baya hızlıyım dime)
İvet:sigara:
baya hızlıyım dime)
:halay :halay
Su an orda saat kac.)saat mi o ne burda daha icat edilmedi
Yasın kac ?21
Nerelisin?kastamonu
Kactane kankan var) ?bi tane kankam varrr
Normal günün naslo geciyor?anlatmıştım
En cok ne yapmaktan hoslaniyorsun ?arkadaşlarla toplanıp bişeyler yapmaktan eşimle bişeyler yapmaktan kankamla sohbet etmekten
Pcyi actıgında ilk yaptıgın sey?best fm i açıp foruma ve face girmek
Kac kardesin var?iki kardeşim var biri kız biri erkek
Burada olmaktan mutlumusn?mutluyum
Hayat sence ney?hayat sınavdır
Ask'i 3 kelimeyle anlatırmısın?fedakarlık mutluluk ve acı
Esmermisin Sarisınmi?esmerrrrrrrrrrrr
Boyun kac?1 56
Mutlumusun?idare eder
En cok sevdigin Filim?yazmıştım
Ailenden en cok deger verdigin ve sevdigin insan?hepsi
En cok sevdigin ülke ?zaten Türkiye dışın açıkmadım
Gelecegini nasl görüyorsun ?çolukk çocuk iş güç sıradan görüyorum
:halay :halay
-Susmak AsaLetLigimi ifade eder? Yoksa caresizligimi?valla bazen asaleti bazen çaresizliği bazen de söylenecek çok şey olduğunu ifade eder
-En sevdigin sehir ?g yeri severimezme olsunda her
-Seni tek kelimeyle anlatacak bi sözcükdeğişken
- '' Gurur '' keLimesi sence nediR?gereksiz
- Sürprizleri severmisin?severim ama yapan yok
-hayatını senin eline verselerdi onu nasıl şekillendirdin neleri ekler ve neleri çıkarırdın hayatından ?valla zamanında iyi bir liseye giderdim orta okulda dah çok asılırdım derslerime üniversite okur ev bi meslek sahibi olurdum edebiyet öğretmeni olmak isterdim
-Ve birde zamanı geri çevirebilsen neleri düzeltirdin ??dediğim gibi bi meslek sahibi olurdum hayatım çok farklı olurdu
4. Seni en cok üzen bir olayı anlatırmısın ?eşim görse ağzımı kırar ama hayatımda gerçekten en üzüldüğüm iki şey var biri platonik aşkımın tayini çıkıp çooook uzaklara gitmesi ikincisi kankamın evlenip burdan gitmesi...
İlknur sen beni öldürcen
ahhh güzelim istedğin olmuş. ama maşallahın var kızzz. bende bir ara uğrarım şimdi bunlarla uğraş hayatım.sana kolay gelsin .
Canım ben yine gelidm sorularımla.... :kayris::kayris:hoşgeldinnnn
Anne olursan nasıl bir anne olursun?evlat nasıl yetiştirilir anlat bakalım bize? -hmmvalla zor bi soru anne olmadan bilemem heralde ama çok korumacı olurdum büyük ihtimalle çünkü devir kötü
En güzel hediyen ne..kankamın resmimizi bastırdığı saat
Unutamadığın birşey..? lise yıllarını unutamam
Örnek aldıgın insanlar kımler ?öyle pek örnek alma huyum yoktur ben benim
biri seni üzdüğünde ona belli edermisin?genelde etmemeye çaışırım
kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin?sevdiklerim için bazen kendi isteklerimi ikinci plana atabilirim
Sence çocuk sahibi olmak, kötü giden bir evliliği kurtarır mı?kurtarmaz bence
İçinde ukte kalan birşey var mıdır,varsa nedir?nişanlılık dönemim çok kötü geçti bi de düğün gecemizde buraları sel bastı eşimle bi kaç gün oh be diyemedik sabah 7de dükkana gitmek zorunda kaldı.. bunlar içimde ukte yani
Ruha şifa bir söz yazarmısınız?bu da gelir bu da geçer ağlama))
Özlemini duyduğun biri varmı?kankam keşke eskisi gibi hep yanımda olsa:gitme:
Hayatında vicdan azabı duyacağın yada suçluluk duyacağın bir şey yaptın mı.?mutlaka yapmışımdır mesela erkek kardeşimi çok dışlardık odaya çekilirdik kız kardeşimle onu almazdık o da annemlerle sıkılırdı içeride tek erkek olduğu için çok dışladık hep yaşnızlık çekti canım buna üzülüyorum keşke ona da ilgi gösterseydik
hayatın akışını sen mi değiştirisin yoksa sen mi ona uyarsın...valla bazen uyarım bazen değiştiririm anlaşır gideriz
bir gününü kendine ayırdın ve ertesi gün öLüceksin bu günü nasıL yaşardın?sevdiklerimi görürdüm ağlardım tövbe ederdim bol bol
Hayatından Bir An Önce Çıkmasını İstediğin Biri Var Mı ?-hmmyok aslında zaten hayatımda fazla kişi yok
Gün içinde en çok keyif aldığın şey? hanımefendide olmak-hmm
Sezgilerinin kuvvetli olduğuna inanıyor musun?evet aslında eskiden daha kuvvetliydi biraz yoğunlaşmak lazım hayatına akışına bırakırsan sezgi filan kalmaz bi de çok gariptir canım bişey çeker mesela bakarım akşam eşimin elinde içinden gelmiş almış böyle şeyler çok olur ballıyım o konuda-hmm
Bu zamana kadar yapılmış en büyük teknolojik icat sence hangisi ?pc ve net tabiki
Gözler kalbin aynası derler sen birisinin gözlerine bakınca kalbini görüyor musun? insanların gözlerine pek bakmam) zaten görmüyorum da kalbini
Öpüyorum canım seni.. yarın yine gelirim...