Çalçene gülleri :)

Eseriklinego

Aktif Üye
Tepki
183
 :D:D kız ig den yazıyorum ya :p
@delidir deli niye öyle kızmışsın kıza :165::gülsemmi::gülsemmi:
O bana kızmaz gönül koyar sadece :D
@Eseriklinego Biz sana hünkar koltuğu gibi puf puf bir yer buluruz:) hiç kalkamazsin:)
Yok canım ben oturmayı pek sevmem :D
ben ona kızar mıyım hiç o benim canımın içi:asikk::asikk:
:panter::panter:

OP
yokkk

yokkk

Daimi Üye
Tepki
392
@Eseriklinego paşa gönlün bilir eserikli ne diim:huhuu:ayakta da olur:hımm::koptum::koptum:dikil dur gayri..rahat batıyor mu ne:D
samimiyetle laubalilik nedense hep birbirine karıştırılır ve bu hataya düşenler genelde toplum içinde dışlanırlar ve başkaları tarafından saygı görmezler. Nacizane tavsiyem huyunu suyunu bilmediğin ya da az tanıdığın insanlara bu şekilde yaklaşma,ne sanalda ne de gerçek hayatta. Bi gün biri çıkar ağır bi laf söyler üzülürsün.
Biz eseriklinegonun kaç senelik arkadaşıyız biz bile böyle bi üslupla konuşmuyoruz. bu konuşma şeklin çok rahatsız edici açıkçası. Biraz diline yazına sahip ol. Lütfen..

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
@delidir deli iyide biz calcene gülleri degilmiydik? Samimiydik degilmi?üstelik hatırladığım kadarıyla eseriklinego (yıllardır?) Dedin ama ben yeni diye biliyorum.Elestirin çok sert ve kırıcı olmuş.Sagol

Eseriklinego

Aktif Üye
Tepki
183
samimiyetle laubalilik nedense hep birbirine karıştırılır ve bu hataya düşenler genelde toplum içinde dışlanırlar ve başkaları tarafından saygı görmezler. Nacizane tavsiyem huyunu suyunu bilmediğin ya da az tanıdığın insanlara bu şekilde yaklaşma,ne sanalda ne de gerçek hayatta. Bi gün biri çıkar ağır bi laf söyler üzülürsün.
Biz eseriklinegonun kaç senelik arkadaşıyız biz bile böyle bi üslupla konuşmuyoruz. bu konuşma şeklin çok rahatsız edici açıkçası. Biraz diline yazına sahip ol. Lütfen..

Katılıyorum. Üslubu rahatsız edici.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar