Moral bozmak yok bağırsak tembelliğim var üzülmüyorum kilolu olmam iyi insan olmama ve anneliğime engel değil
Ama neden? Faydalı olurdu belki, tabi doktora sormak gerek.Yok malesef
Hoşbuldum teşekkür ederimHoş geldiniz
Sanırım o durum bende de var, yavaş ve düzensiz olmasına deniyor galiba tembellik diye. Bende yenilerde oldu, bir çay deniyorum bağırsak çalıştıran biraz fayda etti. Karışık bir çay.Fırsat buldukça yeşil çay biberiye çayı tarçınlı su içiyorum
Teşekkürler inş, bende kullandım uzun süre antidepresan. Kilo vermeye çok ihtiyacım var ama hiç motivem yok.Cortizonlu ilaçlar ve antidepresanlar
Buraya düzenli de olsa menülerini yazabilirsin
Tamam olur ben yürüyüşü her gün yapamam bacaklarımda sorun var kas romatizması oldum çok agrılı geçiyor günler ama her gün egzersiz yaparımYeni birşey öğrendim biliyor musun, bunu bile yapsak düzenli olarak çok faydalı hem sağlığa hem kiloya, işte tek başıma adapte olamıyorum bu aralar, sende yapmak istersen birlikte en azından 1hafta deneyebiliriz))
Destek olmuş oluruz birbirimize.
Ne dersin
Öğrendiğim şey ise, günlük yapılan 11dk sporun kişiyi sağlıklı yaptığı, bilimsel araştırmalar varmış bu konuda. Benim yapabileceğim yürüyüştür, o da spor bence.