yasasinnnnnn sonunda banada nasip oldu yane konuk koltuguna misafir olmak
pek bi heyecanliyim ilk defa konuk oluyorum:eller:
beni yanliz birakmayin sekerlerrrrr bekliyorum sizleride ziyaretime
hemencecik suan firsatim varken ilk gelen sorularimi cevaplamaya ucuyorum:teytey:
Buyrun kedi klasıklerınden sorularınız....
1-Nasılsın?tsk ederim canim iyiyim
2-Koltuk rahat mı?daha iki dakika oldu oturali ama suan gayet rahat renginede hasta oldum koltugumun yane
3-Kahve de alır mısın?yok canim tsk ederim ama kahveyi agzima surmem helede bu saatte hic almim
4-Bu sabah kacta kaltın?07.30
5-Saunaya gırdın kapı kılıtlı ıcerıde kaldın sesını sadece bahcede oturan yan komsun duyabılecek.Eeee seslenırmısın yan komsuya yoksa bırılerının senı orada farketmelerını mı beklersın?amaninn ne beklicem ki birini kapali alanlara karsi zati fobim vardir seslenmeyi birak ciglik cigliga basarim yaygarayi yan komsuyu birak yedi mahalle duyar sesimi
6-Zerafetını neye borclusun?ozumde vardir:fisfis:
7-Muslugunuz sık sık bozulur mu?yok canim daha hic bozulmadi bozulursa ilk sana bildiririm
8-Pencereden at benı in aşşagıya tut benı.Eee attın inipde tutacan mı?112 itfaiyeyi ariyalim ben atinca onlar tutsun seni
9-Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor? uzaydamiki
10-Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? kara kutu hem pahali hemde agir bir ****l
11-Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? Bulasık deterjanında koku saglaması için kullanılabildiği için tatlandırıcıya gerek yoktur. Limonlu gazozlara gelince tatlandırıcıların bol olmasının enonemli sebebi kimyasallların uretiminin limonlara oranla daha kolay ve ucuz olması ustelik üretimde kolaylık sağlıyor baska bir açıklaması sanırsam yok
12-Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? mesgul calarsa yanlis numara oldugunu anlayamassinki
13-Kamikazeler intihar ucagı olduguna gore neden bunların pılotları kask takar?kafalarini usutmemek icin
14-Acıkınca acıktım doyunca tokum-susayınca susadım su ıcınce de eeee su ıcınce ne demelıyız kı?susustum:icelim:
15-Neden 7/24 acık yerlerın kılıdı vardır?bastan kapilar tasarlanirken daha tum kapilara kilit yapiliyorda ondandir herhalde
16-Acaba Türkler kahveyı bılmeden once yanı kahve ulkemıze gelmeden once kahverengının adı neydı?uleee ben bilemedim sen biliyonmu:dertli:
17-Meraklı kişiliğim var dıye mesut musun?pek bi merakli kisiligim oldugu soylenemez fazla merakta iyi degildir zaten
18-Mesut kım?BAHTIYARIN amcaoglu
19-Bir şirini bogarsak suratı ne renk olur? morarir herhalde
20-Neden insanlar gökyüzünde 400 milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, 'yeni boyalı' yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? yildizlari sayabilsek inanmaz oturur sayardik
21-Neden otel tanıtım programlarındaki her otelde tava yakan bir aşçı bulunur?
22-Tava yakmak iyi otel için bir ölçüt müdür? pek anliyamadim pas diyorum
23-Neden Amerikan Salatası kutusunun üzerinde Türkçe "Amerikan Salatası" yazarken İngilizce "Russian Salad" yazar? rekabetmiki
24-Bu salata ABD-Rus ortak yapımı mıdır? yine rekabettir diyorum
25-Neden erkekler bağrını açtıkça takozlaşırken, kadınlar seksileşir? insan tabiati
26-Neden kainat güzellik yarışması yapılmaktadır? uzaydan katilim olmadigi icindir
27-Güzellik yarışmalarına diğer gezegenlerden de mi başvuru olmaktadır?
evet bende begendim koltugumu muzikte harika daha ne isterimkivaktim oldugunca cevaplicam sorulari yine beklerimvaktin oldukça cevaplarsın canım seni yakından tanımak güzel olacak
amaninnnnn ilknur ugramis buraya:sok yanmisim ben yanmisimm
kedim sana torpil yapmış şarkı da koltukta harika
gurbetkuşum hayırlı olsun koltuğun..... sorularımla geleceğim yine....
evlat edinmenin kimsesiz bir cocuga sicak yuva sunmak yani başkalarının çocuklarını beslemek ve egitmek,cok faydası olan yuce ve insancıl bir ameldiradı ne?
kaç yaşındasın?semra
kaç bedensin?36-38
ayakkabı numaran kaç?37
evli misin?evet evliyim
çocuk var mı?var bitane
nerelisin?balikesir dogumluyum izmirde kaliyoruz genelde tatillerimizde
nerde yaşıyorsun?ne iş yapıyorsun?hollanda huzur evinde calisiyorum
işinden memnun musun?evet memnunum
ka. kilosun?58
kilondan memnun musun?memnunum ama bir kac kilo daha atabilsem dahada memnun olurum boyum kisa cunku
kira da mı yaşıyorsun kendi evin mi?kirada canim
apartmanda mı oturuyorsun?evet
eve gelen tamirci sana iltifatlar etse ne düşünürsün?sapikmidir nedir bu adam yaaa:alsana: der bir once postalamaya bakarim
kapıya tüpçü gelince onun mutfağa geçip tüpü takmasına izin verir misin?canim burda hic oyle tupcu mupcu evlere gelmiyor dogal gaz cunki ama oyle bi durum basima gelse o anki duruma gore degisir
kim o demeden kapıyı açar mısın?apartman dairemizde diafonlu kapi zili var kimo dememe gerek yok goruyorum yani kimlerin geldigini
kim o dediğinde kapıdaki kişi benim dedi ama sen tanımadın ne yaparsın?cevabim bir ust soruda
sokakta bakıma muhtaç bi hayvan görsen yardım eder misin?yapabilecegim elimden gelen yardimi yapmaya calisiriz
yakınınızda köpek barınağı olsa gönüllüler gidip köpeklere baksalar yardımcı olur muydun?yok canim hayvanlari severim ama uzaktan
sokakta kimsesiz bi kedi peşine katılsa ve acı acı miyavlayarak seni takip etse ne yaparsın?evin onune kadar takip etmisse hemen evden yiyecek biseyler sut falan veririm karni acikmistir belki diye
evcil bi hayvan hediye edilmesi seni mutlu eder mi?sadece kus olabilir
görünüşü ne olursa olsun tüm hayvanları severim diyebilir misin?yok hayir
apartmanda kapıcınız var mı?yok canim
akşam eşin işteyken üstkattan çığlık sesleri gelse ne yaparsın?hemen diger samimi oldugun komsuyada seslenirim beraber bakalim diye yanliz ne olur ne olmaz bide
komşunun devamlı yüzünde morluklar görsen sorduğunda kapıya çarptım düştüm dese ne yapardın? inanmam ama pek biseyde yapamam onun ozel hayati kendisinin anlatmasini beklerim gercegi
sence evli çiftleri sadece dışarıdan gözlemleyerek mutlu mu yoksa mutsuz mu olduklarını anlayabilir miyiz?pek anlayamayiz iclerini bilemeyiz
banka da 4 saat sıra bekledin ve tam senin sıran geldi paydos oldu ne yaparsın?gorevlilerin birini yakalardim ve bu durumdan hic hosnut olmadigimi bildirirdim..ve bir caresine muhakkak bakardim bos gitmemek icin:alsana:
hamileyken hamile kıyafetleri mi giydin yoksa normal kıyafetlerin içine de girebilmişmiydin?ilk 3 bucuk ay normal kiyafetlerime sigmistim daha sonra hamile kiyafetleri giydim
aklını mı mantığını mı dinlersin?yerine gore degisir
bi konuda karar verdin ve arkadaşın bu kararının yanlış olduğunu söylüyor hemen kararından vazgeçer misin?konunun ne olduguna bagli
alışveriş yaparken ne alsam ya da hangisini alsam diye çok kararsız kalır mısın?of of hemde nasil helede kiyafetlerde esim deli oluyor hic sevmez benimle alisverise cikmayi:dertli:
satın aldiığın bişeyi eve gelidkten sonra diğer rengini almalıydım deyip gidip değiştirdiğin olur mu?olmustur sanirim
bi karar alırken çevrendekilere danışır mısın yoksa kendi kararını kendin mi verirsin?herzaman olmasada bazen danisirim
alışverişe çıkarken liste hazırlar mısın?hic hazirlamiyorum evde ne var ne eksik hepsi aklimdadir genelde
peki o listeye ne derece sadık kalırsın?cevabim bir ustte:eller:
en geç saat kaça kadar uyuyabilirsin?08-09
gündüz mü gece mi gezmeyi seversin?gunduz gece uyumayi severim
çok geç yatsan da çok erken kalkabilir misin?nekadar gec yatsamda aliskanlik yinede erken uyanirim
evlatlık alma konusunda ne düşünüyorsun?
inatci olmamasence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır?artik tamamen saygi sevgi bitmis ise ve siddetli gecimsizlikde var ise ayrilmalari daha dogru olabilir aldatma ,siddet gibi durumlarda buna bagli
çevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı?yok olmadi
bu tip insanlara ne söylemek istersin?karsiyim ufak sorunlar icin yuva yikilmasin cozum bulunabilir
hiç motora bindin mi?bindim
eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu?ayy yapamamm ALLAH korusun
sence cimrilik nedir tutumluluk nedir?CIMRILIKHarcanması gereken malı sarfetmekten kaçınmak, para ve malı çok sevdiGinden dolayı, baSkasına bir Sey vermekten çekinmek (hic iyi birsey degil)TUTUMLULUK
adından da anlasılacağı gibi sahip olduğu imkanları iyi degerlendirmek ve tasarruflu olup gelecegi dusunmektir
arabest müziği sever misin?eh pek sevdigim soylenemez
hiç müzeye gittin mi?gitmistim cok eskiden
tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin?hic etmedim ama olabilir
en son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin?pek takip etmiyorum
zamanında seni üzen bi insanın yardıma ihtiyacı var hem de senin yapabileceğin bişey ne yapardın?ederdim ben yardimimi zamaninda bana yaptigindan kendisi utansin zaten kincide degilimdir
sokakta sevmediğin bi insanla karşılaştın gözlerinin içine kadar baktı slm verir misin?evet verirdim ALLAHIN selamini esirgemem
sohbet etmek istemediğin biri seninle sohbet etmekte çok ısraslı onu başından nasıl gönderirsin?tatli bir dille acil bir isim oldugunu ve gitmem gerektigini soylerim
sokakta biri sana adres sorduğunda ne yaparsın?egerki sordugu adresi biliyorsam tarif ederdim
bi yere oturmaya gittin ama sadece ev sahibini tanıyorsun o da devamlı servis yapıyor ne yaparsın?digerleriyle sohbet edip tanismaya gayret ederdim
sokakta 2 metre boyunda bi karış etekle gezen hatunlara bakınca ne düşünürsün?hic bisey demezdim her koyun kendi bacagindan asilir
birini dinlerken dikkatin çabuk dağılır mı?cok bazen
bişeye sevindiğinde ilk tepkin ne olur yani sevincini nasıl belli edersin?yuzumdeki gulumsememden belli olur
ehliyetin var mı?evet var
araban var mı?arabamizda var
belediye otobüslerine çok biner misin?yok pek binmem
otobüslerde en sinirine giden şeyler neler?sinirime gidecek pek bisey rastlamadim zaten otobuse binmem pek
kaçı kız kaçı erkek kaçı evli kaçı bekar?3 kardesiz iki kiz birtane erkek bir tek ben evliyim diger kardeslerim bekar
sen kaçıncı çocuksun?ben ilk numarayim en buyukleri
eşin kaç kardeş?iki erkek kardesler
görümcen eltin var mı?eltim var
aranız nasıldır?gayet iyi seneden seneye goruyorum hic bir sorunum olmadi simdiye kadar
eşinin en kızdığın huyu nedir?eline kumandayi alip oyle kendinden gecmis gibi mac izlemesi bisey sordugumda beni oan duymamasi:alsana:bazende daginik olmasi:alsana:
o sana en çok neye kızar?
severim yaaane zaman çocuk düşünüyosun?cocugum var zaten canim:eller:
eşin istiyo mu?esim ikinciyide cok istiyo aslinda ama ben pek orali olmuyorum:dertli:
kaç çocuk düşünüyosun?bitane var bana gore yeter diyorum
kız mı erkek mi daha çok istiyosunuz?uleee ilknur bu sorular yeni evlilere sorulacak sorulardan sekerrrrr
evinde çok fazla ıvır zıvır var mıdır?ne varsa atiyorum ufak tefek var evet sirasiyla cope gondericem herbirini
evin kaç odalı?3 yatak odasi bir salon
evinden memnun musun?cok memnunum
eşin kaç yaşında?36 benden bi yas kucuktur kendisi:eller:
evlendiğinde kaç kiloydun?47 sifir beden biseydim ozamanlar
mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?gelecegimi YUCE RABBIMDEN baskasi kesinlikle bilemez hic inanmiyorum oyle seylere
hangi durumlarda özgüvenin kabarır?elde ettigim her basariyla ozguvenim dahada artar
rekabeti sever misin?hayir sevmem
hırslı mısındır?cok bazen azicik kararinda oda
okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?evet verirdim
herşeyi kafasına takanlardan mısın?birazcik bi yanim oyledir evet:dertli:
aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?aslinda ayagimi yorganima gore uzatmaktan yanayim ama bazen bi gereksiz harcamalarimda oluyor yani sadik kalamadigim olmustur:fisfis:
yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?yok ozel oyle ortamlar aramiyorum
yakınınızda havuz var mı?yok canim
stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın? alisverise giderim arkadaslarimi arayip sohbet ederim onlar bir nevi azaltir stresimi
sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?herikisininde ayri bir zevki var yazin guneslenmek kisinda karin tadini cikarmak
kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?cok kat kat giyinmeyi sevmiyorum
eşin yıllık iznini genelde yazları mı kullanır?evet canim oglumun okul tatiline denk getiriyoruz
kayınvaliden en son ne zaman size geldi?malesef daha hic gelmedi onlar turkiyede biz yurt disinda oldugumuz icin
yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?yaz sicaginda
bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?pek enerjik olamiyorum ozaman
ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?yok kendi yagimizda kavrulalim kimseye muhtac olmadan yeter RABBIME bin sukur olsunki oyleyizde
olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?oyle diyolar ama bende bazen neden olmuyo tutmuyo yani
buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?haftada bir gun derin temizligini yaparim sonra gunlukte bi kontrol ederim
mutfak dolapların her zaman düzenli midir?cogunlukla evet cunku hic sevmedigim bisey varsa dolap ici daginikligidir
mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?simdilik yok
internetten alışveriş yapar mısın?yapmiyorum
sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin? 47 yasinda birisi olaraktan insallah yine herdaim bakimli genc gorunen olmayi dilerim
hayal kurmayı sever misin?