Bir dizinin nesi olursunuz?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Test_3971.jpg

Bir dizinin nesi olursunuz?

Son zamanlarda televizyon kanallarının her birinde onlarca dizi dönüyor. Hepsine yetişmek mümkün değil, ama herkes birkaç diziyi mutlaka takip ediyor. Merak ettik, soruyoruz… Bir dizinin nesi olursunuz?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Senarist
Bir anda herşeyi istenildiği gibi kurguluyor ve yorumluyorsunuz. Olaylar siz nasıl isterseniz öyle gelişiyor. Arada ipin ucunu kaçırdığınız ve nasıl toparlayacağınızı şaşırdığınız oluyor ancak, derme çatma da olsa toparlamanın bir yolunu mutlaka buluyorsunuz. İyi bir gözlemci ve diyalog ustasısınız. En kısa zamanda kendi dizi senaryonuzu yazmalısınız.

Tamam yazıyım bi senaryo hemen :)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
LiLi ben oyuncuymuşum benide kadrona al bari sevabına :cokkomik:

Oyuncu

Öyle sanıyoruz ki, size bu konuda ne kadar yetenekli olduğunuzu söyleyen olmadı. Yaşadıklarınız sizi derin duygulara boğsa da siz o duyguları saklamayı beceriyor ve o anda olması gereken neyse öyle davranıyorsunuz. Bazen de arkadaş arasında oynanan oyunların baş rol oyuncusu olabiliyor ve kimseye hiçbirşey çaktırmıyorsunuz. Bu konudaki yeteneklerinizin siz bile farkında değilsiniz.

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Ben kostümcünüm Lili'm Yavaş yavaş ekip tamamlanıyo :hihi:

Kostümcü
Özellikle tarihi dizilerden birinde kostümcü olarak çalışmayı düşünmez misiniz? Moda ve giyim bilginiz tastamam. Kime ne gider gayet iyi biliyorsunuz. Ruh halleriyle giyim tarzları arasında da çok sıkı bağlantı kuruyorsunuz. Tek eksiğiniz dönem bilgisi. Onu da tamamlarsanız sizden bulunmaz bir kostümcü çıkabilir…

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ben de yapımcı-yönetmenim :hihi:

Yapımcı-yönetmen
Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi. -ciko -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

arkadaşlar kostümler benden :1:

Kostümcü

Özellikle tarihi dizilerden birinde kostümcü olarak çalışmayı düşünmez misiniz? Moda ve giyim bilginiz tastamam. Kime ne gider gayet iyi biliyorsunuz. Ruh halleriyle giyim tarzları arasında da çok sıkı bağlantı kuruyorsunuz. Tek eksiğiniz dönem bilgisi. Onu da tamamlarsanız sizden bulunmaz bir kostümcü çıkabilir…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Süper ışıkçı varmı ışıkçı :1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Ay benim kanunlarım var öyle çakma kumaştan kıyafet giymem dizide :kahkaha: tek oyuncu çıkanda benim galiba kendim çalıp kendim oynayacağım :huri:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Aaa kendi kendime mi entrika çeviricem ben yok artık :deli:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Akşamüstü oradayım bekle beni anacım :cikolata: birde yönetmen bulsak bari :foto:

yettim:vecihi::kahkaha:

Yapımcı-yönetmen

Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Yapımcı-yönetmen
Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar