Çalçene gülleri :)

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Kizlar yaa..tam 5 gündür yüzüme göz kalemi,bir krem bile sürmüyorum.. böyle bir çıplaklık bir kellik durumları mevcut:))yahu sanki ben daha bi beyazlastimmi neeeee hahhahaaaaaa

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Valla arkadaşın biri..saçmalıyor.. peki..anladım Tugbacim dedim digeri cocuk icindi..bu neyin nanesi?tamam kardeşim yol açık.. 3 5 yıl sonra..kim doğru kim yanlışmış? Gelirsen konusuruz;)

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Kaybettiğini görmeyi istemek....Sadece bir 6.histi.. bir dostlukta..ve yılların vefasinda.. sevdasinda?kıymet yoksa, hepten keseriz be usta.Kim kime ne hissetmiş.. yüce allah bilir.Gelipte bir yüzyüze konuşmayı bile çok gören..Artık ne istiyorsa..yapsın.Kimin hakkı varsa ..rabbim obur dünyada.. çözsün.Cepellere bulaştırma beni.

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
@zeynepsude Bu saatten sonra..yorum yapmak bile..anlamsız geliyor Sudecim.Ben değer verdiğim insanlar için.. yeri geldi dayak yedim..ağzım gozum morardı.. hep dost bildim,kendim gibi bildim.Ben bir başkasıyla aynı kefeye konulmak istemezdim..Hemde kaçıncı kefe..Ama artık kalbim acimicak..Aptal gibi uzulmiycem de..Hayaldekiyle gerçek bir olmuyormuş.Hayalimdeki daha değerli ve onurlu:)Zamanında.. konuşmak istedim? Gururumu incitti, Ben dost olarak ayağına gittim,aradım.Yapacagimi yaptim.Ama kalbim kırık.. bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar