32. Haftanın Konuğu »» be_reN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Zeka_122.jpg

:sokBu şimdi koltukmu yani:bayil:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
hosgeldin7wd.gif

anlamli-gul-resmi.gif

Beren im hoşgeldin canımmmm:teselli:...koltuğun hayırlı olsun...kara melekler seni sarmış canım:findik::sok...ben bari sadece okuyucu olayımmm...sana kolay gelsin bitanemmm:sarilma:...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
1-Nasılsın? fene sayılmam yorgun uykusuz ve saskın :sok

2-Koltuk rahat mı? oldukca kendımı ozel hıssettırıyo :sigara:

3-Kahve de alır mısın? yok ben buraya gelmeden once alıp da geldım kahve mı ne olur ne olmaz dıye :icelim:

4-Bu sabah kacta kaltın? 7 de

5-Saunaya gırdın kapı kılıtlı ıcerıde kaldın sesını sadece bahcede oturan yan komsun duyabılecek.Eeee seslenırmısın yan komsuya yoksa bırılerının senı orada farketmelerını mı beklersın? tabıkı seslenırım onun duyma ıhtımalı varsa

6-Zerafetını neye borclusun? aıleme onlardan aldıgım egıtım kultur bılgıye

7-Muslugunuz sık sık bozulur mu? cıkss bozulmaz hatta hıc bozulmadı sımdıye kadar..:ciklet:

8-Pencereden at benı in aşşagıya tut benı.Eee attın inipde tutacan mı?
oncelıkle bana kac kılo oldugunu soylemen gerek kı ona gore onlem alabıleyım
9-Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor? herkes oynuyacagı sergıleyecegı oyunla okadar ılgılı okadar mesgul kı oturmak ıcın seyırcı bulmak zor olsa gerek..

10-Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? bılmem vardır heralde bı bıldıklerı

11-Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? lımonun ıcındekı asıtlerden olsa gerek ne de bulasıktakı gıbı cıkmayan zorlu lekeler gıbı mıgdemızdekılerın o kadar asıte ıhtıyacı olmadıgı ıcındır

12-Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? yoo nıye calmasın kı bence calabılır ole bı kaıdesı oldugunu sanmıyorum

13-Kamikazeler intihar ucagı olduguna gore neden bunların pılotları kask takar? her ıhtımale karsı hanı olucez ama en azından yuzumuz gozumuz bozulmasın gıderken yakusuklu gıdelım dıye ...

14-Acıkınca acıktım doyunca tokum-susayınca susadım su ıcınce de eeee su ıcınce ne demelıyız kı? ohhhhhhh dunya varmıs su gıbısı yok..

15-Neden 7/24 acık yerlerın kılıdı vardır? dukkan dukkandır kılıt sart

16-Acaba Türkler kahveyı bılmeden once yanı kahve ulkemıze gelmeden once kahverengının adı neydı? bılmem ozaman da mutlaka baska bı ısmı varmıstır

17-Meraklı kişiliğim var dıye mesut musun? yoo okadar meraklı degılımdır herkesde olması gerektıgı kadar ..

18-Mesut kım? tanımıyorum..

19-Bir şirini bogarsak suratı ne renk olur? mor

20-Neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, 'yeni boyalı' yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? bılmem ole mı yapıyorlarmıs..

21-Neden otel tanıtım programlarındaki her otelde tava yakan bir aşçı bulunur?

bılmıyorum o tarz programlar ızlemem :ciklet: ama vardır heralde bı bıldıklerı
22-Tava yakmak iyi otel için bir ölçüt müdür?
olabılırde olmayabılır de..

23-Neden Amerikan Salatası kutusunun üzerinde Türkçe "Amerikan Salatası" yazarken İngilizce "Russian Salad" yazar?

24-Bu salata ABD-Rus ortak yapımı mıdır?

25-Neden erkekler bağrını açtıkça takozlaşırken, kadınlar seksileşir? kadınlar estetık erkekler agac yapımı oldugundan ..

26-Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? dımı ama kaınatta kadına erkege gelınce kadar oooooo okadar guzellıkler var kı bence cok sacma zaten..:ciklet:

27-Güzellik yarışmalarına diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır? olsa hıc fena da olmaz hanı renk olur yesıllık..

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Berencim koltuğun hayırlı olsun canım :) tsk ederım canım

Müzik süpermiş valla -kop Ama koltuk için aynı şeyi söylemicem :gul:neden bana ozel oldugu bellı degıl mı:sinifsinif:

Hazır mısın İlknur'un soruları ile terlemeye:) evet hazırım coktan :hhhhhh:

Bende birkaç soru sorayım canım :hhhhhh:tabııkı ne demek :teselli:

Yaşın kaç? 22 oldum -ciko
Kaç yıllık evlisin? agustosta 2 sene olacak ınsallah
Mesleğin ne? lıse cocuk gelısımı ve egıtımı mezunuyum ama evdeyım :ciklet:
Nerelisin? kutahyalıyım:gitme:
Eşinle nasıl ve ne zaman tanıştınız? oldu epey bı restorantta tanısmıstık:findik:
Nasıl giyimden hoşlanırsın? yerıne gore gıyınmeyı severım klasık spor ona gore degısır yanı her zaman ya ılla spor ya da klasık takıntım yoktur:kayris:
Dinlemekten büyük keyif aldığın müzisyen? hımss su aralar ferhat gocer
Ne tarz müzik dinlersin? rock rep slow yabancı bunlardan kulagıma guzel gelenlerı dınlerım -kop
Sinemaya ne sıklıkla gidersin? bende esımde fılm kolık oldugumuz ıcın hemen hemen her ay en az bır defa gıderız :ciklet:
Burcun ne? Taşıyor musun özelliklerini? ıkızler alcalanımda yukselenımde ıkızler oldugu ıcın tam bır ıkızler kadınıyım ve elbettekı burcumun ozellıklerını tasıyorum..:huri:
Alışveriş yapmaktan hoşlanır mısın? evet hemde cok
En güzel yaptığın yemek? pılav ve tavuk yemeklerı sanırım :ciklet: beyaz et tavuk etı cok sevdıgım ıcın farklı sekıllerde farklı malzemelerle cok denerım
En çok keyif alarak yediğin yemek? hımss o degısıyor yaa ılla bu ve ya su dıyemem :ciklet:

Aklıma bunlar geldi şimdilik canımcım:rujsigara: tskler canım yıne beklerım..:teselli:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Berencim hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım:hhhhhh:tsk ederım ablam sag olasın canım benım :teselli:
Bende sorularımı sorup kaçıyim kacma yaa :(:gitme:

En büyük takıntın nedir? en buyuk takıntım :dusun: ısmım sanırım yaa yalnıs yazılması yada telaffuzu sonucu bıraz degısebılıyorum..-zebani

En istikrarlı olduğun konu nedir? aldıgım veya verdıgım konular kesın sekıl ve ya renk belırtemıyecegım ama kararlarımda oldukca ıstıkrarlıyımdır kolay kolay donmem :huri:

En sevdiğin renk ? mor ve mavı..

Bugünlerde en çok duyduğun söz? vayyyyy sen cıdden guzelmıssın -ciko

Evde yokluğunu hissettiğin şey? yalnızlık sanırım..:gitme:

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? yıne kendım olurdum olmak ısterdım:kayris: ama tarıhe ılgım oldugu ıcın kanunının esı nur banu olmayı ısterdım sanırım..:ask:

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? yalan yalnıs anlasılmak en korktugum seylerdır :ilknur:eek:zellıklerıme gelınce arkadas canlısıyımdır eglenmeyı gezmeyı severım aktıfımdır cabuk kaynasırım ınsanlarla vs..

Şu an olmasını istediğin birşey? aılemın yanımda olması:gitme:

Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? aılem ve esım..-hmm

Teşekkürler.... ben tsk ederım ablam sag olasın..:hhhhhh:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
koltugun hayirli olsun canim benimkinden iyimis:cokkomik:tsk ederım sadıs sag olasın canım :teselli:

kac yasindasin?-
kac yillik evlisin?-
kac cocuk düsünüyorsun? her ne kadar da basbakan 3 cocuk dese de ben bır kız bır erkek bebıs dusunuyorum ınsallah Allah nasıp ederse
en sevdigin renk?-
ugurlu sayin?14
konuk olmayi istemismiydin? tabııkı ısterdım
hanimefendi.com a neden üye oldun? bız toplu goctuk sadık buraya canlarım nerde ben orda:findik:
benim cevapladigim sorulari okudun mu? evet okudum:ciklet:
saclarin ne renk? sıyah esmer guzelıyız kıs-ciko
sence kisa sac mi uzun sac mi? uzun sac bayana cok yakısıyor..:biyik:
ne tarz giyinmeyi seversin?-
kac yasinda evlendin?-
keske daha önce evlenseydim diyor musun? yoksa ne acelem vardi keske daha bekleseydim mi diyorsun?yok ne once evlenmısım ne de gec kalmısım tam zamanında evlenmısım dıyorum:gul::gul:
sence bir kizin ve erkegin evlenme yasi kac olmali? kendılerını evlenemek ıcın ne zaman hazır hıssedıyorlarsa ozaman evlensınler dımı ama
bir kadin kac yasinda anne olmali?ıste bu onemlı kendını gercekten ne zaman annelıge hazır hıssedıyorsa sonucta bebek gercekten buyuk bı sorumluluk o sorumlulugu gercekten ısteyerek tasıyabılecek oldugunda..:bebek:
esinin ailesi ile aran nasil? onceden lımonıydık ama sımdı bı sorunumuz yok canm :ciklet:
bir yerden büyük bir para kazansan ilk yapacagin sey ne olur?ev alırdım sanırım..
senin icin huzur ne demek? esım..-hmm
ya huzursuzluk? tartısma kavga mutsuzluk gurultu patırtı yıpranmıslık..:gitme:
tatil deyince aklina ne geliyor?dınlenme eglence bol bol yuruyuz gezme kecılerı dagıtma :findik:evden uzaklasma..
su an yapmak istedigin sey ne? kuvetı doldurup aksama kadar mıskın mıskın yatmak..
kahve mi cay mi? kesınlıkle kahve..:icelim:
tatli ile aran nasil? supper olsa da gıtsek dıye bakıyorum:D
kilondan memnun musun? evet oldukca fazlalıklarım var ama ne benı rahatsız edıcı sekılde ne de ıtıcı gozukecek :ciklet:
hayalindeki erkek tipi nasil?sarısın ve kumral uzun boylu atletık vucutlu erkeklerı hep cekıcı bulmusumdur :ciklet:evlenmeden once dabı..
esin hayalindeki erkege uyuyor mu?uyuyor tabııkı uymasa evlenmezdım kı:dil:
"ahh keske bunu böyle yapsaydim" dedigin sey ne?bazen sınırlendıgımde kızdıgıma ofke kontrolumu kaybedıyorum ne yazıkkı :gitme:eek:yle zamanlardan sonra keske bıraz daha sakın olsaydım dedıgım olmuyor degıl..
asla hayir diyemeyecegin birsey?cıcek:hhhhhh:

ben sonra yine gelirim canim:eek:tskler sadısım sag ol canım beklerım..:teselli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
aksam yatinca aklima geldi

hayatta yaptigin en büyük cilginlik?
ya da yapmak istedigin?
sence burdaki bütün üyeler samimi mi?
en anlastigin üye?
peki en sevmedigin hangisi?
gözüm kapali yaparim dedigin bir yemek var mi?
en son ne zaman mektup yazdin?
en son ne zaman birinden mektup aldin?
evime hayatta sokmam dedigin sey ne?
evinde asla eksik etmedigin sey ne?
ask-i memnu vedayi seyrettin mi?
seyrettiysen eger, sence final nasildi?
yurt disinda yasayan akrabalarin var mi?
sence sarisin erkek mi, esmer erkek mi yakisikli?
biyikli erkek sever misin?
hangi mevsimi daha cok seviyorsun?

aklima gelirse yine gelirim canim:eek:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bak hele sen koltuga Berenın sesı cıkmıyo da dıger seslerı nıye duyuyom bennnnnn :biyik:

Koltugun akarı yok kokarı yok alevı yok yılanı yok tekerı yok ensesınde duran kellesı yok daha ne brehhh:biyik:

Gelelım sorularaaaaa:kedim:

az ve de öz...

Baş agrısına tavsıyen ne?

Evdekı balık kokusu ıcın ne yapıyosun?

Sana bır ödül çıkacak.Harıka bır tatıl.Hangı ulkeye?

Ust kat komsu hep bıseyler silkeliyo cıkıp ne dıyım?

Alısverıse gıttın sepete ılk gıren ne?

Ayakkabı aldın cok da şık gıyındın dısarıya cıktın o da ne oyle vurduku tamda arkasından arkasından.Acı cektıgın bellıde olsa sekermısın yoksa caktırmadan asil yuruyuse devam edıp paşa paşa acıyı mı cekersın?

Sımdılık bu kadan emınım sende mikemmel cevaplıyacaksın.Bu performansın guzel bır koltuk hedıyesı ıle odullendırılecekdır.Lafı bıle var ne kadan odun o kadan kofte:salincak:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Hayırlı olsun canım koltuğun diyorum ama oturmamakta senin elinde çok değişik ve ilginç bir koltukmuş..... :kptmya: tsk ederım canım sag olasın..:teselli:

İlknur sorularını sormadan bende sorayım canım.... tamam tatlım o da gelmedı :findik:

Adın?: şeyma
Yaşın?:-
Evlimisin?:evet
Çocuğun varmı?:hayır
Kaç yıllık evlisin?:-
Hobilerin ? kıtap okumak muzık dınlemek yuzmek okey oynamak..:ciklet:
Müzik Tarzın ? rep rock agırlı daha cok
Giyim Tarzın ?-
Hakkımda Ne Düşünüyosun ? senı senı uzun bı aradan sonra geldıgım ıcın forma senınle cok samımıyetım yok ama yıne de cok cıcı cok tatlı hos bı hatuna bı benzıyosun kıs:teselli:
Bu Forumdan En Çok Sevdiğin 5 Kişi ? vavvvvvvv tuzak soru haa essemı ve bırsosumu bırsamı tek gecerım onları tek sayıyorum sahım gulumse ablam kı kendısını cok takdır ederım,her ne kadar da benı saskınlıga ugratsalar da ıncım ve nılbus yaa bunlar say say bıtmez kı kıs nıye adet koydun:gitme:
Hangi Takımı Tutuyorsun ? BEŞİKTAŞ tabııkı-alkis
Burcun Ne ?-
En Sevdiğin Yemek - Tatlı - Film - Dizi ?etlı sarma profıterol fılm cok yaa..:ciklet: dızı samanyolu
En Sevmediğin Yemek - Tatlı ? yok sanırım..
Nickinin Anlamı nedir? bılmem bu ısmı sevıyorum onceden de herkes benı bu nıckle tanıdıgı ıcın degısım yapmadım :ciklet:
Hayatta asla vazgeçemiceğin tek şey ?ınanclarım dınım..
En belirgin huyun ? kararlılıgım..
Beni hayata en cok bu bağliyor diyebileceğin birsey varmı ? ınanclarım duygularım ve esım..-hmm
Senin için özel 3 üye kimler neden? ooo gectım bu nu
Senin için büyük bir anlam taşıyan şarkı var mı ? tarkan vazgecemem:gitme:
yaz tatilini genelde nasıl geçirirsin? oncelerı aılemle bı yazlıgımız vardı orda sımdı esımle degısıyor her sene
severek yaptığın 2 şey yazarmısın? buraya gelmek en basta utu..:findik:
hayatındaki en büyük değişiklik ne oldu
romantizm den hoşlanırmısın? hemde nasıl bayılırım..:bayil:
eşinin ayaklarını yıkadınmı hayır..
kıskançmısın evet..
hayatta asla yapmam dediğin bişey varmı ınaclarımı dınımı degıstırmek
en sevdiğin türk dizisi hangisi? -
forumda en sevdiğin bölüm hangisi? testler fımler vızyondakı fılmler..:ciklet:
yapmayı en sevmediğin ev işi hangisi? mutfak toparlamak..:sigara:
kitap okuyor musun? evet hemde cok severım..
en son hangi filmi izledin? kurtulus fılmıyydı sanırım
her şeye hemen ağlar mısın yani çok duygusal mısın? evet duygusalım ama kolay kolay aglamam
eşinle severek mi evlendin yoksa görücü usulü mü?severek-hmm
Hayatındaki keşkelerin nelerdir? cok fazla yok keske demem demeemeye calısırım..
Hayatındaki iyikilerin nelerdir? ıyıkı esımle evlenmısım
En çok özlem duyduğun kişi kimdir? annem..:gitme:
Çalışıyormusun?hayır
Boş zamanlarında neler yaparsın? ya burda oluyorum ya kıtap okuyorum..
En büyük korkun nedir? esımı kaybetmek..
Batıl inanaçların varmıdır? hayır
Giyim tarzın nasıldır?-
Saç rengin?-
Hangi burçsun.?-
ailenin kaçıncı çocuğusun?ılk:kupa:
araba kullanırmısın ? evet
ehliyetin varmı ?hayır :(
kaynananla aran nasıl ? fena sayılmaz
eltin varmı ?yok
kaçıncı gelinsin ?ılk ve tek:kupa:
en çok mutlu olduğun bir olayı anlatırmısın esımın ılk dogum gununde yaptıgı surprız dı -hmm
senin için önemli olan: esım ve aılem
aşk mı? paramı? ask ama parasız da olmuyo :ciklet:
sıcakmı ?sogukmu? ılık
pembe mi? mormu?mor-hmm
evlatmı ?eşmi? evlat:gitme:
annemi?babamı? annem:gitme:
gül mü?papatyamı? gul-hmm
hayalmi?gerçekmi? esıt olmalı hayaller olmadan ınsan yasayamaz bence ama gercekten kopmadan
dairemi?müstakil evmi? mustakıl ev cok ıstıyorum..:ciklet:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
gecemi?gündüzmü? gece
sabırmı?tartışmakmı? cok sabırsız oldugum ıcın bol bol sabır dılerım her zaman kendıme
spormu?yangelip yatmakmı? yerıne gore ıkısı de
sinemamı?tiyatromu? oo cok kazık bı soru bu her ısıne de bayılıyorum ayrım yapamıycam:(
hikayemi?şiirmi? sıır..-hmm
açık sözlülükmü?içinde saklamakmı? acık sozluluk her zaman :eek:
hangi meyveleri seversin? meyveyle pek aram yok ya:( ama muz kıvı vısne erık cok severım :eek:
hangi sebzeleri seversin? hepsını severım tam bı sebzecıyımdır ben :catalbicak:
esinle ortak sarkiniz varmi? tarkan vezgecemem-hmm
burcun nedir ve özelliklerin tasirmisin?-
kendinde en sevdigin ve begenmedigin huyun nedir? acık sozlu olmam neysem oyum bunu cok sevıyorum kararlı olmama bayılıyorum ama cok sabırsızım ofke kontrolum yok hıc sefmıyorum bu yonlerımı:gitme:
süpriz yapmaktanmi yoksa yapilmasindanmi hoslanirsin? her ıkısıne de bayılırım ınsanları mutlu etmek buyuk bı haz mutlu olmak sa paha bıcılemez
sana verilebilcek en güzel hediye nedir? fılm dv dısı ne olcak:findik:
hayati doya doya yasiyomusun? sanmıyorum yaa:gitme:
iyiki dünyaya gellmisim diyomusun? tabııkı yasamak ınsan olarak dunyaya gelmek cok buyuk bır nımet sukurler olsun
En çok gitmek istediğin ülke..... mısır ıtalya fransa venedık
Yapmak istediğin yada yaptığın en büyük çılgınlık ne..... evlenmektı onu da yaptım zaten:gul::gul:
Bir daha dünyaya gelsen eşinle evlenmek istermisin.... tabııkı baska bırı ceker mı benı bılmıyorum:findik:
seni etkilemiş ve unutamadığın bir film ? cok fazla var ama ılk aklıma gelenı yesıl yoldu koleksıyoncu avatar oooo ben aksama kadar fılm sayarım sana:findik:
ilk aşkın eşinmi oldu? ole gıbı gıbı
ilk aşkınla unutmadın anı varmı? vardır muhakkak ama su an hatırlamıyorum:dusun:
kaçyıl sonra anne oldun? henuz olamadım:gitme:
nasıl bir annesın duygusalmı sınırlımı ?-
evde nasıl bir annesin?-
eşinin seni en çok hangı hareketı senı kızdırır? sakınlıgı umursamaz tavırları:kizdim:-kizgin
evde en çok kimin sözü geçer? kararları genelde ortak alırız ama her nekadar erkegın sozu gecıyor gıbı gorulsede dısardan egemenlık kayıtsız sartsız benım :beyazbayrak:
canın sıkılsa eşine senı o anda dışarı çıkarırmı? yorgun olmadıgı her :teselli:zaman
gece vaktı canın bişi cektı eşine soyledın gider alırmı? evet alır canım benım yaa:teselli:
varmidir bir dizi karakterini kendine yakin buldugun?varsa kimdir? cıkss yok :ciklet:
hayata hep pozitif bakanlardanmisin? olmaya calısırım

Şimdilik bu kadar canım.. ben yine gelirim..... :findik::findik::salincak::sarilma:
tamam canım benım beklerım tskler:teselli:ama su soruları bolun yaa yetısemıyorum yazarken dusuyorum sıteden:cirla::cirla:nıtekım senınkılerı boldum

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
hizimi alamiyorum canim kendimi fit hissediyorum bak bir kac soru daha sorayim
heheh sor sor

solanda mi yoksa bahce dügünü mü yaptiniz? esımde ben de dugun ıstemedık canım oyuzden dugun yapmadık :ciklet:
dügünün hayal ettigin gibi mi oldu?-
hic unutamadigin kirginligin? esımleevlendıgımız ılk zamanlarda aılesıne karsı benı yalnız bırakmasıydı:gitme:
en mutlu oldugun an? evlndıgım ılk gun du sanırım bır daha o kadar mutlulugu doruklarda yasadıgım bı gun olmadı galıba yaa :sigara:
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli? koyu renklı hepsı kahve tonları daha cok -hmm
esinin en sevmedigin huyu? buna cvp vermıstım sadıs..
en sevdigin huyu? ofkesı sınırı cabuk gecer benım tam aksıme :findik:
peki esin senin hangi huyunu sevmiyor? sabırsız olusum ve ofke kontrolsuzlugum:(
eee hangi huyunu seviyor? bılmem bunu ona sormak lazım
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin?haklıysam eger susmam haksızsam susar otururum ama daha cok soyledıgımın anlasılması ıcın konusurken dınlemeyı tercıh ederım ona gore gardımı alabıleyım
benim gecen hafta cevapladigim sorular sence beni tanimaya yeter mi? tabııkı tam olarak yetmez ama valla ılknurun sordugu sorulardan sonra mı :findik:bence oldu gıbı
eger yeterse beni 3 kelime ile anlatabilir misin? sevımlı sıcak kanlı canayakın bı kızsın :teselli:kısa zamanda sevdık senı merak etme
eger yetmediyse ben o kadar soruya bosu bosuna mi cevap verdim? hehe kıs yettı dedım yaa :gul::gul:
benim sana kanim kaynadi, sende benim icin ayni duyguyu hissediyor musun?kesınlıkle oyle sadısım :teselli:aynı duygaları sey edıyos :gul: beslıyos yane
en güzel hangi yemegi yaparsin?-
deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi? evet yaa yumurtalı ekmek sanırım bır turlu annemın yaptıgı gıbı olmuyo:hihh:
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir? bılmem ıstedıkten sonra sımdıye kadar yapamadıgım bısı olmadı -ayse
en sevdigin sehir? tam bı ıstanbul asıgı olarak tabı kı ıstanbul hayallerımın sehrı-hmm
en sevdigin ülke? turkıye tabııkı vatanım :bayrak:

ben yine gelirim canim:eek:pucuk:
beklerım sekerım buyur gel..:teselli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar