Bir dizinin nesi olursunuz?

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Pürrem Olga ne be :kptmya: ismi değiştirek bence "Öyle bir muhteşemki Adını Kuzey Koydum " :kahkaha::kahkaha:

Ya en iyisi yönetmenler oynasın ben çekeyim onlar daha kalabalık :kahkaha:

Allahım Allahımm bayıldım bunaaaaa "Öyle bir muhteşemki Adını Kuzey Koydum" :1: :1: :1:

Yönetmenler ne anlıcak kız oyunculuktan :hihi:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Yapımcı-yönetmen
Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Tatlım kaprisini yönetmenlere yap :kahkaha: Ben garip bir kostümcüyüm :kahkaha:

Ben ortaya dedim valla denizde kum bizde yönetmen her biri bir meyve koysa biride çaksın kibriti :hihi: ooon mis al sana alevli tabak :kahkaha:

Allahım Allahımm bayıldım bunaaaaa "Öyle bir muhteşemki Adını Kuzey Koydum" :1: :1: :1:

Yönetmenler ne anlıcak kız oyunculuktan :hihi:

Kız ben ne anlarım :1: ben yapıyorsam onlarda yapar oynatırım ben onları :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Ay bir yönetmen daha geldi bayılacağım :bayil: bir ara bir filmi 5 yönetmen gözüyle çekmişlerdi ya Anlat İstanbul muydu ne bizde de öyle olacak herhalde :foto:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Yapımcı-yönetmen
Sizden olsa olsa yapımcı olur. Gönlünüz zengin, inandığınız işler ve olaylarda her türlü desteğe koşuyor ve yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Hatta zaman zaman bir işe mevzunun sahibinden bile çok inanıyor ve çok çalışıyorsunuz. Yapılması gereken herşeyi yapmaya gönüllü oluyorsunuz. Sadece o işe ya da duruma inanamanız yeterli. Eee tabi bir miktar da çıkarlarınızı düşünüyorsunuz, her insanoğlu gibi.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Son durumda ne ettik kaç yönetmen kaç kostümcü kafam karıştı

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
5'ledik yönetmenleri bence de yönetmenler oyuncu olsun hiç oynayamasalar bile en kötü 'dinle sevgili' gibi bir dizi çıkartırız ortaya :1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
6 yapımcı-yönetmen (melek_yüzlüm,Çikolata,Elif20,_emos_,ebrulii,pamukelf)
1 senarist (LiLi)
2 kostümcü (gülsemin,Şekerpare)
1 oyuncu (nk83)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Gülsemin,Şekerpare nerde kostümler o 6 yönetmene söylüyorum halaaa meyve tabağım gelmedi :rujsigara: zaten tek oyuncuyum valla kendi kendimi Bizim Yenge aman Bizim İffet'e transfer ederim heee :kptmya:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
al canım meyve tabağın beğenmezsen hemen değiştiririm:kahkaha::kahkaha:
fruit_platter1.jpg

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Result_14676.jpg

Kostümcü
Özellikle tarihi dizilerden birinde kostümcü olarak çalışmayı düşünmez misiniz? Moda ve giyim bilginiz tastamam. Kime ne gider gayet iyi biliyorsunuz. Ruh halleriyle giyim tarzları arasında da çok sıkı bağlantı kuruyorsunuz. Tek eksiğiniz dönem bilgisi. Onu da tamamlarsanız sizden bulunmaz bir kostümcü çıkabilir…

hehee sizi atmışlar işten beni aldılar çekilin uleeyyynnnn :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar