Bir dizinin nesi olursunuz?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Aaa kendi kendime mi entrika çeviricem ben yok artık :deli:

:kahkaha:

yettim:vecihi::kahkaha:

Yapımcı-yönetmen

Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

Kameraman nerde ? :durbun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ebruli'cim sen yapımcısısın bu harikulade dizinin o yüzden başlangıç olarak 1 milyon dolar 5 kuruş elli centlik bir çek yazarsan sevinirim Nk'ya kıyafet parası :)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Valla kameraman yoksa neyi çekiyoruz acil kameraman bekleniyor :1:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
benim partnerlerim nerde:1:toplantı talep ediyorum aslı ve ebruli yapımcıdan yönetmenden kırılıyo hala bi kameraman yok bu dizi başlamadan bittimi yani:ajan::cokkomik:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Şimdi dizimizin başrol oyuncsu Nk Türk Osmanlı Tarihi son sınıf öğrencisi tez yazıyo Hürrem Sultan'la ilgili , ailesi kapıcı. Bu kıza aşık iki erkek var , biri Bünyamin diğeri Toygar , Toygar Bünyamin'in uzaktan amcası çok zengin bir otomobil firması var , Toygar'da boks yapıyo milli atlet.
Kız aslında Toygar'a aşık ama Toygar'ın rus bir takıntısı var adı Pürrem Olga.
Olaylar gelişiyo işte , sonra kız ikisiyle de evlenmicek başka adama aşık olucak ama o adamda Nk. yı hasta ölüm yatağındaki kardeşiyle evlendiricek bir anlaşma yapıp.

Çok yaratıcı gördüm kendimi.

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Şimdi dizimizin başrol oyuncsu Nk Türk Osmanlı Tarihi son sınıf öğrencisi tez yazıyo Hürrem Sultan'la ilgili , ailesi kapıcı. Bu kıza aşık iki erkek var , biri Bünyamin diğeri Toygar , Toygar Bünyamin'in uzaktan amcası çok zengin bir otomobil firması var , Toygar'da boks yapıyo milli atlet.
Olaylar gelişiyo işte , sonra kız ikisiyle de evlenmicek başka adama aşık olucak ama o adamda Nk. yı hasta ölüm yatağındaki kardeşiyle evlendiricek bir anlaşma yapıp.

aboooo :1: ne fikirler var sen de lilim :hihi:

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Yapımcı-yönetmen
Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Yapımcı-yönetmen

:kahkaha:buyur 4 ledik hoşgeldin partiye yokmu artıran:kahkaha:aralarda okey oynarız:kahkaha:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Allah iyiliğinizi versin emi bi öğle arasına çıktım hemen kaynamışsınız. :hihi: Senaryo süpermiş sevgili nk cığım pürrem olga olsun :cokkomik:

Biz en iyisi meslek değiştirip moda firması açalım. yönetmenler pazarlamacı olsun, senarist muhasebeci, kostümcüler modacı, oyuncu manken tmmdır :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Senaryoma Aşk-ı Yalnus adını verdim beğendiniz mi?
Süpeeeer :1:

:hihi: bayıldım :bayil:

nkcım kameraman gelmeden ön hazırlıklara başlayalım biz.Senaristimiz yazmaya başlasın biz kıyafetleri dikmeye başlayalım.haydi yönetmenler pamuk eller cebeee :kahkaha:

Odama alevli meyve tabağı, 1 altın varaklı boy aynası istiyorum oyuncu kaprisi yapayım biraz racon böyle ne yapayım :rujsigara:

Pürrem Olga ne be :kptmya: ismi değiştirek bence "Öyle bir muhteşemki Adını Kuzey Koydum " :kahkaha::kahkaha:

:sok bi yönetmen daha geldi :acep:

bu diziden parayı kısmamak lazım :kahkaha: yönetmenden bol başka bişey yok :1:

Ya en iyisi yönetmenler oynasın ben çekeyim onlar daha kalabalık :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar