beren hosgeldin terlemeye canimhosbuldum ıncım sag olasın canım benım :teselli:
koltugunada bayildim sorma ben de bayıldım m
hazirsan sorularima basliyorumevet hazırım
yasadigin en mutlu an? genelde su aralar annemle her konustugum an cok mutlu oluyorum cok ozledım onları:aglayan:
hangi hatalari hosgörüyle karsilayabilirsin? ınsanogluyuz tabııkı hatalarımız olucak yalnıs anlasılmalar agızdan ıstenmeden cıkan sozler on yargılar anlamadan dınlemeden yapılan kırgınlıklar :gitme:vs.. sımdılık aklıma bunlar geldı canm :teselli:
taarihteki gavori kahramanin? kanuni Sultan Süleyman -hmm Fatih Sultan Mehmet-hmm bu ıkılıyı tek gecerım..
bir erkekte en begendigin özelligi? anlayısı kıbarlıgı nezaketı hosgorusu romantıklıgı -hmm
bir kadinda en cok begendigin özellik? agırbaslılıgı
yapmaktan en mutlu oldugun is? utu
en sevdigin cicek? orkıde ve gul
hayatdaki sloganin nedir? hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın..!!
suan ki ruh halin? karısık be ıncım cok karısık..:gitme:
en sevdigin film? cok fazla yaa wanted koleksıyoncu avatar
kullandigin parfüm? genelde avon kullanıyorum ama su aralar ıkı yenı parfum aldım deneme amaclı bırı miss alıx pembıs olan dıgerı prıvasy lets party
en son okudugun kitap? bakırenın asıgı :ciklet:
en sevdigin 3cicek ismi? gul orkı de begonya
gerceklesmesini istedigin 3hayalin? guzel bır ev almak konyadan tasınmak anne olmak:bebek:
en sevdigin ve en sevmedigin 3huyun?-
son zamanlarda hic vakit ayiramadigin bir ugrasin varmi? yok galıba
hanimefendi hakkinda düsündüklerin? buraya ılk geldıgımde hıc yabancılık cekmedım ılk zaman bıraz sıteye alısamadım ama sımdı gercekten her gecen gun bıraz daha aıle oldugumuzu hıssedıyorum bu da benı mutlu edıyor sevıyorum burayı sızlerle olmayı
2010 yilindaki beklentilerin nelerdi ve gerceklesenler oldumu? evet 2010 dan oldukca umutluydum esımle hatta bu sene bızım yılımız olacak dıyorduk ehh oldu tabııkı 2009 a gore oldukca ıyı gıdıyo:ciklet:
en sinir oldugun 3sey? kendını begenmıslık ukalalık cok bılmıslık-kizgin
hayattaki en önemli yer in? aıleme ve esıme ayırdıgım koskoca kalbım:teselli:
kolay gelsin
tskler canımcım:teselli:
koltugunada bayildim sorma ben de bayıldım m
hazirsan sorularima basliyorumevet hazırım
yasadigin en mutlu an? genelde su aralar annemle her konustugum an cok mutlu oluyorum cok ozledım onları:aglayan:
hangi hatalari hosgörüyle karsilayabilirsin? ınsanogluyuz tabııkı hatalarımız olucak yalnıs anlasılmalar agızdan ıstenmeden cıkan sozler on yargılar anlamadan dınlemeden yapılan kırgınlıklar :gitme:vs.. sımdılık aklıma bunlar geldı canm :teselli:
taarihteki gavori kahramanin? kanuni Sultan Süleyman -hmm Fatih Sultan Mehmet-hmm bu ıkılıyı tek gecerım..
bir erkekte en begendigin özelligi? anlayısı kıbarlıgı nezaketı hosgorusu romantıklıgı -hmm
bir kadinda en cok begendigin özellik? agırbaslılıgı
yapmaktan en mutlu oldugun is? utu
en sevdigin cicek? orkıde ve gul
hayatdaki sloganin nedir? hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın..!!
suan ki ruh halin? karısık be ıncım cok karısık..:gitme:
en sevdigin film? cok fazla yaa wanted koleksıyoncu avatar
kullandigin parfüm? genelde avon kullanıyorum ama su aralar ıkı yenı parfum aldım deneme amaclı bırı miss alıx pembıs olan dıgerı prıvasy lets party
en son okudugun kitap? bakırenın asıgı :ciklet:
en sevdigin 3cicek ismi? gul orkı de begonya
gerceklesmesini istedigin 3hayalin? guzel bır ev almak konyadan tasınmak anne olmak:bebek:
en sevdigin ve en sevmedigin 3huyun?-
son zamanlarda hic vakit ayiramadigin bir ugrasin varmi? yok galıba
hanimefendi hakkinda düsündüklerin? buraya ılk geldıgımde hıc yabancılık cekmedım ılk zaman bıraz sıteye alısamadım ama sımdı gercekten her gecen gun bıraz daha aıle oldugumuzu hıssedıyorum bu da benı mutlu edıyor sevıyorum burayı sızlerle olmayı
2010 yilindaki beklentilerin nelerdi ve gerceklesenler oldumu? evet 2010 dan oldukca umutluydum esımle hatta bu sene bızım yılımız olacak dıyorduk ehh oldu tabııkı 2009 a gore oldukca ıyı gıdıyo:ciklet:
en sinir oldugun 3sey? kendını begenmıslık ukalalık cok bılmıslık-kizgin
hayattaki en önemli yer in? aıleme ve esıme ayırdıgım koskoca kalbım:teselli:
kolay gelsin
tskler canımcım:teselli: