kuşum benim ben geldim.....hosgeldin bitanem
Hayatta seni korkutan tek şey ?sevdiklerimi kaybetme korkusu hep vardir icimde
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ?eski yesilcam filmlerinde bikactanesinde agladigim olmustu
Gitmek istediğin ülkeler?havaii dubaii olabilir
Enteresan ne demek açıkla bakalım...ilgi cekici,ilginc
Türkiyede en sevdiğin il?turkiyemin herbir kosesini cok seviyorum
Net mi Tv mi neden?net nedeni daha cok keyif veriyor bana daha fazla secenekler var
Yemek yapmak marifet mi neden ?elbette ...pisirmesi suslemesi magrifet ister
Susmak mıdır konuşmak mı ?herikiside yerine gore olmali
Hayat gerçekten zormu neden ?bazen zor..cunku bazen karsina puruzler sorunlar cikabiliyor onlarla mucadele edebilmek zor
Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ?gelecekte kimin ne olacagi belli olmaz
Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ?ask bi sudur ic ic kudur:eller:
Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ?kaynar kazana atmali:alsana:
En sevdiğin çizgi film ?tom ve jerry
Kdv gereklimi sence ?gereksiz fazladan para veriyoruz:dertli:ama devlet icin gerekli
Sabırlımısın sabırsızmı ?sabirliyimdir
Alınganmısın ? biraz evet
En çok hoşuna giden söz nedir ?NE MUTLU TURKUM DIYENE
İlkler neden unutulmaz ?her ilk yeni bir tecrubenin baslangicidir iyi veya kotu yanlış veya doğru yani tecrubeyi ilk kez yasadigin icindir
Düğünlerde oynarmısın ?pek oynamam ama oynayanlara bakmayi severim daha cok
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ?hic basima gelmedi soyleme ama oyle bisey olsa soyleme tarsi cok onemli ona gore hareket ederdim
Fatih Ürek mi Ajdar mı ? fatir urek
En sevdiğin hayvan ?civciv
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?hic aklima gelmiyor suan
En sevdiğin bayan ismi ?sevval
En sevdiğin erkek ismi ?emre
Gitmekmi zor kalmakmı ?gitmek daha zordur sanirim
Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?isyan etmem kader deyip boyun egerim
Yağmuru severmisin ?sevmemmi berekettir yagmur
İyi yönlerini anlatsana ? sosyal,anlayisli,uysal,dost canlisi ,birisiyimdir
En sevdiğin özelliğin nedir ?herkezle iyi anlasabilirim cevremdekilere kesinlikle haksizlik etmemek icin elimden geleni yaparim
Yükseklikten korkarmısın ?korkarim hemde yuksek balkondan yada tepeden bakamam
Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru?bu sorular icinde olmadi
ama ilknurun sormus oldugu sorular icinde var evet:fisfis:
Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ?
Sence en büyük acı nedir ?olum
Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ?pek hissetmedim
Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi?hayir yasadigim sehirden gayet memnunum
Hangi konuda güçlüsün?hic dusunmemistim bu saattede aklima gelmedi :dertli:
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan?ev esyalari mobilyalar olabilir:eller:
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü?utangacimdir daha cok
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?aslinda pek karismamaya bakarim ama sadeceheriki tarafida yatistirmaya calisirim
Sence "sen" nasıl bir insansın?pek beceremem aslinda kendimi anlatmayi
Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)cok fazla taniyorum desem yalan olur fazla bir sohbetimiz olmadi ama iyi birine benziyorsun ve oylesinde
))
Sabır senin için ne ifade ediyor ?sabrin sonu selamettir
forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? soylemek istedigim burda okadar sohbetlerimiz oldu..yeri geldi sevindik yeri geldi dertlerimizi paylastik..onun icin egerki bilmeyerek bir hatamiz olmus ise affola herkez hakkini helal etsin diyorum
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan)ilknurrrrr dermisimmmm
en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder?esim kiz kardesim annem
göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi?oldugun gibi gorunmek
hayat sana ne ögretti?kimseye haddinden fazla deger verme ya karsindakini kaybedersin yada kendini mahfedersin
bende anısı var dedigin $arki varmi?Varsa hangisi?coskun sabah asigim sana esimle ikimizin sarkisi
her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu?ufak tefek bazi seyler olmustur
seni sinir eden $eyler nelerdir?iki yuzlu sahtekar insanlar:alsana:
neleri affetmezsin?haksizliklara pek tahammulum yoktur
yürekten birini sevdin mi hiç?esimiiii
şu an ki ruh halin nasıl?uykuluuuuuuu
Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ?sosyalllestigin konulara baglidir tabiki..