Bahar dizisinin üzerine kendi açımdan toprak atmaya geldim

Bu izlediğim son bölümdü desem yeridir daha da salı akşamları açmam o kanalı ahanda buraya yazıyorum

Dün akşamki bölüm neydi ya? Bu kadar kötü bir bölüm yazmayı nasıl başarmışlar cidden çok şaşırdım. Evren'in düşürüldüğü ucuz durumlara mı kızayım (Karakterin özünü korusalar Evren kendisini o konumlara sokacak karakter değildi) o rezalet gelinliğiyle Bahar'ın sanki dünyanın en ücra köşesine adamın 7. kuması olarak gidiyor gibi ağlak korkulu endişeli hallerine mi gıcık olayım bilemedim

Bu Bahar'a Timur fazla bile gerçekten bak ben şu izlediğim bölümden sonra bu kadın iyi şeyler yaşamayı gerçekten hak etmiyor hissine kapıldım. Yahu Evren'in bebek için ne kadar heyecanlı olduğunu bilirken o ultrasonda dış gebelik olduğunu öğrenince attığı gülüş neydi anlamadım. Tamam çocuk istemediği için bir rahatlama hissedebilir ama tam karşısında sevdiğini söylediği adam üzülürken şeker görmüş çocuk gibi gözlerini parlata parlata gülmek nedir ya bence hiç sevmemiş Evren'i o hep canı sıkıldığında ağladığında kendisini pohpohlayan biri olarak hayatında olsun istedi herhalde resmen senarist bunu verdi izleyiciye
Yazarlar madem ki Bahar'ın korkularını işlemek istiyor bunu daha derin ve daha kaliteli şekilde işleyebilirlerdi. Öyle yazarlardı ki Evren'i nikah masasında bıraksa bile en azından Bahar karakterini anlamaya çabalardık ama manasızca yazılmış sahnelerle çıkıldı karşımıza.
Aslanım ben! Önceden demişim işte bu işin yaş olduğunu yapacaktınız Çağla&Evren aşkı bak nasıl ortalık şenleniyor. Bizim senaristler şu çift uyumlarını bir türlü düzgün yapamıyor niyeyse