Bahar (Show Tv)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.192
Ayy kıyamam bahara kaldı sap gibi evren nerde acaba sonunuda göremedim geldi mi :düsün:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.192
Baharı iyice yerin dibine soktular artık. Sosyal medyada da aynı isyan var eski güçlü neşeli bahar nerdeeee bu arada umaya uyuz oluyorum
Ayy evet yaa baharda salsın iu umayı sandık kokusundaki karsu bak çok şükür ikna oldu tılsımı ver babasına kalsın orda diye diye :kriz: baharda versin umayı oglanda evlencek nasılsa bunların hiç izni yokmuuu evrenle ormantik bir gün geçirebilirler :seniseni:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.192
Bide bunlar sandık kokusu, kızılcık şerbo, bahar senarist aynı ya kafa karışıo heralde yada depresyondamıdır nedir :kriz: üçünüde kattı karıştırdı :D

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.848
Ayy evet yaa baharda salsın iu umayı sandık kokusundaki karsu bak çok şükür ikna oldu tılsımı ver babasına kalsın orda diye diye :kriz: baharda versin umayı oglanda evlencek nasılsa bunların hiç izni yokmuuu evrenle ormantik bir gün geçirebilirler :seniseni:
yani kız da babam da kalmak istiyorum dedii defol git yani gör

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.192
Nevra ile günçiçeğin sahnesi komikti haha
Nevra çantayla vurdum diyor ya haha ah üzümlü kekim
O nevraa hala adama diyor ben seni sevdiydim akıllanmaz :kriz: adam paranı vercem dedi ya bunu bidaha dolandırmazsa başka bişe bilmiyorum “ Nevra senin paranı bankadan çekebilmem için önce 1 milyon yatırmam lazım sen onu bana ver ben sana hemen paranı çekip vercem” der :krizz::krizz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
96.149
O nevraa hala adama diyor ben seni sevdiydim akıllanmaz :kriz: adam paranı vercem dedi ya bunu bidaha dolandırmazsa başka bişe bilmiyorum “ Nevra senin paranı bankadan çekebilmem için önce 1 milyon yatırmam lazım sen onu bana ver ben sana hemen paranı çekip vercem” der :krizz::krizz:
Aynen öyle haha orda bile seviyorum dese yaa diyip eriyecekti haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar