Çalçene gülleri :)

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Bu mübarek günlerde.. yüce rabbim kabul ederse akşamları 2 rekat namaz iyidir.En azından duştan sonra abdestli olursun zaten..ne olacak 10 dk.da kılınır.

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Ilginçtir :)benimde bi zamanlar gözlerim ışıl isildi.. insanların dikkatini çeker derecede.Birgun aynaya baktim, ne diyo bunlar diye?Yıldız gibiydi yaaaa

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Sesim ve enerjim genç kızlarda zor bulunur dereceydi adeta..Ben demiyorum.. çevrem öyle diyodu.Hayat çok kötü.. Ama..ölüp olup diriliyosun.Ayaga kalkıp yürüyorsun işte.. Çok temiz sevdigin masum dostların.. pisliğe battığına üzülüyorsun bi yandan..hicde masum olmayan,sahte iliskilerde oldugunu hissediyorsun..bi yandan bu batagi gormek ,sahit olmak istemiyor ruhun..bi yandan birakamiyorsun..guzel anilardaki guzel insanlari.Masum sevgiyi...

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.551
hayırdır ne işin var , bende iyiyim şükür evi sildim süpürdüm yoruldum dinlenıyorum sımdı , birde siteye bakayım dedım ne var ne yok :)

mügü

Daimi Üye
Tepki
8.928
@Aşk Sancısı kızım burdaydi 10 gündür oğlum da geldi hafta sonu diye kızım gitti oğlum bu gün gidecek ütüsü yapıldı yani anlıyacağın ev aldı başını gidiyor

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.551
Oh ne güzel bütün çoçukların sendeydı ne güzel :huri:
yapılır ya ev işleri havalarda sıcak artık oruç oruç zor olur yavaş yavaş dinlene dinlene yap :öp:

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Kislaarrr dün gece cam yarı açık uyudum,artık cidden yaz yüzünü gösterdi.. ohhh ferah ferah uyumusum

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
Kimileri ikili gönül iliskilerinde.. statu,para,çevresindeki insanlar v.s. bakıp yakıştırma yapar..kimileride sadece hayallerine yakistigi icin koyar onu hayatina...Hayaline ve ruhuna iyi gelip gelmedigine bakıp seven insanlar için.. fırtınalar kopsada... araya yollar ,zaman, mekan girsede..durum degismez.Sonucta muhatabı zaten ..ruhtur:) :(

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
.gün olur..birini tanirsin:)tanıdığın ilk andan itibaren,huzur verir kalbine,beynine..ne bileyim mutluluk veren hap gibi:)Bazen uzaklasirsin..istemeden ..gelişen şartlardan oturu dostundan..Ama koparamazsın işte.. Kopa - ra - maz-Sin.Cunku koparırsan.. senin için hayatin anlamı bitecektir sanki:(Onun için arkadaşınızın can dostumuzun kıymetini bilelim, zaman ayırıp..sohbet edelim.Bulusalim ,konusalim.

Fistikzade

Daimi Üye
Tepki
339
.gün olur..birini tanirsin:)tanıdığın ilk andan itibaren,huzur verir kalbine,beynine..ne bileyim mutluluk veren hap gibi:)Bazen uzaklasirsin..istemeden ..gelişen şartlardan oturu dostundan..Ama koparamazsın işte.. Kopa - ra - maz-Sin.Cunku koparırsan.. senin için hayatin anlamı bitecektir sanki:(Onun için arkadaşınızın can dostumuzun kıymetini bilelim, zaman ayırıp..sohbet edelim.Bulusalim ,konusalim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar