38. Haftanın Konuğu »» gurbetkusu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
telefonunun markası ve modeli ne?nokia
davetsiz misafir gelmesi seni rahatsız eder mi?rahatsiz etmez ama onceden haberim olsa daha iyi olur ona gore kendimi ayarlarim bende
gecenin 2sinde yabancı bi numara ısrarla arıyor ne düşünürsün?birisi oyun yapiyor yapiyor bana herhalde diye dusunurum
bi açtın sapıkmış tekkin ne olur?pis sapik derim:alsana:ve telimi hemen kapatirim
tatil deyince ilk aklına gelen nedir?deniz kum gunesss relax time off beee:panter:
fazla hamur işi yapar mısın?yok cok yapmam kilo yapiyor cunku
en çok misafirliğe mi gidersin yoksa çağırır mısın?herikiside
giyimde en çok kullandığın renk nedir?siyah
eşinle bi yere giderken onunla uyumlu giyinmek gibi bi takıntın var mı?hayir yok
eşine mum ışığında sofralar hazırlar mısın?cok nadir
değişik geceliklere düşkünlüğün var mı?hosuma gider evet
coca kola içer misin?pek icmem
bigün aniden kapını çalsam ben hanımefendiden ilknur desem ne yaparsın?amaninn ilknurrrr burdada buldun beni soru yagmuruna tutmak icin :soksaka biyana shok olurum tabiki ama memnunda olurum elbet:eek:
paraşütle uçmaya cesaret edebilir misin?aman ben almim
eşine kızdığın zaman senden boşanıcam artık der misin?bi kackere demisimdir:ates:
yarın uyandığında hayatında olmasını istemediğin şey ne?bazi ufak tefek sorunlar
en sevdiğin abur cubur nedir?cikolata cips
gece uyku tutmazsa ne yaparsın?sigara yakarim internete takilirim
fotoğraf çektirmeyi ve çekmeyi sevr misin?severim
nişanlılık dönemin ne kadar sürdü? nisanim olmadi sozlu kaldik oda bir sene
nişanlılık nasıl geçti? sozum eh aile arasinda oldu fena degildi
evde yalnızsın gece ve sesler duydun ne yapardın?bazen basima geliyor hernekadar korksamda bi etrafi kolacan ediyorum bakiyorum birsey yok hemen geri yatiyorum

:huri::huri::huri:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
anneler gününde ve babalar gününde hed,ye verir misin?herzaman hedit=ye veremiyorum cunku yanimda degiller ama telefonla muhakkak ararim
arkadaşlarına doğum günlerinde hediye alır mısın?tabiki
sık sık uçuk çıkar mı dudağında?yok cikmaz
forumumuzun radyosunu dinliyo musun?dinleyemiyorum beceremedim bir turlu:ates:
kapı çalsa ve perişan giyinimli bi kadın bana yiyecek giyecek verir misin ya da para dedi ne yaparsın?burda??hollandada??pek inanmam korkarimda yaw kimin nesi ama gercekten bildigim perisan birisi ise yardimci olmaya calisirim
peki o kadın eve girmek isterse ne yaparsın?yok almam
hangi kuruyemişleri seversin?severim
başka forumda modluk yaptın mı hiç?hayir modlugu birak uyeligim bilem yok baska forumlarda:eller:
buraya üye olmadan önce başka bi forumda üyeliğin var mıydı?yoktu canim
eşine masaj yapar mısın?bazen:panter:
o sana masaj yapar mı?evet helede boynumdan bazen sikayetciyim pek iyi geliyor:panter:
evinde jakuzi var mı?yok canim
sorulardan sıkıldın mı?SIKILMADIM ama suan uykum geldi :uyku:kisadan cevapliyorum cabuk cabuk gidip yatayim diye:eller:
şu an üzerinde ne var?pijamalarim
hayatında içinde kalan keşke şöyle yapabilseydim dediğin ne var?dugunum var tam istedigim gibi olmadi daha iyi olmasini isterdim
nazar boncuğu taşır mısın?yok tasimam
sana uğurlu geldiğini düşündüğün bi nesne ya da gün sayı gibi şeyler var mı?hic yokk inanmiyorumda oyle seylere sadece herdaim DUA
eşin bi tartışma anında sinirle sana bi tokat vurdua ama tamamen haksız tavrın ne olur?burnundan getiririm pisman ederim onu:alsana:
en çok hangi çiçeği seversin?kirmizi gulleri
seni istemeye geldiklerinde getirdikleri çiçekleri hala saklar mısın?saklamiyorum canim
hatıralara önem verir misin?evet onemserim hatiralari
hatırası var die atmaya kıyamadığın şeyler var mı?var canim
evde işine yaramayan şeyleri bigün lazım olur die saklar mısın yoksa ne yaparsın?cok yapaiyorum oyle sonrada ivir zivir esya kaliyo basima:dertli:
banyodan çıkınca saçlarını kurutur musun ıslak mı bırakırsın?egerki disariya cikmayacaksam islak birakirim

ohhhh bee buda bittiiiii:eek::huri:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
kuşum benim ben geldim.....hosgeldin bitanem

Hayatta seni korkutan tek şey ?sevdiklerimi kaybetme korkusu hep vardir icimde
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ?eski yesilcam filmlerinde bikactanesinde agladigim olmustu
Gitmek istediğin ülkeler?havaii dubaii olabilir
Enteresan ne demek açıkla bakalım...ilgi cekici,ilginc
Türkiyede en sevdiğin il?turkiyemin herbir kosesini cok seviyorum
Net mi Tv mi neden?net nedeni daha cok keyif veriyor bana daha fazla secenekler var
Yemek yapmak marifet mi neden ?elbette ...pisirmesi suslemesi magrifet ister
Susmak mıdır konuşmak mı ?herikiside yerine gore olmali
Hayat gerçekten zormu neden ?bazen zor..cunku bazen karsina puruzler sorunlar cikabiliyor onlarla mucadele edebilmek zor
Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ?gelecekte kimin ne olacagi belli olmaz:ates:
Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ?ask bi sudur ic ic kudur:eller:
Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ?kaynar kazana atmali:alsana:
En sevdiğin çizgi film ?tom ve jerry
Kdv gereklimi sence ?gereksiz fazladan para veriyoruz:dertli:ama devlet icin gerekli
Sabırlımısın sabırsızmı ?sabirliyimdir
Alınganmısın ? biraz evet
En çok hoşuna giden söz nedir ?NE MUTLU TURKUM DIYENE:bayrak:
İlkler neden unutulmaz ?her ilk yeni bir tecrubenin baslangicidir iyi veya kotu yanlış veya doğru yani tecrubeyi ilk kez yasadigin icindir
Düğünlerde oynarmısın ?pek oynamam ama oynayanlara bakmayi severim daha cok:huri:
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ?hic basima gelmedi soyleme ama oyle bisey olsa soyleme tarsi cok onemli ona gore hareket ederdim
Fatih Ürek mi Ajdar mı ? fatir urek
En sevdiğin hayvan ?civciv:panter:
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?hic aklima gelmiyor suan :ates:
En sevdiğin bayan ismi ?sevval
En sevdiğin erkek ismi ?emre
Gitmekmi zor kalmakmı ?gitmek daha zordur sanirim
Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?isyan etmem kader deyip boyun egerim
Yağmuru severmisin ?sevmemmi berekettir yagmur
İyi yönlerini anlatsana ? sosyal,anlayisli,uysal,dost canlisi ,birisiyimdir
En sevdiğin özelliğin nedir ?herkezle iyi anlasabilirim cevremdekilere kesinlikle haksizlik etmemek icin elimden geleni yaparim
Yükseklikten korkarmısın ?korkarim hemde yuksek balkondan yada tepeden bakamam
Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru?bu sorular icinde olmadi :panter:ama ilknurun sormus oldugu sorular icinde var evet:fisfis:
Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ?
Sence en büyük acı nedir ?olum
Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ?pek hissetmedim
Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi?hayir yasadigim sehirden gayet memnunum
Hangi konuda güçlüsün?hic dusunmemistim bu saattede aklima gelmedi :dertli:
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan?ev esyalari mobilyalar olabilir:eller:
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü?utangacimdir daha cok
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?aslinda pek karismamaya bakarim ama sadeceheriki tarafida yatistirmaya calisirim
Sence "sen" nasıl bir insansın?pek beceremem aslinda kendimi anlatmayi
Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)cok fazla taniyorum desem yalan olur fazla bir sohbetimiz olmadi ama iyi birine benziyorsun ve oylesinde :)))
Sabır senin için ne ifade ediyor ?sabrin sonu selamettir
forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? soylemek istedigim burda okadar sohbetlerimiz oldu..yeri geldi sevindik yeri geldi dertlerimizi paylastik..onun icin egerki bilmeyerek bir hatamiz olmus ise affola herkez hakkini helal etsin diyorum
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan)ilknurrrrr dermisimmmm
en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder?esim kiz kardesim annem
göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi?oldugun gibi gorunmek
hayat sana ne ögretti?kimseye haddinden fazla deger verme ya karsindakini kaybedersin yada kendini mahfedersin
bende anısı var dedigin $arki varmi?Varsa hangisi?coskun sabah asigim sana esimle ikimizin sarkisi
her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu?ufak tefek bazi seyler olmustur
seni sinir eden $eyler nelerdir?iki yuzlu sahtekar insanlar:alsana:
neleri affetmezsin?haksizliklara pek tahammulum yoktur
yürekten birini sevdin mi hiç?esimiiii
şu an ki ruh halin nasıl?uykuluuuuuuu:uyku:
Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ?sosyalllestigin konulara baglidir tabiki..

bitmedi daha ama arkasi yarinnnnn cok uykum geldiiiii:uyku::uyku::uyku:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Tuğçecim biz Hollandacayı bilmeyenler için soruların Türkçelerini de alsak bidenem

merak ettim:D

Hi mevrouw Merhaba Hanımefendı

Ik wil om vragen te stellen. Bende soru saormak ıstıyorum.

1-Wat is zijn naam? Adın ne?
2-Welke stad woon je? Hangı sehırde yasıyosun?
3-Nederland Hou je van kaas? Hollanda peynırını sevıyormusun:gul:
4-Hou je van drop? Drop sevıyormusun(Drop sıyah hem sekerli hem de tuzlu bır tur lastıkımsı seker)
5-Wat doe jij op 11 november? 11 Kasımda ne yapıyorsun?(11 kasım bır cesıt kutlama gunu)

Ablacığım Hollandacayı unutmuşmuyum hatam varmı?

Doi doiii..... Hoscakal

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
Hi mevrouw heyyyy jongedame hartelijk welkom:buyrun:(hosgeldin canim)

Ik wil om vragen te stellen.ik ben er helemaal klaar voor:eek:(bir kac soru sormak istemistim....ben hazirim canim sorabilirsin:eek:)

1-Wat is zijn naam?mijn naam is semra(ismin nedir....ismim semra)
2-Welke stad woon je?ik woon in hengelo dat is in het oosten van nederland(nerde oturuyorsun....hengeloda hollandanin dogusunda.).
3-Nederland Hou je van kaas?ja ja ik ben er helemaal dol op(hollanda peynir severmisin :)))....... evet evet cok severim)
4-Hou je van drop?ja hou ik wel van mmm lekker(hollanda ozel siyah sekeri severmisin?...evet severim)
5-Wat doe jij op 11 november? niks...geen speciaals alleen werken als het 11 november door de week valt11 kasim ne yapiyorsun?....ozel birsey yapmiyorum sadece calisiyorum hafta icine denk geliyorsa

Ablacığım Hollandacayı unutmuşmuyum hatam varmı?valla masaallah canim sadece bir tek hata gorebildim fistigim tebrik ediyorum seni

Doi doiii.....
doei doei tot ziens by by canim
tugce fistigim ozluyormusun hollandayi??? cok tsk ediyorum guzel sorularin icin:panter:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
gurbet kusum gec kaldim aff olacanim nedemek daha yarin son gunum gec kalmis degilsin yani:eek:
koltugun hayirli olacok tsk ediyorum bitanem
konuklugun bol terli ola:panter:eh ilknurumun sayesinde acucuk terliyoruz:dertli:

yasadigin en mutlu an?oglumun dogumu

hangi hatalari hosgörüyle karsilayabilirsin?telafisi olan hatalari hosgorebilirim

taarihteki gavori kahramanin?aklima gelmedi canim ya

bir erkekte en begendigin özelligi?efendilik

bir kadinda en cok begendigin özellik?ahlaki

yapmaktan en mutlu oldugun is?isim

en sevdigin cicek?kirmizi gul

hayatdaki sloganin nedir?dunyada olumden baskasi yalan

suan ki ruh halin?mukemmel diyebilirim

en sevdigin film?yesilcam filmleri

kullandigin parfüm?jaen paul gaultier

en son okudugun kitap?halit ertugrulun kitaplari

en sevdigin 3cicek ismi?lale nergis yasemin

gerceklesmesini istedigin 3hayalin?butun hayallerim oglumla ilgili ona iyi gelecek iyi bir es iyi bir is

en sevdigin ve en sevmedigin 3huyun?sevmedigim huyum cok cekingen bi yapim var girisken degilim yani sevdigim huyum ise anlayisli uysal hos goruluyumdur

son zamanlarda hic vakit ayiramadigin bir ugrasin varmi?izinden yeni dondum isler birikmis pek zaman ayiramiyorum kendime

hanimefendi hakkinda düsündüklerin?hanimefendi sitesini cok begeniyorum cok renkli cok guzel bir site emegi gecen tum herkezden ALLAH razi olsun

2010 yilindaki beklentilerin nelerdi ve gerceklesenler oldumu?pek beklentilerim olmadi

en sinir oldugun 3sey?haksizliklar ,saygisizlik,insanlari hor gorme

hayattaki en önemli yer in?bu soruyu tam anliyamadim canim

:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
tam pc basina gectim sorularimi cevapliyordum ki misafirlerim geldi...mecburen sayfayi acik birakip gittim neyseki offline olmamisim yoksa tekrardan hepsicini yazmak sorunda kalacaktim:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar