Bir dizinin nesi olursunuz?

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
fft177_mf1175336.Jpeg

Nk'cım ilk kostümün dene bakim şunu bi :dill: Kız sakın meyve yerken bir şey dökme kostüme oyarım gözleirni :cikolata: :kahkaha:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
evet oyuncu yetersiz kılık değiştirtipyada şu yapıyorlar bir kişinin yansıması kareleri birleştirip öyle yapcaz artık napcaz eli yüzü düzgün prezentabl oyuncular aranıyor :1::ajan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
al canım meyve tabağın beğenmezsen hemen değiştiririm:kahkaha::kahkaha:
fruit_platter1.jpg

Ayyy olmaz alevli malevli şık bişey olsun ama bunu da bırak öteki gelene kadar yiyeyim :cikolata:

banane ya banane bende oyuncu olucam ben de meşhur olucam :kahkaha: :kahkaha:
Önce testte Oyuncu olarak kanıtla kendini bakem tekrar çöz belki bu sefer olur :vecihi:olmadı artık bir sahnede kadın oynarken diğer sahnede bıyık mıyık takıp erkek oyuncuyu oynayacam yapacak bişey yok :hihi:
Bu meyve tabağının alevlisini yok mu , benim başrol oyuncuma bunu mu uygun gördünüz :hihi:

Ne varsa senaristte var be helal sana bacım hiç anlamıyor bunlar oyuncunun halinden bak bana a vitamini lazım b-c-d vitamini lazım zor şartlarda çalışıyorum zaten :eek:ky:

fft177_mf1175336.Jpeg

Nk'cım ilk kostümün dene bakim şunu bi :dill: Kız sakın meyve yerken bir şey dökme kostüme oyarım gözleirni :cikolata: :kahkaha:

Kız Sultan sülüman mı olucam bu ne 36sı varmı bunun :2: dökmem merak etme hem oyuncuyu strese sokma bakem :cirla:
---------------------
Son durum

6 yapımcı-yönetmen(melek_yüzlüm,Çikolata,Elif20,_emos_,ebrulii,pamuk elf)
1 senarist (LiLi)
3 kostümcü (gülsemin,Şekerpare,IsheNur)
1 oyuncu (nk83)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
İyi o zaman başıma bişey yokmu topuzmu yapıcam bacım yokmu şöyle Hatice sultan tacı macı aaaa (ay çok kaprisli gördüm kendimi :1:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Senarist
Bir anda herşeyi istenildiği gibi kurguluyor ve yorumluyorsunuz. Olaylar siz nasıl isterseniz öyle gelişiyor. Arada ipin ucunu kaçırdığınız ve nasıl toparlayacağınızı şaşırdığınız oluyor ancak, derme çatma da olsa toparlamanın bir yolunu mutlaka buluyorsunuz. İyi bir gözlemci ve diyalog ustasısınız. En kısa zamanda kendi dizi senaryonuzu yazmalısınız.

Benden de senarist olurmuş kızlar:eek:ky::eek:ky:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Hoşgeldin Sılam

Son durum

6 yapımcı-yönetmen
director.gif
(melek_yüzlüm,Çikolata,Elif20,_emos_,ebrul ii,pamuk elf)
2 senarist
a.gif
(LiLi,Sıladayım)
3 kostümcü
mode07.JPG
(gülsemin,Şekerpare,IsheNur)
1 oyuncu
h14057.gif
(nk83)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Hoşgeldin Sılam

Son durum

6 yapımcı-yönetmen
director.gif
(melek_yüzlüm,Çikolata,Elif20,_emos_,ebrul ii,pamuk elf)
2 senarist
a.gif
(LiLi,Sıladayım)
3 kostümcü
mode07.JPG
(gülsemin,Şekerpare,IsheNur)
1 oyuncu
h14057.gif
(nk83)

Hoşbuldum balkaymağım

Kız bu test yalan diyo sen ve gülseminin yazdığı senaryodan sonra ben kendimi nasıl ilan edeyim senarist diye beeaaa:ayk:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Result_14673.jpg

Yapımcı-yönetmen

Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

H

Hera

Misafir
gülsemincim üşendim desem sorulara cevap verirken baygınlıklar geliyor ama senin güzel hatrına çözeceğim şimdi bekleee :1:

H

Hera

Misafir
Kostümcü
Özellikle tarihi dizilerden birinde kostümcü olarak çalışmayı düşünmez misiniz? Moda ve giyim bilginiz tastamam. Kime ne gider gayet iyi biliyorsunuz. Ruh halleriyle giyim tarzları arasında da çok sıkı bağlantı kuruyorsunuz. Tek eksiğiniz dönem bilgisi. Onu da tamamlarsanız sizden bulunmaz bir kostümcü çıkabilir…

Çok doğru Bu kadar olur Gülsemincim oku bak gördünmüü :kahkaha: İşte Beennn

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Son durum

7 yapımcı-yönetmen
director.gif
(melek_yüzlüm,Çikolata,Elif20,_emos_,ebrul ii,pamuk elf,Lilav)
2 senarist
a.gif
(LiLi,Sıladayım)
4 kostümcü
mode07.JPG
(gülsemin,Şekerpare,IsheNur,Hera)
1 oyuncu
h14057.gif
(nk83)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar