Bahar (Show Tv)

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.315
Dizilerde öyle senarist isterse hapşururken çocuk düşürttürüyor istemezse araçla kırk takla attırıyor yine de bir şey olmuyor :haha:
Ay kızılcık şerboyla baharın senarist aynı zatem kıvılcımada cocuk düşürtüyor bişeyde bişey yokken bu bölümde :krizz: dogru söyledin bak haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.122
Yazar senaryoları mı karıştırdı acaba? Düşünsene bölümü yazıp yolluyor sonra kafaya dank ediyor "Ulen hamile Kıvılcım'dı Bahar değil! Neyse bölümü çektiler artık o da oluversin sonraki bölüm bakarız çaresine" :cokkomik:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.315
Yazar senaryoları mı karıştırdı acaba? Düşünsene bölümü yazıp yolluyor sonra kafaya dank ediyor "Ulen hamile Kıvılcım'dı Bahar değil! Neyse bölümü çektiler artık o da oluversin sonraki bölüm bakarız çaresine" :cokkomik:
:krizz: bilemiyorum artık ama iyi yetişiyor her haftaya bölüm kolay degil :D ama r yapıyor kıvılcım bebegi düşmüyor simdi fragmanda gördüm :krizz: toparlıyor herhal hahahaha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.122
Bahar dizisinin üzerine kendi açımdan toprak atmaya geldim :krizz: Bu izlediğim son bölümdü desem yeridir daha da salı akşamları açmam o kanalı ahanda buraya yazıyorum :bayik: Dün akşamki bölüm neydi ya? Bu kadar kötü bir bölüm yazmayı nasıl başarmışlar cidden çok şaşırdım. Evren'in düşürüldüğü ucuz durumlara mı kızayım (Karakterin özünü korusalar Evren kendisini o konumlara sokacak karakter değildi) o rezalet gelinliğiyle Bahar'ın sanki dünyanın en ücra köşesine adamın 7. kuması olarak gidiyor gibi ağlak korkulu endişeli hallerine mi gıcık olayım bilemedim :sinirli: Bu Bahar'a Timur fazla bile gerçekten bak ben şu izlediğim bölümden sonra bu kadın iyi şeyler yaşamayı gerçekten hak etmiyor hissine kapıldım. Yahu Evren'in bebek için ne kadar heyecanlı olduğunu bilirken o ultrasonda dış gebelik olduğunu öğrenince attığı gülüş neydi anlamadım. Tamam çocuk istemediği için bir rahatlama hissedebilir ama tam karşısında sevdiğini söylediği adam üzülürken şeker görmüş çocuk gibi gözlerini parlata parlata gülmek nedir ya bence hiç sevmemiş Evren'i o hep canı sıkıldığında ağladığında kendisini pohpohlayan biri olarak hayatında olsun istedi herhalde resmen senarist bunu verdi izleyiciye :lafdinle:

Yazarlar madem ki Bahar'ın korkularını işlemek istiyor bunu daha derin ve daha kaliteli şekilde işleyebilirlerdi. Öyle yazarlardı ki Evren'i nikah masasında bıraksa bile en azından Bahar karakterini anlamaya çabalardık ama manasızca yazılmış sahnelerle çıkıldı karşımıza.
Konu dışı olacak ama ( :nasılkonudışıbe!sizinsohbetkonudışışaşkalozdiyennksmilisi :kriz: ) ben Çağla ile Evren'i daha çok yakıştırıyorum ya Bahar'la her an bu ilişki patlayacak ve Bahar tek başına kendi yoluna bakacak Evren'de üzülüp tekne ile uzak diyarlara gidecek gibi gelecek görmüyorum yani oğluşumu üzecek bu kadın nevralaştım haha
Aslanım ben! Önceden demişim işte bu işin yaş olduğunu yapacaktınız Çağla&Evren aşkı bak nasıl ortalık şenleniyor. Bizim senaristler şu çift uyumlarını bir türlü düzgün yapamıyor niyeyse

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
136.518
Bahar dizisinin üzerine kendi açımdan toprak atmaya geldim :krizz: Bu izlediğim son bölümdü desem yeridir daha da salı akşamları açmam o kanalı ahanda buraya yazıyorum :bayik: Dün akşamki bölüm neydi ya? Bu kadar kötü bir bölüm yazmayı nasıl başarmışlar cidden çok şaşırdım. Evren'in düşürüldüğü ucuz durumlara mı kızayım (Karakterin özünü korusalar Evren kendisini o konumlara sokacak karakter değildi) o rezalet gelinliğiyle Bahar'ın sanki dünyanın en ücra köşesine adamın 7. kuması olarak gidiyor gibi ağlak korkulu endişeli hallerine mi gıcık olayım bilemedim :sinirli: Bu Bahar'a Timur fazla bile gerçekten bak ben şu izlediğim bölümden sonra bu kadın iyi şeyler yaşamayı gerçekten hak etmiyor hissine kapıldım. Yahu Evren'in bebek için ne kadar heyecanlı olduğunu bilirken o ultrasonda dış gebelik olduğunu öğrenince attığı gülüş neydi anlamadım. Tamam çocuk istemediği için bir rahatlama hissedebilir ama tam karşısında sevdiğini söylediği adam üzülürken şeker görmüş çocuk gibi gözlerini parlata parlata gülmek nedir ya bence hiç sevmemiş Evren'i o hep canı sıkıldığında ağladığında kendisini pohpohlayan biri olarak hayatında olsun istedi herhalde resmen senarist bunu verdi izleyiciye :lafdinle:

Yazarlar madem ki Bahar'ın korkularını işlemek istiyor bunu daha derin ve daha kaliteli şekilde işleyebilirlerdi. Öyle yazarlardı ki Evren'i nikah masasında bıraksa bile en azından Bahar karakterini anlamaya çabalardık ama manasızca yazılmış sahnelerle çıkıldı karşımıza.

Aslanım ben! Önceden demişim işte bu işin yaş olduğunu yapacaktınız Çağla&Evren aşkı bak nasıl ortalık şenleniyor. Bizim senaristler şu çift uyumlarını bir türlü düzgün yapamıyor niyeyse
Haklısın gerçekten,bende aksam izleyince çok saçma bir bölümle karsılaştim,çok rencide edici şeyler vardı,bu diziye uymadı ahaha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.315

:krizz: bacım valla herkesin sesi olmuşsun. Timura bende kıl oldum onca şey yaşatıp hele hamileyken fotograf sahnesine vala ben bile üzüldüm erkek olsaydında ama yok yok gidişat iyi degil evren amerikaya gidecek bahar timura dönecek gibi duruyor :tatlim:

Yok yani bide benim torunum var diyor ulen açacağım agzımı evrenle yatakta torun mu geldi aklına :cevapver: çıtır koca ister çocukta ister evlenmekte senin torunların olabilir ama dizide evren bekar genç birisi ya baştan @nk83 dedigi gibi çağla ile olacaktı yada birazcık karşı tarafı düşüneceksin çok bencilce bir bölüm böyle zaten yürümez evlenmedigi iyi olmuş evren bence daha güzell rollerde daha iyi dizileri hakediyor :kkalp:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.122
Umarım Buğra Gülsoy diziden ayrılmıştır da hala Evren'i Bahar'da Bahar diyen biri kıvamında izletmeye devam etmezler. Gerçi beni ilgilendirmez artık bıraktım izlemeyi :hııh:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.315
Umarım Buğra Gülsoy diziden ayrılmıştır da hala Evren'i Bahar'da Bahar diyen biri kıvamında izletmeye devam etmezler. Gerçi beni ilgilendirmez artık bıraktım izlemeyi :hııh:
Bencede cıkmıştır ins dizide amerikada neydi o yabancı doktor onla mutlu olsun hahahaha o kadında çok tatlı :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.122

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar