en son nereye tatile gittin?turkiyeye canim daha gecen hafta dondum
bu sene nereye ve ne zaman gideceksin?artik bu sene herhalde bir yere gitmem seneye artikin
tesettürlü müsün yoksa değil misin?degilim canim
spor ayakkabı mı topuklu ayakkabı mı?topuklu ayakkabi
eşinle nasıl tanıştın?daha onceki gelen sorularda anlatmistim
eşini ilk gördüğünde ne düşünmüştün?cok heyecanlanmistim ozaman...hic birsey dusunememistim-hmm
evlenmeden önce umduğun gibi mi yoksa ne umdum ne buldum mu oldu)umdugum gibi ... ne umdum ne buldum diyemem ozaman bu kadar yil beraber kalamazdik sanirim
eşin kıskanç mı?birazcik
giyimine karşır mı?cok nadir karistigi olur
karışsa tepkin ne olur?ne yapip ne edip gonlunu alirim oda tmm tmm peki karismiyorum der sonunda :eller:
en sevdiğin ev işi ne?dolaplarin iclerini temizleyip toparlamak silip supurmek
ailen nerde yaşıyor?turkiyede
yazlığınız var mı?focada var
ailen eşinin seni istemeye geleceğini öğrenince nasıl tepki vermişti?zaten biliyorlardi durumu gayet normal karsiladilar
ailenden kimlerin evine yakınsın?kardesimin zaten burda baskada ailemiz yok hepsi turkiyede:dertli:
bi daha dünyaya gelsen yine eşinle mi evlenirsin?evet evlenirdim
makyaja çok mu düşkünsün?hayir degilim
kaç yaşında makyaj yapmaya başladın?pek makyaj yapmadim ben sadece goz kalemi rimel surerdim yetiyordu onlarda 17 18 yaslarimda basladim yanlis hatirlamiyorsam:dusun:
baban kızarmıydı makyaj yapmaya?zaten pek makyaj yapmadigim icin bisey demezdi
kendi içinde dışa vuramadığın kırgınlıkların var mı?oldu evet
hayat sence zor mu?bazen evet malesef.... herzaman gulluk gulustanlik gecmiyor:uzgun:
zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahip misin?her zorlugun degil :dertli:ama sevdiklerim yanimda onlarla beraber her zorlugun ustesinden gelebiliyorum
forumumuza nerden ulaştın?google emmi sagolsun
seni buraya ilk çeken üye olmanı sağlayan neydi?tesaduf oldu hersey gezinirken forumda bazi konularin sadece uyelerin gorebilecegi yaziyordu dedim bende bi uye olayim bakalim nasil bir yermis vede oldum
bizden memnun musun?memnum olmammi hic elbet memnunum
forumda takılı kalıp ev işlerini aksattığın olur mu?ay olmazmi hemde nasil ..o yuzden azmi firca yedim esimden vede annemden:dertli:
facebook hesabın var mı?var canim
eşinin facebook hesabı olması seni rahatsız eder mi?hayir etmez
eşini gizli gizli telle konuşurken görsen ilk ne düşünürsün?hemen gider sorarim neden benden gizli gizli konustugunu:alsana:
benim eşim yapmaz diyenlerden misin?yok canim okadar iddiali konusmam yinede ne olacagimiz belli olmaz
bi komşunun eşine karşı bi ilgisi olduğunu hissediyorsun ama eşin farkında bile değil tepkin ne olur?ilk hic bir tepki gostermem ... bakalim zaman ne gosterecek
evliliğini örnek aldığın kişiler var mı?ozel kisi veya kisiler yok