Fistikzade
Daimi Üye
@Eseriklinego Biz sana hünkar koltuğu gibi puf puf bir yer buluruz hiç kalkamazsin
ben ona kızar mıyım hiç o benim canımın içi@delidir deli niye öyle kızmışsın kıza
Şimdi bitirdim sahuru ezana kadar suyumu içiyorumkızlar sahur yenildimi
bir menemen yaptım nefis
Kızlarla özelden bolca görüştüğümüz için burayı unutuyoruz mügühu kızlar nerdesiniz ya
 kız ig den yazıyorum yagörüyoruz canım
O bana kızmaz gönül koyar sadece@delidir deli niye öyle kızmışsın kıza
Yok canım ben oturmayı pek sevmem@Eseriklinego Biz sana hünkar koltuğu gibi puf puf bir yer buluruz hiç kalkamazsin
ben ona kızar mıyım hiç o benim canımın içi
 kız ig den yazıyorum ya
O bana kızmaz gönül koyar sadece
Yok canım ben oturmayı pek sevmem
samimiyetle laubalilik nedense hep birbirine karıştırılır ve bu hataya düşenler genelde toplum içinde dışlanırlar ve başkaları tarafından saygı görmezler. Nacizane tavsiyem huyunu suyunu bilmediğin ya da az tanıdığın insanlara bu şekilde yaklaşma,ne sanalda ne de gerçek hayatta. Bi gün biri çıkar ağır bi laf söyler üzülürsün.@Eseriklinego paşa gönlün bilir eserikli ne diimayakta da olurdikil dur gayri..rahat batıyor mu ne
samimiyetle laubalilik nedense hep birbirine karıştırılır ve bu hataya düşenler genelde toplum içinde dışlanırlar ve başkaları tarafından saygı görmezler. Nacizane tavsiyem huyunu suyunu bilmediğin ya da az tanıdığın insanlara bu şekilde yaklaşma,ne sanalda ne de gerçek hayatta. Bi gün biri çıkar ağır bi laf söyler üzülürsün.
Biz eseriklinegonun kaç senelik arkadaşıyız biz bile böyle bi üslupla konuşmuyoruz. bu konuşma şeklin çok rahatsız edici açıkçası. Biraz diline yazına sahip ol. Lütfen..