Evet ya çok üzüldüm.baharaAyy kıyamam bahara kaldı sap gibi evren nerde acaba sonunuda göremedim geldi mi
Vala iki dizi bakacaz hangine baksam artık bayıltıyorlar birazcık neşeli bişeyler olsa daha iyi olcakEvet ya çok üzüldüm.bahara
Vurulmuştu bi kaç bölüm önce onla ilgilimi acabaEvren hasta ama neyi var acaba
Ola bilirVurulmuştu bi kaç bölüm önce onla ilgilimi acaba
Baharı iyice yerin dibine soktular artık. Sosyal medyada da aynı isyan var eski güçlü neşeli bahar nerdeeee bu arada umaya uyuz oluyorumAyy kıyamam bahara kaldı sap gibi evren nerde acaba sonunuda göremedim geldi mi
Bn izlemedim bugün tekrarı izlerim artıkBaharı iyice yerin dibine soktular artık. Sosyal medyada da aynı isyan var eski güçlü neşeli bahar nerdeeee bu arada umaya uyuz oluyorum
izle ya iyice bunalıma bağladılar. Diğer dizilerden kaçıyoruz dram var diye bu da aynı olduBn izlemedim bugün tekrarı izlerim artık
Bn izlemedim bugün tekrarı izlerimBaharı iyice yerin dibine soktular artık. Sosyal medyada da aynı isyan var eski güçlü neşeli bahar nerdeeee bu arada umaya uyuz oluyorum
Ayy evet yaa baharda salsın iu umayı sandık kokusundaki karsu bak çok şükür ikna oldu tılsımı ver babasına kalsın orda diye diyeBaharı iyice yerin dibine soktular artık. Sosyal medyada da aynı isyan var eski güçlü neşeli bahar nerdeeee bu arada umaya uyuz oluyorum
yani kız da babam da kalmak istiyorum dedii defol git yani görAyy evet yaa baharda salsın iu umayı sandık kokusundaki karsu bak çok şükür ikna oldu tılsımı ver babasına kalsın orda diye diyebaharda versin umayı oglanda evlencek nasılsa bunların hiç izni yokmuuu evrenle ormantik bir gün geçirebilirler
Eveet bencede defolsun dizidende çıksınyani kız da babam da kalmak istiyorum dedii defol git yani gör
O nevraa hala adama diyor ben seni sevdiydim akıllanmazNevra ile günçiçeğin sahnesi komikti
Nevra çantayla vurdum diyor yaah üzümlü kekim
Aynen öyleO nevraa hala adama diyor ben seni sevdiydim akıllanmazadam paranı vercem dedi ya bunu bidaha dolandırmazsa başka bişe bilmiyorum “ Nevra senin paranı bankadan çekebilmem için önce 1 milyon yatırmam lazım sen onu bana ver ben sana hemen paranı çekip vercem” der
Alık nevraAynen öyleorda bile seviyorum dese yaa diyip eriyecekti
Evet ya o ikisini bıraksan kanka olur sanki pek tatlılardıNevra ile günçiçeğin sahnesi komikti
Nevra çantayla vurdum diyor yaah üzümlü kekim