[dm]x71cy5_angelika-mozart-40-symphony-in-drea_music[/dm]
İlknur koltuk senın
Sevgılı sorusever Hanımefendıler...
Sorularınızı sorun begenmedıgınız cevaplarda da koltugun sesını açın...
sağol sorular için cevap bulmakta baya bi zorlandım yaniFiks sorularımla gune basla dıye...
1-Nasılsın? iyiyim sen nasılsın
2-Koltuk rahat mı?ooo çok rahat ama sakın sesini açma zıplarım tavanaq
3-Kahve de alır mısın?iyi olur sütlü olsun
4-Bu sabah kacta kaltın?7.30 maleseffff
5-Saunaya gırdın kapı kılıtlı ıcerıde kaldın sesını sadece bahcede oturan yan komsun duyabılecek.Eeee seslenırmısın yan komsuya yoksa bırılerının senı orada farketmelerını mı beklersın?mecburen seslenirim ölmekten iyidir ama sonra bi daha yüzüne bakmam
6-Zerafetını neye borclusun?hangi zerafetimi
7-Muslugunuz sık sık bozulur mu?yok bozulmadı daha hiç
8-Pencereden at benı in aşşagıya tut benı.Eee attın inipde tutacan mı?pencereden attıysam mutlaka bi sebebi vardır tutamam o yüzden
9-Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor? bu sahnede herkes oyuncu seyirci de yine biziz bi yandan oynuyoruz bi yandan başka hayatları seyrediyoruz işte
10-Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? çünkü o kutunun yapıldığı madde yeryüzünde çok az bulunmakta o yüzden de uçakları kaplamaya yetmiyooo
11-Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? bulaşıklar pırlanta gibi parlasın die
12-Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? çünküüüüü illa kusura bakma yanlış numara çevirdim die özür dilememiz lazım:sok
13-Kamikazeler intihar ucagı olduguna gore neden bunların pılotları kask takar?tarz olsun die
14-Acıkınca acıktım doyunca tokum-susayınca susadım su ıcınce de eeee su ıcınce ne demelıyız kı?suya kandım denir
15-Neden 7/24 acık yerlerın kılıdı vardır?bi an dükkanı bırakıp bi yere gitmeleri gerekir o zaman lazım olur
16-Acaba Türkler kahveyı bılmeden once yanı kahve ulkemıze gelmeden once kahverengının adı neydı?toprak rengiydi o zaman ben hatırlıyorum o günleri ne günlerdi beeee
17-Meraklı kişiliğim var dıye mesut musun?yok ilknurum
18-Mesut kım?amcamın oğlu
19-Bir şirini bogarsak suratı ne renk olur?
morarır heralde ama yazık nie boğuyoruz şimdi o şirin şeyleri
20-Neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, 'yeni boyalı' yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? illa dünya da benim arkamdan en azından parmak izim kalsın die
21-Neden otel tanıtım programlarındaki her otelde tava yakan bir aşçı bulunurçünkü müşteriye giden yol mutfaktan geçer
22-Tava yakmak iyi otel için bir ölçüt müdür? en azından benim için değil bilemem
23-Neden Amerikan Salatası kutusunun üzerinde Türkçe "Amerikan Salatası" yazarken İngilizce "Russian Salad" yazar? :dusun:bunu tartışmaya açmak lazım:ilknur:
24-Bu salata ABD-Rus ortak yapımı mıdır? evet beraber düşünüp bulmuşlarrrr
25-Neden erkekler bağrını açtıkça takozlaşırken, kadınlar seksileşir? çünkü kadınların bağrında kıl yumağı yerine seksü şeyler vardır
26-Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? beni arıyolar da ondan ama hala katılmadım
27-Güzellik yarışmalarına diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır? evet geçende gördün venüsten gelmiş ama pek çirkindi yaww
Sanırım bu hafta bol bol okuyacagım o yuzden sorularımı en basda pesınen sorıyım.Lakın arkadasların senı boş bırakmayacaklaına emınım
Ben sorularımla İlknur'u boğmucam....soru sormadan direk boğucam :kizdim:...koltuğumu elimden aldın intikamım acı olucakkkkk:kizdim:....
Koltuğun hayırlı olsun canım...sorularımla gelicem...
İlknur sen var ya sen bittin kızım,
koltuğun hayırlı mı olur,yoksa bir hafta boyunca çin işkencesi mi çekersin görücez
Emme Şahın elinden çok çekeceğin kesin
netten en çok oynadığın oyun hangisi?farmville
en sevdiğin çikolata hangisi?alpella üçgen bu ara sütlüsü çok seviyorumm
en sevdiğin içecek?çiçek olsun yeter ki hepsini severim:gul::gul::gul: nestea limonlu çok severim
evde ekmek yapar mısın?ben mi ben evleneli nerdeyse bi sene olacak keki bile bi kere yaptım) annem sağolsun-hmm
tiyatroya gider misin?nerdeee tiyatro yok ki burda
ışınlanma icad edilse ilk nereye gider gelirdin?kankamın yanınaaa
görünmez olabilsen ilk ne yapardın?eşimi takip ederdim gün boyu
kadınlar askere alınsa 3 gün sonra gidermiydin?giderdim tabi
yıldız tilbenin danslarını nasıl buluyorsun?süper buluyorum aynı ben:kayris:
ben de dün perdeleri yıkarken içine tuz attım bi kaşık acaba etkisi ne anlamadım da ben? bari bu soruyu çalmasaydın:gul::gul:
enerji içeçeceği sever misin?severim
eşin kamp kuralım 1 hafta dese ne dersin?uça uça giderdim ama deniz kenarinda olcak dağda değil
denizi mi havuzu mu seversin?denizzzzzz:kayris:
bikini mi mayo mu?ikisini de giymem:ilknur::ilknur:
pastane kurabiyesi mi daha lezzetli evde yapılan mı?evde yapılannn
haber izlemeyi sevr misin?hiç sevmem içim kararıyo izlerken:kizdim:
en sevdiğin meyva hangisi?kiraz kavun erik incir
bu yaz tatile gidecek misiniz?nereye?ayağımızın dibindeki denize gidebilsek pazarları onunla yetinmeye çalışıcaz nerdeeee tatil:gitme:
çay içmeyi seviyor musun ?tiryaki değilim ama muhabbetle iyi gidiyo
yakın zamanda sinemaya gittin mi ?en son neşeli hayata gitmiştim bayaaaa olmuş burda sinema da yok:gitme:
nazar boncugu tasirmisın?hayır batıl inanç ama takı olarak kullanırım bazen
batıl inançların var mı ?yok
mutlulukdan ağladığın oldu mu?hatırlamıyorum ki:dusun:
nefsinle konuşurmusun?konuşurum bazen kızarım hiç elindekiyle yetinmez misin sen die-kizgin
bazen kendini anlatamadığın oldumu?olmaz mı sinirliyken kendimi anlatamam susarım genelde ya da ağlarım
bugun dalgınmısın ?her zaman dalgınım ben kafam hep bişeylerle meşgul olur
evde titizmisin ?takıntıların varmı?çok titizde değilim piste değilim bi işim varsa yapana kadar kafamdan çıkmaz büyür de büyür takıntım o
dolabın da kıyafetlerin simetrimi yoksa dağınıkmı hoş olsada soylemesınkişu an simetri yeni düzenledim ama genelde dağınıktır
bonyonun duvarlarını kaç günde yıkarsınevlendiğimden beri bi tek geçen pazar yıkadım ne günü
haftada kaçgün ince temizlik yaparsın?cumartesi akşamları ya da pazar günleri yaparım
temızlık yaparken yavaşmısın yoksa hızlımısın
hızlıyımdır bi an önce bitirmek isterim
becerıklımısın evde yoksa mıymıymı iş yaparsın?yapmak isteyince hızlı hızlı yaparım mıy mıy uğraşmayı sevmem-hmm
en güzel hangi yemeyi yaparsınfırında patates güzel oluyo aslında makarna da yapsam kendim yaptığım için daha bi lezzetli geliyo:gul::gul:
hiç mutfakta akşamdan bulaşık bıraktığın oldumu sabahaoldu her zaman yemek yedikten sonra onları lavaboda bırakırım ertesi akşam işten gelince toparlarım-hmm
sabah kaçta kalkarsınmalesef 7 30
akşam kaçta yatarsın11 le 12 buçuk arası değişir
sabah uyandında aynayamı bakarsınbakarım tabi:ayna:
hergün makyaj yaparmısınyok uğraşamam bazen yaparım kafama eserse
makyajsız dışarı çıkamam dermısın illede yaparımyapmam
hic müzik aleti calmayi düsündünmü?gitar çalmak istemişimdir hep ama nerdeeee
2->bugüne kadar kac sivilcen oldu?5.678.907 tane oldu inanmıyosan say
3->bir gün kapinin zili calsa ve 1milyon € kazandiniz derlerse napardin?parayı alır kaçarım buralardan çatır çatır yerim )
4->Eniste bey evlilik yildönümünüzde yada dogum gününde
hediye olarak bir Hiyar alsaydi tepkin ne olurdu?sensin hıyar der kafasına indirirdim-kizgin
5->Markete dolasirkene aniden yüzüne pasta firlatsalar vede sonra kamera sakasi
kameraya el salla deseler tepkin ne olurdu, ne yapardin ?ben de ordan bi pasta alıp al sana şaka der kafasına indirirdim-kizgin
6->En cok Kullandigin tersleme kelimesi(leri) hangisi(leri)?de get,hadi be sen de,oldu canım başka derdin
7->Radyo Yayınını Nasil buluyorsun?pek dinlemiyorum açıkçası best fmciyim ben
8 ->bir dügündesin ve tam yemek yiyeceksiniz.. diyelimki corba getirdiler..
corbayi kafandan asagi dökseler napardin?sinir krizi geçirirdimmmm:bitter:
9- yapmak istedigin en çılgınca şey nedir??buralardan kaçıp gitmek
10-Siteyi Nasil Buluyorsun.. yada sitede neler olmasini istiyorsun /isterdin?siteyi süper buluyorum konulara daha fazla yorum yapılmasını isterdim
11-> Disarda yürüyorsun.. birden bir balkonun altinda durdun..
o sirada srakkkk balkondan üzerine bulasik suyu döküyorlar..napardin?iğğrençç dikkat etsene bee dir bağırırdım kavga ederdimn[/COLOR
12- Marketten alisverisden cikdin birden Ibrahim Tatlises geliyor ve Posetlerini tasiyabilirmi diye soruyor... Napardin?yok sağol derdim
14->azer bülbülü yolda görsen ve birden karsinda titreyerekden sarki söylemeye baslasa naparsin?kulaklarımı tıkardım
15->Ic anadolu sanatcilarindan en cok kimi seversin yada / sevmezsin dinlersin?iç anadolu sanatçıları kim
16->oturdugun evin kac metrekare ? Toplam kac penceresi varkaç metre kare bilmiyorum 4 odalı işte5 tane penceresi var
17-Inegin midesi kac bölümden olusmakda?28 bölümden oluşurrotesto:
18 1mübarek gün ve gecelere örnek verebilirmisin?kadir gecesi
19- A acayipmisin B acayipmisin C hicbiri D hepsi seninmi ?hepsi benimmmm
İlknurum açılış malum daha,biraz az oldu ama idare et:sigara:evet çok az olmuş cevaplayana kadar siteden düştüm büyük ihtimalle
sen bunları cevaplaya dur yenileri gelicek,heç merak etme sen
koltuğun hayırlı olsun canım... dur kahvende benden olsun kızzz...
sağol canım kahve için:icelim:
sorularını görünce yüzümün aldığı şekil aynen şu:sok:sok
)
Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl buluyorsun ?işten eve evden işe giden ot gibi biri olarak görüyorum
Hayat gayen ne?güzel bi hayat yaşamak kimseye muhtaç olmamak
Kisaca kendinden bahseder misin?çok değişken bi kişiyim genelde soğuk bi insanım fazla konuşkan değilimdir ama yakından tanıdığım kişilere karşı da tam tersi neşeli konuşkan sıcak öyle biriyim işte
Hobilerin/fobilerin nelerdir?en büyük hobim hanım efendi fobimde kapalı alanda kalma ve karanlık
İdeallerin?tek idealim gönlümce bi hayat yaşamak
Hangi takimlisin?fenerbahçeeeeeeeeeeeee
Aslen nerelisin?kastamonu
Ne Tür Müzik Dinlersin?genelde pop ve rock dinlerim
En Sevdiğin Sanatçı,Türkücü,Rockçhı,Popçu?bu ara murat boz yusuf güney şebnem ferahı severim türkü sevmem
Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ?sevmem açıkçası
Seni en çok mutlu edecek şey nedir ?şu borçlarımızı bitirim 1 haftada olsa buralardan uzaklaşmak.....
Hayatta asla yapmam dediğin şey ?ben de asla die bişey yok her an herşey olabilir çünkü neyi asla yapmam dediysem hep başıma gelmiştir:dusun:
En sevdiğin dizi?aşkı memnu ve deniz yıldızı
En sevmediğin dizi, diziler?valla izlemediğim dizilerin hiç birini sevmem çok fazla da dizi izlemem
En sevdiğin oyuncular?sevdiğim dizilerdeki tüm oyuncuları severim belli bi isim yok
seni en çok üzen şeyler?ilgisizlik beni çok üzer
Forumda seni en çok sevindiren olay ?mod olmaktı
Hayatta seni korkutan tek şey ?evliliğimin özelliklşe de çocuk olduktan sonra bitmesi
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ?selvi boylum al yazmalım
Gitmek istediğin ülkeler?italya japonya
Enteresan ne demek açıkla bakalım...beklenedik bi şeyin olmasına enteresann denir
Türkiyede en sevdiğin il?belli bi yer yok gördüğüm her güzeldi ne de olsa Türkiye
Net mi Tv mi neden?net tv de hanımefendi yok
Yemek yapmak marifet mi neden ?aslında marifet değil zamanın olsun yeter
Susmak mıdır konuşmak mı ?susmak bazen konuşmaktan daha fazla şey anlatabilir
Hayat gerçekten zormu neden ?çünkü insanı en hazırlıksız olduğu konularda sınav yapıyo ama hayat zorsa ben de kolay değilim
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ?ayy öyleyim şekerim derim yakın arkadaşlarımın söylediği şeylere kolay kolay alınmam ben
En sevdiğin çizgi film ?şirinleri çok severdim ama artık yok -hmm
Kdv gereklimi sence ?bence olmasa bizim için daha kolay olurdu herşey:dusun:
Sabırlımısın sabırsızmı ?ruh halime göre değişir bazen çoook sabırlıyken bazende tam zıttım
Alınganmısın ?tamamen kişisine bağlı pek tanımadığım insanların söyledikleri en ufak şeye alınabilirim ama yakın arkadaşlarımın dediklerine alınmam çünkü şaka mı yapıyo ya da onu söylerken aklında o an ne geçiyo bilirim
En çok hoşuna giden söz nedir ?hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım ahdım olsun
İlkler neden unutulmaz ?sonuçta ilk defa yaşadığın şeyler hep özeldir ama ben genelde unuturum
Düğünlerde oynarmısın ? :halaysevmem ama çok yakınımsa ve kıramayacağım kişiler ısrar ediyorsa oynarım
En sevdiğin hayvan ?kedi
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? -hmmayy olmaz mı görüntüsü yeten kişiler ya da dükkana gelen bazı sinir müşteriler-kizgin
En sevdiğin bayan ismi ?yasemin
En sevdiğin erkek ismi ?melih
Gitmekmi zor kalmakmı ?bana gitmek hep daha zor gelmiştir karşımdakini üzmek yerine kendimi üzdüpğüm çok olmuştur
Yağmuru severmisin ?severim ama şimşek filan çakıp aşırı yağması beni korkutur
İyi yönlerini anlatsana ?kötü şeyleri çabuk unutmak en iyi yönlerimden biridir
En sevdiğin özelliğin nedir ?kinci olmamak
Yükseklikten korkarmısın ?çok korkarım
Sence en büyük acı nedir ?sevdiklerini kaybetmek ve vefasızlık
Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ?kimseden ilgi görmediğim zaman
Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi?çooooooook
Hangi konuda güçlüsün?hayatta duruşum güçlü aslında kolay kolay yıkılmam
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan?bankada param yok ama öyle bi param olsa direk giyime harcardım sadece bi yere takılı kalmayı sevmem alışverişte heryerden bişeyler alırım
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü?yakınlarıma açık sözlü fazla tanımadıklarıma utangaç
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?tartışmayı yapanlara bağlı ama beni oek ilgilendirmeyen kişlerse hiç sevmem tartışmaya girmeyi çünkü ters bişey söyleseler bana kırılırım
Sence "sen" nasıl bir insansın?en kısa olarak çift karakterli bi insanım yani sevdiklerime ayrı fazla tanımadıklarıma göre de ayrı bi kişiyim
Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)iyi bi insansın pek birebir konuşma firsatımız olmadı inşallah daha yakından tanışırızpucuk:
Sabır senin için ne ifade ediyor ?sabır benim için kendini kasmadan hayatın akışına bırakabilmek zamanla herşey yoluna oturur nasılsa
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan)elime geçse dediğim biri yok yanımda olsa dediklerim çok
en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder?canım dostumun ve eşimin tabi bi de sizlerin
göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi?olduğun gibi görünmek
hayat sana ne ögretti?zamanın en iyi ilaç olduğunu ve konuşurken ağzından çıkacak kelimeleri iki kere düşünmem gerktiğini
bende anısı var dedigin $arki varmi?Varsa hangisi?yalın cumhuriyet..
her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu?hayatımın her döneminde olmuştur
seni sinir eden $eyler nelerdir?ilgisizlik yalan iki yüzlülük yüzüme gülüp arkamdan konuşulmasından nefret ederim
neleri affetmezsin?iki yüzlülüğü affetmem bi de aldatılmayı affedemem
yürekten birini sevdin mi hiç?sevdim
Şu an ki ruh halin nasıl?bi garibim bugün tanımlayamıyorum ne iyi ne kötü
Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ?bence sosyalleşmek dozunda olmalı ne kadar sosyalleşirsen hayatına ne kadar insan alırsan kendine ayırdığın zaman o kadar kısıtlanır ve üstelik çevrende de o kadar dedikodu döner ilişkilerimde her zaman samimiyetten yanayım
Mutluluk nedir ?hayatının istediğin yönde ilerlemesi mutluluktur
Sence sanal alemde edindiğin dostluk ne kadar gerçek?derdini paylaşabildiğin kadar beraber ağlayıp gülebildiğin kadar gerçek bunları yapamıyorsan sadece laylaylom yapabiliyorsan gerçek değil
Film seçimin nasıldır? Hangi tarz filmleri izlersin ? korku ve komedi filmlerini severim
Ailenle olan ilişkini anlatır mısın mesela ailede en çok kimi seversin?kız kardeşimle iyiyiz ailemi seviyorum tabi ama takıştığımız da olur özellikle evliliğim konusunda hala annemin laf sokmalarına sinir olurum ama herşeye rağman arkamda olmaları da güzel
Kendini yetersiz olarak gördügün bir özelligin varmı? kendimi konuşarak ifade edebilmek genelde kafam devamlı meşgul olduğu için sinirliyken ya da yoğun duygular içindeyken kelimeleri kafamda toplayıp istediğim cümleleri kuramam
Eğlence anlayışın nedir? seni en çok eğlendiren nedir?eşimle ve arkadaşlarımla zaman geçirmekten eğlenirim evde ya da dışarda pek farketmez
Nasıl bir çocuktun yaramazlık yüzünden dayak yediğin oldu mu ? :bitter:evde durmayı hiç sevmeyen bi çocuktum ve çok meraklıydım dayak yediğim demiyimde peşimden terlik atılması çoktur) yemek yemezmişim bi de hiç babamın kafamdan pilav tabağını döktüğünü hatırlıyorum akşama kadar ağzıma hiç bişey sürmediğim halde tokum die ağladığım için
halen üzerinde çocuk ruhu warmı ? olmaz mı
Peki tuz ruhu kimin ruhu? :gul da ekşi suratlı kişileri ruhu))
yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın? :gozluk:üstünü örtmeye çalışırım:ilknur::ilknur:
hakkını savunabilcek birisi misin (ne olursa olsun kan çıksa bile savunurum ) diyebilir misn?hakkımı savunurum mesela yapmak istemediğim bişeyi kolay kolay kimse yaptıramaz bana
şımarık mısın ? bazen şımarmak herkese iyi gelir diöi
Bunu sadece ben yapıyorumdur dediğin alışkanlığın varmı ?var tabi saçma alışkanlıklarım ama şu an aklım agelmiyo ki:dusun:
Yaşlanıyosun farkındamısın.. ve ne düşünüyosun..?20li yaşların başında olmama rağmen korkuyorum:dusun:
Canın sıkıldığında birisine mesaj atacak olsan ilk kime atarsın?kankama sonra kardeşime eşime atmam o msjlaşmayı hiiiç sevmez sinir
neyse şimdilik sen bunları cevapla ben yine gelirim canım... :sigara:
amanda aman ilknurumuzmu konuk olmuş bu hafta yalnız ilknurum yandığının resmiyetidir bu zira şahımın intikamı acı olacaktır seninde dediğin gibi intikam sıcak yenilen bir yemektir diye -hmm-hmm
canım hoşgeldin sefalar getirdin konuk odamıza sen soruları cevaplamaya devam et bidenem bend esorularımla geleceğim bebeğim
koltugun hayirli olsun canim nekadar hayirli olur bilmem ama :dusun:
bende bir kac soru sorayim. hoşgeldin canımm sor bakalım
-kac senelik evlisin?senelik olmadı daha 22 temmuz 2009 da evlendim 10 ay olmuş
-en cok hangi ev isini seviyorsun?hiç birini sevmem mecburiyetten yaparım evimin teniz olmasını seviyorum
-sevmedigin ev isi hangisi?hepsi)ütü hele nefrettt
-en son ne zaman agladin?bi iki ay olmuştur
-en mutlu oldugun an?düğünümdür heralde
-keske böyle olmasaydi dedigin bir anin var mi? keşke ailem eşimi isteseydi de en güzel zamanlarım kafayı yiyerek geçmeseydi
-varsa ne?yazdım canım
simdilik aklima gelen sorular bunlar?:gozluk: