşnut değilim kızlar ya. Diyettede çok başarılı olamıyorum emzirince acayip acıkıyorum. 1,5 ayda 3 kilo verdim. Akşamalrı yürüyüşe başladım inşallah daha hızlanır kilo vermem.

nası verdinn tanselimmm yaaa.. ben aynı kiloda yapıstım kaldım. ekmegi kessem zayıflar mıyım acaba. cok istahım acık yaa tutamıyorum kendimi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
elam hatun kısmısı. dr a gitmeden bi bakıyım dedim.. regl olmadıgım için belki takmaz dierekten azcık rahat olsamda cok tırsıyorum.
kızcem de durdugu yerde durmuyo. dönmeyi ögrendi ya yere koyar koymaz saga sola atıyo kendini. kolu da cıkarmayı basarıyo artık degmeyin keyfine. dirseklerinin üstünde kalkıpp bakınıyo etrafa gülüyo yatıyo sonra bi daha kalkıyo. cocugun canına tak etmişş sırtüstü yatmak:D sonrada solucan misali sürtüne sürtüne gitmeye calısıyo ama totoyu toplayı toplayı bırakıyo bi yere gittigi yok:D

sütümde gündüz emmediginden baya azaldı artık ped bile takmıyorum o derece. bugün incir kürüne baslıcam ise yaradı yaradı yaramadı ek gıda ve mama yanyana gelince tamamen kesilir sanırım. :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar