yoğun geçen bir günün sonunda seni ne rahatlatır?koltuguma oturup tv karsinina gecerim oglusumda bi opcuk verip bi boynuma sarildimi butun yorgunlugumu ativeririm
eşinle ortak şarkınız var mı nedir?var canim COSKUN SABAH ASIGIM SANA-hmm
eşine çok kızgın olduğunda onun nasıl cezalandırırsın?hic konusmam pek ilgilenmem deli olur
peki çocuğun istemediğin bişey yaptığında onu nasıl cezalandırırsın?egerki ogluma ceza vereceksem oda en sevdigi seylerden mahrum birakirim
lüksü sever misin?eh birazcik asiri degil
eşinden ev işleri için yardım istediğin olur mu?evet isterim zoru SIKISIK oldugum durumlarda genelde
övülmekten hoşlanır mısın?cok fazla degil azicik pohpolanmak hostur yane:fisfis:
eşini işe giderken kapıya kadar uğurlar mısın yoksa o kahvaltısını edip çıkıp gider mi?sabah cok erken saatte pek kahvalti istemez hemen..ugurlamayada gelince pek herzaman ugurlamam
eşinle çok ciddi bi kavga ettiniz hem de o haksız ne nasıl barışırsınız?hic bakmam bile yuzune:hihh:sonunda muhakkak kendisi gelip ozur dileyip barisacaktir
eşinin neyi ihmal etmesi seni çok sinirlendirir?evde bazi gorevleri vardir onlari yerine getirmez ise:alsana:
çocuk olduktan sonra eş ikinci plana düşer mi?bebek dunyaya geldikten sonra eslerin birbirlerine fazla zaman ayiramamalari ve sevgilerini eskisi kadar dile getirememeleri gayet normaldir..butun herseyi degistiren bu minik varlik zaten o sevginin en onemli gostergesi degilmi..
ben şu konuda çok çektim çocuğuma çektirmicem dediğiniz bişey var mı? oyle unutamadigimcok cekmis oldugum bi konu olmadi ALLAH cektirmesin
genelde aceleyle dışarı çıkarken evde ne unutursun?telefonumu
bu akşam konsere gidecek olsan kimin konseri olsun isterdin?funda ararrrr
çeyizini saklar mısın yoksa hepsini kullandın mı?kullandim evet sonra bi kacini sakladim
elinde sihirli bi deynek olsa ilk kimi değiştirirdin?hic dusunmemistim daha once acaba kimi degistirsem aklimada gelmiyorki suan:dusun:
sana sırlarını vermiş bi arkadaşınla küstün bu sırları ona karşı kullanır mısın?aslaaaaaaaaaa cokta karsiyim oyle seylere bana bir siz verilmisse mezara kadar gider icimde
suratın asıkken biri sorunca bişey yok mu dersin hemen anlatır mısın?soran kisinin kim olduguna bagli herkeze acilip anlatamam
eski konuları sık sık gündeme getirip zaten sen şöyle yapmıştın der misin?cok cok nadir aslinda hic iyi birsey degil:dertli:
eşinin arkadaşları eve misafirliğe gelir mi?genelde evlilerdir esleri ile beraber evet gelirler
tartışmalarda genelde kendini tutamayıp ağlar mısın?sulu gozluyumdur evet cabuk aglarim uzuleyim aglarim sinirleneyim aglarim
tabağındaki yemeği bitiremeyip eşine yedirdiğin olur mu?cookk
sevimlilik yapmak istediğinde çocuk sesiyle konuşur musun?yok hayir
eşinle alışverişe çıktığınızda poşetleri o mu taşır sen mi?egerki coksa poset birazini bende tasirim ama genelde oglumda varsa baba ogul ikisi tasirlar bende elimi kolumu sallaya sallaya gelirim:eller:
yatak odanda hangi renk hakimdir?acik kahve
otobüste ayakta kaldın arkadaki adamın giderek sana daha da yaklaştığını farkettin ne yaparsın?sinirli kizgin ifadeyle bi adamin suratina bakarim orda bide iki laf sokarim ve hemen durdugum yerden uzaklasirim:alsana:
kırmızı et mi beyaz et mi seversin?beyaz et
acil paraya sıkıştığında borç istemek mi kredi çekmek mi daha mantık lı?borc istemek bence daha mantikli