oooo ilknurcugum koltugun hayirli olsun
koltugunda pek bi afilliymis cok begendim
kizim sen yandin haberin olsun milleti soru yagmuruna tuttun herkes öcünü almaya kalkarsa netin basindan kalkamazsin herhalde
neyse bende birkac soru sorayim ama ben senin kadar becerikli deyilim dogrudüzgün soru gelmiyor aklima:dusun:sağol canım aklın gelenleri sorarsın sende
kac yasinda evlendin?21
esinle nerede tanistiniz?eski çalıştığım yerde
ilk görüstügünüzde neler hissettin?ilk gördüğümde hiç bişey hissetmedim
esinin sevmedigin yanlari ne?eve geç kalması bazı şeyleri büyütmesi
sevdigin yanlarida ne?olduğu gibi olması rol yapmaması hatta anneme babama bile rol yapmaz
)
ortak bir sarkiniz varmi?tüm şarkılar bzizim
simdiye kadar aldigin en cok seni mutlu eden hediye ne oldu?kankam saat bi de yastığa ikimizin resmini bastırmıştı doğum günümde -hmm
boyun kac?1.56
kilon kac?48
en cok dinledigin sanatci kim?radyo da kim çok çıkarsa
bu aralar murat boz yusuf güney
yasmak istedigin bir ülke varmi yada sehir?istanbulda yaşamk isterdim herşey elinin altında
gezmeyi severmisin?sevdiğim insanlar yanımdaysa severim tabi
mobilyada en cok sevdigin renkler? Ahşap olarak diyosan koyu siyaha dönük renkleri severim koltuklarım fıstık yeşili onlarda da açık renkleri severim
tavla, okey satranc gibi oyunlar oynarmisin oynarasan en cok hangisini oynarsin?arkadaşlarla okey oynamayı severim bi de pis yedili oynuyoruz kağıtlarla
tabi kazanana bişey almıyo sadece diğerlerine hava atıyo hava kazanıyo yani
bir alisverise gittin arkadisinla karsilastin yaramaz bir cocugu var seveyim dedin ama esarbini tutup cekti tepkin ne olurdu?ayy çok kızarım zaten yaramaz çocukları da sevmem ayrıca
yolda yürürken düsen birisini görsen gülermisin?gülmem ya yazık insanlık hali ama bana bi kızı keserken önüne bakmadığı için filan düşşe gülerim
:dusun::dusun::dusun::dusun:üff yaa baska soru bulamiyorum ama daha düsünecem kurtuldum sanma ilknurum gene gelmek üzere gidiyorum sana kolay gelsin:gulegule: