tertemiz mis gibi menü olmuş kuzumSabah 9 00
Kaysı 3 tane yanında 3tane ceviz
Spor salonuna gittim
11 30 kahvaltı
Bir dilim ekmek kepekli
Peynir bolca
Bir tane yumurta haşlanmış salatalık domates
Akşam 18 30
Bulgur pilavı 3 kaşık.
Yanında haşlanmış tavuk
Birazda yeşil fasulye
Bol salata ayran
2tl su
@pinapina furkanlipek45
çakııılll o balık krakerle elmalı soda ney12.30
Kepek ekmeğinden beyaz peynirli tost
Ayran
17.00
30 tane balık kraker
1 tane elmalı soda
21.00
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1litre su
1 tane soda
Mutsuzum çünkü indirdiğim program 1000 kalorilik spor yapmamı soyledi yanı bu diet boşuna mi şimdi moralim bozuldu
@pinapina
Bugün yanıma muz ve badem aldim hazirlikliyim dün çok hazırlıksız yakalandim.tertemiz mis gibi menü olmuş kuzum
spor da yapılmış mis gibi,terine sağlık
çakııılll o balık krakerle elmalı soda ney
Program bana haftada 1 kilo veremezsin dedi gibime geldi kısaca çünkü hedefi duruşunda haftada 500 gr oluyor ozaman 600 kalorilik spor veriyor. Sanırım süre ve gelirleriyim hedef yüksek cikti. 35 hafta 37 kilo Haftada 1 kilo nerdeyse abarttim sanirim. Mesela dün yediklerime fazla dedi ve kilo sabit dedi. Çok sınır bozucu babalık kraker olmasa kurtarirdim.@Çakıl80 o programlara pek güvenmiyorum ben.1000 kalorilik spor yapmak bilemiyorum.bir saat ip atlayınca 600 kalori yakıyon diye biliyorum.yani yürüyüşle falan 2 3 saat anca yürüycen de 1000 kalori eder sanırım.dediğim gibi o tür programlara güvenme.
kız seni gebertirim bu kadar geç vakitte menü mü verilir
Valla evde kaynimin vardı malum çukur günü sonrada oglani yıkadım bitlenmis yaa olağanüstü hal vardı evdekız seni gebertirim bu kadar geç vakitte menü mü verilir
İnşallah canım benim yaaaAfetlerim bugün kutsal salı@Kübrali @Çakıl80 @Kajupi @Yaz001
Lütfen menülerde ödeme sebep olacak şeylerden uzak duralım
Hafif sporlar yapalım ve bol su içelim.
Yarın sabah kalktığımız anda tartılmayalım.
Uyandıktan en az 2 saat sonra..
Mümküse 3 mil leslie ya da tempolu yürüyüş yapıp spordan bi saat sonra tartılalım ki bütün mevcut ödemlerimiz gitmiş olsun
Haydi afetlerim bu hafta bomba gibi bi yüzdemiz olsun
Stresli olan ne?Menü paylaşmak çok stresli olmaya başladı
12.30
6 yemek kaşığı patlıcan tava
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmegi
17.00
1 adet muz
3 tane badem
19.45
6 yemek.kasigi patlıcan tava
1 kase Dereotlu yoğurt
1 dilim kepek ekmegi
Midem tok ama gözüm ac kaldı.
30 dakika yürüyüş
2 litre su
@pinapina
Menü paylaşmak beni çok geriyor neden bilmiyorum diet de geriyor. Sürekli yemek düşünmek de geriyor. Bu hafta zayıflama ile ilgili herşey beni çok geriyor nedenini bilmiyorum. Yemeğimi yedim ve sabırla bekliyorum ama heran birşeylere saldırabilirim resmen gerginlikten ensem yanıyor. Içimden bağırmak birilerine sataşmak geliyor. En iyisi ben gıdım pembik e sarimStresli olan ne?
Git sar artı zaten... canım alışacaksın geçecek.. sakince 7leri bekle..Menü paylaşmak beni çok geriyor neden bilmiyorum diet de geriyor. Sürekli yemek düşünmek de geriyor. Bu hafta zayıflama ile ilgili herşey beni çok geriyor nedenini bilmiyorum. Yemeğimi yedim ve sabırla bekliyorum ama heran birşeylere saldırabilirim resmen gerginlikten ensem yanıyor. Içimden bağırmak birilerine sataşmak geliyor. En iyisi ben gıdım pembik e sarim
kahvaltı çok güzelSabah 10 00
Peynir bolca
Çökelek tereyağı zeytin
Domates
Bir tane yumurta
Ara öğün
Çarşıdaydım dayanamadım çok az simit yedim
1saat yürüyüş
Akşam 18 30
Tavuk sote
Bol ayran içtim
2 lt su içtim
ben olsam hiç de stres olmazdım menülerin çok güzel çakılMenü paylaşmak çok stresli olmaya başladı
12.30
6 yemek kaşığı patlıcan tava
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmegi
17.00
1 adet muz
3 tane badem
19.45
6 yemek.kasigi patlıcan tava
1 kase Dereotlu yoğurt
1 dilim kepek ekmegi
Midem tok ama gözüm ac kaldı.